cnm facebooktaki prima dünyasında yazıyo içinde neler var bende tam bilmiyorum bugün yarın almaya gidecem
Günaydın herkese ...
günaydın çok sıcakk dimi..normalde hiç terlemem ben sporda bile l carnıtıne tarzı şeyler alırım terlemek için şimdi şaşkınım..
Gece kabus gibiydi, gündüzü de aratmıyo. Pencereleri açsam hasta olurum diye korkuyorum açmasam duramıyorum, klima da hasta ediyo, Allah yardımcımız olsun.Normalde de sıcak havaya tahammülüm yok zaten. Bi de çok bunaldım tatil istiyorum artık...
Benim var daha 32 deyim.Şimdilik normal görünüyo bi sorun yok.Sezeryanı sen mi istiyosun dr un terchimi..Bir hafta erken gibi normalde sezeryanı 38 de falan alıyolar. Ben de hala ısrarla almadım gecelik, üçlü pijama takımı aldım onu attım çantaya en son bulamazsam annemin geceliklerinden alıp gidicem sanırım, içime sinmeyen bişeye de o kadar para vermek istemiyorum, normalde de sevmiyorum zaten gecelik giymeyi. Dagi de falan var gecelik sabahlık pijama takımları çok ciciler ama kısalar, diz altı diye çıkarıyolar benim boy uzun olunca mini kalıyo, bu kiloyla da hep kısalıyo, öyle dantelli güpürlü falan sevmiyorum spor olsun diye bakıyorum ama yok...
bu havada pencere açılmadan yataışlırmı canım ya ben yatarken hertarafıı n camlarını açıyorım o serinlikte ancak uyuyabiliyorumm kollarım 2 gündür buzgibi olmuştu ama olsun yoksa nefes alamk mümkün değilll bu havada cam hasta etmaz yanii canınıza eziyuet etmeyin derim ben valla
mrb bütün güzel anneler..
dün oğluşumu gördümmyine pek bi nazlıydıkk yüzüümüzü çok göstermedik ama çok şükür sağlıgı yerinde 2 160grolmuş benim köftem çatı kontrolü 37. haftada olucakmışş hı bide kafası aşağıya dönmüşş çok şükür zaman yaklaştıkça normal doğuman baya korkmaya başladımmm ben valla rabbim yardımcımız olsun..
dün oğluşumu gördümmyine pek bi nazlıydıkk yüzüümüzü çok göstermedik ama çok şükür sağlıgı yerinde 2 160grolmuş benim köftem çatı kontrolü 37. haftada olucakmışş hı bide kafası aşağıya dönmüşş çok şükür zaman yaklaştıkça normal doğuman baya korkmaya başladımmm ben valla rabbim yardımcımız olsun..
KIZLAR ÇOK PAHALI YAAAşu gecelik konusun da tek sıkıntın çeken ben değilim yanii:)
ben de dün kocişl e baktım b.köye ghiitik bi gecelik üstünün sabahlığıı 160 milyon çok fazla geldi bana hadi pijamalarıda olssa ne ala oda yok daha sinirlendim almadım öle dantelli bişeylerde hayattta giymemm kaldım yani anlayacağınız çok sevimsiz bi alışveriş yanii şu gecelik pijama işi.
KIZZ BURALARR SERİN SERİNN ESİYORRgünaydın çok sıcakk dimi..normalde hiç terlemem ben sporda bile l carnıtıne tarzı şeyler alırım terlemek için şimdi şaşkınım..
ECRİN MAŞALLAH OGLUNA KİLOSU GAYET İYİİ
TOSUN PAŞA GELİYO DESENEEE
KORKMA CANIM BENİMM BİRAVAZDA İNŞALLAHHHHH
KIZLAR ÇOK PAHALI YAAA
BEN GECELİK VE SABAHLIK TAKIMINI 32YE ALDIM
DOREMİNİN BİBAKIN İSTERSENİZ SİZDE
KISA DEGİL BOYU UZUN HİÇ DEGİLLL
EN PAHALISI BANA GÖSTERDİKLERİ 65LİRAYDII
1GÜN İÇİN 65LİRA BİLE VERMEYE GEREK YOKKK
KIZZ BURALARR SERİN SERİNN ESİYORR
GECELERİ HALA UYKUSETİNİN YORGANI ÜZERİMİZDE OLUYORR
DÜŞÜN OKADAR SERİNN
ECRİN MAŞALLAH OGLUNA KİLOSU GAYET İYİİ
TOSUN PAŞA GELİYO DESENEEE
KORKMA CANIM BENİMM BİRAVAZDA İNŞALLAHHHHH
KIZLAR ÇOK PAHALI YAAA
BEN GECELİK VE SABAHLIK TAKIMINI 32YE ALDIM
DOREMİNİN BİBAKIN İSTERSENİZ SİZDE
KISA DEGİL BOYU UZUN HİÇ DEGİLLL
EN PAHALISI BANA GÖSTERDİKLERİ 65LİRAYDII
1GÜN İÇİN 65LİRA BİLE VERMEYE GEREK YOKKK
KIZZ BURALARR SERİN SERİNN ESİYORR
GECELERİ HALA UYKUSETİNİN YORGANI ÜZERİMİZDE OLUYORR
DÜŞÜN OKADAR SERİNN
ne forumu ne priması ne hediyesi ya, bana milupadan da bişi
gelmedi niye yahu ????
şu gecelik konusun da tek sıkıntın çeken ben değilim yanii:)
ben de dün kocişl e baktım b.köye ghiitik bi gecelik üstünün sabahlığıı 160 milyon çok fazla geldi bana hadi pijamalarıda olssa ne ala oda yok daha sinirlendim almadım öle dantelli bişeylerde hayattta giymemm kaldım yani anlayacağınız çok sevimsiz bi alışveriş yanii şu gecelik pijama işi.
Gece kabus gibiydi, gündüzü de aratmıyo. Pencereleri açsam hasta olurum diye korkuyorum açmasam duramıyorum, klima da hasta ediyo, Allah yardımcımız olsun.Normalde de sıcak havaya tahammülüm yok zaten. Bi de çok bunaldım tatil istiyorum artık...
seneye kızınla gidersin inşallahhhbende tatil istiyorum ama bu sene hayal....seneye inşllh 15 gün gidicem valla.
canım sen hiç dert etme sen sezeryan olur çıkarsınnnmaşallah oğlunaay sen normal düşünüyosun dimi allah yardımcın hepimizin yardımcısı olsun ..benim bebekde baş aşağı şuan ama allah bi aksilik vermezse sezeryan olucam büyük konuşmak istemiyorum ama normal doğuramam ben..
zambak ben doğuma kadar sizde kalabilirmiyimm:)))))))ay ne güzel kıymetini bil güzel bi gece uykusunun yerini ne tutarki..
Bende bakıyım doremi ye yok bende vermiycem çok para sırf inadımdann:)
zambakcım penye kolları yarım kol olsun istiyorum.
üstünüzde yorganmıııııı
Neresi orası kız nerede oturuyosun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?