2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

[
arzum oğlanlara maşallah kiloları çok güzel benide 15 günde çağrıyo doktorum...bende bi kaç ay önce bel ağrısından çok çektim resmen kitlendim allahım çok zordu allah yardımcın olsun ..
pijama nasıl incemi terletirmi,[/QUOTE]

yok terletmez baya ınce...

anlayan nasıl anlıyo bilmiyorumm
inşllh canım hiçbirimizinki üzmesin..
Ogün yazdık neden kaç kg falan diye heralde tekrar giremedi demekki bebişin canı sıkıldı.

bebişle ugraşmaktan girememiştir
neyse girince yazarr

maşallahh bebişlere
kuzum kolaymıı sen 2tane taşıyosunn belinin agrısı normal
inşallah erkenden gelmezlerr

maşallahh bebişlere
kuzum kolaymıı sen 2tane taşıyosunn belinin agrısı normal
inşallah erkenden gelmezlerr[/QUOTE]

ayyy ınsalahhhh...2 gundur baya tedırgınım..

sen nekadar kilo aldın ben rekor kırıp 15 e yakın aldım:))))
düşünüp birazdaha bakıcamm

Şimdilik 13 kilo, benim mide problemi hiç geçmedi ve protein sorunu yaşıyorum o da hızlı kilo artışı, ödem ve şişlik yapıyo.Yemeği zorla yediğim halde bu kadar aldım.Diyetisyene yönlendirmişti dr o da beni sinir ediyo.Bu gün gittim 2 civarı almışım çok dedi, bi öncekinde son bir buçuk ayda 100 gr almışım az dedi, napıcam bilmiyorum Almamımn ya da almamaın benimle ilgisi yok protein düşünce kilo fırlıyo...Valla artık takmamaya karar verdim, zaten tedaviliyiz dünyanın hormonunu aldık bi de oturdukları yerden gram gram hesap yamıyolar mı sinir oluyorum.

KIZZ BURALARR SERİN SERİNN ESİYORR
GECELERİ HALA UYKUSETİNİN YORGANI ÜZERİMİZDE OLUYORR
DÜŞÜN OKADAR SERİNN

supermıs valla karadenız nede olsa...bz yanıyoruz burada ne gece ne gunduz durulmuyorr...

kırmızı olanın kremını aldım bende guzel fena degıl...naılsa bı kac gun gıyılecek cokda onemlı degıl..

persembe gunu kontrolumuz vardı bızımde hersey normalmıs cok sukur.nst ye baglandım...ogullarımdan bırı 1780 dıgerı 2040 kg olmuslar...bıdakı kontrol 15 gun sonra..ınsallah hersey yolunda gıder...bel agrım var ıkı gundur yatıyorum....Allah yardımcımız olsun..[/QUOTE]

Maaşallah, kiloları çok güzel ben bi taneciği bile büyütememişim. Canım sıkıldı biraz hep haftasıyla uyumlu gidiyodu bu hafta bi hafta geride görünüyo, 32. haftada 1434 gr , dr problem yok dedi ama yine de içim rahat değil.Çalışıyorum halaçalışmasan ii olur dedi, dinlenmek gerekirmiş sola yatıp uzanınca rahat büyürmüş bebek, ama şu an işi bırakamıyorum, yrdiğimi de zorla yiyorum zaten napıcam bilemedim...

çk haklısın allahtan benim doktorum hiç sorun yaratmıyo normal olduğunu düşünüyo..zaten ben aldığımız tüm kiloların kilo değilde mutlaka su topluyoruzdur.cümleyi kuramadım ama

kızlar bugün küçük kızımın kıyafetlerini yıkamaya başladım.herzamanki gibi abartmışım okadar çok almışımki + yeğeniminde vardı bir tepe kıyafet üçüz olsalar bile yeter vallaartık hiçbişey almam kapılıp.yorganları pike takımı yastıkları battaniyeleri bunlarıda en son yıkıycam 3 6 aylıkları bavula kaldırdım artık bebişim gelince allah kısmet ederse yıkıycam..çapraz komşum akşama doğru çamaşırlığını vericek sıcakda inşllh hemen kururlar.
biz sabah eşimle burda görgülü var oraya kahvaltıya gittik ilk defa 6 dilim ekmek yedimçok piişmanımm:18:

hihih kolay gelsin cnm...
bende eltimden almıştım çamaşır askılığını
senin gene 3 6 larda varmış benim hepsi 0 3 ve hepsi bi okadar çok
hergün 1 takım giydirsem yeter yani...
hihi 6 dilimmi ohh afiyet olsun yarasın bacıma ve minnoşuna

aman aman güzel günlerde giysin prenses. oo maaşallahhh yavrum ben 0 3 aylık çok bişe almadım genelde 3 6 aylık aldım onlar biile çok az sen bide kaldırıyosun 0 3 lerii ilk 2 hafta falan giyolarmışş çok çabuk büyüyüolarmışş bence kaldırma bebeiş varken sana bida eziyetolmasın varsa dolabı onlarda hazırda dursun.
aman boşver tatlım ya arada olur ye canın sağolsunn hiç te pişman olma sonrada sıkar veririz ben 15 kilo aldım halada alamaya devam ediyorum yapıcak bişe yokk.)

ecrin ya 2 hafta deyince başımdan aşağı kaynar su döküldü etiketlerde 0 3 ay yazıyo inşllh giydirebilirim.
bende heralde 15 kg falan aldım 100 gr eksik 100 gr fazla..ama görüntüde öyle 15 kg almış gibi durmuyorum herkesde öyle söylüyo yada beni kırmamak için söylüyolarsendeki durumda öylemi

cnm b.köyde varmı bilmiyorum ama hazndarda ürünlerini satan bi mağaza var inönü cad. desin de oraya abktım ama uygun bişey bulamadım ben maalesf. uygun bulursam bi yerdebn yazarım cnm burdan mutlaka zaten.

bende 15 sene istanbulevlerinde oturdum eşimde inönü cad.:))hatta görümcem git bi bak diyodu demek o tarafa gitmeyede gerek yok.

Kolay gelsin, ben hastane çantası için erkenden yıkayıp ütülemiştim.Ama şimdi yetmezse diye korkuyorum, çok almadım hiç bişeyi, zaten olmuyo iki üç haftaya büyüyo alma dedi herkes, iki hastane çıkışı takımı, 8-10 çıçıtlı badi, 2-3 de normal takım, hepsi bu kadar ....

ben aldıkça yıkadım ütüledim hazırda duruyolarr
canım bence o 3-6aylıklarıda yıka hazırda elinin altında dursunn
ecrinin deigi gibi okadr çabuk büyüyyolarkiii
sen bile şaşırırsınn

maşallah yarasınn bebişinee o 6dilim ekmekkk

ya kızlar gerçekten çok üzüldüm o kadar çokki 0 3 ay öyle 2 haftada hiçbiri olmazsa dumur olurum valla.neyse yaşayaıp görücem ben 3 6 yıkıyım en iyisi..
zambak çok ekmek yemekden beynim durdu galiba
sen en güzelini yapmışsın alıp yıkayıp ütülemek çok akıllıca keşke daha önce söyleseydin..

demekki neymişşşş sen bidaha bukadar ekmek yememeliymişsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…