2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tamam canim cok cok sagol. ben birimimi hamileyim diye bildirmedim henuz, sorin olur mu sence?

arkadaşım doğum yaptı bebek ziyaretine gidiyoruz darısı hayırlısı ile başımıza.diyarbakır genesis e giden arkadaşlar doğumhane vs bilgileri bu akşam alacağım orada doğum yaptı arkdaşım.herkese iyi akşamlar

:) insallah bizde goruruz bugunleri... benimde arkadasim bugun dogum yapacak sanirim bakalim...

tamam canim cok cok sagol. ben birimimi hamileyim diye bildirmedim henuz, sorin olur mu sence?

ne olarak görev yapıyorsun hamilelik bildirimi yok bildiğim kadarıyla ben öğretmen olduğum için 24.haftada nöbet tutamaz raporu almamız gerektiğinden idareye 24.hafta hamile kaydı girilmiş oluyor.gece nete tekar girerim bana özelden mesaj atarsan gelince cevaplarım bildiğim kadarıyla

altdan öçtü utrasyonla bende hamileliğim başından beri 3 kutu fitil bitirmişimdir ama görünce yine verdi :97:

hiç bişey yapamazsı yeğenime tamam mı?;
sende her seferınde sorun yapmıcam stres yapmıcam dıyosun sonra yıne gelıyosun yok tekmelemedı yok bılmem ne sana ne yaaa keyfını kahyasımısın paşanın ala ala :
ister tekmeler ister uyur PPPP

cnm saka yapıyorum ama o yorgunluktan oluyo ilkten bende oyleydım artık hemen sırt ustu yatıyorum bı attırıyo sonra kalkıyorum tekrar iş yapıyorum
bızım kıler bıde sımdıden karakterlı cocuklar keyıflerıne göre iş yapıyolar
bide ebe hemsırem dedı kı artık hareketlerı acalacak ve daha nasrin olacak cünkü yerı daraldı rahat hareket edemeyecek hatta 9. ayda gunde 5 kere tekmek atarsa iyidir dedi ok bilgin olsun
bıde sırt üstü yatınca yada yan kesın tekme atıyo aklında olsun

nasılsın bu arada konusamadık ne zamandır
haftasonu fınallerım var ders calısıyorum pek giremıyorum onun ıcın
cok öpüyorum senı ve minik paşanı

tamam canim cok ssagol.. gorusuruz

cnm ıns düşük cıkar korkma stres yapma ok
ben kahrettım 10 gun nerdeyse bısey yemedım ama suan saldım valla pilav da yıyorum bazen
sadece farkettım patates cok cıkarıyo onu yemıyorum
sık sık az ye hem mıde problemıde cekmezsın

altdan öçtü utrasyonla bende hamileliğim başından beri 3 kutu fitil bitirmişimdir ama görünce yine verdi :97:

alttan deyince ben alt tarafı göremiyom artık göbişim engel oluyo içime çeksemde görünmüyo kuaförde hallediyomuş bazıları ama ben utanırım gidemem bide hijyen açısından pek hisyenik bi yer yok buralarda

bende göremiyorum gecen ay keddim aldım acillik oldun 2 gün hastanede yattım bebek cok aşağıya inmişti ben artık mecbur gidicem bu ay ne yapalım olmazsa sende kendi ağdanı götür yapsınlar yada ben eve cağırmayı düşünüyorum hijjenik olsun diye

o konuyu ben de kara kara dusunuyorum... burada agda olayi da yok, tras bucagiyla da yapamiyorum

cnm yagmur ıyıde bade nın anlamı cok ıyı deıl bence baska bı ısım bul
bade içki şarap demek
bazı kaynaklarda ask kutsal sevgı denıoyo ama kkda bı bölüm var anlamları yanlıs bılınen ısımler dıye lınkı koyayım

arkadaslar koyacagıonız ısımlerın soylemı guzel olsun fakat anlamı herseyden önemlı ne olur bos ısımler koymayın cunku isim cocugun karakterıne fıtratına yansıyo
ıyıce arastırıp oyle koyun derım ben
aşağıdakı lınke bı bakın derım

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...lis-bilinen-isimler-ecrin-aleyna-irem-vs.html

canim neden acillik oldun?

ya ben agda kendim yapamam ki

akinti olmasi nirmal degil mi?

normal tabi ama sarı olması belkide normal değil benim kayıpların olduğu için önlem amaclıda veriyorlar bana .. ben akıntıdan cok korkuyorum sürekli de kullandım ama gecmiyor bide hamilelikte de zaten oluyor akıntı ama miktarı da cok önemli

selam kızlar nasılsınız ya bende aşırı iştahsızlık var bugünlerede karnım aç ama canım bişi yemek istemiyor daha doğrusu hazırlamak çok zor geliyo çok uyuşuk sanki vücudum hiç neşem yok bu aralar

naber kızlar??
ben bugün bi veliyle kapıştım okulda...dellendirdi beni...gerim gerim gerildim...şeytan dedi al raporu...git evine...otur dinlen...zaten ayaklar da şiş...yaw ne tuhaf veliler yaa...karşısında öğrenci mi var,öğretmen mi var,eşi dostu mu var...ayırt edemiyooo
geldim eve şimdi o sinirle 5 sınıfın yazılısını okuyacağım offfffffffffffffffffff....

canım kaç akideşime sorduysam dalin sıvı kullanmış ve gayet memnun...bi de roxy var...ben dalini aldım vallaha sıvısından..hem deterjan hem de yumuşatıcı ,2sinden birini seç ve kullan

ayyyyyyyy biz eşimle kız olduğunu öğrendiğimiz gün 'BADE' dedik ve oluyor...%100...
bu arada kilo mu dediniz...yaw ben de 12 kilo aldım 30.haftaya girerkennnnnnnnnnn....bakalım kaçla bitireceğimmm :18:

32.haftada mutlaka çalışabilir raporunu alıyorsun veyaz doğum iznini başlatıyorsun canımcım:)

ayyyyyyyyyy ayaklar gene şiş bizim...karnımız da aç...bisürü not işim var...biz sizi öpüp kaçalım teyzoşlarrrrrrrrrrrr

bu arada aramıza yeni katılan teyzoşlarrrrrr sizler de hoş geldinizzzzzzzz...istanbuldan sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…