canim neden acillik oldun?
ya ben agda kendim yapamam ki
bayanlar numune urun olayını arstırdım dalınede gonderdım ıletım msjı numune ıstedıgımı belırttım kaarıslık olark gleen msj
Öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan DALİN; yıllardır anne ve bebeklerin beklentilerine istikrar, kalite ve başarı ile cevap veren konumumu sürdürerek korumaktadır.
Her zaman , "tüketici memnuniyetini" öncelikli değerleri arasında tutan çalışma anlayışına sahip bir marka olarak; siz değerli tüketicilerimizin tüm taleplerini büyük bir hassasiyet ile değerlendirmekteyiz.
Yaygın dağılıma sahip ürünlerimizi en uygun şartlarda ve size en yakın yerlerden temin edebileceğinizi belirtmek isteriz.
Saygılarımızla,
benimde sari akintim, epeyde oluyor bence, gecen hafta kuktur ve idrar testi aldilar sorun yoktu, bu hafta idrar yolu iltihabidin dediler ama az su ictim ust uste uc gun, ondan oldu sanirim...normal tabi ama sarı olması belkide normal değil benim kayıpların olduğu için önlem amaclıda veriyorlar bana .. ben akıntıdan cok korkuyorum sürekli de kullandım ama gecmiyor bide hamilelikte de zaten oluyor akıntı ama miktarı da cok önemli
bende bilmuyorum yabanci sitelerden de okudum , onerileri tras bicagiyla esinden yardim alarak yapmak, zaten ben kendim yaptim ve kesikler olustu..traş bıçağıyla da görmeden olmuyoki6 ayda böyleyse 9 ayda napçam hiç bilmiyorum.. :97:
ben zorladım kendimi aşşağıya görmek için cok zorladımcömeldim b,ilmeyerek bebeğide itmişim zorladığım için göremiyorsun bebek o zamandan beri aşşağıda dr istirat verdi hiç yataktan cıkmıyorum (eğilmek bize yasak cömelmekte
ben zorladım kendimi aşşağıya görmek için cok zorladımcömeldim b,ilmeyerek bebeğide itmişim zorladığım için göremiyorsun bebek o zamandan beri aşşağıda dr istirat verdi hiç yataktan cıkmıyorum (eğilmek bize yasak cömelmekte
bayanlar numune urun olayını arstırdım dalınede gonderdım ıletım msjı numune ıstedıgımı belırttım kaarıslık olark gleen msj
Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan DALİN; yıllardır anne ve bebeklerin beklentilerine istikrar, kalite ve başarı ile cevap veren konumumu sürdürerek korumaktadır.
Her zaman , "tüketici memnuniyetini" öncelikli değerleri arasında tutan çalışma anlayışına sahip bir marka olarak; siz değerli tüketicilerimizin tüm taleplerini büyük bir hassasiyet ile değerlendirmekteyiz.
Yaygın dağılıma sahip ürünlerimizi en uygun şartlarda ve size en yakın yerlerden temin edebileceğinizi belirtmek isteriz.
Saygılarımızla,
geçmiş olsun gamzecim dikkat etmemiz lazım ama bazen farkında olmadan ters hareketler yapabiliyoruz.
kucucuk bir numunenin oyle buyuk markalara ne zarari olabilir ki... hele ki numune istemisseniz... burada bana sebamed gonderdiler, denedim cok da begendim onu kullanmayi dusunuyorum simdi mesela... dalin almayalim o zaman he he heee:)bayanlar numune urun olayını arstırdım dalınede gonderdım ıletım msjı numune ıstedıgımı belırttım kaarıslık olark gleen msj
Saygılarımızla,
kucucuk bir numunenin oyle buyuk markalara ne zarari olabilir ki... hele ki numune istemisseniz... burada bana sebamed gonderdiler, denedim cok da begendim onu kullanmayi dusunuyorum simdi mesela... dalin almayalim o zaman he he heee:)
tatlım bu kadar zorlama kendini bırak boşver olmazsa ayna koy önüne ordan bak eğilme öyle hele hele hiç çömelme sakın
selam kızlar nasılsınız ya bende aşırı iştahsızlık var bugünlerede karnım aç ama canım bişi yemek istemiyor daha doğrusu hazırlamak çok zor geliyo çok uyuşuk sanki vücudum hiç neşem yok bu aralar
naber kızlar??
ben bugün bi veliyle kapıştım okulda...dellendirdi beni...gerim gerim gerildim...şeytan dedi al raporu...git evine...otur dinlen...zaten ayaklar da şiş...yaw ne tuhaf veliler yaa...karşısında öğrenci mi var,öğretmen mi var,eşi dostu mu var...ayırt edemiyooo
geldim eve şimdi o sinirle 5 sınıfın yazılısını okuyacağım offfffffffffffffffffff....
canım kaç akideşime sorduysam dalin sıvı kullanmış ve gayet memnun...bi de roxy var...ben dalini aldım vallaha sıvısından..hem deterjan hem de yumuşatıcı ,2sinden birini seç ve kullan
ayyyyyyyy biz eşimle kız olduğunu öğrendiğimiz gün 'BADE' dedik ve oluyor...%100...
bu arada kilo mu dediniz...yaw ben de 12 kilo aldım 30.haftaya girerkennnnnnnnnnn....bakalım kaçla bitireceğimmm :18:
32.haftada mutlaka çalışabilir raporunu alıyorsun veyaz doğum iznini başlatıyorsun canımcım:)
ayyyyyyyyyy ayaklar gene şiş bizim...karnımız da aç...bisürü not işim var...biz sizi öpüp kaçalım teyzoşlarrrrrrrrrrrr
bu arada aramıza yeni katılan teyzoşlarrrrrr sizler de hoş geldinizzzzzzzz...istanbuldan sevgiler
yoo bundan sonra kendimi hiç yormicam olmazsa ağdacıya gidicemne yapalım alışıcaz artık
siz bebeğin eşyalarını (cantasını) hazırlığa ne zaman başladınız ben daha başlamadım :26:
kızlar dr.um akıntım olduu için fitil verdi 2 gündür kullanıyorum ama fitil vajinadan iceri itilmiyor zorlamak ta istemiyorum :18: zaten dr bebek aşşağıda demişti.. benim gibi dr fitil veren var mı :26:
sğl cnm..teşekkür ederim yinede dikkat ede ede gideceğiz bakalım
bende belli belirsiz parmaklarımda hafif şişlik var çok azcık
ama çalışmıyorum
burada çalışan arkadaşlar var onlar çok çekiyolar..
ne kilifi yaaa bu nedir kız
ayy maşallah cimcimeye ne kadar güzel büyümüş...
gözünaydın cnm
bende 1.5 kutu fitil kullandım...ama tam kesmedi zaten hamilelikte görülen bişi dedi hepsi kesilmez dedi dr um
bu arada dr un akıntın olduğunu ultrasondanmı gördü
rahim boyunu ölçerken gördü demişsin
rahim boyunu nasıl ölçtü nereden yani karındanmı alttanmı?:26:
cnm ıns düşük cıkar korkma stres yapma ok
ben kahrettım 10 gun nerdeyse bısey yemedım ama suan saldım valla pilav da yıyorum bazen
sadece farkettım patates cok cıkarıyo onu yemıyorum
sık sık az ye hem mıde problemıde cekmezsın
eğer kaçırmadıysan yazılanları
bizde daha kimse hazırlamadı...
canım bende fitil kullnadım yeni bitti..benim günde 2 kezdi..akşamları rahat kullanıyorum nedense sabahları bi türlü gitmiyor..yan yan koyuyordum birde benimkinin kullanımında ıslatarak kullanaın diyor..belki daha rahat olur..
QUOTE]
bende de ıslatarak kullan diyor ama içine girmiyor ağzında kalıyorbende korkuyorum cok uğraşmıyom :18: bende sabah akşam kullanıyom ama girmiyor
yoo bundan sonra kendimi hiç yormicam olmazsa ağdacıya gidicemne yapalım alışıcaz artık
siz bebeğin eşyalarını (cantasını) hazırlığa ne zaman başladınız ben daha başlamadım :26:
valla ben bi kaç zıbın ve 1 2 elbise dışında bişi almadım daha olmazsa bu hafat sonu bi çıkayım diyorum bu hastane çıkışları için falan bi çıkışta alırım artık hepsini napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?