2011 Ağustos Annelerinin Aldıkları Hamile Giysileri

kızlar cidden saatlerdir uraşıorum yüklemeye kıyafetleri sinir geldi. boyutu mu büyüktür nedir olmuyo. poff

boyutu buyuktur canim.

fotonun ustune sag tikla
birlikte ac
paint
paintte uzat/eg secenegini sec.
100-100 olan degerleri 60-60 yap.
kaydet.
o zaman kuculur cnm yetei kadar

selam kızlar aldıklarımı ekliyorum :)fiyatları tam hatırlamıyorum yaklaşık rakamlar :)

gebeden bir kanvas pantolon 110 tl
lcw den kot 35 tl
lcw den 2 bluz altı lastikli çok rahatlar 30-35 tl gibi
bir hırka 50 tl (önünü vurmuyorum hırkanın açık bırakıyorum :)

hepsi cok guzeller cnm.
sen de gomlek tarzi almissin cogunlugu ben de oyle yaptim,
bahara kadar giyeriz ins.

gule gule giy.

bu arada gobisin de ne tatli cikmis

hepsi cok guzeller cnm.
sen de gomlek tarzi almissin cogunlugu ben de oyle yaptim,
bahara kadar giyeriz ins.

gule gule giy.

bu arada gobisin de ne tatli cikmis

güle güle giy canım sağlıkla önce göbeğinde sonra kucağında büyüt miniğini inşallah
sağolun kızlar esen81 cim ne güzel bi temenni oldu ya çok hoşuma gitti :))

işallah doğru eklemişimdir fotoğrafları bu sefer. ümraniyeden çeşitli yerlerden aldım bunları kızlar. daha bişiler vardıda valla resim çek küçült bittim. ilki kotondan 52 lira. ikinciyi aldığım dükkanın adını unuttum 15 lira küsür. 3. yaşmaktan 30 lira. 4. gebe giyim 26 lira en sonuncuda y london 60 lira canlarım. bu ümraniye aşırı ucuz biyer yolu düşenlere tavsiye ederim. muhtemelen benim tarzım biraz farklı hoşunuza gitmeyebilir ama sizde tarzınıza göre çok güzel şeyler bulabilirsiniz hemde deli ucuz.

hepsi de çok şık annecikler...güle güle giyinizzzzzzzzzzz efemmmmm

hepsi de cok cics seyler canim.
gule gule giy.
hamilelik disinda da giyersin bunlari; cok kullanislilar.

güzel günler de güle oynaya giyersin umarım
senin kilon 49 ya canım arkadaşım muhtemelen sana hamile giyimler geniş gelecektir bence sen normal magazalardan bir beden büyük alarak daha çok çeşide sahip olabilirsin :)) ahhh keşke bende de öyle olsaydı ama napalım bu arada bende faik sönmez yeni sezonda çok güzel ciciler buldum hamile değil ama yine de bana iyi olur diyorum :))

hepsi de çok şık annecikler...güle güle giyinizzzzzzzzzzz efemmmmm

saol cnm benim hepimiz öle bu güzel günlerde giyelim.

hepsi de cok cics seyler canim.
gule gule giy.
hamilelik disinda da giyersin bunlari; cok kullanislilar.

çok saol canım. evet zaten sadece bedenleri büyük bunların birde tam göğüs altından lastikli sorası geniş. hamilelik sorası göğsüm olmayacağı için üst bedeni dökülür gibi geliyor ama bakalım belkide giyebilirim.

çook saol canımcım. evet öyle oldu. ben gittim bikaç hamile mağazasına bunlar sana büyük gelir sen bu kadar genişlemessin dediler. sadece beden büyük şeyler al dediler bende öyle yaptım. bunlar göğüs altından lastikli altıda genişliyor. kendi bedenimden baya büyük ama bunlar. çünkü benim göğüslerim anormal büyüdü. ondan üst beden sığmıyorum artık.

bu arada şu gebe giyim mağazasına bak. çok modern çok güzel şeyler var. bana biçoğu büyük geldi. kesin bayılırsın.

ben birde hep baharlık şeyler alıyorum. bi 10 gün sora havalar ısınmaya başlıyor nede olsa. birde ben baharda daha çok şişicem gibi gözüküyor. oluyor kıyafetlerim bana şimdi.

Son düzenleme:

canım çok güzeller güle güle eskit...şu üstünde giydiğin kot lcw'nin hamile kotumu çok güzelmiş..bu penyelerde hamile reyonunda mıydı.be niyegöremedim

canım şu baştaki syah çiçekli ve sondaki puanlı favorim..güle güle giy canım

kızlar aldıklarınız çok güzel güle güle kullanın.
ebrumaternity.com dan giysi alan arkadaşlar pantolon aldınız mı o siteden?
aldıysanız memnun musunuz?ben bi tane beğendim de hiç internetten giysi almadığım için nasıl olur bilemedim. alanlar varsa fikirlerinizi yazar mısınız?

canım şu baştaki syah çiçekli ve sondaki puanlı favorim..güle güle giy canım

çok güzeller hepsi güle güle giyin

güle güle giyinnn

çok saolun kızlar. sizde öyle güle güle giyin aldıklarınızı.

bende baharlık alıyorum şimdilik hırkalarla idare ediyorum zaten okulda da hep önlük giydiğim için kurtarıyorum hangi magaza ebru maternity mi?
canım çok güzeller güle güle eskit...şu üstünde giydiğin kot lcw'nin hamile kotumu çok güzelmiş..bu penyelerde hamile reyonunda mıydı.be niyegöremedim
evet lcw hamile kotu bugun ilk defa giydiim ama sanırım genişmi almışım anlamadım giydikçe gevşedi sanırım kalçamdan kayıyor beni rahatsız etti anlamadım ya düşecek gibi hissettim hep

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…