Di mi çok haklısın gerçekten, devlet memurlarının bebekleri anne sütüyle besleniyor, bizimkisi suyla mı beslenecek acaba, böyle bir ayrım yapmışlar değil mi?
memurlarda ne guzel sut izni bizimkinin 2 katina cikti torba yasayla
bizim sirkeet bir beyin esi simdi haftada 2 gun sut izni kullaniyormus. ne guzel
gerci anayasanin esitlik ilkesine aykiri diye dava acilmis bununla ilgili
bence de hakli bir dava, bizimkini de artirsinlar maden; her ikisi de anne sonucta, herikisi de sut verecek
yok canım, yine hafızan kuvvetlidir. sen mesela yine benim sınav gibi bir şeylerim var olduğunu hatırladın. benden şimdi bu topiktaki kızların kimin erkek kimin kız olacak veya kimin nereli olduğunu sorsan asla hatırlayamam. onun için arada ilk sayfaya dönüp duruyorum. veya izmirli kızların direk listesini çıkardım. yoksa karışıp duruyor:):) ama ne yapayım, unutuyorum:78: iyi baren karpuzumuzu görüp bize aşıkmısın diye demiyorlar.Yok canım karıştırmadım seni de ben en son bir sınava girdiğinden bahsetmiştin sanki o sınavın devamı var gibi hatırladım tezin vardı onu karıştırdım. :)) Hamişlik işte!
Ben normalde de çok hafızası güçlü biri değilimdir. Hamilelikle olay kamera şakasına döndü. Hamile olduğumu bilmiyorken birgün sunum yaptım ama o kadr saçmaladım ki. Normalde akıcı konulşurum ve presentasyonum iyidir. Ya resmen konuşamadım. Cümlenin yarısın geldiğimde diğer yarısını unutuyorum falan bir arkadaş dalga geçmişti hamile misin diye? ozaman anladım hamişlik böyle birşey :)))
ya ben yönetmeliği okumuştum süt izni toplu kullanılmaz yazıyodu.. bizim kurumda da herkes günlük kullanıyo.. 3 saat demek sabah işe gelme demek bizim için..çok avantaj sağlıycak.. ama aynı şeyin her statüteki çalışanlara uygulanması lazım olur mu öyle adaletsizlik....
Canım emin misiniz o durumun memurlar için geçerli olduğuna. Benim okuduğum yazı öyle demiyordu. yani o anlam çıkmıyordu.
Kesinlikle haksızlık, o zaman memurlar gelip bizim kuzuları da beslesin
püskevit misali, bebişlerimiz
-memurların 3 saat izni var anne, bizim neden yok!!
diye meydanlarda bağırmasınlar sonra
cnm yonetmelige gore sut izni calisanin istegine gore kullandirilmasi gerekiyor
yani istanbul gibi bi sehirde gunde 2 defa 45 dkligina sut vermeye gidip gelme olanagi olmadigi icin toplu kullandirim oluyor.
ama uygulamada bu toplu kullanimin nasil olacagi yoneticinin insiyatifine kaliyor. topluca 1 seferde de kullandirabilir, ya da biran once isinin basina gel, haftada 1gun olarak kullan da diyebilir.
cnm memurlar icin gunde 1,5 saat 2 kez
sgk lilar icin 45 dk 2 kez
:-((
kizlar bu arada bana simulcium g3 diye bir catlak kremi verdiler catlak olusmamasi icin. avrupada en cok bu kullaniliyormus olusabilecek butun catlaklari onluyormus vs. duyaniniz varmi?
Kesinlikle haksızlık, o zaman memurlar gelip bizim kuzuları da beslesin
püskevit misali, bebişlerimiz
-memurların 3 saat izni var anne, bizim neden yok!!
diye meydanlarda bağırmasınlar sonra
hadi yaaa cok kisaymis cidden yaaa...
peki memurlarda sut iznini toplu kullanma sansi var mi acaba ??
yaa kızlar bu kasılma dediğiniz şey nasıl ve nerde oluyor. benim 3 4 gündür karnımın üstü ve mide civarında bazende göbek deliği yakınında böyle sertlik basınç gerginlik gibi garip hissettiren ama çok ağrı yapmayan şeyle oluyor. Özellikle öglenden sonra ve akşamları yarın doktora gidicem ama dayanamadım bu kasılmalar kasıklara doğru olur diye düşünüyodum kafam karıştı şimdi:2:
kizlar bu arada bana simulcium g3 diye bir catlak kremi verdiler catlak olusmamasi icin. avrupada en cok bu kullaniliyormus olusabilecek butun catlaklari onluyormus vs. duyaniniz varmi?
Wenice
kizlar ,
su urun cok indirimde, ihtiyaciniz varsa kacirmayin derim
62 beden 0-3 ay mi oluyor,
benim cok tulumum oldu 0-3 ay o yuzden almiyorum,
ama bir yanimda al al diyor.. off napsamm
cnm bizim sirkeet bir beyin esi memur,
ona yoneticisi haftada 2gun gelme demis.
cevrilebiliyor demek ki.
Canım üzülme çok da geride değil bence, bana dr hep normal demişti 2,900 47 cm doğurdumher hastane sonrası olduğu gibi yine moralim bozuk.yine çocuk geride görünüyo.30 ekim olan sat önce 6 kasıma sonra 7 kasıma, bugün de 10 kasıma alındı.çocuk çok minyonmuş.sağlıklı beslenmiyo musun dedi doktor.herşeyden yiyorum daha ne yapayım.her defasında aynı şeyleri duymaktan yoruldum.((
kızlar, bu arada sizi biraz güldürmek için dün başıma gelenleri anlatayım. gerçek ben şu an gülüyom ama dün çok acımıştı:)
dün sabah nedense çok erken uyandım, ee sonrada uykum gelmeyince balkondaki çiçeklerimle oyalanayım dedim. yok topraklarını havaldıryım falan derken koca bir kaktüsü tam balkon kapının önüne koydum. çiçeklerimle uğraşırken sarı yaprakları atmak için tam içeriye girecektim ama giremedim çünkü o koca kaktüsün üstüne bastım ve koca dükenler hepsi topuğuma girdi. ağrıdan çığlık attım ve dikkenleri hepsini daha fazla içeriye girmeden çıkartmya çalıştım. o an galiba öldüm sonra yine dirildim. eşimde telaştan ne yapacağını bilemedim üstelik tüm kaktüsleri atmaya tehdit etti. bende kaktüslerim için yoksa kendim için üzüleyim bilemedim. tüm iğneleri çıkarttık gibi ama ayak topuğum hala birazda olsa acıyor:)
ama sadece kaktüsle bitmedi. gündüz akşam yemeği için balık almaya karar verdim, eşim daha duştayken hemencik arabayla gidip alırım dedim. balığı aldım, tam arabaya binecektim arkamdan birisi korna çalınca bende arkaya döndüm, tam o an arabanın kapısı olan bir hızla yüzümün yan kısmına çarpmaz mı. bir an ne oluyor diye affaladım ama şimdi tokat yemiş gibi bir morluk var yüzümde. ben eve bir geldim, eşim şok. anlatınca kızda bana, neden kendim gittim diye, keşke ona aldırsaydım. bide hamile kaldığımdan beri araba kullanmamı istemiyor, tehlikeli oluyor diyebu olayda onun için bahane oldu
yani, anladığınız kadarıyla, içerdeki yavrucak bu anneme ne olduyor diye baya bir şaşımıştırama dün gerçektende tüm şansızlıkları yaşadım. kimse umarım yaşamaz çünkü baya acıyor
merhaba kızlar
benimde ilk hamileliğimde bebğim 1 hafta kadar geriden geliyo doktorum hep sola yat dedi.
ama 38+3 de doğdu kilosu 2890 grdı. zayıf doğdu ama sonradan baya kilo aldı ilk ay 4300 oldu 2. ay 5200 3. ayda 6300 oldu farkı kapattı sadece emzirdim hiç ek gıda falan vermedim. maşallah şimdide yaşıtlarına göre boyu ve kilosu fazla. doğumdan sonra bol bol emzirin kızlar ben 2 yaşına kadar emzirdim
kabizlik var mi?
bende de ayni bicimde oldu da...
of yaa,aaa süpermiş.. hayır canım 3-6 aylık oluyo..
hmm anladim, yoneticiye bagli, bakalim benimki ne der... hamile oldugumu e-posta ile bildirdim hala cevap gelmedi bakalim :) insallah cok sevinir, iyi biridir bizim bölum baskani ama verecegi karari önceden kestirmek imkansizdir... Ama cok adaletlidir, cok severim kendisini...
olmaz mı hem de başından beri... şekerim yüksek çıktığı için diyete başladımsürekli kepek ekmek bi de öğleden sonraları salatalık kayısı gibi ara öğün biraz düzelir gibi oldu ama yine de var ondan mı dersin tehlikeli bişey değildir di mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?