eşime aldırmakmı ağda görevini eşime yüklemekmi aman kkızlar ben almıyım
ben eşime hayatta diyemem benim şeyimi temizlesene diye oda temizleyemezki korkar bişi yapacak diye
bana banyoda kese yapmaya bile gelmiyo canımı acıtacak diye
ben ağdaya gidiyodum hamilelik başlayınca gidemez oldum dr umda ilk 3 ay yasak getirdi kanamalı olduğum için heralde sonrasındada iyice boşladım ağdayı evde kendim jiletle üstün körü hallediyodum nasılsa kocişinde gördğü yok yamalum kardeşlik hamilelik boyunca devam ama geçen jiletel temzileyeyim dedim sağa baktım sola baktım bişi göremedim göremedim göbüşten göremedim
sanırım artık kuaföre gitme zamanım geldi yoksa bişi göremeden yapmaya çalışan ben kendimi kesecem
bu arada my little sana milupanın ne kadar az ürünü gelmiş öyle pişik kremi şampuan tek kullanımlık süt yapıcı çay 8li ıslak mendil falan yokmuydu...
öncelikle herkese iyi akşamlar.yaklaşık bir aydır sürekli bu topiği takip ediyorum ama yazmak nasip olmamıştı.dayanamadım ve yazmaya karar verdim.Nasipse inş ağustos ortası ağustos annesi olacağım.günlük giriyor ve takip ediyorum alışkanlık oldu.arkadaşlar size bir sorum var .ben öğretmenim.33 haftamı sonunda okul tatile giriyor.ben 32.haftada çalışabilir raporu alsam 37.haftaya kadar diye.34,35,36,37 haftalarım tatile geliyor.doğum sonrasına eklerlermi canım çok sıkılıoyr eklemezlerse diye.herkes eklenmez diyo.
aynen cnm kimisi diyor eklenir sevniyorum:) kimisi diyor eklenmez üzülüyorumne yapacağımı şaşırdım.senın doğum ağustos kaç.benım 18 ağustos doğum sonrasıda gidiyor ay ne plansız oldu bı kıjım bnm yaaa
aynen cnm kimisi diyor eklenir sevniyorum:) kimisi diyor eklenmez üzülüyorumne yapacağımı şaşırdım.senın doğum ağustos kaç.benım 18 ağustos doğum sonrasıda gidiyor ay ne plansız oldu bı kıjım bnm yaaa
anamben ağdacıdan utanacağıma esımden dahada cok utanırım.
bır yazı okumustum. erkegın yanında kıl almak, kaş falan almak erkeği acayıp soğutuyormus kızlar ya.
a
tamam sağlık sorunu bu ama tamamen cağresız değilizki. gözünğ kapat ağdacı 15 dk da bıtırıyor ısını.
yok ya eşim bazen benim kaşımıda alıyor..seviyo öle şeylerizaten eşim benden epey tüylü olunca ona pamuk gibi geliyorum
benimki SAT'a göre 10 ağst ama doktorum 20 Temmuzdan sonra bekle her an olabilir diyor:)
sonuçta doğum sonrası da iznimiz yanacak böyleyse
kızlar bende de aynı sorun var asagısını göremıyorum
bıde gecende aynada gördüm ayyyy görmez olaydım kararmıs benımkı (kusura bakmayın :)))
anneme sordum dogumdan sonra gecıyomus cok korktum kapkara görunce
bu arada agda cok acıtıyor kızlar ben normalde lazere gıdıyodum hamıle kalınca gıdemedım
agdadan sonra el süremıyosun cok acıyo cok napıcaz doguma kadar hamılelıkte tuyler saclar az uzuyo ama sonucta hastanede mıllete karsı ayıp zaten ben rahat edemem kı hayatta duramam ole
off zor yaa esden de yardım ıstenmıyo en ıyısı agdacıya gıtmek napalım((
Ya bu ağda konusunun açılması çok ii olmuş normalde sir yaptryordum düzenli olarak ama hamilelikle tamamiyle jilete geçtim ve tabiki berbat oldu ama artık zaman yaklaştıkça sire gitmeyi düşünyorum ki zaten artık jiletle bilem olmuyor çünkü göremyorumayrıca bizimki tuturdu canın yanıyor zaten zorlanyosan ben hallederim diye öyle dedikçe kopuyorum yaa artık napcam bilemyorum ama kendimi ya eşimin ellerine yada ağdacıya teslim edicem bakalım hangisi
Kızlaaaarrr! Ya ciddi misiniz kocalarınız konusunda?? erkekler hiç hoşlanmaz böyle şeyleri görmekten. Bence bu şıkkı eleyin...
Ben söylediğimde çok ciddiyim her seferinde gözümün önüne getiriyorum da bu bile yetiyorama bazen çok mu abartıyorum diyede düşünmüyor değilim, sonuçta beni düşünerek söylüyor, canımın yanmasını istemyor ama dediğin gibi jilet çok daha beter bişey kaşıntı fena yapyor
ben eşimden tüylüyüm ya oda koyu kumral kollarında falan fazla yok bağrında bile az o yüzden pek sevmez kılı tüyü bıyıklarım çıkınca bile dalga geçiyo benle burmalık olmuş seninkiler diye
arkadaşlar öncelikle şunu söylim benimkide kararmaya başladı..iyice bi çirkinleştineyse azönce yazdığım gibi eşim tüylerden hiç rahatsız olmuyor..hatta doğal ol niye aldırıyosunki oranı buranı diyor...kendide uğraşmayı seviyor bazen kaşımı bıyığımı alıyor...ben ağdacıya gitmeyi düşünüyorum ama utanıp aldıramayabilirm demiştim eşime ben yaparım merak etme dedi aldırmasanda olur ne olcakki diyo dr.lar alışık diyor birde benimki bu konuda çok değişik....
bu arada son ayda ağda yaptırmamız bebeğe zarar verirmiki acaba?
benim eşimde aldırmasan nolurki diye niye aldırcakmışımki doğumdan sonra kendin alırsın diyo pek rahat o konuda herkes görcek ebeler falan diyorum bana gösterme diyooldu dedim doğumuda sen yaptır olsun dedim gülüyo bana
ayyy benimde bu cumartesi gitmem gerek banada öyle diycek demekki tahlil falan istedimi ?Cnm inanki bende bilmiorum ... Kilifsiz da olur die dusunuorum... Ben belki kilif takmam :))
Bizde kontrolden ciktik simdi bebisimiz 1650 gr olmus... :))
Doktor artik 2 haftada bi kontrole gitceimizi soledi ... Yavas yavas isin kuyruguna gelioruz hayirlisiyla insallah :))
pis pintiler DALİNe protesto almak yoooookbayanlar numune urun olayını arstırdım dalınede gonderdım ıletım msjı numune ıstedıgımı belırttım kaarıslık olark gleen msj
Öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan DALİN; yıllardır anne ve bebeklerin beklentilerine istikrar, kalite ve başarı ile cevap veren konumumu sürdürerek korumaktadır.
Her zaman , "tüketici memnuniyetini" öncelikli değerleri arasında tutan çalışma anlayışına sahip bir marka olarak; siz değerli tüketicilerimizin tüm taleplerini büyük bir hassasiyet ile değerlendirmekteyiz.
Yaygın dağılıma sahip ürünlerimizi en uygun şartlarda ve size en yakın yerlerden temin edebileceğinizi belirtmek isteriz.
Saygılarımızla,
benimde okulun kapandığı hafta cumartesi 18 haziranda tam 32. haftam oluyo o hafta içinde rapor alıp okula vermeyi düşünüyorum valla çarşamba perşembe gibi:))rapor32+0 ve 32+6 arasında alınıyor.5 hafta aktarılıyor.37.haftadan itibaren yasal olarak çalışmak yasak.daha fazlasını aktaramıyorsun kamuda uygulama bu şekilde.32.haftada aldığın raporda 37.haftaya kadar çalışmasında sağlık engeli yoktur diyor.37 de tekrar gittiğinde iş göremez veriyorlar ve iznin başlamış oluyor.bu raporları çalıştığın kuruma verirken asıllarını saklıyorsun sen de kalıyor.doğum yapınca doğum raporunu götürüyorsun.doğum yaptığın tarihten itibaren doğum sonrası iznin başlamış oluyor.yani eğer doğum geç olursa bu durumdan etkiilenmiyorsun.eğer önceki beş haftayı aktardıysan doğumdan itibaren 91 gün izinli olup maaşını alıyorsun
canım senin şu iş arkadaşın biraz kıskanıyor olabilir seni o bebğini kaybetmiş ya hani tam kıskançlık olmasada neden ben diyodur belki bu yüzdende agresif olabilirBence oluruna bırakmakta ayda var. Ben bir ara kafayı iyice bozmuştum ama sonra buradan biri hiç içerde kalan bebek gördün mü? dedihakkatende bir şekilde doğuyor bebişler, sezeryan yada normal sağlıkla doğsunlar inşallah...
Sağlık sektöründe olan biri olarak şöyle söyleyeyim biraz dr.ların işine geliyor sezeryan planlı satli olması(
maşallah canım...
Off bu izin vs. olayları beni geriyor ya yanlış yadaeksik bişi yaparsam diye... Bir de bunların devlet hast. den mi alınması gerekiyor???
hoşgeldin canımöncelikle herkese iyi akşamlar.yaklaşık bir aydır sürekli bu topiği takip ediyorum ama yazmak nasip olmamıştı.dayanamadım ve yazmaya karar verdim.Nasipse inş ağustos ortası ağustos annesi olacağım.günlük giriyor ve takip ediyorum alışkanlık oldu.arkadaşlar size bir sorum var .ben öğretmenim.33 haftamı sonunda okul tatile giriyor.ben 32.haftada çalışabilir raporu alsam 37.haftaya kadar diye.34,35,36,37 haftalarım tatile geliyor.doğum sonrasına eklerlermi canım çok sıkılıoyr eklemezlerse diye.herkes eklenmez diyo.
bizim okuldakiler eklenir dedilerben de senin gibi öğretmenim canım...benim de 32.haftam karne verdiğim gün...vallaha yazın doğumumuz tatile geldiği için o zaman zaten resmi izinli sayıldığımız için eklenemeyebilirmiş...müdürümle dün konuştuk...araştıracak vallaha ...haber bekliyorum canım sıkkın bu konuda...nette aradım baya...herkes başka kafadan konuşuoo :18:
düşünmüyolar bizim psikolojimizi..estetik açıdan güzel olmak istiyoruz ne var yani
şimdide benden haberler:))
bugun beslenme uzmanıma gittik herşey iyi yolunda sorun yok seker dışında sekerde de insüline gecebiliriz dedi doğuma kadar sürekli ölçüm yapıcam 1 haftada 2 kez sınırn üstünde çıkarsa insüline gecicez günde 2 kez yapılacakmış anlattı bugun baya
onun dışında ölçümüm yapıldı yağ kaybım var ama suda artış var burdan çıkan sonuçta dr umun dediğine göre ödem varmış hafif şikliğim oluyodu ama sizin anlattığınız gibi değildi bende bende yoktur diodum bu ödem olayına ananas ve karahindiba çayı iç dedi
cumarteside jinekologuma gidicem bakalım cimcimem kaç gr acaba enson 800 gr kadar dı:))
dikkat et şekerine canım geçmiş olsun ödemler içinde bebişte inşallah çok iyidir yazarsın artık mutlu haberlerinide
kıl tüy konusunda da bende lazere gidiodum bıraktım şimdi 2 kez agdaya gittim kuaföre ayrı kutu açtıdım onunla yaptırdım hijgen açısından şimdi o gittiğim yerdekiler ayrılmış yeni gelende çok canımı yaktı bi daha gitmicem yeni bi yer bulamm gerek
valla kuaföredeki kızdan utanmakmı yoksa dr dan utanmakmı sizi öylemi görsün( gerçi hippy yazdı traşlıyorlarmış:))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?