2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

bizdende slm kızlar
bizde sıcaklarla cebelleşiyoruz
canımız sıkılıyo bugün evde ama dışarı çıksam daha sıcak
kocişin yanınamı gitsem diye düşünüyorum
burcu ütülemeye başladınmı

canım sen hiç çıkma boşver aç klimanı otur evinde miss gibi..
dün eşimlede konuştum bu cicileri ablama götürmek çok zor kadın çağırıcam bizim ev çok aşırı sıcak ütü yaparsam hasta olurum mecbur gelicek hatta geldiğinde evden bile gidicem ütünün sıcağını bile çekemiycem sanırım..
bizim ev cehennem gibi yanıyoo..

offf çok sıkıldım ama dün bugün hep evdeyim
bizim evde yanıyo cnm saat 1 dedimi bütün güneş benim evde
bitek çocuk odam arka bahçeye bakıyo orası biraz serin bütün gün kızımın odasında oturuyorum bende

napıcakssın az kaldı senin çizelgene göre 35 bitiyo 36 haftaya giriyosun bidahaki randevun nezaman..
enazından bi odan var sıcak olmayan:)

yavrum valla seni üzmek istemem ama bana sölüyenler hep öle diyor o yüzden ben bişe alamaya kkorktumm yazık günah 1 kere giyer bidaha giyemezse çok üzüülürüm oyüzden 0 3 ay çok az aldım nasıl olsa çarşı evimziin altı yetmezse alırım dedimm ben de m,illetin yalancısıyım valla:)

valla banada hiç okadar aldığın bellideğill demekki zayıf hamile kalmışsın diyolarbilmem ne kadar doğru ne kadar yalnışş ama ben kendimi artık baya hantal hissediyorummmm hareketlerim çok kısıtlandııı ..

hadi ya ben hala kullanıyorum .....
kızlar ecrin zambak siz devam ediyomusunuz

bende 30.haftada bıraktım..hergun burnum kanıyordu...doktorda ben 33.haftada bıraktırcaktım ama bırak dedı ole dıınce bıraktım..

benım evde yanıyorrr hem sabah gunesı hem aksam gunesı alıyor....gece uyunmuyor sıcakdan ..Allah yardımcımız olsun..

aman yalanda söyleseler insanın moreli düzeliyo ben daha kıendimi ağır hisstmiyorum ama şimdiden sonra diyolar vede çok sıcakklara denk geldi ..
ee napıyımama kısmet artık giydiğini giyer 3 6 aylıklara başlarım bende .aslında karşı komşu azizi bebeden 0 3 aylık almıştım bebek 2 aylıkda aşıdan geliyolardı o vardı üstünde:)
şimdi bşehirdeyim ama bahçelievleri çook seviyorumm çok özledimm herşeyini eski günlerii
sen nersindesin

hadi ya ben hala kullanıyorum .....
kızlar ecrin zambak siz devam ediyomusunuz

yok yavrum ya bende hamile olduğumu öğrendikten kısa bir süre sonra bıraktım birdahada hiç kullanmadımmm sormadınmı dr. na neden hala devam ettiriyorrr bence sen bi hatırlat dr.na
ya burcu cum sen tam kaç haftalaıksın çizelgendemi bişe var sıcaklar beyenime vurdu benmi anlayamadımmm.
bu arada bugün temizlik yaptım ama benim ev yanıyorr kızalrrrr patlamak üzereyimmmmm.bu arad ben hala yıkama ütüleme işlemlerine başlamadımmmm daha var nasıl olsa diyorumm ama umarım hata yapmıyorıumdurr... bide bu arada siz hangi bebişş deterjanlarını aldınız yumuşatıcılarını bendaha alamadımda deterjenlerını.

benimde 26 randevum var hatırlatıyım bi doktora..
şuan yazarken bile terliyorum bu sıcakda yemekde yenmez napıcaz biz ..öyle karpuz peynir olmaz heralde.off kolada yasak

evet bencede cnm.
tabi cnm kısmett ya banada giyer gibi geliyorr ama tecrübelilerböle diyincede çekiniyorum alamaya gerçi bbeişin doğum kilosuu ve büyüümesine bağlı herkezde değişir neticede..
cnm ben haznedardayım belediyeye çok yakınım..

benim doktoromun eşi tüp bebek uzmanı olduğu için içmeye devam dedğiğ için bırakmadım eşinden bilgi alıyodur diye düşünüyorum bana ilerde bırakıcaksın demişti.
ben evi değil temizlemek yeri düşeni alcak mecalim yok sıcakdan sende yapma diycem ama iş başa düşğnce mecbur oluyoruz
bugün 30+2 oldum Ş)
ben roxy diye marka 100 % bitkisel ondan aldım yumuşatıcı almadım alsaydım dalin alıcakdım bence sende başla yıkama işine çok az zamanın var seninde..

ayy eskiden çok yakınmışız gerçekden benim eşim ziraat bankasının üstünde oturuyodu:)bende levent past karşısında:)
doğumu nerde düşünüyosun.benim doktorum dışardan gelicek haznedar hast medicanayla birleşti ben orda olucam alllah izin verirse

nasıl yanii anlamdım dr.eşi tüp bebek uzmanıı senin bebişş tüp bebk değilmi yavrumm. v
öle valla da insan hareketsiz kaldıkça iiyice fena oluyoor testt ettiim onyaladım:) bugün kadın gelicekti tem,zliğe ama baktım camlar falan temiz bi süpürüp silmekk içinde acıdımm valla para vermeye yavaş yavaşş yaptımmmm kendimi çok yormadan hamile kalalıı 2.kere makine açmıştım oldum yani.
o markayı hiç duymamıştım bnede bi araştırımm . ya odasıı hala gelmedii benimkinin ondan yavaştan alıyorum aslında ayın 20 sinde falan gelecekkk ancakk kokusu gider yerleştiriim diyeee ay ben böle kararsızlıkla hereşeyii geç yapıyorum zaten.

cnm ben hepsinden aldım ama kullandıklarımı söyliyim dalan roxy yani sabun tozu diyede geçiyo ve dalinin yumuşatıcısı
dalinin sıvısınıda aldım ama kullanmadım onuda ilerleyen zamanlarda kullanırım
çok geçe kalmış mobilya kokusu falan epey uzun sürecek
sen kıyafetleri yıka ütüle gerekirse bi hurça yerleştir daha sonra hiç yapamayabilirsin

ay evet aynı semtteymişiz baya daa yakınmışızzz cnm ya.
bak burdayım ama birleştiğini senden duyuyorum hastanelerinnn ilk defa. benim dokatorum nişaantaşında olduğu için bende nişantaşı fulya dora hastanesinde yapıcamm Rabbim kısmet ederse cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…