bende öyle yapıcam zaten hamileyim diye süt dökmüş kedi gibi son zamanlarda baktım kızdırıyo ayy sancım diye bi inletiyorum ödü patlıyo sonra yaptığıma pişman oluyorum ama allah korusun başıma gelir diye ama hakediyo:)
vee bugüün resmen gecelikler ayağıma geldi şaka gibi büyük ablamdayım nurcan abla var çamaşır satıyo 3 tane gecelik 1 tane pijama 1 tane emzirme sütyeni aldım lohusa değil aama işimi görücek kurtuldum akşam eve gidince yükliycem..hepsine 120 lira verdim hatta taksit yapıyo:)))terlikde vardı ama çok concondu ben daha spor bişey alıcam...
Kızlar hepinize selamlar kaynatmıssınız ben yokken :) Önce konuşulan konulara birer cevapta ben vereyim dedim.
Bebeğin giysilerini yıkamayan arkadaslar varsa hergün birer kez yıkayıp ütü yapın derim cünkü ben iki günde hepsini bitirdim ütüyü ben yapmadığım halde cok yoruldum. Bilseydim böyle zor olacagını ara ara yapar hazır bekletirdim.
Bebek deterjanı olarak ben toz olanların gözeneklerde kaldıgını duymuştum o yüzden sıvı olan deterjan kullanacaktım dalin almayı düsündüm oanda bizim evin oralardaki marketlerde göremedim. bende perwol ün pembe rengini aldım narin camasırlar icin olanını. Yumuşatıcı durulama suyuna aldıgı icin iyi durulanmıyor o yüzden hic kullanmadım yumusatıcı zaten perwolle yıkadıgım icinmi yoksa bebek giysileri pamuklu oldugundanmı hic gerek yokmus yumuşatıcıya zaten yumuşacık ve mis gibi kokuyo aynı bebek kokusu gibi. ben yıkayalı iki hafta oldu hala gidip kokluyorum ve kokusu duruyo.
Ben pijama+sabahlık takımını 120-130 arası biseye aldım sonra ulusta gittigim bi toptancı vardı orda cok daha uygun fiyatlı olanlarını gördüm onlarda cok güzellerdi pişman oldum o kadar para verdiğime. Yani iki gün icin değmez bence. Bir tane gecelik aldım o toptancıdan 23tl ye ve tiril tiril cok güzel.
Mobilyalarımız geldi bir hafta oldu ama hala kokusu cıkmadı bebeğin giysilerini yerlestirmek istiyorum ama o koku cıkmadan mümkün değil yerleştiremem. Kızlar bence mobilyalarınızı erkenden isteyin anca cıkar kokusu yoksa vallahi o odada bebek falan yatıramazsınız.
Benim doğumuma yaklasık 2 hafta falan var kızlar eğer 38. haftam doldugunda alırsa simdiden stres yapmaya başladım gece uykularım zaten yok bilmiyorum napıcam ben kendi kendimi rahatlatmaya çalısıyorum ama elimde değil. Bu cuma doğum iznine ayrılıyorum artık. İnşallah evde daha rahat edeceğim en azından ayaklarım çok şiştiği icin ayakkabı bile sorun oluyo o derdim kalmayacak.
Annemler bana önümüzdeki hafta mantı yapıcaklar buzluguma koymak için bi taraftanda temizlik islerini halledeceğiz. Halılar yıkanacak, mutfak, camlar temizlenecek. Beni yorucu bir hafta bekliyor sonrada doğum telaşı.
bende öyle yapıcam zaten hamileyim diye süt dökmüş kedi gibi son zamanlarda baktım kızdırıyo ayy sancım diye bi inletiyorum ödü patlıyo sonra yaptığıma pişman oluyorum ama allah korusun başıma gelir diye ama hakediyo:)
vee bugüün resmen gecelikler ayağıma geldi şaka gibi büyük ablamdayım nurcan abla var çamaşır satıyo 3 tane gecelik 1 tane pijama 1 tane emzirme sütyeni aldım lohusa değil aama işimi görücek kurtuldum akşam eve gidince yükliycem..hepsine 120 lira verdim hatta taksit yapıyo:)))terlikde vardı ama çok concondu ben daha spor bişey alıcam...
cnm dr. un şimdidenn neye göre böle bir karar verdikii direk sezeryan diye anlayamadım daha çok erekennn 37 . hfata çatı kontrolünden sonra verilmiyor kesin bu karar?
inşallahh cnm ya hepp dua ediyorumm hepimiz için de hakkımızda hyırkısıı ne ise o olsun inşalllh..
merhaba kızlar nasılsınız. ben 35. haftaya geldim git gide heyecan artıyor evde tadilat var boya temizlik derken ooo guya tatile girdim ama daha fena yoruluyorum bir de boyun kulunç ağrım tuttu yine. bebeğimin odaası tamam gibi az kaldı tüller cumartesi geliyor artık resimleri koyarım ama hala çantamı hazırlamadım işler bitsin öyle yıkyacağım kıyfatelerini bir de hala mobilya kokum tam çıkmadı. haftaya kontrolüm var bakalım bebeğim nasıl
kız yazık öyle yapmaaaa
anaaa ben benimkine yapsammm "aman yok yok bişey yoktur "der
iyi seninki bişey demiyoooo
120liraya çok iyi almışsınn begendiysen daha ne
güle güle kullan
canım dr.un açıklaması şöyleydi
tüp bebek tedavisiyle oldugu için son anda biraksilik yaşamak istemeyiz okadar emek boşa gitmesin diyor
merhaba kızlar nasılsınız. ben 35. haftaya geldim git gide heyecan artıyor evde tadilat var boya temizlik derken ooo guya tatile girdim ama daha fena yoruluyorum bir de boyun kulunç ağrım tuttu yine. bebeğimin odaası tamam gibi az kaldı tüller cumartesi geliyor artık resimleri koyarım ama hala çantamı hazırlamadım işler bitsin öyle yıkyacağım kıyfatelerini bir de hala mobilya kokum tam çıkmadı. haftaya kontrolüm var bakalım bebeğim nasıl
kız yazık öyle yapmaaaa
güle güle kullan
tüp bebek tedavisiyle oldugu için son anda biraksilik yaşamak istemeyiz okadar emek boşa gitmesin diyor
canım ya ulustan nerden aldınn
çıkrıkçılar yokuşundanmı
belki yarın ankaraya gidebilirizz aklımda olsun almam gereken pijama takımı var daha
ne güzel 2haftan kaldı demekkiii
ohh temizlikler yapılacakkkk negüzellll
Benim dr da tüp bebek olması sadece ilk aşamada önemli, tutunduktan sonra normnal hamilelikten bir farkı yok ,normal olmaması için de bi sebep yok, her doğumda komplikasyonların olma ve sezeyana dönme ihtimeli hep vardır diyo...Hiç tüp bebekli muamelesi yapmadı bana , doğumda bile yapmayacak sanırım:)
ohhh gözünaydın şekerim hadi bekliyoruz fotoları güle güle giy...
Eşimle beraber başta güvenemedik ön yargılı davrandık ama beklediğimizin çok üstünde çıktı ayrıca ben 1 gece yatmıştım :)) İçin rahat olsun cnm doğumuna bahçeciden doktorun mu girecek yanlış hatırlamıyorsam doktorun benim çok ama çok sevdiğim Burçak hanım :)))
kız yazık öyle yapmaaaa
güle güle kullan
tüp bebek tedavisiyle oldugu için son anda biraksilik yaşamak istemeyiz okadar emek boşa gitmesin diyor[/QUO
alla alla ne diyim dr.una güveniyosan saygıı duyuyorum tabikii ama hiç mantıklı bi açıklama gelmedii bana.
Benim dr da tüp bebek olması sadece ilk aşamada önemli, tutunduktan sonra normnal hamilelikten bir farkı yok ,normal olmaması için de bi sebep yok, her doğumda komplikasyonların olma ve sezeyana dönme ihtimeli hep vardır diyo...Hiç tüp bebekli muamelesi yapmadı bana , doğumda bile yapmayacak sanırım:)
benim dr.umda aynı senin doktorun gibii düşünüyor cnm belki dr.umdan dolayı ama bencede çok mantıklıııı gebe kaldıktann sonraaa sıı farketmiyo tüpmüş normalmışşşş rabbim her iki türlü hakkımızda hayırlısını eylesinnnn alnımıza ne yazıldıysa onu yaşıcaz
biz geldiiikkkk...
şekerler güzel geçen bi kontrolümüzden sizlere bilgi vereyim....
35+0 ız bugün ve bebişim güzel kızım 47.5cm ve 2510 gr...
herşey yolunda kafası aşağıda doğum pozisyonundaymış,suyumuz güzel,dopplerde yaptı dr her ihtimale karşı önlem amaçlı
bu kontrolde tam bi maskarayı canlandırdı kızım,babası 3 saatlik yazlığımıza 1 haftalığına gitmek istiyodu bende olmaz doğum yaklaşıyo kendimi riske atamam diye karşı çıktım hep dr a soracam dedi ve sordu dr artık olmaz doğum geldi az kaldı ne olacağı belli olmaz dedi kociş üzüldü ben ise güldüm ben sana demedimmi dr bey izin vermez diye dedim ve o sırada bebişte acıma duygusuyla gülmeyi birleştirip bi poz verdi dr amcamızda pozu yakaladı,yani kızım benden yana oldu babasına üzülerekte olsa güldü dr da şaşırdı anne kız ele ele vermişler daha şimdiden diye...
ayaklarımda zaman zaman şişlikleri sordum oda hemen tansiyona bakalım dedi oda normal çıktı
nst yede bağlandık ondada sancı çıkmadı kalp atışları yerinde
Allahıma çok şükürler olsun herşeyimiz yoluna girdi,artık her hafta kontroldeyiz yihhhuuuu
biz geldiiikkkk...
şekerler güzel geçen bi kontrolümüzden sizlere bilgi vereyim....
35+0 ız bugün ve bebişim güzel kızım 47.5cm ve 2510 gr...
herşey yolunda kafası aşağıda doğum pozisyonundaymış,suyumuz güzel,dopplerde yaptı dr her ihtimale karşı önlem amaçlı
bu kontrolde tam bi maskarayı canlandırdı kızım,babası 3 saatlik yazlığımıza 1 haftalığına gitmek istiyodu bende olmaz doğum yaklaşıyo kendimi riske atamam diye karşı çıktım hep dr a soracam dedi ve sordu dr artık olmaz doğum geldi az kaldı ne olacağı belli olmaz dedi kociş üzüldü ben ise güldüm ben sana demedimmi dr bey izin vermez diye dedim ve o sırada bebişte acıma duygusuyla gülmeyi birleştirip bi poz verdi dr amcamızda pozu yakaladı,yani kızım benden yana oldu babasına üzülerekte olsa güldü dr da şaşırdı anne kız ele ele vermişler daha şimdiden diye...
ayaklarımda zaman zaman şişlikleri sordum oda hemen tansiyona bakalım dedi oda normal çıktı
nst yede bağlandık ondada sancı çıkmadı kalp atışları yerinde
Allahıma çok şükürler olsun herşeyimiz yoluna girdi,artık her hafta kontroldeyiz yihhhuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?