2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bayanlar numune urun olayını arstırdım dalınede gonderdım ıletım msjı numune ıstedıgımı belırttım kaarıslık olark gleen msj
Öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan DALİN; yıllardır anne ve bebeklerin beklentilerine istikrar, kalite ve başarı ile cevap veren konumumu sürdürerek korumaktadır.
Her zaman , "tüketici memnuniyetini" öncelikli değerleri arasında tutan çalışma anlayışına sahip bir marka olarak; siz değerli tüketicilerimizin tüm taleplerini büyük bir hassasiyet ile değerlendirmekteyiz.
Yaygın dağılıma sahip ürünlerimizi en uygun şartlarda ve size en yakın yerlerden temin edebileceğinizi belirtmek isteriz.

Saygılarımızla,

canim neden acillik oldun?

ya ben agda kendim yapamam ki

ben zorladım kendimi aşşağıya görmek için cok zorladım cömeldim b,ilmeyerek bebeğide itmişim zorladığım için göremiyorsun bebek o zamandan beri aşşağıda dr istirat verdi hiç yataktan cıkmıyorum (eğilmek bize yasak cömelmekte

wayyy pinti herüfleeerrr.. onlar gitsinler tv reklamlarına para akıtsınlar biz sevgili anne adaylarına bir numune göndermesinler.

benimde sari akintim, epeyde oluyor bence, gecen hafta kuktur ve idrar testi aldilar sorun yoktu, bu hafta idrar yolu iltihabidin dediler ama az su ictim ust uste uc gun, ondan oldu sanirim...

traş bıçağıyla da görmeden olmuyoki 6 ayda böyleyse 9 ayda napçam hiç bilmiyorum.. :97:
bende bilmuyorum yabanci sitelerden de okudum , onerileri tras bicagiyla esinden yardim alarak yapmak, zaten ben kendim yaptim ve kesikler olustu..

bende zorlamistim jendimi, kesikler de oldu makinayla almayi deneyecegim sanirim...

geçmiş olsun gamzecim dikkat etmemiz lazım ama bazen farkında olmadan ters hareketler yapabiliyoruz.

ayyy ne kadar pintilermiş gönder işte bizlere yollamıcanda kime yollıcan adamlar biliyo tabi isim yaptılar dalini herkes öneriyo adam numunemi yollar pintiler işte hııııh

kucucuk bir numunenin oyle buyuk markalara ne zarari olabilir ki... hele ki numune istemisseniz... burada bana sebamed gonderdiler, denedim cok da begendim onu kullanmayi dusunuyorum simdi mesela... dalin almayalim o zaman he he heee:)

tatlım bu kadar zorlama kendini bırak boşver olmazsa ayna koy önüne ordan bak eğilme öyle hele hele hiç çömelme sakın

kucucuk bir numunenin oyle buyuk markalara ne zarari olabilir ki... hele ki numune istemisseniz... burada bana sebamed gonderdiler, denedim cok da begendim onu kullanmayi dusunuyorum simdi mesela... dalin almayalim o zaman he he heee:)

daline protesto çekiyoruz mailde atalım pintileeeeeeeeeeeerrrrrr diye

tatlım bu kadar zorlama kendini bırak boşver olmazsa ayna koy önüne ordan bak eğilme öyle hele hele hiç çömelme sakın

yoo bundan sonra kendimi hiç yormicam olmazsa ağdacıya gidicem ne yapalım alışıcaz artık

siz bebeğin eşyalarını (cantasını) hazırlığa ne zaman başladınız ben daha başlamadım :26:

cnm boşver takma kafana bebeğini düşün sen
onlar bi öğretmene nasıl davranılacağını bilmeyen insanlardır...
hiç stres yapma kendine..
bende dalin toz deterjan arıyodum yumuşatıcısını buldum jokerde bebek için onu aldım...
toz deterjanda alıcam ablam onu kullandı çok memnun..
bu arada sabun tozu ile toz deterjan diye bahsettiğiniz aynı şeymi?
sabun tozu makineleri bozuyomuş zamanla diye duydum..

kızlar dr.um akıntım olduu için fitil verdi 2 gündür kullanıyorum ama fitil vajinadan iceri itilmiyor zorlamak ta istemiyorum :18: zaten dr bebek aşşağıda demişti.. benim gibi dr fitil veren var mı :26:

canım bende fitil kullnadım yeni bitti..benim günde 2 kezdi..akşamları rahat kullanıyorum nedense sabahları bi türlü gitmiyor..yan yan koyuyordum birde benimkinin kullanımında ıslatarak kullanaın diyor..belki daha rahat olur..

canım bende gecen 1 kez pataes yedim ve tokluk şekerim bianda 210 mu ne olmuştu..pişman oldum..bi daha yemiycem....

yoo bundan sonra kendimi hiç yormicam olmazsa ağdacıya gidicem ne yapalım alışıcaz artık

siz bebeğin eşyalarını (cantasını) hazırlığa ne zaman başladınız ben daha başlamadım :26:

valla ben bi kaç zıbın ve 1 2 elbise dışında bişi almadım daha olmazsa bu hafat sonu bi çıkayım diyorum bu hastane çıkışları için falan bi çıkışta alırım artık hepsini napim

kızlar benim kız içimde bişi yapıyo karnımın bi tarafı sivrildi diğer taraf çökük anam napıyo bu kız böyle çıkcak sanki ordan

valla ben bi kaç zıbın ve 1 2 elbise dışında bişi almadım daha olmazsa bu hafat sonu bi çıkayım diyorum bu hastane çıkışları için falan bi çıkışta alırım artık hepsini napim

yani yavaş yavaş almak lazım ama yormadan kendini bende 28 haftalara başlarım her halde :97: evden cıkmamda yasak ozamana kadar bebeğim yukarı cıkarsa hastane cıkışını alıcam :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…