hmmm ne guzel biliyorsunuz, ben ilk ultrasona 4. ayimda girdigim icin boyle bir bilgim yok benimki gec dollenme degil bence... plansiz bir gebelikti sat tarihimden eminim, bakalim...benimde geç döllenme olmuş.. zaten ben planlı hamile kaldığım için geç yumurtlama olduğunun farkındaydım ateşimi ölçüyordum ve ovulasyon testi kullanıyordum..normalde sat 21 kasım ama ilk doktor randevumda bu tarih 30 kasım olarak değiştirildi ve bundan sonraki kontrollerde de haftasıyla uyumlu olduğu anlaşıldı.. ve sorulduğunda artık sat 30 kasım diyorum..
olmazzzmmıı hemde nasılll çatladı
selam kızlar benim gerilmelerim çok fazla bugün ya dün biraz sancı çıkmıştı nst de bugün o gerilmeler daha çok okulda son derse bile giremedim eve geldim korkuyorum ya erkenden gelmez kızım dimi nolur dua edin banada kızımada diyorum bak erkenden gelme yoksa daha donun bile yok donsuz kalırsın diyebu hafta sonu alışveriş yapcaktık herşeyini alcaktık ama ben yürüyünce kasıklarım çok sertleşiyo karnım taş gibi oluyo of çok moralim bozuldu yaaaa:84:
olmazzzmmıı hemde nasılll çatladı
Canım bence derse girmeyerek iyi yapmışsın, dinlen biraz, yorgunluktan da olabilir. Magnezyum falan alıyor musun, doktorun önerdi mi? Benim de kasılmalarım sıklaşmaya başladı, doktoruma söyledim, normal dedi, ağrılı olmadıkça sorun olmaz dedi ve magnezyum yazdı. Bir de bol su içmek çok önemli susuz kalınca da artıyor kasılmalar.
benim de tezim bu yondeydi, annem de cok sukur hic catlak yok... ama arkadsimin annesinde catlak olmadigi halde kendisi cok catladi. hatta birgun catlaklarin gecmemesi cok kotu deyince, esi hiiiii sen yandin o zaman demisti arkadasima, arkadasimda cok uzulmustu. eslerimiz begensin yeterBen henüz çatlamadım, ama genetik diyorlar, annen çatladıysa, sen de çatlarmışsın. Benim annemde çok az var çatlak, ama ablam doğum yaptı, o hiç çatlamadı, ben de ona güveniyorum, umarım çatlamam..
Canım bence derse girmeyerek iyi yapmışsın, dinlen biraz, yorgunluktan da olabilir. Magnezyum falan alıyor musun, doktorun önerdi mi? Benim de kasılmalarım sıklaşmaya başladı, doktoruma söyledim, normal dedi, ağrılı olmadıkça sorun olmaz dedi ve magnezyum yazdı. Bir de bol su içmek çok önemli susuz kalınca da artıyor kasılmalar.
magnezyum yazdı onu kullanıcam artık doktorda dedi bol su iç diye şimdi bile azıcık ayakta dursam hemen karnım sertleşiyo o yüzden ayağa bile kalkmıyorum mecbur kalmadıkça ama moralim gerçekten çok bozuldu
benim de tezim bu yondeydi, annem de cok sukur hic catlak yok... ama arkadsimin annesinde catlak olmadigi halde kendisi cok catladi. hatta birgun catlaklarin gecmemesi cok kotu deyince, esi hiiiii sen yandin o zaman demisti arkadasima, arkadasimda cok uzulmustu. eslerimiz begensin yeteresim simdilik catlarsan da inemli degil, cocugunu tasidigin icin catliyorsun, uzulmemelisin demisti. bakalim ileride ne diyecek...
yaa bana magnezyumdan bahsetmedilerkizlar sizde kabizlik var mi? bende bagirsak hareketlerine yordular kasilmalairimi...
benim biraz sancıda vardı belki ondan vermiştir magnezyumu
hmmm anladim, belki de... neyse gecer insallah...daha iyi misin simdi?
krampa magnezyum veriyorlar bence... birde muz yiyebilirsin ama gunde 3ten fazla meyve yemek iyi degilmus:)kızlar kasılma bende de oluyo. dr a da sordum başka doğum yapanlara da artık normal bu saatten sonra olur dediler.
yanlız benim başka problemlerim var. 3 gündür bacağıma kramp giriyo. bugün çok sıklaştı. resmen bağırıyorum ve ne yapacağımı şaşırıyorum. kalıyorum öyle. böyle ne kadar dayanabilirim bilmiyorum ama beni mahvediyo
magnezyum yazdı onu kullanıcam artık doktorda dedi bol su iç diye şimdi bile azıcık ayakta dursam hemen karnım sertleşiyo o yüzden ayağa bile kalkmıyorum mecbur kalmadıkça ama moralim gerçekten çok bozuldu
Magnezyumu ihmal etme, gerçekten faydalı oluyor hatta eğer aldıysan hemen iç, boşuna kendini strese sokmamış olursun. ben de bazen içmeyi unutuyorum, kasılmaya başlayınca aklıma geliyor, alınca işe yarıyor.
benim de tezim bu yondeydi, annem de cok sukur hic catlak yok... ama arkadsimin annesinde catlak olmadigi halde kendisi cok catladi. hatta birgun catlaklarin gecmemesi cok kotu deyince, esi hiiiii sen yandin o zaman demisti arkadasima, arkadasimda cok uzulmustu. eslerimiz begensin yeteresim simdilik catlarsan da inemli degil, cocugunu tasidigin icin catliyorsun, uzulmemelisin demisti. bakalim ileride ne diyecek...
yaa bana magnezyumdan bahsetmedilerkizlar sizde kabizlik var mi? bende bagirsak hareketlerine yordular kasilmalairimi...
daha almadım bugün okuldan gelince bile eşimi caddeye kadar çağırdımda o koluma girdi öyle gelebildim o da beni öyle görünce o korkuyla unuttu almayı şimdide görevde zaten ancak yarın alabilicez suda mı eriyo o magnezyum
kızlar kasılma bende de oluyo. dr a da sordum başka doğum yapanlara da artık normal bu saatten sonra olur dediler.
yanlız benim başka problemlerim var. 3 gündür bacağıma kramp giriyo. bugün çok sıklaştı. resmen bağırıyorum ve ne yapacağımı şaşırıyorum. kalıyorum öyle. böyle ne kadar dayanabilirim bilmiyorum ama beni mahvediyo
evet suda eriyor ama değişik formlarda olabilir. Benimki kalsiyum sandoz gibi yuvarlak, bazıları toz oluyor onu suya döküyorsun. Tadı kötü değil bu arada rahatsız etmiyor içmesi kolay.
Magnezyumu ihmal etme, gerçekten faydalı oluyor hatta eğer aldıysan hemen iç, boşuna kendini strese sokmamış olursun. ben de bazen içmeyi unutuyorum, kasılmaya başlayınca aklıma geliyor, alınca işe yarıyor.
peki sende kasilmalar esnasinda sanci var miydi, bir de kabizlik yasiyor musun?Bana doktor öyle bir şey demedi, yani bağırsak hareketlerindendir falan diye. Akşamları daha sık olduğunu söylediğimde progesteron hormonu akşamları azalır, o yüzden akşamları daha çok kasılman normal dedi ve magnezyum yazdı. sende de kasılmalar çok sık oluyorsa doktoruma bir sor istersen. Bir de bol su içmeyi ihmal etme.
hmmm bende hergun bir muz yiyiyirdum,meger bagirsak hareketlerini yavaslatiyormuscanım bacağa giren kramp çok kötü bir şey gerçekten çok can yakıyor. Benim de ilk defa geçen gece oldu, uykumdan çığlık atarak uyandım ve çok uzun sürdü. Sabah kalktığımda yürürken çok ağrıyordu ve bu ağrı da bir iki gün sürdü. Onun için de magnezyum ve potasyum iyi oluyormuş, muz yemek iyi olabilir ama onu da abartmamak lazım, çünkü sanırım onun da fazlası bağırsak hareketlerini yavaşlatıyor.
inanmiyorum ne kadar zayifmissin:)sifir beden bu olsa gerek:)ayyy ben hiç sevmem öyle şeyleri ya nasıl içicem artık bilmiyorum içtikçe midem kalkıyodu öncedende vermişti doktor ben çok zayıfımda evlenmeden öncede kemiklerim için vermişti doktor hatt şöyle diyim 1.65 boyum var ve 36 kiloyla gelin oldumşaka gibi dimi o yüzden çok verdiler magnezyum falanda ama içememiştim ya şimdi zorlıcam kendimi mecbur küçük meleğim için içicem
peki sende kasilmalar esnasinda sanci var miydi, bir de kabizlik yasiyor musun?
hmmm bende hergun bir muz yiyiyirdum,meger bagirsak hareketlerini yavaslatiyormus
inanmiyorum ne kadar zayifmissin:)sifir beden bu olsa gerek:)
ayyy ben hiç sevmem öyle şeyleri ya nasıl içicem artık bilmiyorum içtikçe midem kalkıyodu öncedende vermişti doktor ben çok zayıfımda evlenmeden öncede kemiklerim için vermişti doktor hatt şöyle diyim 1.65 boyum var ve 36 kiloyla gelin oldumşaka gibi dimi o yüzden çok verdiler magnezyum falanda ama içememiştim ya şimdi zorlıcam kendimi mecbur küçük meleğim için içicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?