2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay cok tatli :) Sancilar cok can yakiyor mu? Ne guzel normal dogum yapmissin, bakalim bizim nasil olacak...

Canım benim ağrı eşiğim yüksekmiş erkek çocukta bele vururmuş sancı ben kız bebek doğuran arkd.sormuştum o karnına sancı giriyor demişti bende öyle olsun diye evde bekledim 2 dk bir wc ye gittim doğumhaneye gittiğimde 8 cm açıklığım var 10 cmle bebek doğuyor zaten 2 saat sonra doğurmuştum, bana ne epidural ne lavman yapılamamıştı açılmam çok olduğu için

korkmayın plan yapmayın bence ben öyle yapmıştım, planlı programlı olunca daha zor gelir gibi gelmişti şimdi başıma gelecekleri biliyorum eğer normal olursa kızım da

haklisin plan yapmamaliyiz. Insallah bu bebeginde böyle kolay , saglikli dogar. O zaman ilksancida hastaneye gitmek yerine, evde iyice acilma olmasini beklemek daha iyi degil mi

gerci plan yapmayalim deyip plan yapmisim he he :) Bunu sordum cunku arkadasim bugunlerde dogurmak uzere(normal zamani dun doldu) ama biz bir aydir ilk sancida hastaneye gidiyoruz. Saatlerce bekleyip geri dönüyoruz ... Biraz evde bekleyip gitmek daha dogru heralde ya da o an nasil dah adogru gelirse öyle olur... :)

Son düzenleme:
çizelgeyi yaptım sanırım bakalım oldu mu...

ben de normal doğum istiyorum sorun olmazsa inşallah ama doktorlar ve hastaneler gerekli gereksiz sezeryana yönlendiriyormuş doktorumun ağzını aradım ama cevap alamadım şimdiden belli olmz dedi..
ikisi de yeterince korkutucu ama sonu mutlu olacak inşallah.

Daha önce 5 aylık bebeğimi kaybettim 14 saat süren suni sancıdan sonra normal doğumla aldılar onun sonunda hiç bişey yoktu ama inşallah şimdi mis gibi prensesimin kokusu olacak korkunca hep bunu düşünüyorum. Dediğiniz gibi şimdiden düşünmenin plan yapmanında bi faydası olmayacak. Herkesin hakkında hayırlısı olur inşallah

Basimiza ne gelecegi , neler yasayacagimizi kimse bilemez ama insallah bu sefer bebegini saglikla kucagina almak nasip olur, insallah hepimizin nasip olur...

Burada sezeryan lafi hic gecmiyor iste, en son anda normal dogum yapmaya engel varsa o zaman sezeryana dönuluyor. Keske Türkiye'de de öyle olsa.. Ya gercekten vucut yapilarimizla alakali, cidden bize sezeryan daha uygun oluyor, ya da doktorlar bilerek sezeryana yönlendiriyor. Bunun cevabini asla bilemeyiz, insallah hayirlisi olur...

Selam kızlar,şimdi eşimle doktora gidiyoruz.Dua edin hayırlı haberler alalım

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...

sonuçların çok yüksek değil gözün aydın canım...

32. haftada mutlaka rapor almak gerekiyor ..ya çalışabilir yada çalışamaz...benim almam gerekn tarihte izinde olacağım için ayruca ben 2 hafta önce doğuracağım için dr. tatilde gideceğim dr.a not yazdı kaybım olmasın diye adet tarihimi 10 gün önceye aldı...

canım bende 2 bebek kaybettim ..bu 3. bebeğim..inşiallah bunları sağlıklı şeklde kucağımıza alırız..

merhaba kızlar,,
biz 29.haftadayız. bebeğimin ağırlığı 1,545 gr. iyimi sizce.

iyi canım 28+5 te 1400 gr.dı dr. gayet iyi dedi...

sen mümkün olduğunca dinlenmeye bak..maşallah bebeğine..ayrıca geçmiş olsun...baş aşağı için henüz erken bence..endişelenme döner daha...

mrba annısler seker yuklemesıne gırdık bugun 50 glkz yuklemeyapıldı 28 . haftamızdayız ben gecıktım sanıyodum dr hyr gec kalınmıs degıll dedı seker yuklme sonucumuzu ogleden sonra aldık normal cıktı 15 gun sonra kontrol dedı sanırım yukleme olck yıne 100 luk flan neyse bılmyıorum normal dedıgı halde kontrole cgırdı bebısımız bu ARAda 1250 kılo olmus :dcok sevındım bırde kanguru aldık

bende de babyjem var. ilk geldiğinde fena bi koku vardı tanımlayamadığım iki gün havalandırdım şimdi iyi..canım buna kılıf geçiriliyor mu direk bebik yatıyo mu üstüne ?

Cnm inanki bende bilmiorum ... Kilifsiz da olur die dusunuorum... Ben belki kilif takmam :))

Bizde kontrolden ciktik simdi bebisimiz 1650 gr olmus... :))
Doktor artik 2 haftada bi kontrole gitceimizi soledi ... Yavas yavas isin kuyruguna gelioruz hayirlisiyla insallah :))

yalnızca 32.haftada oluyor sonraki haftalarda olmuyor.5 hafta devam edebilir diye rapor veriyorlar.eğer sen devam edemeyeceğine karar verirsen doktordan tekrar rapor alıyorsun.çalıştığın kadarı aktarılmış oluyor.32 ye dikkat etmek gerekiyor.sonrasında geçersiz oluyormuş

ben de genesise gidiyorum doktorun kim?benim şükran hanım.çok memnunum.nazar değmesin

31 +7 de mi almak lazim? 5 haftadan fazla calisabilir raporu verirse doktor? burada son gune kadar calisiliyor bence...(ben raporu yurtdisindan alip, turkiye de teslim edecegim. ne yazmasi lazim raporda biliyor musun? burada insallah o raporu verirler cunku mantik tam tersi calisamaz raporu alabiliyorsun yoksa zaten calismaya devam...

kizlaaaaaaar.... saatte 3 dk arayla sanci geliyorsa dogum baslamis midir? arkadasim hastaneye gidiyormus dabsimdi, nendersiniz baslamis midir?

kızlar dr.um akıntım olduu için fitil verdi 2 gündür kullanıyorum ama fitil vajinadan iceri itilmiyor zorlamak ta istemiyorum :18: zaten dr bebek aşşağıda demişti.. benim gibi dr fitil veren var mı :26:

kızlar dr.um akıntım olduu için fitil verdi 2 gündür kullanıyorum ama fitil vajinadan iceri itilmiyor zorlamak ta istemiyorum :18: zaten dr bebek aşşağıda demişti.. benim gibi dr fitil veren var mı :26:

canim test yapmis miydi akinti icin? bende akinti var ama fitil kullanmadim hic...

rapor32+0 ve 32+6 arasında alınıyor.5 hafta aktarılıyor.37.haftadan itibaren yasal olarak çalışmak yasak.daha fazlasını aktaramıyorsun kamuda uygulama bu şekilde.32.haftada aldığın raporda 37.haftaya kadar çalışmasında sağlık engeli yoktur diyor.37 de tekrar gittiğinde iş göremez veriyorlar ve iznin başlamış oluyor.bu raporları çalıştığın kuruma verirken asıllarını saklıyorsun sen de kalıyor.doğum yapınca doğum raporunu götürüyorsun.doğum yaptığın tarihten itibaren doğum sonrası iznin başlamış oluyor.yani eğer doğum geç olursa bu durumdan etkiilenmiyorsun.eğer önceki beş haftayı aktardıysan doğumdan itibaren 91 gün izinli olup maaşını alıyorsun

canim test yapmis miydi akinti icin? bende akinti var ama fitil kullanmadim hic...

tatlım rahim oyunu ölçerken dr gördü de verdi bana sarı-beyaz bir akıntı kaşıntı yok kokuda yok bu dönemde önemliyiş bebeğim zarının inceltiğii için erken doğuma sebep olabilirmiş..

hmmm ankadim gibi, umarim yapabilirim, ben kamuda calisiyirum, bakalim nasil olacak...

hmmm ankadim gibi, umarim yapabilirim, ben kamuda calisiyirum, bakalim nasil olacak...

doktoruna prosedürü anlatırsın.32 de iken 37.haftaya kadar çalışmasına engel yoktur yazacak raporu alırsın
sonra 37.haftada iş göremez alıyorsun.
yutdışında olduğun için bu evrakları kamu kurumuna fakslaman gerekebilir o haftalarda.

sğl cnm..teşekkür ederim yinede dikkat ede ede gideceğiz bakalım
herkeste bu ayak şişmeleri oluyormu yaaa
bende belli belirsiz parmaklarımda hafif şişlik var çok azcık
ama çalışmıyorum
burada çalışan arkadaşlar var onlar çok çekiyolar..
ne kilifi yaaa bu nedir kız
ayy maşallah cimcimeye ne kadar güzel büyümüş...
gözünaydın cnm

tatlım rahim oyunu ölçerken dr gördü de verdi bana sarı-beyaz bir akıntı kaşıntı yok kokuda yok bu dönemde önemliyiş bebeğim zarının inceltiğii için erken doğuma sebep olabilirmiş..

bende 1.5 kutu fitil kullandım...ama tam kesmedi zaten hamilelikte görülen bişi dedi hepsi kesilmez dedi dr um
bu arada dr un akıntın olduğunu ultrasondanmı gördü
rahim boyunu ölçerken gördü demişsin
rahim boyunu nasıl ölçtü nereden yani karındanmı alttanmı?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…