bizdende slm kızlar
bizde sıcaklarla cebelleşiyoruz
canımız sıkılıyo bugün evde ama dışarı çıksam daha sıcak
kocişin yanınamı gitsem diye düşünüyorum
burcu ütülemeye başladınmı
canım sen hiç çıkma boşver aç klimanı otur evinde miss gibi..
dün eşimlede konuştum bu cicileri ablama götürmek çok zor kadın çağırıcam bizim ev çok aşırı sıcak ütü yaparsam hasta olurum mecbur gelicek hatta geldiğinde evden bile gidicem ütünün sıcağını bile çekemiycem sanırım..
bizim ev cehennem gibi yanıyoo..
offf çok sıkıldım ama dün bugün hep evdeyim
bizim evde yanıyo cnm saat 1 dedimi bütün güneş benim evde
bitek çocuk odam arka bahçeye bakıyo orası biraz serin bütün gün kızımın odasında oturuyorum bende
napıcakssın az kaldı senin çizelgene göre 35 bitiyo 36 haftaya giriyosun bidahaki randevun nezaman..
enazından bi odan var sıcak olmayan:)
demin hastaneyi aradım dr um perşembe ve cuma hastanedeymiş iki günden birinde giderim heralde
perşembe olur sanırsam
bsakalım tam tarih vericekmi sana.
coraspine kullanıyomusun hala
coraspinmi ben onu hamile olduğumu öğrendikten1 hafta sonra bıraktım
kanama olmuştu dr da artık kullanma dedi
ecrin ya 2 hafta deyince başımdan aşağı kaynar su döküldü etiketlerde 0 3 ay yazıyo inşllh giydirebilirim.
bende heralde 15 kg falan aldım 100 gr eksik 100 gr fazla..ama görüntüde öyle 15 kg almış gibi durmuyorum herkesde öyle söylüyo yada beni kırmamak için söylüyolarsendeki durumda öylemi
hadi ya ben hala kullanıyorum .....
kızlar ecrin zambak siz devam ediyomusunuz
bende 15 sene istanbulevlerinde oturdum eşimde inönü cad.:))hatta görümcem git bi bak diyodu demek o tarafa gitmeyede gerek yok.
yavrum valla seni üzmek istemem ama bana sölüyenler hep öle diyor o yüzden ben bişe alamaya kkorktumm yazık günah 1 kere giyer bidaha giyemezse çok üzüülürüm oyüzden 0 3 ay çok az aldım nasıl olsa çarşı evimziin altı yetmezse alırım dedimm ben de m,illetin yalancısıyım valla:)
valla banada hiç okadar aldığın bellideğill demekki zayıf hamile kalmışsın diyolarbilmem ne kadar doğru ne kadar yalnışş ama ben kendimi artık baya hantal hissediyorummmmhareketlerim çok kısıtlandııı ..
hadi ya ben hala kullanıyorum .....
kızlar ecrin zambak siz devam ediyomusunuz
bende 30.haftada bıraktım..hergun burnum kanıyordu...doktorda ben 33.haftada bıraktırcaktım ama bırak dedı ole dıınce bıraktım..
benım evde yanıyorrr hem sabah gunesı hem aksam gunesı alıyor....gece uyunmuyor sıcakdan ..Allah yardımcımız olsun..
aman yalanda söyleseler insanın moreli düzeliyo ben daha kıendimi ağır hisstmiyorum ama şimdiden sonra diyolar vede çok sıcakklara denk geldi ..
ee napıyımama kısmet artık giydiğini giyer 3 6 aylıklara başlarım bende .aslında karşı komşu azizi bebeden 0 3 aylık almıştım bebek 2 aylıkda aşıdan geliyolardı o vardı üstünde:)
şimdi bşehirdeyim ama bahçelievleri çook seviyorumm çok özledimm herşeyini eski günlerii
sen nersindesin
yok yavrum ya bende hamile olduğumu öğrendikten kısa bir süre sonra bıraktım birdahada hiç kullanmadımmm sormadınmı dr. na neden hala devam ettiriyorrr bence sen bi hatırlat dr.na
ya burcu cum sen tam kaç haftalaıksın çizelgendemi bişe var sıcaklar beyenime vurdu benmi anlayamadımmm.
bu arada bugün temizlik yaptım ama benim ev yanıyorr kızalrrrr patlamak üzereyimmmmm.bu arad ben hala yıkama ütüleme işlemlerine başlamadımmmm daha var nasıl olsa diyorumm ama umarım hata yapmıyorıumdurr... bide bu arada siz hangi bebişş deterjanlarını aldınız yumuşatıcılarını bendaha alamadımda deterjenlerını.
evet bencede cnm.
tabi cnm kısmett ya banada giyer gibi geliyorr ama tecrübelilerböle diyincede çekiniyorum alamaya gerçi bbeişin doğum kilosuu ve büyüümesine bağlı herkezde değişir neticede..
cnm ben haznedardayım belediyeye çok yakınım..
benim doktoromun eşi tüp bebek uzmanı olduğu için içmeye devam dedğiğ için bırakmadım eşinden bilgi alıyodur diye düşünüyorum bana ilerde bırakıcaksın demişti.
ben evi değil temizlemek yeri düşeni alcak mecalim yok sıcakdan sende yapma diycem ama iş başa düşğnce mecbur oluyoruz
bugün 30+2 oldum Ş)
ben roxy diye marka 100 % bitkisel ondan aldım yumuşatıcı almadım alsaydım dalin alıcakdım bence sende başla yıkama işine çok az zamanın var seninde..
yok yavrum ya bende hamile olduğumu öğrendikten kısa bir süre sonra bıraktım birdahada hiç kullanmadımmm sormadınmı dr. na neden hala devam ettiriyorrr bence sen bi hatırlat dr.na
ya burcu cum sen tam kaç haftalaıksın çizelgendemi bişe var sıcaklar beyenime vurdu benmi anlayamadımmm.
bu arada bugün temizlik yaptım ama benim ev yanıyorr kızalrrrr patlamak üzereyimmmmm.bu arad ben hala yıkama ütüleme işlemlerine başlamadımmmm daha var nasıl olsa diyorumm ama umarım hata yapmıyorıumdurr... bide bu arada siz hangi bebişş deterjanlarını aldınız yumuşatıcılarını bendaha alamadımda deterjenlerını.
ayy eskiden çok yakınmışız gerçekden benim eşim ziraat bankasının üstünde oturuyodu:)bende levent past karşısında:)
doğumu nerde düşünüyosun.benim doktorum dışardan gelicek haznedar hast medicanayla birleşti ben orda olucam alllah izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?