2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

günaydın çok sıcakk dimi..normalde hiç terlemem ben sporda bile l carnıtıne tarzı şeyler alırım terlemek için şimdi şaşkınım..

Gece kabus gibiydi, gündüzü de aratmıyo. Pencereleri açsam hasta olurum diye korkuyorum açmasam duramıyorum, klima da hasta ediyo, Allah yardımcımız olsun.Normalde de sıcak havaya tahammülüm yok zaten. Bi de çok bunaldım tatil istiyorum artık...

bu havada pencere açılmadan yataışlırmı canım ya ben yatarken hertarafıı n camlarını açıyorım o serinlikte ancak uyuyabiliyorumm kollarım 2 gündür buzgibi olmuştu ama olsun yoksa nefes alamk mümkün değilll bu havada cam hasta etmaz yanii canınıza eziyuet etmeyin derim ben valla

şu gecelik konusun da tek sıkıntın çeken ben değilim yanii:)
ben de dün kocişl e baktım b.köye ghiitik bi gecelik üstünün sabahlığıı 160 milyon çok fazla geldi bana hadi pijamalarıda olssa ne ala oda yok daha sinirlendim almadım öle dantelli bişeylerde hayattta giymemm kaldım yani anlayacağınız çok sevimsiz bi alışveriş yanii şu gecelik pijama işi.

mrb bütün güzel anneler..
dün oğluşumu gördümm yine pek bi nazlıydıkk yüzüümüzü çok göstermedik ama çok şükür sağlıgı yerinde 2 160grolmuş benim köftem çatı kontrolü 37. haftada olucakmışş hı bide kafası aşağıya dönmüşş çok şükür zaman yaklaştıkça normal doğuman baya korkmaya başladımmm ben valla rabbim yardımcımız olsun..

Yatak odasının camı açık ama kapıyı ve diğer tarftan bi pencere, balkon açmayınca hiç hareket yok.Öyle de cereyan yapar diye korkuyrum, nerdesin bilmiyorum ama Ankara bir haftadır hiç çekilmiyo...

Maaşallah, kaçıncı haftadasın canım, benimde normal diyo dr ama belli olmaz tabi, bu haftasonu kontrol.Bi de normal doğumdan ben de tırsıyorum ama son zamanlarda hep NLP yaklaşımında bi, söz var hani "bir kişi yaptıysa ben de yaparım" onu söylüyorum kendime sık sık, gerçekten psikolojik olarak biz etkileyebiliyomuşuz süreci.Yani zorlaştırmak ya da kolaylaştırmak elimizdeymiş ve günümüz teknolojisiyle ve imkanlarında annelerimizden çok daha az ağrı ve hasarla atlatacağımıza da inanıyorum. Başka da çarem yok sanırım....

ECRİN MAŞALLAH OGLUNA KİLOSU GAYET İYİİ
TOSUN PAŞA GELİYO DESENEEE
KORKMA CANIM BENİMM BİRAVAZDA İNŞALLAHHHHH
KIZLAR ÇOK PAHALI YAAA
BEN GECELİK VE SABAHLIK TAKIMINI 32YE ALDIM
DOREMİNİN BİBAKIN İSTERSENİZ SİZDE
KISA DEGİL BOYU UZUN HİÇ DEGİLLL
EN PAHALISI BANA GÖSTERDİKLERİ 65LİRAYDII
1GÜN İÇİN 65LİRA BİLE VERMEYE GEREK YOKKK
günaydın çok sıcakk dimi..normalde hiç terlemem ben sporda bile l carnıtıne tarzı şeyler alırım terlemek için şimdi şaşkınım..
KIZZ BURALARR SERİN SERİNN ESİYORR
GECELERİ HALA UYKUSETİNİN YORGANI ÜZERİMİZDE OLUYORR
DÜŞÜN OKADAR SERİNN

üstünüzde yorganmıııııı
neresi orası kız nerede oturuyosun sen

zambak ben doğuma kadar sizde kalabilirmiyimm:)))))))ay ne güzel kıymetini bil güzel bi gece uykusunun yerini ne tutarki..
bende bakıyım doremi ye yok bende vermiycem çok para sırf inadımdann:)
zambakcım penye kolları yarım kol olsun istiyorum.

bide kadirhasa bak istersen bahçelievlerde.
hiç sorma lohusa diye bindiriyolar fiyatlara ben zambak almış doremi oraya bakıcam bakalım zaten bu kararsızlıkla çıplak kalıcam ben doğumdan sonra:)

bende tatil istiyorum ama bu sene hayal....seneye inşllh 15 gün gidicem valla.

maşallah oğluna ay sen normal düşünüyosun dimi allah yardımcın hepimizin yardımcısı olsun ..benim bebekde baş aşağı şuan ama allah bi aksilik vermezse sezeryan olucam büyük konuşmak istemiyorum ama normal doğuramam ben..

bende tatil istiyorum ama bu sene hayal....seneye inşllh 15 gün gidicem valla.
seneye kızınla gidersin inşallahhh

canım sen hiç dert etme sen sezeryan olur çıkarsınnn

gel canım ne demek topiktekileri bile agırlarımmm gel buyur
Canım benim aldıgım penye kısa kollu(kısa dediysem askılı degil)
bencede iyice araştır öyle all

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…