ayy allahım m sevsinler bardaklarınıEki Görüntüle 225487
kızlar bunlarda bizim lohusa şerbeti takımlarından esinlenerek yaptığımız ama benim bu süslü bardakları doğumdan sonra eve gelenlere meşrubat ikram edeceğim süslü bardaklarım, nasıl?
amin arkadaşım inşllh seneye bebeklerimizlede oluruz ..hepimiz sağlıkla doğum yaparız...
olsun aşeririrm benzaten ben hep bulgurlu şeyler istedim bu hamileliğimde kolay oldu benim için senide zorlamam..
ayy allahım m sevsinler bardaklarını
çok şirin yaa
bulgurmuuu kolayy işş ooooo
canım koydugun fotolardan ilk 2si çok güzlll
ilk gecelikte güzel ama ben almazdım galiba
çünkü hamilelik sonrası heryerim pört pört olacak göbek biyerden kalça biyerden fırlayacakkk
kadının üzerindeki gibi dursa keşkeee
ama alırsan çok güzelll
sğl cnm bardaklarımızı beğendin demek teşekkür ederizayy allahım m sevsinler bardaklarını
çok şirin yaa
bulgurmuuu kolayy işş ooooo
canım koydugun fotolardan ilk 2si çok güzlll
ilk gecelikte güzel ama ben almazdım galiba
çünkü hamilelik sonrası heryerim pört pört olacak göbek biyerden kalça biyerden fırlayacakkk
kadının üzerindeki gibi dursa keşkeee
ama alırsan çok güzelll
anammm kafamda şimşekler çaktırdın ..gerçekten güzel olıyım derken acaip bişeye dönermiyim bide..ben kendimi hastanede çarşafa sarıyım en iyisi.şimdi bu kızlar taş çatlasın 55 kg:))
Eki Görüntüle 225487
kızlar bunlarda bizim lohusa şerbeti takımlarından esinlenerek yaptığımız ama benim bu süslü bardakları doğumdan sonra eve gelenlere meşrubat ikram edeceğim süslü bardaklarım, nasıl?
Lohusa şerbeti bardakları da mı var!!!! Çok güzel görünüyolar da bana da geliyolar artık pijaması, geceliği, terliği tamam da, bardağı hiç duymamıştım. Şerbet nasıl yapılır onu da bilmiyorum, doğum ritüelleriyle ilgili de bişeyler öğrenmem lazım sanırım.
hangisini alıyım fiyat olarak uygun olan bunlar ..kapri takımının geceliği yok ama..
Eki Görüntüle 225487
cnm ben kırmzıı hariç hepsini çok beğendimm ama kaprili gecelili takım hoş biizm dönem içinn neden yokkki geceliğiii bide bunlar hangi marka cnm yazda bende bakıyım siteye.
GÜNAYYYDINNN
nasılsınızzzzz hanımlarr
ben yine erken kalktımm ama gözlerim şimdiden kapanmaya başladı bileee
hava kapalı insanın yattıkça yatası geliyorrr
sizler nasılsınızzzz
burcuu bence sen o alacakların için birkez daha düşünn
gerçekten çok şık güzel ama takmam göbegi kalçayı dersen all
neye karar verdinn
Hepsi çok güzel de bunların hamileleri bile manken gibi ne basen var ne göbek, ben kendimi içinde düşünemiyorum her yerim çıkar heralde...
canım bende erken kalktım hemde 5 di 7 ye kadar tv seyrettim sonra dalmışım neyseki..
sen nasılsınn bebiş napıyo.
hiç sorma zambak bu gecelik olayında kararsız kaldım hamile kalmadan önceki halim gibi düşünüyorum kendimi tabi doğuruncu höt diye öyle olmıycam
bakıcam artık nasısa var diyorum ama ceydaaa vardı onun kızı acele etmiş erken gelmiş
ecrincim aslında var geceliği ama sabahlıklı takım olunca tuzlu oluyo..lohusa com diye bi yer var dün aradım baya ilgilendiler hemde kapıda ya nakit ya da kartla ödüyosun.
Kız sabahın o vaktinde ne yaptın
sıcaktanmı uyuyamadın yine
bebiş iyi canım ne olsunn
kıpır kıpır maşallahhh
çatlatıp duruyooo beniii
senin fıstık nasıll??
hatırladımm ceydayıı hafta olarak öndeydi bizdenn
dogummu yapmışşş
anaaaa
erken degilmiydikiii
zaten kız bebk erken gelir derler demek dogruuu
sen araştırda çok uzatma derim benn
bak yavaş yavaş dogmaya başladı bebişlerr
anladım ozman benim baktığım sabahlığıyla geceşiği 160 olan takım bu cnm bilgiler için sağoll..
ne biliyim sıcakda değildi pek son zamnalrda çok kalkıyorum sabaha karşı ..benim kızda kıpırkıprr elime biyerleri geliyo derler ya anlıyoruz elimi bacağımı anlamıyorum ama çok güzel bişeymiş..inşllh zamanında gelirler aniden sancı gelirse ben apartmanı ayağa kaldırım korkudan
Ceyda öndeydi bizden ssanırım o 35 haftada yapmışş
hangisini alıyım fiyat olarak uygun olan bunlar ..kapri takımının geceliği yok ama..
anlayan nasıl anlıyo bilmiyorummevet canım yaa
hele bazen bitarafta bisertlik oluyo neresi çözmüş degilimmm
Ama çokk güzelllll
Sen canını sıkma sezeryan olursun kızın üzmez seni erkenden gelmez
burcu erken gelmişş onunnn kızı
bisebebi varmı acaba
KIZZ BURALARR SERİN SERİNN ESİYORR
GECELERİ HALA UYKUSETİNİN YORGANI ÜZERİMİZDE OLUYORR
DÜŞÜN OKADAR SERİNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?