2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

cnm çok sğl...
bebişine kilo aldırmak ve haftalarını tamamlamak istersen
bulgur pilavı ye bol bol
ve soğuk ayran çorbası yap buğdaydan o çok faydalıymış bebeğe
geriden gelen bi arkadaş test etmiş bebeği haftasıyla uyumlu gidiyomuş bilgine

cnm ne güzell hbr ler bunlarrr maaşşallhh prensesimize.. rabbim nazarlardann saklasınn
ee anneler devamlıı haklı çıkıyor zatenn bizde eşimle neyi tartışıpp dr.umuza sorsakkk hep glipp ben çıkıyorummmm bide kocişler hatun sözüü dinlmeyii öğrensee
bu arada bugünsakin bir gün olmuşşş kmseler uğramamışşş yarın oğluşumun mobilyasıı geliyor uyku setii halısı ve tülüü hariçç umarımm haftayada tüm eksiklerinii tammalarr paylaşırım sizinleee aslında odasıı gelenler paylaşsa çok sevinecemmm her keze bi fikir olurr hadii kızlarr fotolarıı bekliyoruzz

Uykusuz, yorgun, sıcak, ağrılı bir gece daha...Sizlerde de var mı, daha çok erken geliyo ama sol tarafım sırtımdan karnıma, kasıklarıma kadar çok ağrıyo, normaldir diye dr a sormadım.

Uykusuz, yorgun, sıcak, ağrılı bir gece daha...Sizlerde de var mı, daha çok erken geliyo ama sol tarafım sırtımdan karnıma, kasıklarıma kadar çok ağrıyo, normaldir diye dr a sormadım.

oo saat kaç uyuyamadın demek sıcak bi gece malesef..
canım bende yok sırtım ağrıyo arada ama bence yinede ihmal etme doktoruna danış ..

oo saat kaç uyuyamadın demek sıcak bi gece malesef..
canım bende yok sırtım ağrıyo arada ama bence yinede ihmal etme doktoruna danış ..

Ve sabahında işteyim :), haftaya kontrolüm var, dr geçen hafta bebek ters durduğu için kasık ağrın çok olur demişti ama bu farklı sanki...

ecrincim bugün yoğun bi gün olucak senin için ..oğluşun iyi günlerde yatsın odasında ..ben oda yapmadım sadece park yatak aldım biraz büyüsün 3 oda bi eve geçip yapıcam ..sende çok yorm kendini..ben bitürlü aldıklarıma tamadım bende onları atıyım bari

ya bide iştesin nezaman ayrılcaksın izne..
ters derken başaşağı değil dimi ?
istersen bi ara için rahatlar hem şuan varmı ağrın

3 hafta daha çalışmak zorundayım, teknik nedenlerle ayrılamıyorum, işle ilgili özel bir durum oluştu benden başka yetkili yok bırakamıyorum.Ters derken kızımın başı göbeğimin üstünde, ayakları kasıkta poposu bazen sağ bazen de sol karında oluyo, Baş aşağı 36 hafta civarına döner, dönmeyebilir de dedi dr...Yani 2-3 hafta daha beklicez dönmesini....

anladım canım benimki başaşağı ve ayaklarıyla göğsüme bi vuruyo aman allahım dedirtiyo bide seninkinin bacakları kasık tarafında..inşllh döner sen normla doğum yapmak istiyosun ..
neyseki 3 haftan kalmış..

Evet inşallah döner de normal olur.Ayaklar göğüste olunca da çok zormuş duymuştum ama kasıkta daha farklı öyle şeyler yapıyoki bazen hareketsiz kalakalıyorum öyle, kramp gibi giriyo ayağını çekene kadar rahat edemiyosun.Allah yardımcımız olsun.Sancılar arttıkça hazırlıkları hızlandırdım hastane çantalarını hazırladım olduğu kadarıyla, eksikler var tabi, yarın bakıcam kalanları.Ben de oda yapmadım park yatak aldım, yatağını yorganını, nevresimlerini yıkadım ütüledim taktım.Dün de işyerini toparladım ne olur ne olmaz diye çok garip bi süreç bu.Hem korkuyosun bebek için, kendin için hem heyecenlanıyosun hem telaş her şey tam olsun bişey unutulmasın diye...Hormonlar tavan yapmış durumda herşeye gözlerim sulanıyo öyle ağlak bi durum yani....A

Oyyyy pilav yasak bana, dr protein diyoda başka bişey demiyo günde 2-4 kaşık pilav makarna ancak yiyebilirim.Gram gram hesap yapıyo kadın.Yoğurt , ayran mideden yiyemiyorum.Süt laktozsuz onu da yarım litreye çıkardım günlük, bol su ,yumurta, peynir, meyve ve ceviz tüketmeye çalışıyorum.Umarım işe yarar...

sğl cnm maşallah valla
kız şimdiden beni dinliyo aferim ona...
bizimde dün odamızın tülü geldi,mobilyası haziranda gelmişti zaten ama haftaaya derin temizlik sonrası uyku setini falan serecem ve ayrıca daha tam hazır değil isimliğimiz saatimiz ve odamızın tablosu takılmadı daha akşamda kociş mobilyacıyla görşelim odaya bi mobilyanın takımı ayna yaptıralım dedi bakalım eğer maskoya gidersek bide ayna siparişi verecez eğer yaparlarsa tabi
aslında aynaya gerek yok ama kociş heves etti ayna takıntısı vardırda her odamızda ayna var bebişide aynaya alıştıracak sanırım bu gidişler bakalım hayırlısı
cnm senin oda çok geçe kalmış yaa kokusu çıkması falan epey zaman alıyo

bulgur pilavı yasak değildir cnm çünk pirinç pilavı gibi değil bulgur karbonhidrat değil yani
bulguru bi danış dr un aona göre tüket.

MAŞALLAHHHHGÜZELL KIZINAAA
BÜYÜMÜŞŞ FISTIGINNNN
YERİMM BEN ONUN VERDİGİ POZUUU
KADINN DAYANIŞMASII BU OLSAA GEREKKK

YAZLIGA GİTMEMEN TABİKİ İYİ OLDUUU
DR.DA ONAYLADI ZATENNN
EN GÜZELL YANIDA HER HAFTA DR.UNA GİTMENN OLACAK GALİBAA

slm kızlarr
dün ankaradaydımm
sabah gidip gece döndükk
ama cılkım çıktıı
ailemin yanına gittim geri evden çıktım geldimm
aman allahımm o ne sıcak öyle kızlarr
allahh kolaylık versinn sizeee
bıraakın dışarıyııı evde durulmuyorr
neyseki evimdeyimm çok şükürr burasıı hala serin hatta yagmur bile yagabilir

bugünn 30+0 oldukkkkçokk şükürrr

ay hemde günü birlik bu sıcakda neyseki aileni görmüşsün ...nekadarki ankarayla arası..
benimde makinam gitmiş tanburu bide kazanı bozulmuşş 330 lira istedi servis ama 1 sene taktığımız parçalara veririz garanti başka bişey olursa karışmayız dediler neyse düşündük yenisini aldık bugün tam doğum üstü kazık oldu:84::84:
bende dedim bu kız kesin gitti bi hafta gelmez diyee iyi erken dönmüşsün burası sıcak allahtan küçük ablamdayım kliması varda rahat ediyorum
bugünn 30+0 oldukkkkçokk şükürrr[/QUOTE]

4saatlik mesafe canım
yani 8saatlil biyol toplamda
ayaklarım bile şiştiii
eşimin işi sebebiyle gittimm yoksa gitmezdimm hemm busıcaklarda oralard durulmazz

kızz akıllanmışındır artıkk öyle 7kere falan çalıştırmazsın makinanıı

benim ayaklar hep şiş valla sıcaklardan tansiyonuma baktırıyorum normal...gerçekden bi günde 8 saat yolculuk zor güzelim bugün iyice dinlen barii..
ya sorma hatta hesap ettim 2 günde ama 9 kere falan çalışmış yok pembeler kırmızılar maviler sarı yeşiller sonra nevresim battaniye yorgan derken bide bizimkiler vardı bidaha asla çalıştırmam zaten gidici gibi sesler çıkarıp arada oynuyodu bende üstüne tuz biber ekmiş oldum allahtan dün söyledim benimkine dedim makinayı çalıştırdım kazanı çıktı diye oda çakozlamadı hiç sen yaptın diye:)napalım klima alır belki diyodum 7000 bulmuştum arçelikde 428 milyona tamamen hayal oldu almaz artıkk

evet cnm büyüdü kızım artık doğum hazırlıklarına başladı
kızım şimdiden anneci olucak beni tuttuğuna göre
yazlığa gitmemem evet iyi oldu cnm ya burada daha rahatım orada düzeni kur oturt dön olmazdı 1 hafta için...kendim içinde riskti zaten
eveeet artık her hafta dr dayım çok şükür...
ayyy nasıl dayandın o yola ben olsam gidecemzdim herlade bigünde git gel zor olmuştur sanada
maşallah 30 haftayı devirdin şimdiden sonra sıra sende hazırlıklar konusunda
[/QUOTE]

heheh geldi yeni makina desene ne marka aldın kız almışken bebek programlı olmasına dikkat etseydin arçelikte var bitane gözüme kestirdim ama benim her beyaz eşyam boz bozulması yılları alır o yüzden benim almam hayal
offf gece kocişin yeni aldığı ufoyu kurduk yatak odasına 2 3 saat çalışmış kapatmış sonra o
o 2 3 saatin acısı bugün fena çıkıyo deli gibi hep yattım uyudum
sersem gibi geziom evde

evet cnm gayett yoğun bi gün oldu bugünn ama yanımda yakın bi arkadaşımda vardıı..veee sonunda odamız geldii bi görseniz çok güzeller ama odaya istediğim gibi kurduramadım dolapla karyolayııı çünkü odamız çok küçükkk mobilyalar maaşallhh kalıplııı ama yinede çok cicii olduuu eşimle giidp tül siparişinide verdik çarşambaaa alıcamm yani bi halısıı kaldıı şehzadeninnn hıı bide dediklerinizi dinleyipp bebişinn kıyafetlerini yıkamaya başladım hadtane çıkışlarından başaldımmm ama yumuşatıcı koymadımm diğerlerine koysam mı kızlar siz koydunuzmu? bazı arkadaşlar yumuşatıcıı koymayın demişti ama:44:
evet cnm ya bi koyamadın alsıkarını görelimmmm hadi ama artıkkkk bekliyoruzzzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…