doktoruna prosedürü anlatırsın.32 de iken 37.haftaya kadar çalışmasına engel yoktur yazacak raporu alırsın
sonra 37.haftada iş göremez alıyorsun.
yutdışında olduğun için bu evrakları kamu kurumuna fakslaman gerekebilir o haftalarda.
arkadaşım doğum yaptı bebek ziyaretine gidiyoruz darısı hayırlısı ile başımıza.diyarbakır genesis e giden arkadaşlar doğumhane vs bilgileri bu akşam alacağım orada doğum yaptı arkdaşım.herkese iyi akşamlar
tamam canim cok cok sagol. ben birimimi hamileyim diye bildirmedim henuz, sorin olur mu sence?
bende 1.5 kutu fitil kullandım...ama tam kesmedi zaten hamilelikte görülen bişi dedi hepsi kesilmez dedi dr um
bu arada dr un akıntın olduğunu ultrasondanmı gördü
rahim boyunu ölçerken gördü demişsin
rahim boyunu nasıl ölçtü nereden yani karındanmı alttanmı?:26:
sağolun kızlar.. şekerimi rağmen ufak bişiy yedim fazla nazlı bugün hafif kıpırdandı o da yeter . bi de bugün iş yerinde odaları topluyoruz, oturma düzenimiz değişiyo da.. biz hareketliyken bebişler uyuyo herhalde.. akşam eve gidip sırtüstü yatıp alıcam ifadesini anneyi korkutmak neymiş...
altdan öçtü utrasyonlabende hamileliğim başından beri 3 kutu fitil bitirmişimdir ama görünce yine verdi :97:
ne olarak görev yapıyorsun hamilelik bildirimi yok bildiğim kadarıyla ben öğretmen olduğum için 24.haftada nöbet tutamaz raporu almamız gerektiğinden idareye 24.hafta hamile kaydı girilmiş oluyor.gece nete tekar girerim bana özelden mesaj atarsan gelince cevaplarım bildiğim kadarıyla
kızlarrr
yarın şeker düşmanıyla 100lük randevum var
çok korkuyorum ya yüksek çıkarsa diyeee
son 1 hafta dikkat ettim ama kısmet
bide 100lük yüklemede 3 saat bekleniliyomuş sanırım
ben 50lik yüklemede 1 saati zor bekledim başım döndü falan
bunda nasıl dayanacam bilmiyorum...
gerçi şeker yüksek çıkmasın o sorun değil beklenilirde...
şeker çıkmasın diyet yapmaya razıyım hem gereksiz kilo almamış oluyorum...
1 haftada psikolojim bile bozuldu yaa sanki yılların şeker hastasıymışım gibi hissediyorum....
ne kadar kullansakta tam kesilmiyo ama tabi önlemini almak lazım
altdan öçtü utrasyonlabende hamileliğim başından beri 3 kutu fitil bitirmişimdir ama görünce yine verdi :97:
evet ben cok kullandım ama gecmiyor tamamen bide şimdi hiç kullanamıyorum fitil girmiyor içeribebekte aşşağıda belkide ondan :26:
alttan deyince ben alt tarafı göremiyom artık göbişim engel oluyo içime çeksemde görünmüyo kuaförde hallediyomuş bazıları ama ben utanırım gidemem bide hijyen açısından pek hisyenik bi yer yok buralarda
alttan deyince ben alt tarafı göremiyom artık göbişim engel oluyo içime çeksemde görünmüyo kuaförde hallediyomuş bazıları ama ben utanırım gidemem bide hijyen açısından pek hisyenik bi yer yok buralarda
selam kizlar
kilolardan bahsedilmis ben tam 10 kilo aldim valla sasiriyorum kendime ama cok yiyorum ya tutamiyorum kendimi özellikle de tatli seyler allahtan seker cikmadi :)
ben türkiyedeyken aldiklarimizi yikamistik annemle roxy diye bi bebek deterjani vardi toz sabun ondan almistik cok güzel kokuyo sanki bebek kokuyo yikadigimiz kiyafetler o deterjanla yumusaticaya falan da gerek yokmus burda öyle bebek deterjani ariyorum simdi ama bulamadim daha
isim konusunda size bi sorum olucak ben coook eskiden kizim olursa adini yagmur koyucam diyodum hamile kalmadan 1-2 ay önce tvde bi dizi vardi tesadüfen gezerken gördüm orda bi kiz var esmer bisey adi yagmurdu allahim bana da böyle bi yagmur nasip et diye gecirdim icimden ve ondan bi kac ay sonra hamile kaldim zaten simdi yagmur koymazsam sanki bi ugursuzluk olucak gibi bi his var icimde esim pek istemiyo bi de 2 isim koymak istiyo ben en son yagmur bade ya da bade yagmur diye düsündüm ya da yagmurun yanina uyacak baska bi isim var mi kizlar???
bende göremiyorum gecen ay keddim aldım acillik oldun 2 gün hastanede yattım bebek cok aşağıya inmişti ben artık mecbur gidicembu ay ne yapalım olmazsa sende kendi ağdanı götür yapsınlar yada ben eve cağırmayı düşünüyorum hijjenik olsun diye
akinti olmasi nirmal degil mi?
cnm dalinin sıvı deterjanınımı aldın yoksa toz granül sabun olanınımı??
ben sıvı deterjanını aldım gerçi daha bişey yıkamadım ama... dün 7 aylık bebeği olan bi arkadaşımla görüştüm sıvı deterjanını kullanma mümkünse bebeğin cildine dokunabilio dedi... doktor da ona toz sabun olanını önermiş... toz sabun deterjanların üzerinde makinalar için kullanılabilir dio ama genelde arıza yapabiliomuşşş... offf kafam karıştı??
ayyyyyyyy biz eşimle kız olduğunu öğrendiğimiz gün 'BADE' dedik ve oluyor...%100...selam kizlar
kilolardan bahsedilmis ben tam 10 kilo aldim valla sasiriyorum kendime ama cok yiyorum ya tutamiyorum kendimi özellikle de tatli seyler allahtan seker cikmadi :)
ben türkiyedeyken aldiklarimizi yikamistik annemle roxy diye bi bebek deterjani vardi toz sabun ondan almistik cok güzel kokuyo sanki bebek kokuyo yikadigimiz kiyafetler o deterjanla yumusaticaya falan da gerek yokmus burda öyle bebek deterjani ariyorum simdi ama bulamadim daha
isim konusunda size bi sorum olucak ben coook eskiden kizim olursa adini yagmur koyucam diyodum hamile kalmadan 1-2 ay önce tvde bi dizi vardi tesadüfen gezerken gördüm orda bi kiz var esmer bisey adi yagmurdu allahim bana da böyle bi yagmur nasip et diye gecirdim icimden ve ondan bi kac ay sonra hamile kaldim zaten simdi yagmur koymazsam sanki bi ugursuzluk olucak gibi bi his var icimde esim pek istemiyo bi de 2 isim koymak istiyo ben en son yagmur bade ya da bade yagmur diye düsündüm ya da yagmurun yanina uyacak baska bi isim var mi kizlar???
kızlar kamuda çalışanlar için doğumdan önceki 5 haftayı sonraya ekletebiliyoruzya,onun için illa 32. haftada son üç haftaya kadar çalışabilir raporu mu almamız gerekiyo.yani doğuma sekiz hafta kala.33 veya 34 te alsak olmaz mı?
o konuyu ben de kara kara dusunuyorum... burada agda olayi da yok, tras bucagiyla da yapamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?