Günaydınn kızlarrrrrrrr
seneye kızınla gidersin inşallahhh
canım sen hiç dert etme sen sezeryan olur çıkarsınnn
gel canım ne demek topiktekileri bile agırlarımmm gel buyur
Canım benim aldıgım penye kısa kollu(kısa dediysem askılı degil)
bencede iyice araştır öyle all
ECRİN MAŞALLAH OGLUNA KİLOSU GAYET İYİİ
TOSUN PAŞA GELİYO DESENEEE
KORKMA CANIM BENİMM BİRAVAZDA İNŞALLAHHHHH
KIZLAR ÇOK PAHALI YAAA
BEN GECELİK VE SABAHLIK TAKIMINI 32YE ALDIM
DOREMİNİN BİBAKIN İSTERSENİZ SİZDE
KISA DEGİL BOYU UZUN HİÇ DEGİLLL
EN PAHALISI BANA GÖSTERDİKLERİ 65LİRAYDII
1GÜN İÇİN 65LİRA BİLE VERMEYE GEREK YOKKK
evet zambakcımm tosun paşa gelecek inşallahhh ama korkmammak elde değil ama kararlıyım sağlık açıısndan bi sorun olmassa son zamanda normal doğum yapıcamm annelerimiz nasıl doğurmuşşş bence bizde yapabüilkiiriz bölesi çok daha sağlıklıı
bencede gerek yok tatlım o yüzden alamdım zaten bugün bide biizm bıurda semttee bakıcam doremiye de bi bakıyım ozman çok ii almışllsın cnm hayırlı olsun.
bide kadirhasa bak istersen bahçelievlerde.
hiç sorma lohusa diye bindiriyolar fiyatlara ben zambak almış doremi oraya bakıcam bakalım zaten bu kararsızlıkla çıplak kalıcam ben doğumdan sonra:)
oo canım erkencisinn..sanada tünaydın
kızlar hepinizin herzaman ecrin arzum şirine tuğba minaa kandili mübarek olsun..
maşallah oğlunaay sen normal düşünüyosun dimi allah yardımcın hepimizin yardımcısı olsun ..benim bebekde baş aşağı şuan ama allah bi aksilik vermezse sezeryan olucam büyük konuşmak istemiyorum ama normal doğuramam ben..
kızlar hepinizin herzaman ecrin arzum şirine tuğba minaa kandili mübarek olsun..
aminnnnnnnnsağol cnm senin ve tüm arkadaşaların kandili ve cuması mübarekk olsunnnn rabbim dualarımzııı kabull etsinnnnn bebişlerimize bol sağlık sıhhat nasipp etsinnn kolay doğumlar nasipp etsinn inşallahhhh.
ecrincimm evet gerçektenn annelerimiz evlerde dogum yapmış hemde hangi şartlarda düşünseneevet zambakcımm tosun paşa gelecek inşallahhh ama korkmammak elde değil ama kararlıyım sağlık açıısndan bi sorun olmassa son zamanda normal doğum yapıcamm annelerimiz nasıl doğurmuşşş bence bizde yapabüilkiiriz bölesi çok daha sağlıklıı
bencede gerek yok tatlım o yüzden alamdım zaten bugün bide biizm bıurda semttee bakıcam doremiye de bi bakıyım ozman çok ii almışllsın cnm hayırlı olsun.
anaaaaa kız biz aşerme zamanını geçirmedikmiiiiama bak ne aşerirsek pişirceksin bi sürü hamile:)))))
aminnnnnnnn
ecrincimm evet gerçektenn annelerimiz evlerde dogum yapmış hemde hangi şartlarda düşünsene
kıyaslama bile yapamayızz
okadar fark var çünkü
inşallah benim dr.umda vazgeçerde sezryan yaparr
anaaaaa kız biz aşerme zamanını geçirmedikmiiii
bebeler çıkacak nerdeyse sen hala aşermedemisinnnn:)))
neyysseeeeeee yaparız bişeylerr
bugün erken kalkacagım tuttuu
canım sagoll seninde kandilin mübarek olsunnn
allah seneyede erdirsin inşallah kızlarrr
allah hepimizinn gönlünden geçeni versin inşallahh
mrb kızlar uykusuz geçen gecenin sabahı daha doğrusu öğlenindeyim
bizler dert yanıyoruz uykusuzluktan ama doğum sonrasına alışıyo vücudumuz aslında
bizde dün bebiş odamızın tülünün siparişini verdik bugün ölçü almaya geldiler 1 haftaya takılacakmış
ondan sonraki haftada ev temizliğim yapılır sonra başlasın geri sayım...
bu arada hepinizin kandili mübarek olsun cnmlarım bu gece çok öneml bir gece
orada çok mağaza yok cnm ama evet bi bakmakta fayda var.
haklısınn özel diye işte abarttmışlar fiyatlarınııı benimde bunda pintiliğim tuttu vermem diyorum okadar paralar ama inşallah buluruz uyguna doremiye hucüm kızlar:)
sağol cnm ..
evet cnm ya kesinlikle ne kadar korksammda normal istiyorumm o sancı gelince mecbur bi şekilde çıkıcak diye düşünüyorummm:) bence seninde bi mecburiyetin yoksa hiç sezaryan isteme cnm ya ne gerek var okadar dikişe kendini cesaretlendir bence normal yapanlar nasıl yapıyorrr millet yapıyosa bizde yaparız rabbimin izniyle..
sağol cnm senin ve tüm arkadaşaların kandili ve cuması mübarekk olsunnnn rabbim dualarımzııı kabull etsinnnnn bebişlerimize bol sağlık sıhhat nasipp etsinnn kolay doğumlar nasipp etsinn inşallahhhh.
Eki Görüntüle 225487
kızlar bunlarda bizim lohusa şerbeti takımlarından esinlenerek yaptığımız ama benim bu süslü bardakları doğumdan sonra eve gelenlere meşrubat ikram edeceğim süslü bardaklarım, nasıl?
ay ne güzel senmi yaptın bunları...güle güle kullan canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?