2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yazarım canı bi cmtsi olsunda valla epeydir giremedim biraz nazara gelmiş bizim topic herkes de bir rahatsızlık halleri sanırım sende rahatsızdın umarım şimdi iyisindir
bu arada hala VENÜS den haber yok(

ben iyiyim şimdi günde 1 kere fısfıs yapıyorum rahatım çok şükür malesef ya venüse ulaşamıyoruz çok merak ediyorum bende

bende unuttum markasini ama buluruz internette. guzelde biseydi.

eyeszay naber cnm?
en cok da senin kilonu merak ediyorum ben yaaa; kac kilo aldin toplamda? 3 filandir herhalde diy mi

cnm orda doktor edindin mi kendine, kontrollere gidiyor musun? eva mina nasil?

hahahha yok yahu nerde. 5 kilo aldim 6 ya gidiyorum:)) evet doktorumuz ve hastanemiz cok iyi. ama bana 1 ay soraya randevu vermisti doktor bisuru tahlil yaptiktan sonra. ayin 5 i gibi yine gidecegiz.

sana katiliyorum canim bende normal dogum istiyorum. korkmaya baslarsam dogum yaklastiginda epidural normal olucam. isallah ole planim. doktor sezeryan demez umarim.

akinti olmasi nirmal degil mi?

nasil bisey su sancilar anlatsana biraz canim(

traş bıçağıyla da görmeden olmuyoki 6 ayda böyleyse 9 ayda napçam hiç bilmiyorum.. :97:

ahaha sorma. acaba ayna koysak olmazmi?

cnm gçmiş olsun...
kaçlık yüklemede kaç çıktı değerlerin?

doğum izni raporlarının devlet ya da özelhastaneden olması fark etmiyor.muayenehane olmuyor sadece.yaza gelen doğumlarda iznin aktarımı için bağlı bulunduğunuz milli eğitim müdürlüğüne gidip görüşmeniz gerekiyor.

Canım yok kıskançlık olmadığını biliyorum daha önce hiç bu mevzular yokkende saçma sapan sıkıntılar yaratıyordu. arkadaş biraz patalojik bir vaka. Dünyada kendnden daha önemli kimse yok.

Eşimin işi hala kötü ( Çok mutsuz iş yerinde ama şuan iş değişimi falan yapma şansı da yok. <Bir süre bu böyle gider gibi dua ediyorum şu direktörü emekli olsa da gitse diye...

Canım doğum konusunu oluruna bırakmak en güzeli zaten biz ne kadar düşünürsek düşünelim son sn. de belli olacak herşey. Hayırlısını diliyorum hepimiz için :)))

Talım ya yağ kaybı su artışı falan yazmışsın da vücut analizatörüne mi çıkardı seni??????
Sakın bir daha çıkma. O alet elektrik akımı veriyor. Hamilelere yasak.

canım inşallah şeker değerlerin normal çıkar...herşeyin yolunda olmasına sevindim

canım nereye gideresen ve memnun kalırsan banada yaz ..haberim olsun yakınız ya belki bende gelirim...

evet benim diuyetsiyenimde hamile kaldıktan sonra o alete çıkarmadı...sadece kilomu tartıyodu..yağ su ayrıntıya girmiyoduk artık...

önemli değil canım.en doğalı o sanırım. ben erkenden başlamayı düşünüyorum. çevremde kıvranan çok oldu o acıdan. teşekkür ederim
lighhhhhhhhhhhh 6 ayı buldunuz şükür. çok sevindim sorunsuz devam etmene. kilo durmun nasıll:18::78:
aç karına gitmen lazım canım. çok basit bi su. az bi şeker işte. rahat ol ya ne limonu boşver.
herkeste bu ayak şişmeleri oluyormu yaaa
sadece ayk mı yüz göz bomba gibi.
ben de genesise gidiyorum doktorun kim?benim şükran hanım.çok memnunum.nazar değmesin
aa ne güzel hemşerimiyiz yoksa. benim dr um uğur bey.komşuyuz yinede
offf geçmiş olsun. dikkat et arkadaşım. haliyle ıkınıyo insan. yapma bidaha..
ben 4 aydan itibaren göremedim hiç bişey.şişkinlik vardı. artık kuaför vakti geldi. bebişlerin napacağı belli olmaz
traş bıçağıyla da görmeden olmuyoki 6 ayda böyleyse 9 ayda napçam hiç bilmiyorum.. :97:
balta girmemiş orman olduk hee
kızlar benim kız içimde bişi yapıyo karnımın bi tarafı sivrildi diğer taraf çökük anam napıyo bu kız böyle çıkcak sanki ordan
olur canım korkma. bazen toplanıyo bi köşede taş kesiliyo karın. bi köşeye çekil,uzan. biraz okşa göbüşünü açılır.
benim koca beni bu halde görse kadın olduğumdan şüphe eder kesin

iflahım kurudu ne çok ilerledi sayfa, maşallah

hoşgeldin diyenler olmuştu,teşekkür ederim,hoşbuldum:))

öyle valla başladı şimdiden 2 ay napcaz bilmiyom doğru diyosun azaltmaya çalışcam karpuzu

slm kızlar, yine ben.
listenize baktımda bişey dikkatimi çekti. bazı niklerin karşısında kalbimizdesiniz yazıyo, düşük yapanlar mı onlar,yoksa başka bi sebepmi

lighhhhhhhhhhhh 6 ayı buldunuz şükür. çok sevindim sorunsuz devam etmene. kilo durmun nasıll:18::78:
aç karına gitmen lazım canım. çok basit bi su. az bi şeker işte. rahat ol ya ne limonu boşver.

asminadaaaa nabersin kız? kader bizi aynı topice mi attı valla 6 ayı bulduk çok şükür. kilo durumu fena 10 kilo aldım 90la başladım 100üm şuan. ama diyete başladım hatta bugün eşim 1 kilo tatlı getirmişti kayganaya götürdüm 1 tane bile yemedim içinden napim bebişin sağlığı için bu boğazı tutmam lazım. senin kilo durumu nasıl? şeker testi umarım dediğin gibi kötü değildir :84:

yok yaw...benim akideşim doğumdan 3gün önce ağdacıya gitti...ağdacıda dedi geliyorlar doğumdan 1-2 gün önce diye vallaha...cesaret istiyor acık ama o kadar acıya katlanıp sonra hastanede traş ettirtmem kendimi

4 sınıfın yazılısını bitirdim kızlar...kaldı 1 yazılı ve performans görevlerini okuyup ortalama vermek...haftasonu onu da yaptım mı rahatlayacağım inşallahhhhhhhhhhhh....biz kaçalım artık..yarın yorucu bi gün bekler bizi...öptükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

heeeee yok kıı bizim cadalozların topiğinden geliyom
çok şükür canım,iisiniz. bende 75 le başladım,93 üm şuan.yetişecem sana .az daha bekle
bugün aşı için ocağa gittim zavallı ebe şok oldu beni görünce,gözleri pörtledi resmen.:78:
onla kalsa iyi,kuaföre gittim ordan bana recep ivedik dediler kaşımı aldırıyodum dükkan sahibi diyo bununkini yerde al,koltuk yeni kırılacak şimdi diyo.:84:
bideee kalfa diyoki abla kilomu aldın sen yoooooo dedim,şişim bugün

ammann insanın moralini bozuyolar heee yooo gaz diyeydim akşam kuru fasilye yediydim içimde gaz sıkışması oldu deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…