2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

ama bak ne aşerirsek pişirceksin bi sürü hamile:)))))

mrb kızlar uykusuz geçen gecenin sabahı daha doğrusu öğlenindeyim
bizler dert yanıyoruz uykusuzluktan ama doğum sonrasına alışıyo vücudumuz aslında
bizde dün bebiş odamızın tülünün siparişini verdik bugün ölçü almaya geldiler 1 haftaya takılacakmış
ondan sonraki haftada ev temizliğim yapılır sonra başlasın geri sayım...
bu arada hepinizin kandili mübarek olsun cnmlarım bu gece çok öneml bir gece

bide kadirhasa bak istersen bahçelievlerde.
hiç sorma lohusa diye bindiriyolar fiyatlara ben zambak almış doremi oraya bakıcam bakalım zaten bu kararsızlıkla çıplak kalıcam ben doğumdan sonra:)

orada çok mağaza yok cnm ama evet bi bakmakta fayda var.
haklısınn özel diye işte abarttmışlar fiyatlarınııı benimde bunda pintiliğim tuttu vermem diyorum okadar paralar ama inşallah buluruz uyguna doremiye hucüm kızlar:)

sağol cnm ..
evet cnm ya kesinlikle ne kadar korksammda normal istiyorumm o sancı gelince mecbur bi şekilde çıkıcak diye düşünüyorummm:) bence seninde bi mecburiyetin yoksa hiç sezaryan isteme cnm ya ne gerek var okadar dikişe kendini cesaretlendir bence normal yapanlar nasıl yapıyorrr millet yapıyosa bizde yaparız rabbimin izniyle..

oo canım erkencisinn..sanada tünaydın
kızlar hepinizin herzaman ecrin arzum şirine tuğba minaa kandili mübarek olsun..

sağol cnm senin ve tüm arkadaşaların kandili ve cuması mübarekk olsunnnn rabbim dualarımzııı kabull etsinnnnn bebişlerimize bol sağlık sıhhat nasipp etsinnn kolay doğumlar nasipp etsinn inşallahhhh.

sağol cnm senin ve tüm arkadaşaların kandili ve cuması mübarekk olsunnnn rabbim dualarımzııı kabull etsinnnnn bebişlerimize bol sağlık sıhhat nasipp etsinnn kolay doğumlar nasipp etsinn inşallahhhh.
aminnnnnnnn
ecrincimm evet gerçektenn annelerimiz evlerde dogum yapmış hemde hangi şartlarda düşünsene
kıyaslama bile yapamayızz
okadar fark var çünkü
inşallah benim dr.umda vazgeçerde sezryan yaparr
ama bak ne aşerirsek pişirceksin bi sürü hamile:)))))
anaaaaa kız biz aşerme zamanını geçirmedikmiiii
bebeler çıkacak nerdeyse sen hala aşermedemisinnnn:)))
neyysseeeeeee yaparız bişeylerr
oo canım erkencisinn..sanada tünaydın
kızlar hepinizin herzaman ecrin arzum şirine tuğba minaa kandili mübarek olsun..

bugün erken kalkacagım tuttuu
canım sagoll seninde kandilin mübarek olsunnn
allah seneyede erdirsin inşallah kızlarrr

allah hepimizinn gönlünden geçeni versin inşallahh

amin arkadaşım inşllh seneye bebeklerimizlede oluruz ..hepimiz sağlıkla doğum yaparız...
olsun aşeririrm ben zaten ben hep bulgurlu şeyler istedim bu hamileliğimde kolay oldu benim için senide zorlamam..

canım uykusuzluk bela gibi napalım gerçektende bebek doğunca uykusuz kalıcaz ya ona hazırlık yaptıryo allah alışalım diye..
varya herşeyini tamamladın maşallah ben oturan yerlerimi bi kaldırsam eksiklerimi alıcam bi gecelik beğendim fiyatı uygun.
eşim çok beğendi belki bunu istiycem
bikaçtanedaha var ekliyimde sizde fikir verin

benim eklediklerimde 40 50 arası ..baktım olmuyo bende doremiye :)))

amin canım..

benim annem bizi çok zor doğurmuş korkutmak istemem aama annem de diyo kızım aklın varsa sezeryan ol diyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…