aynennnn katılıyorumm sanaaaa
bide kadınlar için derler dırdırcı diyeee
canım yaa
ist. Gibi bişehirde yaşıyosunuzz
birgün için okadar paralar vermeye degmez zaten ozaman çokta şık oluyum derdinde olacagını hiç sanmamm
herzaman seninlenin dedigi gibi
yokmu çarşı pazarr
illa lohusa adı altında almana gerek yokki kuzucummm
heleki oralardaki pazarlar hem büyük hem çeşit çokk
eger ben pazardan asla alışveriş yapmam diyenlerdensen bilememmm
kız ben ufacıkk ilçede buldum ilk girdigim yerde sen hayli hayli bulursunn
hem şık hemde uygun olanııı
ya bakma sn küçük yerlerde daha güzel şeyler var biz uzunköprülüyüz küçük bi kasaba dersin ne bulucam geçen sene ordan okadar güzel şeyler aldımki istanbulda bulamazsın..
bi kadınlar var saçlarının renkleri falan süper burda ustayım diyen kuaför yapamaz o saçı.
ecrin bencede herşeyin hazır olsunn
ben en geriden geliyorum hafta olarak ama aldıgımı bekletmeden yıkıyorumm
kızlar çantanıza roll on koltuk altı için koymayı unutmayınn..
ecrin sen doğumunu normal yapıcaksın dimi.
kızlar çantanıza roll on koltuk altı için koymayı unutmayınn..
canım aradıgını bulursun inşallahhzambakcım pazarlara bayılırımm ama çok uzak bana yeşilköy bide bakırköy var çok sıcak gezemem kii:) aslında ben biyerlerimi kaldırmadımki hiç gidip daha bakmadım biyere burda okuduklarıma göre netten baktım hepp:))salı günü doktora gidicez kadir has diye biyer var çocuk dünyası orda çok şık varmış oraya bakıcam bakma sen doğumdan sonra milletin kuaförü geliyomuş inşllh iyi oluruzda bunları düşünürüz:) hani beyazın programında psikopat tipi vardı ya bende güzel olsun istiyorum ama ucuzda olsun istiyorum misalii..
Ben coraspıne devam ediyorum bakalım doktor nezaman bıraktırcak benimde hafif kanamam olmuştu ozamanda bıraktırmamıştı..
kızz ne yaptınn sen böyleeay ne biliyim baya bi abarttım sanırım en az 7 kere çalışmıştır kendi nevresimleri falanda yıkadım ..dün söylemedim bozuldu diye bikaç gün sonra söyliyim diyorum zaman aşımına uğrasın barii:)
son anda bi aksilikk olmazsa normalll şu anda cnm yaaaa. çok korkuyorum bi sorun çıkarda normal yapamazsam diye ama..ben den başka normal isteeyenn yoo sanırımm aramızdaa..
son anda bi aksilikk olmazsa normalll şu anda cnm yaaaa. çok korkuyorum bi sorun çıkarda normal yapamazsam diye ama..ben den başka normal isteeyenn yoo sanırımm aramızdaa..
akşam su alırken sebilden elimdeki bardak kaydııı gittiiii
ne alaka diyeceksiniz okuyun devamını
Kociş topladı sildi yerleri ama benim içim rhat etmedi yalınayak geziyoruz şu evi bi süpüreyim dedim bu sabah süpürürken aklıma takıldı ya ben nasıl doğursam acaba diye.....
Sonrada bi yandan süpürürken bi yandan dedim kendi kendime
yaa normal doğuranlar nasıl doğurmuş
ben niye doğurmayayım
ve kendi kendime normal doğurmaya karar verdim
ve tabi son dakika bebeğim bi terslik yapmazda sezeryana karar verilmezse...
Hakkımızda hayırlısı...
Hihihih ben şimdi silmeye gidiyorum yerleri bakalım şimdi nasıl bi karar vericem
hihiih sildim geldim toz aldım yine geldimkız süpersinn bardak kırılmasıyla dogum şekline karar vermen süperrrr
Silde gel bakalımmm
neye karar vereceksinnnn
Kızlar hepinize selamlar kaynatmıssınız ben yokken :) Önce konuşulan konulara birer cevapta ben vereyim dedim.
Bebeğin giysilerini yıkamayan arkadaslar varsa hergün birer kez yıkayıp ütü yapın derim cünkü ben iki günde hepsini bitirdim ütüyü ben yapmadığım halde cok yoruldum. Bilseydim böyle zor olacagını ara ara yapar hazır bekletirdim.
Bebek deterjanı olarak ben toz olanların gözeneklerde kaldıgını duymuştum o yüzden sıvı olan deterjan kullanacaktım dalin almayı düsündüm oanda bizim evin oralardaki marketlerde göremedim. bende perwol ün pembe rengini aldım narin camasırlar icin olanını. Yumuşatıcı durulama suyuna aldıgı icin iyi durulanmıyor o yüzden hic kullanmadım yumusatıcı zaten perwolle yıkadıgım icinmi yoksa bebek giysileri pamuklu oldugundanmı hic gerek yokmus yumuşatıcıya zaten yumuşacık ve mis gibi kokuyo aynı bebek kokusu gibi. ben yıkayalı iki hafta oldu hala gidip kokluyorum ve kokusu duruyo.
Ben pijama+sabahlık takımını 120-130 arası biseye aldım sonra ulusta gittigim bi toptancı vardı orda cok daha uygun fiyatlı olanlarını gördüm onlarda cok güzellerdi pişman oldum o kadar para verdiğime. Yani iki gün icin değmez bence. Bir tane gecelik aldım o toptancıdan 23tl ye ve tiril tiril cok güzel.
Mobilyalarımız geldi bir hafta oldu ama hala kokusu cıkmadı bebeğin giysilerini yerlestirmek istiyorum ama o koku cıkmadan mümkün değil yerleştiremem. Kızlar bence mobilyalarınızı erkenden isteyin anca cıkar kokusu yoksa vallahi o odada bebek falan yatıramazsınız.
Benim doğumuma yaklasık 2 hafta falan var kızlar eğer 38. haftam doldugunda alırsa simdiden stres yapmaya başladım gece uykularım zaten yok bilmiyorum napıcam ben kendi kendimi rahatlatmaya çalısıyorum ama elimde değil. Bu cuma doğum iznine ayrılıyorum artık. İnşallah evde daha rahat edeceğim en azından ayaklarım çok şiştiği icin ayakkabı bile sorun oluyo o derdim kalmayacak.
Annemler bana önümüzdeki hafta mantı yapıcaklar buzluguma koymak için bi taraftanda temizlik islerini halledeceğiz. Halılar yıkanacak, mutfak, camlar temizlenecek. Beni yorucu bir hafta bekliyor sonrada doğum telaşı.
Kızlar hepinize selamlar kaynatmıssınız ben yokken :) Önce konuşulan konulara birer cevapta ben vereyim dedim.
Bebeğin giysilerini yıkamayan arkadaslar varsa hergün birer kez yıkayıp ütü yapın derim cünkü ben iki günde hepsini bitirdim ütüyü ben yapmadığım halde cok yoruldum. Bilseydim böyle zor olacagını ara ara yapar hazır bekletirdim.
Bebek deterjanı olarak ben toz olanların gözeneklerde kaldıgını duymuştum o yüzden sıvı olan deterjan kullanacaktım dalin almayı düsündüm oanda bizim evin oralardaki marketlerde göremedim. bende perwol ün pembe rengini aldım narin camasırlar icin olanını. Yumuşatıcı durulama suyuna aldıgı icin iyi durulanmıyor o yüzden hic kullanmadım yumusatıcı zaten perwolle yıkadıgım icinmi yoksa bebek giysileri pamuklu oldugundanmı hic gerek yokmus yumuşatıcıya zaten yumuşacık ve mis gibi kokuyo aynı bebek kokusu gibi. ben yıkayalı iki hafta oldu hala gidip kokluyorum ve kokusu duruyo.
Ben pijama+sabahlık takımını 120-130 arası biseye aldım sonra ulusta gittigim bi toptancı vardı orda cok daha uygun fiyatlı olanlarını gördüm onlarda cok güzellerdi pişman oldum o kadar para verdiğime. Yani iki gün icin değmez bence. Bir tane gecelik aldım o toptancıdan 23tl ye ve tiril tiril cok güzel.
Mobilyalarımız geldi bir hafta oldu ama hala kokusu cıkmadı bebeğin giysilerini yerlestirmek istiyorum ama o koku cıkmadan mümkün değil yerleştiremem. Kızlar bence mobilyalarınızı erkenden isteyin anca cıkar kokusu yoksa vallahi o odada bebek falan yatıramazsınız.
Benim doğumuma yaklasık 2 hafta falan var kızlar eğer 38. haftam doldugunda alırsa simdiden stres yapmaya başladım gece uykularım zaten yok bilmiyorum napıcam ben kendi kendimi rahatlatmaya çalısıyorum ama elimde değil. Bu cuma doğum iznine ayrılıyorum artık. İnşallah evde daha rahat edeceğim en azından ayaklarım çok şiştiği icin ayakkabı bile sorun oluyo o derdim kalmayacak.
Annemler bana önümüzdeki hafta mantı yapıcaklar buzluguma koymak için bi taraftanda temizlik islerini halledeceğiz. Halılar yıkanacak, mutfak, camlar temizlenecek. Beni yorucu bir hafta bekliyor sonrada doğum telaşı.
canımcım ben normal istiyorumm ama dr.um sezeryan dedi şimdidenn
inşallah seninde normall olurrr
kafaya takma hiç bir aksilik çıkmazzz
akşam su alırken sebilden elimdeki bardak kaydııı gittiiii
ne alaka diyeceksiniz okuyun devamını
kociş topladı sildi yerleri ama benim içim rhat etmedi yalınayak geziyoruz şu evi bi süpüreyim dedim bu sabah süpürürken aklıma takıldı ya ben nasıl doğursam acaba diye.....
sonrada bi yandan süpürürken bi yandan dedim kendi kendime
yaa normal doğuranlar nasıl doğurmuş
ben niye doğurmayayım
ve kendi kendime normal doğurmaya karar verdim
ve tabi son dakika bebeğim bi terslik yapmazda sezeryana karar verilmezse...
hakkımızda hayırlısı...
hihihih ben şimdi silmeye gidiyorum yerleri bakalım şimdi nasıl bi karar vericem
cnm ben doktoruma sordum yeni doğan bakımını olduğunu söylediii birçok arkadaşınada önerdiğini söylediiii ona güvendiğim iöçin araştırmadımm ama gittiim gezdim hastaneyiii ama uyarın üzerine tekrar sorucamm..
mini doğum derken cnm?
yaa bu arada bizim elti kaınvalideler falan hepsi yazlığa gidiyo bugün banada çok yalvardılar kayınvalidem hariç(çünkü oda ben gibi korkuyo) sende gel sende gel diye kocişte çok istiyo zavallım bu sene benden sebep tatil yüzü göremiycek
ama ben son ayıma girdim artık korkuyorum bişi olursa diye
tamam oradada hastane var ama kendi evimde olmak daha rahat
deminde telefon geldi yazlıktan eşimin teyzelerinden sende gel geceleri çok keyifli oluyo burada doğurursun ne olacak falan diye ama yok ben tırıyorum gitmem gidemem
eşimde başta ikna etmeye çok uğraştı ama sonra oda hak verdi belki dr da izin vermez dedi
neyse onlarda bi hazırlık gırla gidiyo neyse gitsinlerde bende apartmanda rahat rahat ohh şeklinde yayılırım...
aslında orasıda zevkli geliyo herkesin kendi evi herkes istediği şekilde rahatına bakar ama yok ben bu konudada kararlıyım gitmem gidemem
kolay sahip olmadım ben kızıma 1 haftalık zevk için kendimi riske atamam...
bende senin gibii düşünüyorum cnm ser,in srin evinde oturr hiç maceralara gerek yokkk annmeler de memmlekete giderken illa gel serin orasııı ordad hastane var dediler ama ben asla dedimmmkendi evimiz kendi dr. umuz paklar biizi şu anda 1 sene tatill yapmasakkk hiçbişe olmazzzz bebişlerimiz sağlıklıca katılsınn aramızada başka bişeye gerek yok bize...
Tıbbi tahliye zorunlu olarak ama ben mini doğum diyorum daha iyi geliyor =)))
O zaman süper bencede Dora Hastanesi ben orayı çok seviyorum istanbul avrupa yakasında oturan arkadaşlar düşünebilirler yeni bir hastane Almanlara ait ve fiyatıda uygun :))
anladım cnm .
giden kimseden bi yorum almaamıştım şimdii içim birazdaha rahatladııı bende ısındımm gezince güzell sempatikk bi hastaneye benziyorr umarımm bende senin kadar memnun kalırım evet fulyada olmasına göre uygun bir hastane..
aaa evet heleki bunu hiç unutmamak lazımmm
sagoll canım yaa
canım aradıgını bulursun inşallahh
dedigin gibi sıcaklarda çıkmak zor olurr
kızz ne yaptınn sen böylee
iyi dayanmış 7kereeyeeee
Keyifli oldugu bizamanı bulda öyle söyle bariiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?