2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

ohhh gözünaydın şekerim hadi bekliyoruz fotoları güle güle giy...

canım ya ulustan nerden aldınn
çıkrıkçılar yokuşundanmı
belki yarın ankaraya gidebilirizz aklımda olsun almam gereken pijama takımı var daha

ne güzel 2haftan kaldı demekkiii
ohh temizlikler yapılacakkkk negüzellll

kız yazık öyle yapmaaaa
anaaa ben benimkine yapsammm "aman yok yok bişey yoktur "der
iyi seninki bişey demiyoooo

120liraya çok iyi almışsınn begendiysen daha ne

güle güle kullan

canım dr.un açıklaması şöyleydi
tüp bebek tedavisiyle oldugu için son anda biraksilik yaşamak istemeyiz okadar emek boşa gitmesin diyor

merhaba kızlar nasılsınız. ben 35. haftaya geldim git gide heyecan artıyor evde tadilat var boya temizlik derken ooo guya tatile girdim ama daha fena yoruluyorum bir de boyun kulunç ağrım tuttu yine. bebeğimin odaası tamam gibi az kaldı tüller cumartesi geliyor artık resimleri koyarım ama hala çantamı hazırlamadım işler bitsin öyle yıkyacağım kıyfatelerini bir de hala mobilya kokum tam çıkmadı. haftaya kontrolüm var bakalım bebeğim nasıl

Hoşgeldin, yoktun uzun zamandır , merak etmeye başlamıştım. Önce çantanı hazırla bence, ne olacağı hiç belli olmaz... Süpriz yapabilir bebeğin, bişey kalmamış çünki....İnşallah vaktinde sağlıklı gelirler, ama yine de tedbirli olmak ta fayda var.

sende benim gibi yapın diyomu bişey yoktur diyee
ya hiç sorma lohusa almadım normal pijama gecelikler aldığım için uygun elinde lohusa vardı
240 dedi çok ısrar etti almam için almadım tabikinee

bak benim doktorumda aksilklere karşı sezeryan diyo bende o nederse onu yapıcam zaten normali hiç düşünmüyorum allah hakkımızda hayırlısını versin..

açtın topiği kaçtın:)nerelerdesin çok şükür bitirdin sen..çantanı muhakkak hazırla neolur neolmazz

Benim dr da tüp bebek olması sadece ilk aşamada önemli, tutunduktan sonra normnal hamilelikten bir farkı yok ,normal olmaması için de bi sebep yok, her doğumda komplikasyonların olma ve sezeyana dönme ihtimeli hep vardır diyo...Hiç tüp bebekli muamelesi yapmadı bana , doğumda bile yapmayacak sanırım:)

tabiki her doğum şeklinde olabilir allaha emanetizz..yinede sezeryanda günün belli hiç risk yok benim bildiğim normal doğum yapıp kötü şey yaşayanlar var tabiki allah korusun ..değerli gebelik demelerinin sebebi ikinciye hamile kalmak arıtk allahın bileceği iişş.
kim nasıl doğurursa sağlıklı doğurup kucağına alsınn..

ohhh gözünaydın şekerim hadi bekliyoruz fotoları güle güle giy...

dün akşam koyucaktım çektim aama bilgisayar girişini bulamadım çokda nem vardı arayamadım bugün bulup ekliycemm..
sen nasılsın iyiki gitmemişsin yazlığa sen yinede evinde ol rahat ve güvenli çok az zamanın kaldı..sen normal doğurursan belki aynı anda yaparızz..
sen nerde düşünüyosun doğumu
bende derin temizlik için doğuma 1 hafta kala alırım diyorum ama şansıma bayram falanda giriyo kadın bile bulmak zor olmadı 2 gün önce alırım bide kendi temizliğimiz varr:)onuda doğuma 1 hafta kala diyolar inşllh acil bişey olmazda temiz temiz giderimm..

aaa evettt dr.um burçak hanım sende tanıyosun demek gerçekten onu çok seviyorum ve çok güveniyorummmm. sen demi bahçecidendin cnm unutmuşumm.

oh gözün aydın burcu kurtuldun o dertteennn darısıı başıma :) evet tresminiii yolla lütfen merak ediyorumm...

kolay gelsin cnm yorma kendinii dikkatt ett sende benim gibiii son zaman iş bırakanlardansınnn hallolurr biranönce tüm işlerin inşallahh
umarım bebişiömizfde gayet iyiidiir

benim dr.umda aynı senin doktorun gibii düşünüyor cnm belki dr.umdan dolayı ama bencede çok mantıklıııı gebe kaldıktann sonraaa sıı farketmiyo tüpmüş normalmışşşş rabbim her iki türlü hakkımızda hayırlısını eylesinnnn alnımıza ne yazıldıysa onu yaşıcaz

Amin, ben memnunum durumdan, dr uma da çok güveniyorum belki de ondan bu kadar rahatım, normal olması işime de geliyo, daha çabuk toparlanırım, öyle ilgilenecek pek kimse yok etrafımda, tabi doğrabilirsem Allah yardım eder inşallah cümlemize...

biz geldiiikkkk...
şekerler güzel geçen bi kontrolümüzden sizlere bilgi vereyim....
35+0 ız bugün ve bebişim güzel kızım 47.5cm ve 2510 gr...
herşey yolunda kafası aşağıda doğum pozisyonundaymış,suyumuz güzel,dopplerde yaptı dr her ihtimale karşı önlem amaçlı
bu kontrolde tam bi maskarayı canlandırdı kızım,babası 3 saatlik yazlığımıza 1 haftalığına gitmek istiyodu bende olmaz doğum yaklaşıyo kendimi riske atamam diye karşı çıktım hep dr a soracam dedi ve sordu dr artık olmaz doğum geldi az kaldı ne olacağı belli olmaz dedi kociş üzüldü ben ise güldüm ben sana demedimmi dr bey izin vermez diye dedim ve o sırada bebişte acıma duygusuyla gülmeyi birleştirip bi poz verdi dr amcamızda pozu yakaladı,yani kızım benden yana oldu babasına üzülerekte olsa güldü dr da şaşırdı anne kız ele ele vermişler daha şimdiden diye...
ayaklarımda zaman zaman şişlikleri sordum oda hemen tansiyona bakalım dedi oda normal çıktı
nst yede bağlandık ondada sancı çıkmadı kalp atışları yerinde
Allahıma çok şükürler olsun herşeyimiz yoluna girdi,artık her hafta kontroldeyiz yihhhuuuu

canım başatan aşağa okuduğum herşeye maşallahhşükür bebeğinin yüzünüde görmüşsün inşllh bende görürüm..ne diyosun 3 saat gidilirmi bizde annemin yanına gitmek istedik oda 3 saat ama yerleşim yerlerinin arası çok uzak bi sancı tutsa silivriden çorluya yolda doğururm korkudann:))seneye bol bol gidersininz inşllhh..
doğum şekline kesin karar verdinmi..
ceydanın boyuda kilosuda çok iyibüyümüş kuzu:)

Maaşallah, kızına nazar değmesin.Boyu da kilosu da çok güzel. Yüzünü de görmüşsün, pozisyonda ii daha ne olsun. Bizimki hem küçük haftasının gerisinde , hem de ters duruyo.Kontrolümüz haftaya inşallah biraz büyür ve dönmeye başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…