yazarım canı bi cmtsi olsunda valla epeydir giremedim biraz nazara gelmiş bizim topic herkes de bir rahatsızlık halleri sanırım sende rahatsızdın umarım şimdi iyisindir
bu arada hala VENÜS den haber yok(
ben iyiyim şimdi günde 1 kere fısfıs yapıyorum rahatım çok şükür malesef ya venüse ulaşamıyoruz çok merak ediyorum bende
ben çıkıyorum kızlar hepinizi çok öptük kızımla:79:
Babasina benziyor bence :) Belki burnu bana benziyor diyebiliriz ama geri kalan her sey babasi :)
o yatagi bende gordum sanirim, yatagin bir tarafi aciliyor ve annenin yatagina sabitleniyor bebegin besigi. boylelikle hem onu rahatsiz etmemis olurum hemde cok yakininda uyuyabilirim. Ama markayi hatirlamiyorumikea hensvik modelinde yan tarafi acsak ayni sekilde kullanabilir miyim dedim ama yatak orta seviyedeyken bir tarafi acilamiyormus he he :)
cok agir geliyor tum bardagi ictikten sonra, iciyorsun ama nasil desem cikarmak istemistim ben 12. haftada yapildigindabenimki de haftaya
eyeszay naber cnm?
en cok da senin kilonu merak ediyorum ben yaaa; kac kilo aldin toplamda? 3 filandir herhalde diy mi
cnm orda doktor edindin mi kendine, kontrollere gidiyor musun? eva mina nasil?
Turkiye'de buyuk ihtimal sezeryan olursun zaten. Sanirim nisan ayindaki dogumlardaydi, 19 kisi dogum yapmisti sadece ikisi normal dogumdu. Zaten benim de cevremde son zamanlarda normal dogum yapan kimse yok, herkes sezeryan. Hayirlisi ne ise o olsun, saglikla gelirler insallah...
Ben ameliyattan kucuklugumden beri korkmusumdur, o yuzden insallah normal dogum olur diye dua etmistim. Hayirlisi ne ise o olsun diyorum artik cunku biliyorum burada son ana kadar normal dogumu zorluyorlar, cunku normal dogum basladiginda Allah korusun bir terslik oldugunda hemen sezeryana gecilebiliyor aslinda. Ama malesef Turkiye'de pek öyle degil. Gerci eminim hala normal dogumu destekleyen doktorlar da vardir, umarim öyle bir doktorun vardir da gercekten hayirlisi ne ise o olur.
Ben birazcik da normal dogumun anneyi bebegine daha cok bagladigini dusunuyorum. Böyle yaratildiysak mutlaka bir nedeni vardir, yoksa daha kolay olurdu dogumlar ya da cogalmamiz... Hayirlisi ne ise o olsun...
Canım ben normal doğum yaptım ayrıca eşimde girdi doğuma öyle aman aman çığlıklar olmadı
zaten sancı çektiğin dönemde yeterince agresif oluyorsun ben evdeyken eşim bana sancı gelince sakin ol hayatım nefes al ver diyordu ona bağırmıştım sen nefes al ver bana hayatım deme filan
akinti olmasi nirmal degil mi?
traş bıçağıyla da görmeden olmuyoki6 ayda böyleyse 9 ayda napçam hiç bilmiyorum.. :97:
şimdide benden haberler:))
bugun beslenme uzmanıma gittik herşey iyi yolunda sorun yok seker dışında sekerde de insüline gecebiliriz dedi doğuma kadar sürekli ölçüm yapıcam 1 haftada 2 kez sınırn üstünde çıkarsa insüline gecicez günde 2 kez yapılacakmış anlattı bugun baya
onun dışında ölçümüm yapıldı yağ kaybım var ama suda artış var burdan çıkan sonuçta dr umun dediğine göre ödem varmış hafif şikliğim oluyodu ama sizin anlattığınız gibi değildi bende bende yoktur diodum bu ödem olayına ananas ve karahindiba çayı iç dedi
cumarteside jinekologuma gidicem bakalım cimcimem kaç gr acaba enson 800 gr kadar dı:))
canım senin şu iş arkadaşın biraz kıskanıyor olabilir seni o bebğini kaybetmiş ya hani tam kıskançlık olmasada neden ben diyodur belki bu yüzdende agresif olabilir
bu arada eşinin işi ne alemde umarım herşey yolundadır :))
senle korkularımızda ortak normal d. ile sezeryan dikişleri ile ilgili:)) ama bende bıraktım ne olursa artık :))
bugun beslenme uzmanıma gittik herşey iyi yolunda sorun yok seker dışında sekerde de insüline gecebiliriz dedi doğuma kadar sürekli ölçüm yapıcam 1 haftada 2 kez sınırn üstünde çıkarsa insüline gecicez günde 2 kez yapılacakmış anlattı bugun baya
onun dışında ölçümüm yapıldı yağ kaybım var ama suda artış var burdan çıkan sonuçta dr umun dediğine göre ödem varmış hafif şikliğim oluyodu ama sizin anlattığınız gibi değildi bende bende yoktur diodum bu ödem olayına ananas ve karahindiba çayı iç dedi
cumarteside jinekologuma gidicem bakalım cimcimem kaç gr acaba enson 800 gr kadardı:))
cumarteside jinekologuma gidicem bakalım cimcimem kaç gr acaba enson 800 gr kadar dı:))
kıl tüy konusunda da bende lazere gidiodum bıraktım şimdi 2 kez agdaya gittim kuaföre ayrı kutu açtıdım onunla yaptırdım hijgen açısından şimdi o gittiğim yerdekiler ayrılmış yeni gelende çok canımı yaktı bi daha gitmicem yeni bi yer bulamm gerek
valla kuaföredeki kızdan utanmakmı yoksa dr dan utanmakmı sizi öylemi görsün( gerçi hippy yazdı traşlıyorlarmış:))))))))))))
Canım yok kıskançlık olmadığını biliyorum daha önce hiç bu mevzular yokkende saçma sapan sıkıntılar yaratıyordu. arkadaş biraz patalojik bir vaka. Dünyada kendnden daha önemli kimse yok.
Eşimin işi hala kötü( Çok mutsuz iş yerinde ama şuan iş değişimi falan yapma şansı da yok. <Bir süre bu böyle gider gibi dua ediyorum şu direktörü emekli olsa da gitse diye...
Canım doğum konusunu oluruna bırakmak en güzeli zaten biz ne kadar düşünürsek düşünelim son sn. de belli olacak herşey. Hayırlısını diliyorum hepimiz için :)))
Talım ya yağ kaybı su artışı falan yazmışsın da vücut analizatörüne mi çıkardı seni??????
Sakın bir daha çıkma. O alet elektrik akımı veriyor. Hamilelere yasak.
önemli değil canım.en doğalı o sanırım. ben erkenden başlamayı düşünüyorum. çevremde kıvranan çok oldu o acıdan. teşekkür ederimpardon cnm işyerindeyim ya yarım yamalak okuyorum yok kullanmadım cnm sağlık ocağından hemşireler saf zeytinyağı sür demişlerdi o inanılmaz iyi gelmişti bana ağrısı acısı oldumu uçlarına sürüyordum... tabi doğum yaptıktan sonra
abimin eşide öyleydi meraklanma cnm hiçbirşey olmaz son gününe kadar gelmedi bebişimiz sezeryanla aldılar en sonunda
lighhhhhhhhhhhhmerhaba kızlar geçmişi oku oku bitiremedim amma çok konuşmuşsunuz maşallah.. kızlar bugün diyete başladım şekerim kesin çıkacak çıkmadan ben diyete başlayım dedim
c.tesi günü kontrolüm var doktorumdan şeker testi isticem de daha önce yaptırmadığım için size sorayım dedim c.tesi günü aç karnına gideyim dimi doktora? birde limon götürenler varmış çok zor falan diyolar nesi zor anlamadım?
herkeste bu ayak şişmeleri oluyormu yaaa
aa ne güzel hemşerimiyiz yoksa. benim dr um uğur bey.komşuyuz yinedeben de genesise gidiyorum doktorun kim?benim şükran hanım.çok memnunum.nazar değmesin
offf geçmiş olsun. dikkat et arkadaşım. haliyle ıkınıyo insan. yapma bidaha..bende göremiyorum gecen ay keddim aldım acillik oldun 2 gün hastanede yattım bebek cok aşağıya inmişti ben artık mecbur gidicembu ay ne yapalım olmazsa sende kendi ağdanı götür yapsınlar yada ben eve cağırmayı düşünüyorum hijjenik olsun diye
traş bıçağıyla da görmeden olmuyoki6 ayda böyleyse 9 ayda napçam hiç bilmiyorum.. :97:
olur canım korkma. bazen toplanıyo bi köşede taş kesiliyo karın. bi köşeye çekil,uzan. biraz okşa göbüşünü açılır.kızlar benim kız içimde bişi yapıyo karnımın bi tarafı sivrildi diğer taraf çökük anam napıyo bu kız böyle çıkcak sanki ordan
ben bu hafta sonu memlekte gidip 2 hafta kalcam..orda komple ağda yaptırmayı düşünüyorum.hayatımda hiç yaptırmadım...ama eğer utanırda yaptırmazsam eşime jiletle yaptırrım..eşimden utanmam heralde..ağdacı kızdan utanırım...
bende de babyjem var. ilk geldiğinde fena bi koku vardı tanımlayamadığım iki gün havalandırdım şimdi iyi..canım buna kılıf geçiriliyor mu direk bebik yatıyo mu üstüne ?
kızlar ayrı yatmanızda fayda var..Allah korusun uyku hali..tamam zaten çok deliksiz uyunmayacak ama tedbir tedbirdir diye düşünüyorum
yanmalarımız başladııı hayırlı uğuru olsun..neyse buna da şükür mayıs ayını komple yanabilirdik en azından sonuna denk geldikcanım karpuza da dikkat et şekerli ya fazla tüketmemek gerekiyo onu da
bebeklere aldıklarınızı kastettim aslında ben iğne bile almadım derler ya gercekten de öylehaftamda geride dr.um 28 den sonra al dedi :97:
lighhhhhhhhhhhh6 ayı buldunuz şükür. çok sevindim sorunsuz devam etmene. kilo durmun nasıll:18::78:
aç karına gitmen lazım canım. çok basit bi su. az bi şeker işte. rahat ol ya ne limonu boşver.
arkadaşlar öncelikle şunu söylim benimkide kararmaya başladı..iyice bi çirkinleştineyse azönce yazdığım gibi eşim tüylerden hiç rahatsız olmuyor..hatta doğal ol niye aldırıyosunki oranı buranı diyor...kendide uğraşmayı seviyor bazen kaşımı bıyığımı alıyor...ben ağdacıya gitmeyi düşünüyorum ama utanıp aldıramayabilirm demiştim eşime ben yaparım merak etme dedi aldırmasanda olur ne olcakki diyo dr.lar alışık diyor birde benimki bu konuda çok değişik....
bu arada son ayda ağda yaptırmamız bebeğe zarar verirmiki acaba?
asminadaaaanabersin kız? kader bizi aynı topice mi attı valla 6 ayı bulduk çok şükür. kilo durumu fena 10 kilo aldım 90la başladım 100üm şuan. ama diyete başladım hatta bugün eşim 1 kilo tatlı getirmişti kayganaya götürdüm 1 tane bile yemedim içinden napim bebişin sağlığı için bu boğazı tutmam lazım. senin kilo durumu nasıl? şeker testi umarım dediğin gibi kötü değildir :84:
senin doğum ne zaman ? Bide kaç kilo aldın bu kadar karpuza merak ettim. Karpuz dondurma direk anneye kilo fazla yemeyelim bence..
heeeeeyok kıı bizim cadalozların topiğinden geliyom
çok şükür canım,iisiniz. bende 75 le başladım,93 üm şuan.yetişecem sana .az daha bekle
bugün aşı için ocağa gittim zavallı ebe şok oldu beni görünce,gözleri pörtledi resmen.:78:
onla kalsa iyi,kuaföre gittim ordan bana recep ivedik dedilerkaşımı aldırıyodum dükkan sahibi diyo bununkini yerde al,koltuk yeni kırılacak şimdi diyo.:84:
bideee kalfa diyoki abla kilomu aldın sen yoooooo dedim,şişim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?