2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

daline protesto çekiyoruz mailde atalım pintileeeeeeeeeeeerrrrrr diye

burada bazi markalar promosyon gonderiyorlar ama size yazmak icin tr de ayni markalarin sayfalarina baktim hicbiri gondermiyor... kucucuk sise gonderiyorlar hani onunla kar yapmiyoruz ama dusunulmek cok guzel bir his.. mesela bana bir pakette eksik bir sey cikti, bende mail attim bilginiz olsun eksikti diye, ozur dilemek icin bir suru sey gondermislerdi, dis fircasi, corap falan bile vardi, boyle minik minik gorunce cok sevinmistik.

ozetle avrupa ulkelerine gonderip, benim ulkeme gondermediklerinde kiziyorum aslinda, gayet iyi tuketicileriz biz... ne olacak ki minicik siseden, bu firmanin politikasini yansitiyir iste... madem gondermiyor bende o urunu tercih etmem he he :)

kizlar, arkadasimin saatte 3 dk da bir sancisi var demistim ya, hastaneye gitti, iki saat yuruyup gel demisler.. dogum basliyir yaniii.... ayy ben de heyecanlandim simdi,,,, insallah guzel, agrisiz, sorunsuz gecer...

ya evet kızlar ya ağda jilet konusuna nasıl bır cozum bulucaz bılmıyorum. bıde hamılelıkte ağda cok can yakıyor.
ben normalde makınayla alırım ayıptır soylemesi. dun sadece bacaklarımı aldım gozumden yaş geldı. hakıkaten son zamanlarda canı dahada cok yanıyor ınsanın.
ama sımdı yaz jılette cok zor yanı zırt pırt almak.
en ıyısı ağdacıya gıtmek ama sıkı sıkı tembıh edın. küçük parcalar halınde alsın. ben bır ıkı gune gıderım, sadece agına bolgesı ıcın. :26: bırde sımdıdenalıstırmak lazım. dağuma cok az kala dahada acır cunku.
jılet olayını eşimden hayatta yardım alarak falan yapamam yerın dıbıne gırerım ayol

kizlar, arkadasimin saatte 3 dk da bir sancisi var demistim ya, hastaneye gitti, iki saat yuruyup gel demisler.. dogum basliyir yaniii.... ayy ben de heyecanlandim simdi,,,, insallah guzel, agrisiz, sorunsuz gecer...

ayyyy rabbım bır avazda doğurmayı nasıp etsın ınsallah. hangı hastanede doğum yapıyor kısmetse?

ben bu hafta sonu memlekte gidip 2 hafta kalcam..orda komple ağda yaptırmayı düşünüyorum.hayatımda hiç yaptırmadım...ama eğer utanırda yaptırmazsam eşime jiletle yaptırrım..eşimden utanmam heralde..ağdacı kızdan utanırım...

ya kızlar bende esım gelsınde internetten bebe deterjanıyla yumusatıcısını alayım artık. belkı baska bıseylerde alırım kredı kartını elıme gecırmısken:)

anamben ağdacıdan utanacağıma esımden dahada cok utanırım.
bır yazı okumustum. erkegın yanında kıl almak, kaş falan almak erkeği acayıp soğutuyormus kızlar ya.
a
tamam sağlık sorunu bu ama tamamen cağresız değilizki. gözünğ kapat ağdacı 15 dk da bıtırıyor ısını.

o konuyu ben de kara kara dusunuyorum... burada agda olayi da yok, tras bucagiyla da yapamiyorum

kızlar bende de aynı sorun var asagısını göremıyorum
bıde gecende aynada gördüm ayyyy görmez olaydım kararmıs benımkı (kusura bakmayın :)))
anneme sordum dogumdan sonra gecıyomus cok korktum kapkara görunce
bu arada agda cok acıtıyor kızlar ben normalde lazere gıdıyodum hamıle kalınca gıdemedım
agdadan sonra el süremıyosun cok acıyo cok napıcaz doguma kadar hamılelıkte tuyler saclar az uzuyo ama sonucta hastanede mıllete karsı ayıp zaten ben rahat edemem kı hayatta duramam ole
off zor yaa esden de yardım ıstenmıyo en ıyısı agdacıya gıtmek napalım ((

bu arada yenı gelen arkadaslar olmus hosgeldınız
kızlar benımde kardesım bebegın arabasını almak ıstıyor fakat ole cok para verdıremem
sole 200 - 300 arası kullanıslı önerdıgınız bı model varmı
aradıgım ozellıkler hafıf olsun kaba olmasın bıde çift yonlu olsun
bırısı udak tekerleklı alma dedı cabuk yamuluyomus 3 tekerlıklerı onerıyolar ama onlarda katlanınca kaba olmuyormu bagaja falan sıgmaz
ne dersınız ???

canım ınternette gezen markaarda sanmıyorum bu fıyata bulabıleceğini. ama şehır ıcınde carsıdakı mağzaları dolasın derım ben. ben pendık kaynarcada oturuyorum burdakı alısverıs merkezlerınde falan var senın ıstedığın fıyatlara. ama markalarını bılemıyorum. ama gezersen mutlaka bulursunuz.

Ya bu ağda konusunun açılması çok ii olmuş normalde sir yaptryordum düzenli olarak ama hamilelikle tamamiyle jilete geçtim ve tabiki berbat oldu ama artık zaman yaklaştıkça sire gitmeyi düşünyorum ki zaten artık jiletle bilem olmuyor çünkü göremyorum ayrıca bizimki tuturdu canın yanıyor zaten zorlanyosan ben hallederim diye öyle dedikçe kopuyorum yaa artık napcam bilemyorum ama kendimi ya eşimin ellerine yada ağdacıya teslim edicem bakalım hangisi

Hehehe bu sinirle okumasan o yazılıları canım :))) hehehe şaka bir yana boşver ortalık patavatsız dolu ...

Kızlar biraz önce yönetici geldi, 2 hafta önce milupanın sitesine üye olmuştum bana paket yollamılar onu getirdi. :))) içinde sadece huggies 8' li alt bezi birde magnet çerçeve var ama yinde içi boş bile olsa paket almak çok mutlu ediyor insanı. Uyuz dalin. Zaten almayacaktım ürünerini şimdi hiç almam

Yaa kızlar bu ağda olayını baya dert etmişsiniz de bence bırakın bu utangaçlığı gidin aldırın. Ağdacı ne yapsın sizin kukunuzu valla ben hayatımda hiç kendim almadı. 1 defa da jilet denedim denemez olaydım. Jletle alanlar o kaşıntıya nasıl dayanıyor anlamadım. 13 yaşımdan beri ağdacıya gidiyorum valla. Çok da rahat oluyor. Sıkmayın bence kendinizi.

Kızlaaaarrr! Ya ciddi misiniz kocalarınız konusunda?? erkekler hiç hoşlanmaz böyle şeyleri görmekten. Bence bu şıkkı eleyin...

benim kocamın kıla tüye alerjisi var normalde bile bacaklarım azıcık çıksa al bunları der dururdu ağdada almıyo kısacık daha o yüzden almaz ben desem bile işin kötü tarafı kuaförede izin vermiyo

ayyy vallaha o dert bende de vardı ama herkes hamilelik dönemimde ağdaya alışmam gerektiğini ve çok rahat ediceeemi söledi...2 kez gittim..süper oluyor yaa..tamam bi 15-20 dakka kızarıp bozarabiliyorsnuz ama benim ağdacım hele ki hamileyim diye nazımla çok güzel uğraşıyor valla...doğuma temizlenmeden giderseniz hastane jilet yapıyor bilginizeeeeee!!!alışmaya çalışın...jiletten sonra bayram ediyorum vallaha bayram ihihihihhi

Kızlaaaarrr! Ya ciddi misiniz kocalarınız konusunda?? erkekler hiç hoşlanmaz böyle şeyleri görmekten. Bence bu şıkkı eleyin...

Ben söylediğimde çok ciddiyim her seferinde gözümün önüne getiriyorum da bu bile yetiyor ama bazen çok mu abartıyorum diyede düşünmüyor değilim, sonuçta beni düşünerek söylüyor, canımın yanmasını istemyor ama dediğin gibi jilet çok daha beter bişey kaşıntı fena yapyor

ben geçen hafta bacaklarım için gittim kadın alt tarfada gel dedi iç çamaşırını çıkartmadan ben yaparım onu dedi valla bacaklarım 10 dk bile sürmedi çok rahat ettim ya koca kış jilet yapmıştım bacağıma o kadar kalınlaştıki eşiminkinden sertti şimdi pek güzel oldu kayyyymmmaaaak gibi

eşime aldırmakmı ağda görevini eşime yüklemekmi aman kkızlar ben almıyım
ben eşime hayatta diyemem benim şeyimi temizlesene diye oda temizleyemezki korkar bişi yapacak diye
bana banyoda kese yapmaya bile gelmiyo canımı acıtacak diye
ben ağdaya gidiyodum hamilelik başlayınca gidemez oldum dr umda ilk 3 ay yasak getirdi kanamalı olduğum için heralde sonrasındada iyice boşladım ağdayı evde kendim jiletle üstün körü hallediyodum nasılsa kocişinde gördğü yok ya malum kardeşlik hamilelik boyunca devamama geçen jiletel temzileyeyim dedim sağa baktım sola baktım bişi göremedim göremedim göbüşten göremedim
sanırım artık kuaföre gitme zamanım geldi yoksa bişi göremeden yapmaya çalışan ben kendimi kesecem
bu arada my little sana milupanın ne kadar az ürünü gelmiş öyle pişik kremi şampuan tek kullanımlık süt yapıcı çay 8li ıslak mendil falan yokmuydu...

Bence oluruna bırakmakta ayda var. Ben bir ara kafayı iyice bozmuştum ama sonra buradan biri hiç içerde kalan bebek gördün mü? dedi hakkatende bir şekilde doğuyor bebişler, sezeryan yada normal sağlıkla doğsunlar inşallah...

Sağlık sektöründe olan biri olarak şöyle söyleyeyim biraz dr.ların işine geliyor sezeryan planlı satli olması (

Bizde kontrolden ciktik simdi bebisimiz 1650 gr olmus... :))
Doktor artik 2 haftada bi kontrole gitceimizi soledi ... Yavas yavas isin kuyruguna gelioruz hayirlisiyla insallah :))

maşallah canım...

Off bu izin vs. olayları beni geriyor ya yanlış yadaeksik bişi yaparsam diye... Bir de bunların devlet hast. den mi alınması gerekiyor???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…