cnm ben hepsinden aldım ama kullandıklarımı söyliyim dalan roxy yani sabun tozu diyede geçiyo ve dalinin yumuşatıcısı
dalinin sıvısınıda aldım ama kullanmadım onuda ilerleyen zamanlarda kullanırım
çok geçe kalmış mobilya kokusu falan epey uzun sürecek
sen kıyafetleri yıka ütüle gerekirse bi hurça yerleştir daha sonra hiç yapamayabilirsin
nasıl yanii anlamdım dr.eşi tüp bebek uzmanıı senin bebişş tüp bebk değilmi yavrumm. v
öle valla da insan hareketsiz kaldıkça iiyice fena oluyoor testt ettiim onyaladım:) bugün kadın gelicekti tem,zliğe ama baktım camlar falan temiz bi süpürüp silmekk içinde acıdımm valla para vermeye yavaş yavaşş yaptımmmm kendimi çok yormadan hamile kalalıı 2.kere makine açmıştım oldum yani.
o markayı hiç duymamıştım bnede bi araştırımm . ya odasıı hala gelmedii benimkinin ondan yavaştan alıyorum aslında ayın 20 sinde falan gelecekkk ancakk kokusu gider yerleştiriim diyeee ay ben böle kararsızlıkla hereşeyii geç yapıyorum zaten.
anladım cnm bana hacı şakirin sabun tozununda önerdiler ma bakıyım artık.
ay bak böle dedinn telaşlandımmmm olmazsa ben bu hafta başlıyımm yıkamaya hafatyada ütülerimm artıkkkk..
tüp bebek benim :)ama gittiğim doktorum normal kadın doğumcu eşi tüp bebek uzmanı medicana çamlıcada muhakkak ondan fikir alıyodur .
ecrincim gerçekden sen geçe kalma ben senden daha küçük haftayım bu sıcakda canım çıktı.kaç posta yıkadım bilmiyorum ama alahtan 2 saate kuruyolarda bitti ufak tefek şeyleri kaldı artık çorap falan..zaten bi bismillah deyip kalkmadan olmuyo ..
benim tek sorunum şu gecelik pijama bide terlik bende bi akşam çıkıcam bi avm ye sonunda
cnm seni telaşlandırmak gerçekten istemem ama başlaman lazım bi yerde bak haftan yaklaşmış doğum haftalarına bide erken doğum riski diye bişi var tamam bizler erken doğum riski taşımıyoruz belki ama belli mi olur bebekler erken gelmek isterse kalmayalım ortada
bence işin gücün yoksa başla yıkamaya çok zevkli hele ütülemesi
sonra bide hastane çantanı yerleştirme var onu yerleştirirken eksikler çıkıyo onları halletmen falan anca
hı anladım cnm .
seninn eşyelerında çok ama :) nese kızlar sayenizde karar verdimm annemlede bi konuşuyumda muhalefett olmazsa başlıyımmm yıkamayaaa..
ay o sorun bendede var cnm ya sıcaklardan korkmasamm emin önünee gidicem ama korkuyorumm başkada buralarda heryere bakltım yok yok yok beni giyeceğim tarzda bişeee ay altı üztüü 2 gün gicezzz resmen eziyet vallaa..
hiç sorma pijama dünyasında uyguna budum 29 lira ama pek beğenmedim..neyse elbet buucaz doğumu nerde düşünüyosun alahizin verirse.
kızlar artık şu gecelik pijama sıkıntınızı yenin yaaa
bu kadar büyütülcek bişi değil...
hiç sorma pijama dünyasında uyguna budum 29 lira ama pek beğenmedim..neyse elbet buucaz doğumu nerde düşünüyosun alahizin verirse.
ay internetten bedenine güvenipp alamam ki benn.. bak herzaman seninlede kızdııı bizee :) haklıda valla bişe bulupp lamadıkk
sanki bi giyince bidaha üztümüzdien çıkmıcak aylarca.
cnm yazdım ama arada kaçırdaınn sanırımm benim benimkliniğimm bahçecii odaa nişantaşı fulyada onlara yakın anlaşmalı oldukları en uygun hastanede özel dora ALLAH kısmet ederse orada yapıcam gidip baktım küçük ama şirin bi hastane.
ya kızlar netten almayın yokmu yakınlarınızda çarşı bişi elbet vardır çıkın oralara bakın elbet bulursunuzay internetten bedenine güvenipp alamam ki benn.. bak herzaman seninlede kızdııı bizee :) haklıda valla bişe bulupp lamadıkk
cnm yazdım ama arada kaçırdaınn sanırımm benim benimkliniğimm bahçecii odaa nişantaşı fulyada onlara yakın anlaşmalı oldukları en uygun hastanede özel dora ALLAH kısmet ederse orada yapıcam gidip baktım küçük ama şirin bi hastane.
bay getirdik bizde
allah hayırlı doğum nasip etsin cnm.
ya benim çam.makinası kafayı yedi içerdeki hazne çıkmış şimdi hangisine yanıyım bozulduğunamı eşimin dır dır dinlendirmeden çalıştırdın nutkunamı
neyseki bebişin ciciler yıkandı:)
bay getirdik bizde
allah hayırlı doğum nasip etsin cnm.
ya benim çam.makinası kafayı yedi içerdeki hazne çıkmış şimdi hangisine yanıyım bozulduğunamı eşimin dır dır dinlendirmeden çalıştırdın nutkunamı
neyseki bebişin ciciler yıkandı:)
aynennnn katılıyorumm sanaaaaamin cnm cümlemize inşallah. Ay ay bu eşler hep aynıı sanırımm dır dır en iyii yaptıkalrıı şeyyy..
canım yaaya deme öyle buamıınca olmuyo sinir geliyo adama beğendiklerim 200 lira 2 gün için değmez diyorum ama hastanedede şık omak istiyorum bide kanama olursa o pijamadan zor çıkar al sana çöp olur anıycağın biri bana hediye getirse daha makbule geçicek..ben ablamlara söyliyim en iyisi:)
cnm seni telaşlandırmak gerçekten istemem ama başlaman lazım bi yerde bak haftan yaklaşmış doğum haftalarına bide erken doğum riski diye bişi var tamam bizler erken doğum riski taşımıyoruz belki ama belli mi olur bebekler erken gelmek isterse kalmayalım ortada
bence işin gücün yoksa başla yıkamaya çok zevkli hele ütülemesi
sonra bide hastane çantanı yerleştirme var onu yerleştirirken eksikler çıkıyo onları halletmen falan anca
ecrinn gerçektenmi hamile kaldın kalalı 2.kezmi açtın makinayııınasıl yanii anlamdım dr.eşi tüp bebek uzmanıı senin bebişş tüp bebk değilmi yavrumm. v
öle valla da insan hareketsiz kaldıkça iiyice fena oluyoor testt ettiim onyaladım:) bugün kadın gelicekti tem,zliğe ama baktım camlar falan temiz bi süpürüp silmekk içinde acıdımm valla para vermeye yavaş yavaşş yaptımmmm kendimi çok yormadan hamile kalalıı 2.kere makine açmıştım oldum yani.
o markayı hiç duymamıştım bnede bi araştırımm . ya odasıı hala gelmedii benimkinin ondan yavaştan alıyorum aslında ayın 20 sinde falan gelecekkk ancakk kokusu gider yerleştiriim diyeee ay ben böle kararsızlıkla hereşeyii geç yapıyorum zaten.
bana çocuk aspirini vermişti dr.umhadi ya ben hala kullanıyorum .....
kızlar ecrin zambak siz devam ediyomusunuz
offf çok sıkıldım ama dün bugün hep evdeyim
bizim evde yanıyo cnm saat 1 dedimi bütün güneş benim evde
bitek çocuk odam arka bahçeye bakıyo orası biraz serin bütün gün kızımın odasında oturuyorum bende
ay internetten bedenine güvenipp alamam ki benn.. bak herzaman seninlede kızdııı bizee :) haklıda valla bişe bulupp lamadıkk
ecrinn gerçektenmi hamile kaldın kalalı 2.kezmi açtın makinayııı
ya kızlar siz böyle yazdıkça ben kendime kızıyorummm
bebge iş yaparak eziyetmi ediyorum diye
yaptıgım işin hesabı yoktur
öle valla cnm hiç yapmadımmm şimdiye kadar ne olur ne olmaz korkusuu vardıı bu 2 seferde bile annem kızdıı durdun durdun yapma sakınnn diye ama hiçbişey çekip itmedenn dinlemne dinlene yapıyorumm sende lütfen dikkatt etttt ...
Cnm ben Dora hastanesinde 2 tane işlem geçirdim 1. laparoskopi 2. mini doğum =)) çok ilgililer çok temizler ben çok ama çok memnun kaldım ama yenidoğan yoğun bakımları yok diye biliyorum sen yine araştırırsın tavsiye ediyorum =))
ya kızlar netten almayın yokmu yakınlarınızda çarşı bişi elbet vardır çıkın oralara bakın elbet bulursunuz
nette beğensenizde beden sorununa takılırsınız
valla ben bi iki kere bakındım3.dükkandan aldım çıktım
çok abartılcak bişi değil yani inş sizde zevkinize cebinize göre bulursunuz
kaç makina arka arkaya yıkadın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?