Maaşallah, kızına nazar değmesin.Boyu da kilosu da çok güzel.Yüzünü de görmüşsün, pozisyonda ii daha ne olsun. Bizimki hem küçük haftasının gerisinde , hem de ters duruyo.Kontrolümüz haftaya inşallah biraz büyür ve dönmeye başlar.
biz geldiiikkkk...
şekerler güzel geçen bi kontrolümüzden sizlere bilgi vereyim....
35+0 ız bugün ve bebişim güzel kızım 47.5cm ve 2510 gr...
herşey yolunda kafası aşağıda doğum pozisyonundaymış,suyumuz güzel,dopplerde yaptı dr her ihtimale karşı önlem amaçlı
bu kontrolde tam bi maskarayı canlandırdı kızım,babası 3 saatlik yazlığımıza 1 haftalığına gitmek istiyodu bende olmaz doğum yaklaşıyo kendimi riske atamam diye karşı çıktım hep dr a soracam dedi ve sordu dr artık olmaz doğum geldi az kaldı ne olacağı belli olmaz dedi kociş üzüldü ben ise güldüm ben sana demedimmi dr bey izin vermez diye dedim ve o sırada bebişte acıma duygusuyla gülmeyi birleştirip bi poz verdi dr amcamızda pozu yakaladı,yani kızım benden yana oldu babasına üzülerekte olsa güldü dr da şaşırdı anne kız ele ele vermişler daha şimdiden diye...
ayaklarımda zaman zaman şişlikleri sordum oda hemen tansiyona bakalım dedi oda normal çıktı
nst yede bağlandık ondada sancı çıkmadı kalp atışları yerinde
Allahıma çok şükürler olsun herşeyimiz yoluna girdi,artık her hafta kontroldeyiz yihhhuuuu
Uykusuz, yorgun, sıcak, ağrılı bir gece daha...Sizlerde de var mı, daha çok erken geliyo ama sol tarafım sırtımdan karnıma, kasıklarıma kadar çok ağrıyo, normaldir diye dr a sormadım.
oo saat kaç uyuyamadın demek sıcak bi gece malesef..
canım bende yok sırtım ağrıyo arada ama bence yinede ihmal etme doktoruna danış ..
cnm ne güzell hbr ler bunlarrr maaşşallhh prensesimize.. rabbim nazarlardann saklasınn
ee anneler devamlıı haklı çıkıyor zatenn bizde eşimle neyi tartışıpp dr.umuza sorsakkk hep glipp ben çıkıyorummmm bide kocişler hatun sözüü dinlmeyii öğrensee
bu arada bugünsakin bir gün olmuşşş kmseler uğramamışşş yarın oğluşumun mobilyasıı geliyor uyku setii halısı ve tülüü hariçç umarımm haftayada tüm eksiklerinii tammalarr paylaşırım sizinleee aslında odasıı gelenler paylaşsa çok sevinecemmm her keze bi fikir olurr hadii kızlarr fotolarıı bekliyoruzz
Ve sabahında işteyim :), haftaya kontrolüm var, dr geçen hafta bebek ters durduğu için kasık ağrın çok olur demişti ama bu farklı sanki...
ya bide iştesin nezaman ayrılcaksın izne..
ters derken başaşağı değil dimi ?
istersen bi ara için rahatlar hem şuan varmı ağrın
3 hafta daha çalışmak zorundayım, teknik nedenlerle ayrılamıyorum, işle ilgili özel bir durum oluştu benden başka yetkili yok bırakamıyorum.Ters derken kızımın başı göbeğimin üstünde, ayakları kasıkta poposu bazen sağ bazen de sol karında oluyo, Baş aşağı 36 hafta civarına döner, dönmeyebilir de dedi dr...Yani 2-3 hafta daha beklicez dönmesini....
anladım canım benimki başaşağı ve ayaklarıyla göğsüme bi vuruyo aman allahım dedirtiyo bide seninkinin bacakları kasık tarafında..inşllh döner sen normla doğum yapmak istiyosun ..
neyseki 3 haftan kalmış..
cnm çok sğl...
bebişine kilo aldırmak ve haftalarını tamamlamak istersen
bulgur pilavı ye bol bol
ve soğuk ayran çorbası yap buğdaydan o çok faydalıymış bebeğe
geriden gelen bi arkadaş test etmiş bebeği haftasıyla uyumlu gidiyomuş bilgine
sğl cnm maşallah vallacnm ne güzell hbr ler bunlarrr maaşşallhh prensesimize.. rabbim nazarlardann saklasınn
ee anneler devamlıı haklı çıkıyor zatenn bizde eşimle neyi tartışıpp dr.umuza sorsakkk hep glipp ben çıkıyorummmm bide kocişler hatun sözüü dinlmeyii öğrensee
bu arada bugünsakin bir gün olmuşşş kmseler uğramamışşş yarın oğluşumun mobilyasıı geliyor uyku setii halısı ve tülüü hariçç umarımm haftayada tüm eksiklerinii tammalarr paylaşırım sizinleee aslında odasıı gelenler paylaşsa çok sevinecemmm her keze bi fikir olurr hadii kızlarr fotolarıı bekliyoruzz
Oyyyy pilav yasak bana, dr protein diyoda başka bişey demiyo günde 2-4 kaşık pilav makarna ancak yiyebilirim.Gram gram hesap yapıyo kadın.Yoğurt , ayran mideden yiyemiyorum.Süt laktozsuz onu da yarım litreye çıkardım günlük, bol su ,yumurta, peynir, meyve ve ceviz tüketmeye çalışıyorum.Umarım işe yarar...
biz geldiiikkkk...
şekerler güzel geçen bi kontrolümüzden sizlere bilgi vereyim....
35+0 ız bugün ve bebişim güzel kızım 47.5cm ve 2510 gr...
herşey yolunda kafası aşağıda doğum pozisyonundaymış,suyumuz güzel,dopplerde yaptı dr her ihtimale karşı önlem amaçlı
bu kontrolde tam bi maskarayı canlandırdı kızım,babası 3 saatlik yazlığımıza 1 haftalığına gitmek istiyodu bende olmaz doğum yaklaşıyo kendimi riske atamam diye karşı çıktım hep dr a soracam dedi ve sordu dr artık olmaz doğum geldi az kaldı ne olacağı belli olmaz dedi kociş üzüldü ben ise güldüm ben sana demedimmi dr bey izin vermez diye dedim ve o sırada bebişte acıma duygusuyla gülmeyi birleştirip bi poz verdi dr amcamızda pozu yakaladı,yani kızım benden yana oldu babasına üzülerekte olsa güldü dr da şaşırdı anne kız ele ele vermişler daha şimdiden diye...
ayaklarımda zaman zaman şişlikleri sordum oda hemen tansiyona bakalım dedi oda normal çıktı
nst yede bağlandık ondada sancı çıkmadı kalp atışları yerinde
Allahıma çok şükürler olsun herşeyimiz yoluna girdi,artık her hafta kontroldeyiz yihhhuuuu
ay hemde günü birlik bu sıcakda neyseki aileni görmüşsün ...nekadarki ankarayla arası..
benimde makinam gitmiş tanburu bide kazanı bozulmuşş 330 lira istedi servis ama 1 sene taktığımız parçalara veririz garanti başka bişey olursa karışmayız dediler neyse düşündük yenisini aldık bugün tam doğum üstü kazık oldu:84::84:
bende dedim bu kız kesin gitti bi hafta gelmez diyee iyi erken dönmüşsün burası sıcak allahtan küçük ablamdayım kliması varda rahat ediyorum
4saatlik mesafe canım
yani 8saatlil biyol toplamda
ayaklarım bile şiştiii
eşimin işi sebebiyle gittimm yoksa gitmezdimm hemm busıcaklarda oralard durulmazz
kızz akıllanmışındır artıkk öyle 7kere falan çalıştırmazsın makinanıı
evet cnm büyüdü kızım artık doğum hazırlıklarına başladıMAŞALLAHHHHGÜZELL KIZINAAA
BÜYÜMÜŞŞ FISTIGINNNN
YERİMM BEN ONUN VERDİGİ POZUUU
KADINN DAYANIŞMASII BU OLSAA GEREKKK
YAZLIGA GİTMEMEN TABİKİ İYİ OLDUUU
DR.DA ONAYLADI ZATENNN
EN GÜZELL YANIDA HER HAFTA DR.UNA GİTMENN OLACAK GALİBAA
ayyy nasıl dayandın o yola ben olsam gidecemzdim herlade bigünde git gel zor olmuştur sanadaslm kızlarr
dün ankaradaydımm
sabah gidip gece döndükk
ama cılkım çıktıı
ailemin yanına gittim geri evden çıktım geldimm
aman allahımm o ne sıcak öyle kızlarr
allahh kolaylık versinn sizeee
bıraakın dışarıyııı evde durulmuyorr
neyseki evimdeyimm çok şükürr burasıı hala serin hatta yagmur bile yagabilir
bugünn 30+0 oldukkkkçokk şükürrr
[/QUOTE]ay hemde günü birlik bu sıcakda neyseki aileni görmüşsün ...nekadarki ankarayla arası..
benimde makinam gitmiş tanburu bide kazanı bozulmuşş 330 lira istedi servis ama 1 sene taktığımız parçalara veririz garanti başka bişey olursa karışmayız dediler neyse düşündük yenisini aldık bugün tam doğum üstü kazık oldu:84::84:
bende dedim bu kız kesin gitti bi hafta gelmez diyee iyi erken dönmüşsün burası sıcak allahtan küçük ablamdayım kliması varda rahat ediyorum
bugünn 30+0 oldukkkkçokk şükürrr
ecrincim bugün yoğun bi gün olucak senin için ..oğluşun iyi günlerde yatsın odasında ..ben oda yapmadım sadece park yatak aldım biraz büyüsün 3 oda bi eve geçip yapıcam ..sende çok yorm kendini..ben bitürlü aldıklarıma tamadım bende onları atıyım bari
sğl cnm maşallah valla
kız şimdiden beni dinliyo aferim ona...
bizimde dün odamızın tülü geldi,mobilyası haziranda gelmişti zaten ama haftaaya derin temizlik sonrası uyku setini falan serecem ve ayrıca daha tam hazır değil isimliğimiz saatimiz ve odamızın tablosu takılmadı daha akşamda kociş mobilyacıyla görşelim odaya bi mobilyanın takımı ayna yaptıralım dedi bakalım eğer maskoya gidersek bide ayna siparişi verecez eğer yaparlarsa tabi
aslında aynaya gerek yok ama kociş heves etti ayna takıntısı vardırda her odamızda ayna var bebişide aynaya alıştıracak sanırım bu gidişler bakalım hayırlısı
cnm senin oda çok geçe kalmış yaa kokusu çıkması falan epey zaman alıyo
cnm valla şu anda 6 hafta varr normalde 3 haftada çıkıyomuşş zaten doğardoğmaz odasında yatırmıcam y.odasınada küçük bişey alıcam 6 7 ay aynımda yatıcakk o yüzden çok sorun olmaz ama kıyafetlerii yerleşemicekk bi süre ama napalımm hayırlsııı olsunn artıkk..
senin kocişte yanii bebişin odasına aynaya ne gerek varkiiii herkezin bi takıntısıı var işte benimkide bi duvara gs amblemii yapıcak hiç sitemiyorum ama kırılmasın diyede hiç bişey diyemiyorumm.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?