2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

öncelikle herkese iyi akşamlar.yaklaşık bir aydır sürekli bu topiği takip ediyorum ama yazmak nasip olmamıştı.dayanamadım ve yazmaya karar verdim.Nasipse inş ağustos ortası ağustos annesi olacağım.günlük giriyor ve takip ediyorum alışkanlık oldu.arkadaşlar size bir sorum var .ben öğretmenim.33 haftamı sonunda okul tatile giriyor.ben 32.haftada çalışabilir raporu alsam 37.haftaya kadar diye.34,35,36,37 haftalarım tatile geliyor.doğum sonrasına eklerlermi canım çok sıkılıoyr eklemezlerse diye.herkes eklenmez diyo.

bende görmeden jiletlemeye çalıştım sonra çıknca aynada baktım alacalı inek gibi olmuş yarısı olmuş yarısı olmamış haftaya falan ağdacıya gitcem bende ama önce kocişimi ikna etmem gerek

ben de senin gibi öğretmenim canım...benim de 32.haftam karne verdiğim gün...vallaha yazın doğumumuz tatile geldiği için o zaman zaten resmi izinli sayıldığımız için eklenemeyebilirmiş...müdürümle dün konuştuk...araştıracak vallaha ...haber bekliyorum canım sıkkın bu konuda...nette aradım baya...herkes başka kafadan konuşuoo :18:

Son düzenleme:
aynen cnm kimisi diyor eklenir sevniyorum:) kimisi diyor eklenmez üzülüyorumne yapacağımı şaşırdım.senın doğum ağustos kaç.benım 18 ağustos doğum sonrasıda gidiyor ay ne plansız oldu bı kıjım bnm yaaa

SAHTE DOĞUM KASILMALARI NASIL ANLAŞILIR?
Gebeliğin son 3 ayı içinde olan düzensiz rahim kasılmaları gerçek doğum eylemi öncesinde hazırlık niteliği taşır. Karında düzensiz sertleşmeler şeklinde görülen bu kasılmalar genellikle ağrısız olur ve araları sıklaşmaz, şiddetleri giderek artmaz ve yürüyüşle de şiddetlenmezler. Gerçek doğum kasılmaları belde ve karnın alt kısımlarında künt bir ağrı gibi başlar, aynı zamanda basende de basınç hissi oluşabilir. Bu ağrılar giderek artar, araları sıklaşır ve düzenli hale gelirler. Bazı kadınlar kasılmaları adet ağrısı veya krampları olarak nitelendirir. Bu kasılmaların farkını bilerek gerçek doğum eylemini sahtesinden ayırt edebiliriz.

Sahte Eylem
Kasılma Sıklığı? Genellikle düzensiz ve sıklaşmaz
Hareketle değişiyor mu? Yürüyüş veya istirahatle, bazen de pozisyon değiştirmekle azalabilir.
Ne Kadar Şiddetli ? Genellikle zayıf veya başlangıçta kuvvetli, sonra zayıflar.
Nerede Hissedilir ? Karnın ön bölgesi veya kasıklarda hissedilir

Gerçek Eylem
Kasılma Sıklığı? Düzenli aralıklı, 30-60 saniye sürer, zamanla sıklaşır
Hareketle değişiyor mu?Hareket veya pozisyon değiştirmeye rağmen devam eder.
Ne Kadar Şiddetli ?Kasılma şiddeti giderek artar.
Nerede Hissedilir ?Genellikle belin alt kısmında başlayıp karna doğru yayılır.

alıntıdır...

benimki SAT'a göre 10 ağst ama doktorum 20 Temmuzdan sonra bekle her an olabilir diyor:)
sonuçta doğum sonrası da iznimiz yanacak böyleyse

yok ya eşim bazen benim kaşımıda alıyor..seviyo öle şeyleri zaten eşim benden epey tüylü olunca ona pamuk gibi geliyorum

yok ya eşim bazen benim kaşımıda alıyor..seviyo öle şeyleri zaten eşim benden epey tüylü olunca ona pamuk gibi geliyorum

ben eşimden tüylüyüm ya oda koyu kumral kollarında falan fazla yok bağrında bile az o yüzden pek sevmez kılı tüyü bıyıklarım çıkınca bile dalga geçiyo benle burmalık olmuş seninkiler diye

benimki SAT'a göre 10 ağst ama doktorum 20 Temmuzdan sonra bekle her an olabilir diyor:)
sonuçta doğum sonrası da iznimiz yanacak böyleyse

canım senle haftalarımız aynı.benim de 32. haftam karne haftası. 32. hafta çalışabilir raporu alsam da 33. hafta izne ayrılsam nasıl olacak. 33. hafta iş göremez raporu mu alıcam? seminerde izne ayrılmam gerekecek. yaz tatiline denk geldiği için iznin yanar diyo herkes aktarma da yapamıcam böylelikle.

Kızlaaaarrr! Ya ciddi misiniz kocalarınız konusunda?? erkekler hiç hoşlanmaz böyle şeyleri görmekten. Bence bu şıkkı eleyin...

ben eşimden tüylüyüm ya oda koyu kumral kollarında falan fazla yok bağrında bile az o yüzden pek sevmez kılı tüyü bıyıklarım çıkınca bile dalga geçiyo benle burmalık olmuş seninkiler diye

arkadaşlar öncelikle şunu söylim benimkide kararmaya başladı..iyice bi çirkinleşti neyse azönce yazdığım gibi eşim tüylerden hiç rahatsız olmuyor..hatta doğal ol niye aldırıyosunki oranı buranı diyor...kendide uğraşmayı seviyor bazen kaşımı bıyığımı alıyor...ben ağdacıya gitmeyi düşünüyorum ama utanıp aldıramayabilirm demiştim eşime ben yaparım merak etme dedi aldırmasanda olur ne olcakki diyo dr.lar alışık diyor birdebenimki bu konuda çok değişik....
bu arada son ayda ağda yaptırmamız bebeğe zarar verirmiki acaba?

benim eşimde aldırmasan nolurki diye niye aldırcakmışımki doğumdan sonra kendin alırsın diyo pek rahat o konuda herkes görcek ebeler falan diyorum bana gösterme diyo oldu dedim doğumuda sen yaptır olsun dedim gülüyo bana

düşünmüyolar bizim psikolojimizi..estetik açıdan güzel olmak istiyoruz ne var yani

ayyy ben sayfaları okuyana kadar doldurdunuz gene :)))
yeni arkadaşlar hoş gelmişler :)))
epeydir göremediğim yazmayan arkadaşlar var onlarada selamlar :)))
ayyy benimde bu cumartesi gitmem gerek banada öyle diycek demekki tahlil falan istedimi ?
nasılsınız bu arada maşallah bebişinde bayaa büyümüş doğum tarihinle ilgili bişey söylemiyomu ben bu kez sorucam bide 32. haftamda rapor almam gerek onu sorucam :))
pis pintiler DALİNe protesto almak yoooook
benimde okulun kapandığı hafta cumartesi 18 haziranda tam 32. haftam oluyo o hafta içinde rapor alıp okula vermeyi düşünüyorum valla çarşamba perşembe gibi:))
canım senin şu iş arkadaşın biraz kıskanıyor olabilir seni o bebğini kaybetmiş ya hani tam kıskançlık olmasada neden ben diyodur belki bu yüzdende agresif olabilir
bu arada eşinin işi ne alemde umarım herşey yolundadır :))
senle korkularımızda ortak normal d. ile sezeryan dikişleri ile ilgili:)) ama bende bıraktım ne olursa artık :))
hoşgeldin canım
bende aynı durumdayım 14 ağustos görünüyor müdürüm ve mdr. yrd.cımla konuştum eklenir dediler inşallah sorun olmaz valla sanırım bu ekleme işleri okulda değil milli eğitimde oluyor
bizim okuldakiler eklenir dediler
benim bi öğrtmen ark. 3 hafta erken doğum yaptı okuldakiler eklenmez falan dediler idareciler ama milli eğitim ekledi zaten hiç bir iznimizi adam gibi kullanıycaz barii bu eklensin

düşünmüyolar bizim psikolojimizi..estetik açıdan güzel olmak istiyoruz ne var yani

evet ya ben mesela doğumdan çıktıktan sonra saçlarım falan fönlü olsun istiyorum hafifte makyaj olsa hiç fena olmaz yani fotoğraf falan çekilcez ilerde kızım anne ne kötü olmuşun demesin dimi ya

şimdide benden haberler:))
bugun beslenme uzmanıma gittik herşey iyi yolunda sorun yok seker dışında sekerde de insüline gecebiliriz dedi doğuma kadar sürekli ölçüm yapıcam 1 haftada 2 kez sınırn üstünde çıkarsa insüline gecicez günde 2 kez yapılacakmış anlattı bugun baya
onun dışında ölçümüm yapıldı yağ kaybım var ama suda artış var burdan çıkan sonuçta dr umun dediğine göre ödem varmış hafif şikliğim oluyodu ama sizin anlattığınız gibi değildi bende bende yoktur diodum bu ödem olayına ananas ve karahindiba çayı iç dedi
cumarteside jinekologuma gidicem bakalım cimcimem kaç gr acaba enson 800 gr kadar dı:))

dikkat et şekerine canım geçmiş olsun ödemler içinde bebişte inşallah çok iyidir yazarsın artık mutlu haberlerinide

kıl tüy konusunda da bende lazere gidiodum bıraktım şimdi 2 kez agdaya gittim kuaföre ayrı kutu açtıdım onunla yaptırdım hijgen açısından şimdi o gittiğim yerdekiler ayrılmış yeni gelende çok canımı yaktı bi daha gitmicem yeni bi yer bulamm gerek
valla kuaföredeki kızdan utanmakmı yoksa dr dan utanmakmı sizi öylemi görsün( gerçi hippy yazdı traşlıyorlarmış:))))))))))))

dikkat et şekerine canım geçmiş olsun ödemler içinde bebişte inşallah çok iyidir yazarsın artık mutlu haberlerinide

yazarım canı bi cmtsi olsunda valla epeydir giremedim biraz nazara gelmiş bizim topic herkes de bir rahatsızlık halleri sanırım sende rahatsızdın umarım şimdi iyisindir
bu arada hala VENÜS den haber yok(

ayyyy ne kötü düşünsene biri traş ediyo insan daha çok utanır öyle yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…