2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tamam da ilk gittiğimde 6 kasımla uyumlu dedi sonra 7 kasımla şimdi de 10 kasımla uyumlu diyo.her gidişimde böyle olursa yandık.telaş yapmıyorum ama insan ister istemez üzülüyo.bide her gidişimde tok olduğum halde bana karnın aç mı diye soruyodu.şimdi de beslenme üzerinde fazlaca durdu.11 kilo aldım şimdiye kadar.yediklerim nereye gidiyo anlamadım.hayırlısıyla bitse şu zamanlar.senin de kontrolün olumlu sonuçlanır inşallah.

Canım kasılma kasıklarda olmuyor, tam göbeğinde, rahimin tamamı kasılıyor, ama sanki bir toplanma hissi oluyor, aslında tarif etmek çok zor. Ama anlamanın en kolay yolu, göbeğinin heryeri semsert olur, ayrıca sanki bir taraftan bebek itiyormuş gibi göbeğinin bir tarafı dışarı çıkar, göbeğin yamulur falan.

Kasılmanın yanısıra benim sanırım diyaframa falan da baskı yapıyor, böyle hafif nefesim kesiliyor gibi oluyor, sizin de öyle oluyor mu merak ettim.

aa evet belirtiler çok benzer çok gergin şiş rahatsız hissediyorum karnımı mide gazı sıkıştırıyor gibi de içim rahatladı saol:)
yarın sabah gidiyorum doktora bakalım iyi haberler alırım inşallah...

simdi bir kez daha okudum da , göbegine sanci giriyormus, bana da bir kec kez oldu göbegime sanci giriyor gibi (ama kasilma böyle olmuyor kasilmada karnin top gibi ve tas gibi sert oluyor, bebek bir yere toplanmis gibi yani) ama önemsemedim göbegime sanci girmesini...

hmmmm bir de kasilmalar icin gunduzleri cok oturuyorsan oyuzden olabilir egzersiz yap mutlaka dediler... havuza basliyorum bende yeniden... gerci kendimi cok yorgun hissediyorum artik ama bakalim

Son düzenleme:

canım dikkat et...diyene bak...hergün bişileri devirip duran,herşeyi unutan,saçmalayan ben değilmişim gibi hehe
geçmiş olsunn...bebişi ve seni öptük kuzumla

bu arada raporumun son günü de böylece gelip geçti kızlar ama notlarla ilgili biçok işi bitirdim gibi...yarın 7-8lerde gelmez okula..eee malum SBS bu hafta sonu...kalan işleri de orda bitirir rahatlarım kısmetse

kaçtık biz...ütümüz var acık...see yaaa

varsa imkanın havuz çok iyi olur tabi gebelikte en faydalı sporlardanmış:).. sürekli oturuyorum ben de işyerini alıştırdım bikaç gündür 15-20 dakikalık yürüyüşlere çıkıyorum ağrım olunca inşallah iyi gelir:)

Canım başka bir dr daha görünsen ikinci bir fikir fena olmaz valla ben 3 dr gittim şimdiye kadar

ya ben izlemiyordum korkarim diye, buna bakayim mi ? korkunc degil di mi?

izledim, cok guzeldi, sanirim epidural ile dogurmus... cok guzel bir aileydiler masallah :)

selam anneler daha geçmişi okuyamadım bugün harika bir şey oldu paylaşmak istedim ben 1.5 yıldır sözleşmeli öğretmendim.bugün kendi okulumda kadroya geçtim.oğlum maşallah uğurlu geldi hiç umudum yoktu.

Tebrik ederim, hayırlı uğurlu olsun, gerçekten bebek bazen insanın hayatını değiştiriyor, nasibiyle geliyor:)

aaa süpermiş.. hayır canım 3-6 aylık oluyo..

Mothercare'e ve diğer bir çok markaya göre;

50-56 yenidoğan
62 0-3 ay
68 3-6 ay
74 6-9 ay

İlk gittiğinde yani yaklaşık 6. haftadır diye düşünüyorum 6 kasım ile ile uyumlu ise geç döllenme olmuştur gerçekten, sat'ını bu tarih alabilirsin. (doktorun söylediğini söylüyorum, benim ilk ultrason görüntüsüne bakınca böyle bir açıklama yapmıştı)
Ve şuan 10 kasım ile uyumlu ise sadece 4 gün geride gibi, hiç önemi yok yani, hiç canını sıkmana gerek yok.

Amin canım hepimizin kontrolleri olumlu geçsin.

benimde geç döllenme olmuş.. zaten ben planlı hamile kaldığım için geç yumurtlama olduğunun farkındaydım ateşimi ölçüyordum ve ovulasyon testi kullanıyordum..normalde sat 21 kasım ama ilk doktor randevumda bu tarih 30 kasım olarak değiştirildi ve bundan sonraki kontrollerde de haftasıyla uyumlu olduğu anlaşıldı.. ve sorulduğunda artık sat 30 kasım diyorum..

selam kızlar ben geldim..umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım daha..

bizim bugün doktor randövümz vardı..bebeğimz çok iyi maşallah 1075 gram olmuş..doktor yüz fotoğrafı verecekti 4boyutlu ama pozisyonunu yakalayamadık..20 gündür ben hiç kilo almamşım bebeğim 300gram almş.doktor tebrik etti böyle devam et dedi..daha sonra 50lik şeker yüklemem yapıldı tok karnına oda 106 çıktı onada iyi dedi.kansızlığm devam ettiği için ilaca devam etmemi istedi..bir dahaki randövüm 32.haftamda rapor işine bakarız geldiğinde dedi..bizden haberler bu kadar kızlar,oğlum çınarın yüzünü görmek beni mutlu etti

selam kızlar benim gerilmelerim çok fazla bugün ya dün biraz sancı çıkmıştı nst de bugün o gerilmeler daha çok okulda son derse bile giremedim eve geldim korkuyorum ya erkenden gelmez kızım dimi nolur dua edin banada kızımada diyorum bak erkenden gelme yoksa daha donun bile yok donsuz kalırsın diye bu hafta sonu alışveriş yapcaktık herşeyini alcaktık ama ben yürüyünce kasıklarım çok sertleşiyo karnım taş gibi oluyo of çok moralim bozuldu yaaaa:84:

olmazzzmmıı hemde nasılll çatladı

Çok güzel bir doğum olmuş gerçekten, insanı normal doğum konusunda yüreklendiriyor:)

Çok güzel bir doğum olmuş gerçekten, insanı normal doğum konusunda yüreklendiriyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…