2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Di mi çok haklısın gerçekten, devlet memurlarının bebekleri anne sütüyle besleniyor, bizimkisi suyla mı beslenecek acaba, böyle bir ayrım yapmışlar değil mi?

Kesinlikle haksızlık, o zaman memurlar gelip bizim kuzuları da beslesin
püskevit misali, bebişlerimiz
-memurların 3 saat izni var anne, bizim neden yok!!
diye meydanlarda bağırmasınlar sonra

yok canım, yine hafızan kuvvetlidir. sen mesela yine benim sınav gibi bir şeylerim var olduğunu hatırladın. benden şimdi bu topiktaki kızların kimin erkek kimin kız olacak veya kimin nereli olduğunu sorsan asla hatırlayamam. onun için arada ilk sayfaya dönüp duruyorum. veya izmirli kızların direk listesini çıkardım. yoksa karışıp duruyor:):) ama ne yapayım, unutuyorum:78: iyi baren karpuzumuzu görüp bize aşıkmısın diye demiyorlar.

cnm yonetmelige gore sut izni calisanin istegine gore kullandirilmasi gerekiyor
yani istanbul gibi bi sehirde gunde 2 defa 45 dkligina sut vermeye gidip gelme olanagi olmadigi icin toplu kullandirim oluyor.
ama uygulamada bu toplu kullanimin nasil olacagi yoneticinin insiyatifine kaliyor. topluca 1 seferde de kullandirabilir, ya da biran once isinin basina gel, haftada 1gun olarak kullan da diyebilir.

Canım emin misiniz o durumun memurlar için geçerli olduğuna. Benim okuduğum yazı öyle demiyordu. yani o anlam çıkmıyordu.

cnm memurlar icin gunde 1,5 saat 2 kez
sgk lilar icin 45 dk 2 kez
:-((

hadi yaaa cok kisaymis cidden yaaa...
peki memurlarda sut iznini toplu kullanma sansi var mi acaba ??

kizlar bu arada bana simulcium g3 diye bir catlak kremi verdiler catlak olusmamasi icin. avrupada en cok bu kullaniliyormus olusabilecek butun catlaklari onluyormus vs. duyaniniz varmi?

Ben hiç duymamıştım, hatta şimdi internette aradım, Türkiye'de yok sanırım o ürün.

Ben Roc Maternity Anti-Stretchmarks Çatlak Önleyici Yağ kullanıyorum, çok şükür henüz çatlamadım:)) Hatta bu ürün daha önce oluşmuş çatlak varsa görünümünü azaltıyormuş, baya ii geldi bana..

yaa kızlar bu kasılma dediğiniz şey nasıl ve nerde oluyor. benim 3 4 gündür karnımın üstü ve mide civarında bazende göbek deliği yakınında böyle sertlik basınç gerginlik gibi garip hissettiren ama çok ağrı yapmayan şeyle oluyor. Özellikle öglenden sonra ve akşamları yarın doktora gidicem ama dayanamadım bu kasılmalar kasıklara doğru olur diye düşünüyodum kafam karıştı şimdi:2:

kabizlik var mi?

bende de ayni bicimde oldu da...

kizlar bu arada bana simulcium g3 diye bir catlak kremi verdiler catlak olusmamasi icin. avrupada en cok bu kullaniliyormus olusabilecek butun catlaklari onluyormus vs. duyaniniz varmi?

Ben hiç duymadım.. Lierac ve mustelayı biliyorum. Ama ikisini de kullanmıyorum...

Kakao yağı ve badem yağını kullanıyorum...

kizlar hamile sakarligi diye bisey varmis
bir kitapta okudum,

ansizin elimiz ayagimiz bosalmis hissi ile biseyleri dusurmemiz, kirmamiz dogalmis

benim elimden hersey ama hersey dusuyor bu aralar abartisiz
ben egilemedikce inadina herseyi dusuruyorum sankii:111:

cnm bizim sirkeet bir beyin esi memur,
ona yoneticisi haftada 2gun gelme demis.

cevrilebiliyor demek ki.

hmm anladim, yoneticiye bagli, bakalim benimki ne der... hamile oldugumu e-posta ile bildirdim hala cevap gelmedi bakalim :) insallah cok sevinir, iyi biridir bizim bölum baskani ama verecegi karari önceden kestirmek imkansizdir... Ama cok adaletlidir, cok severim kendisini...

Canım üzülme çok da geride değil bence, bana dr hep normal demişti 2,900 47 cm doğurdum )

Geçmiş olsun şaka gibi olaylar gelmiş başına ben ilkinde 8,5 aylık bile kullanıyordum direksiyon sıkıştırmadığı sürece herşey serbest )

bende 47 cm 2.900 doğurdum ama ben 7 ay emzirebildim sütüm çok azdı inş.bu sefer emziririm uzun süreler...

ben sadece badem yagi ve bepanthene kullaniyorum hala ama duzenli degil... kismet catlamam insallah...
soruna cevap olmamis bu :) bu kremi duymadim hic...

Son düzenleme:
kabizlik var mi?

bende de ayni bicimde oldu da...

olmaz mı hem de başından beri... şekerim yüksek çıktığı için diyete başladım sürekli kepek ekmek bi de öğleden sonraları salatalık kayısı gibi ara öğün biraz düzelir gibi oldu ama yine de var ondan mı dersin tehlikeli bişey değildir di mi...

canim hic duymadim bende. bi yag var cesitli bitkilerin yaglarindan olusan onu kullaniyorum ben ama sagolsun tüylendirdi de tüylendirdi göbegimi :)

aaa süpermiş.. hayır canım 3-6 aylık oluyo..
of yaa,
gecen gun gormedim bunu, gorsem 35 tllik siparis verdim, bunu da eklerdim kargo odemezdim hic olmazsa
simdi bunu da siparis etsem 2 kez akrgo ucr. vermis olucam,
ufff

insallah cnm iyi tepki verir

bana dedikleri : kasilmalarina aci eslik etmiyorsa muhtemelen normaldir. Kabizlik yasiyorsan( buna sebep demir ilacin olabilir belki bask abirmarkaya gecmelisin) bagirsak hareketlerin rahmini uyariyordur ve kasiliyorsundur ama bu kasilmalar normal dediler. Kabizligi onleyen surup verdiler ama kullanmayip, yesil elma, lifli gidalar ve kayisi ile denemek istiyorum. Olmazsa ilaci alacagim. Ama idrar testi, nstye baglandim ve o anda da kasilma yasadim(normal dendi) ve rahim acikligi var mi diye kontrol edildikten sonra bu kaniya vardilar. Yani doktora gitmen iyi olabilir, sorun yoksa neden benimki gibi olabilir cunku benim de aksamlari daha cok aksm saatlerinde (aksam yazmayi unutmusum) oluyordu ve sanki gaz varmis gibi de hissediyordum bazen , baski gibi... karnim top ve tas gibi oluyordu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…