daline protesto çekiyoruz mailde atalım pintileeeeeeeeeeeerrrrrr diye
kizlar, arkadasimin saatte 3 dk da bir sancisi var demistim ya, hastaneye gitti, iki saat yuruyup gel demisler.. dogum basliyir yaniii.... ayy ben de heyecanlandim simdi,,,, insallah guzel, agrisiz, sorunsuz gecer...
ya evet kızlar ya ağda jilet konusuna nasıl bır cozum bulucaz bılmıyorum. bıde hamılelıkte ağda cok can yakıyor.
ben normalde makınayla alırım ayıptır soylemesi. dun sadece bacaklarımı aldım gozumden yaş geldı. hakıkaten son zamanlarda canı dahada cok yanıyor ınsanın.
ama sımdı yaz jılette cok zor yanı zırt pırt almak.
en ıyısı ağdacıya gıtmek ama sıkı sıkı tembıh edın. küçük parcalar halınde alsın. ben bır ıkı gune gıderım, sadece agına bolgesı ıcın. :26: bırde sımdıdenalıstırmak lazım. dağuma cok az kala dahada acır cunku.
jılet olayını eşimden hayatta yardım alarak falan yapamamyerın dıbıne gırerım ayol
ben bu hafta sonu memlekte gidip 2 hafta kalcam..orda komple ağda yaptırmayı düşünüyorum.hayatımda hiç yaptırmadım...ama eğer utanırda yaptırmazsam eşime jiletle yaptırrım..eşimden utanmam heralde..ağdacı kızdan utanırım...
ayyyy rabbım bır avazda doğurmayı nasıp etsın ınsallah. hangı hastanede doğum yapıyor kısmetse?
o konuyu ben de kara kara dusunuyorum... burada agda olayi da yok, tras bucagiyla da yapamiyorum
bu arada yenı gelen arkadaslar olmus hosgeldınız
kızlar benımde kardesım bebegın arabasını almak ıstıyor fakat ole cok para verdıremem
sole 200 - 300 arası kullanıslı önerdıgınız bı model varmı
aradıgım ozellıkler hafıf olsun kaba olmasın bıde çift yonlu olsun
bırısı udak tekerleklı alma dedı cabuk yamuluyomus 3 tekerlıklerı onerıyolar ama onlarda katlanınca kaba olmuyormu bagaja falan sıgmaz
ne dersınız ???
naber kızlar??
ben bugün bi veliyle kapıştım okulda...dellendirdi beni...gerim gerim gerildim...şeytan dedi al raporu...git evine...otur dinlen...zaten ayaklar da şiş...yaw ne tuhaf veliler yaa...karşısında öğrenci mi var,öğretmen mi var,eşi dostu mu var...ayırt edemiyooo
geldim eve şimdi o sinirle 5 sınıfın yazılısını okuyacağım offfffffffffffffffffff....
burada bazi markalar promosyon gonderiyorlar ama size yazmak icin tr de ayni markalarin sayfalarina baktim hicbiri gondermiyor... kucucuk sise gonderiyorlar hani onunla kar yapmiyoruz ama dusunulmek cok guzel bir his.. mesela bana bir pakette eksik bir sey cikti, bende mail attim bilginiz olsun eksikti diye, ozur dilemek icin bir suru sey gondermislerdi, dis fircasi, corap falan bile vardi, boyle minik minik gorunce cok sevinmistik.
ozetle avrupa ulkelerine gonderip, benim ulkeme gondermediklerinde kiziyorum aslinda, gayet iyi tuketicileriz biz... ne olacak ki minicik siseden, bu firmanin politikasini yansitiyir iste... madem gondermiyor bende o urunu tercih etmem he he :)
ya evet kızlar ya ağda jilet konusuna nasıl bır cozum bulucaz bılmıyorum. bıde hamılelıkte ağda cok can yakıyor.
ben normalde makınayla alırım ayıptır soylemesi. dun sadece bacaklarımı aldım gozumden yaş geldı. hakıkaten son zamanlarda canı dahada cok yanıyor ınsanın.
ama sımdı yaz jılette cok zor yanı zırt pırt almak.
en ıyısı ağdacıya gıtmek ama sıkı sıkı tembıh edın. küçük parcalar halınde alsın. ben bır ıkı gune gıderım, sadece agına bolgesı ıcın. :26: bırde sımdıdenalıstırmak lazım. dağuma cok az kala dahada acır cunku.
jılet olayını eşimden hayatta yardım alarak falan yapamamyerın dıbıne gırerım ayol
Ya bu ağda konusunun açılması çok ii olmuş normalde sir yaptryordum düzenli olarak ama hamilelikle tamamiyle jilete geçtim ve tabiki berbat oldu ama artık zaman yaklaştıkça sire gitmeyi düşünyorum ki zaten artık jiletle bilem olmuyor çünkü göremyorumayrıca bizimki tuturdu canın yanıyor zaten zorlanyosan ben hallederim diye öyle dedikçe kopuyorum yaa artık napcam bilemyorum ama kendimi ya eşimin ellerine yada ağdacıya teslim edicem bakalım hangisi
ben bu hafta sonu memlekte gidip 2 hafta kalcam..orda komple ağda yaptırmayı düşünüyorum.hayatımda hiç yaptırmadım...ama eğer utanırda yaptırmazsam eşime jiletle yaptırrım..eşimden utanmam heralde..ağdacı kızdan utanırım...
Kızlaaaarrr! Ya ciddi misiniz kocalarınız konusunda?? erkekler hiç hoşlanmaz böyle şeyleri görmekten. Bence bu şıkkı eleyin...
ayyy vallaha o dert bende de vardı ama herkes hamilelik dönemimde ağdaya alışmam gerektiğini ve çok rahat ediceeemi söledi...2 kez gittim..süper oluyor yaa..tamam bi 15-20 dakka kızarıp bozarabiliyorsnuz ama benim ağdacım hele ki hamileyim diye nazımla çok güzel uğraşıyor valla...doğuma temizlenmeden giderseniz hastane jilet yapıyor bilginizeeeeee!!!alışmaya çalışın...jiletten sonra bayram ediyorum vallaha bayram ihihihihhi
Ama o kesik cok kucuk bir kesik degil mi? Sezeryan ameliyat ama kucucuk can yakmayan bir kesik diy mi
Bu arada dogum yaklastikca korkuyoruz sanirim, bugun yolda yururken karnim kocaman olunca dogumda oldugumu gecirdim aklimdan, azicik korktum sanki (ki hep yaaa korkarsam daha zor gecer sakin ve olumlu dusunmeliyim derdim)... Neyse gercekten hayirlisi neyse o olsun...
Basimiza ne gelecegi , neler yasayacagimizi kimse bilemez ama insallah bu sefer bebegini saglikla kucagina almak nasip olur, insallah hepimizin nasip olur...
Burada sezeryan lafi hic gecmiyor iste, en son anda normal dogum yapmaya engel varsa o zaman sezeryana dönuluyor. Keske Türkiye'de de öyle olsa.. Ya gercekten vucut yapilarimizla alakali, cidden bize sezeryan daha uygun oluyor, ya da doktorlar bilerek sezeryana yönlendiriyor. Bunun cevabini asla bilemeyiz, insallah hayirlisi olur...
Bizde kontrolden ciktik simdi bebisimiz 1650 gr olmus... :))
Doktor artik 2 haftada bi kontrole gitceimizi soledi ... Yavas yavas isin kuyruguna gelioruz hayirlisiyla insallah :))
rapor32+0 ve 32+6 arasında alınıyor.5 hafta aktarılıyor.37.haftadan itibaren yasal olarak çalışmak yasak.daha fazlasını aktaramıyorsun kamuda uygulama bu şekilde.32.haftada aldığın raporda 37.haftaya kadar çalışmasında sağlık engeli yoktur diyor.37 de tekrar gittiğinde iş göremez veriyorlar ve iznin başlamış oluyor.bu raporları çalıştığın kuruma verirken asıllarını saklıyorsun sen de kalıyor.doğum yapınca doğum raporunu götürüyorsun.doğum yaptığın tarihten itibaren doğum sonrası iznin başlamış oluyor.yani eğer doğum geç olursa bu durumdan etkiilenmiyorsun.eğer önceki beş haftayı aktardıysan doğumdan itibaren 91 gün izinli olup maaşını alıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?