gunaydin kızlar busabah kurt gibi ac kalktım
benim ayaklar hep şiş valla sıcaklardan tansiyonuma baktırıyorum normal...gerçekden bi günde 8 saat yolculuk zor güzelim bugün iyice dinlen barii..
Ya sorma hatta hesap ettim 2 günde ama 9 kere falan çalışmış yok pembeler kırmızılar maviler sarı yeşiller sonra nevresim battaniye yorgan derken bide bizimkiler vardı bidaha asla çalıştırmam zaten gidici gibi sesler çıkarıp arada oynuyodu bende üstüne tuz biber ekmiş oldum allahtan dün söyledim benimkine dedim makinayı çalıştırdım kazanı çıktı diye oda çakozlamadı hiç sen yaptın diye:)napalım klima alır belki diyodum 7000 bulmuştum arçelikde 428 milyona tamamen hayal oldu almaz artıkk
evet cnm büyüdü kızım artık doğum hazırlıklarına başladı
kızım şimdiden anneci olucak beni tuttuğuna göre
yazlığa gitmemem evet iyi oldu cnm ya burada daha rahatım orada düzeni kur oturt dön olmazdı 1 hafta için...kendim içinde riskti zaten
eveeet artık her hafta dr dayım çok şükür...
ayyy nasıl dayandın o yola ben olsam gidecemzdim herlade bigünde git gel zor olmuştur sanada
maşallah 30 haftayı devirdin şimdiden sonra sıra sende hazırlıklar konusunda
ben hep aç kalkıyorummmm
canım sen klimayı unutttt
Bak makina aldın klima yerineee
ablana giderek idare et bu serinleme işiniii
herzaman seninleee::
Canım şimdilik anneci bence kızın
anne karnından çıkınca gör bak nasıl babacı olacak malum kız evlat baba düşkünü olur
evet cnm gayett yoğun bi gün oldu bugünn ama yanımda yakın bi arkadaşımda vardıı..veee sonunda odamız geldii bi görseniz çok güzeller ama odaya istediğim gibi kurduramadım dolapla karyolayııı çünkü odamız çok küçükkk mobilyalar maaşallhh kalıplıııama yinede çok cicii olduuu eşimle giidp tül siparişinide verdik çarşambaaa alıcamm yani bi halısıı kaldıı şehzadeninnn hıı bide dediklerinizi dinleyipp bebişinn kıyafetlerini yıkamaya başladım hadtane çıkışlarından başaldımmm ama yumuşatıcı koymadımm diğerlerine koysam mı kızlar siz koydunuzmu? bazı arkadaşlar yumuşatıcıı koymayın demişti ama:44:
evet cnm ya bi koyamadın alsıkarını görelimmmm hadi ama artıkkkk bekliyoruzzzz..
canım son dönem okulla ilgili şeyler sonra da ablamlar geldi bugün yolcu ettim evde hep tadilat vardı giremedim pek. ama çok şükür en son iyiydi bebeğim. salı randevum var bakalım bebeğim nasılmış. yarın artık bebeğimin üstlerini yıkayacağım ve çantamı hazırlayacağım.Hoşgeldin, yoktun uzun zamandır , merak etmeye başlamıştım. Önce çantanı hazırla bence, ne olacağı hiç belli olmaz... Süpriz yapabilir bebeğin, bişey kalmamış çünki....İnşallah vaktinde sağlıklı gelirler, ama yine de tedbirli olmak ta fayda var.
açtın topiği kaçtın:)nerelerdesin çok şükür bitirdin sen..çantanı muhakkak hazırla neolur neolmazz
ecrin kimbilir nasıl güzel olmuştur odası maşallahh..iyi yapmışsın yıkamaya başlayarak herzaman dalin yumuşatıcı koymuştu sanırım ama ben koymadım daha doğrusu markete gidip almak zor geldi yıkamaya başlayınca ama bundan sonra aalıcam ..
ya hiç sorma kabloyu bulamıyorum evin içinde sinir geldi kocamı tepeliycem nereye kaldırdıysa olmadı onun telinden çekip atarım bilgisayara.
evet kızlar makinayı bağlamaya şimdi geldiler yani gittiler sayılır bide kendimi acındırmıştım hamileyim çok sıcak erken gelsinler diye yuh bide geç desydim sabaha karşı gelirlerdi .adama dedim çok çalıştırdım diye ondan bozulmuş 1 makinadan sonra yarım saat dinlendirin dediler..
neyse kuzucuğumun tüm kıyafetleri ütülendi manyak gibi askı aldırdım eşime evdede vardı asılınca çok güzel oldular güle güle giysin inşllhh..
bide gittigidiyodan bebek şekeri istedim hastanede dağıtmak için.
Eki Görüntüle 229327
daha vardı ama bu aklıma yattı üstünede hoşgeldin zeynep ece yazıcaklar:))tanesi 1300 35 tane istedim yeter heralde mıknatıslıymış
oh oh güzel olmazmııı güle güle giysinnn kuzu..
cnm çok cici şekerlerinnn fiyatıda çok iyii hangi site?
ecrin gittigidiyodan istedim 4 iş gününde yolluyolarmış alanların yorumları güze çok beğenmişler inşllh güzel çıkar .güzelse mevlüttede istiycem allah kısmet ederse..sen bu saatte uyumamışısınn:))
ya yumuşatıcı iyiki koymamışım ozaman ama ilk senden duyuyorumm.
anladım cnm umarımm memnun kalırsınn.ben de yeni,i araştırıyorum ama bi gidiip eminönünne diyorum ordan alınca daha uygun olabilir...bu sıcaklarda gidrmiyim onada emin deiğilim ama
sen hala resimleriiii koymadın....ya gece uyuyamıyorumm tatlım ya 2 den önce yatmıyorum artık kendime eziyett etmiyiim diye benim ev çok sıcakk oluyor..ya arkadaşın 2tane çocuğu var bne koydum bişe olmuyoor diyor sanırımm kıyafetlerini yıkarken alıp koyucam.
Burcu şekerlerin çok güzel gerçektennnn
Ohh negüzel hazırlıklar yapılışşbenim de dolabımın kokusu tam çıkmadı ama kararsız kaldım yerleştirme konusunda. bugün yıkadım kıyafetleri miss gibi kokuyor. evim de artık tertemiz pek iş kalmadı yarın da tülümüz gelirse çantamı da hazırlıyorum ohh süper yaa rabbim bir de bebeğimi sağlıkla almayı nasip etsin inşallahj. hepimiz sağlıkla alıp büyütelim inşallah
ay beğenmene sevindim allah iyi günlered dağıtmayı nasip eder inşllh..
sen nasılsın nerelerdesin hala bizim burası serin deme bayılcamm bak ..
ya sanada sorıyım zambak sen ne yiyosun ben sıcak diye öğle öğünümü gümbürtüye getiriyorum resmen.
anladım cnm umarımm memnun kalırsınn.ben de yeni,i araştırıyorum ama bi gidiip eminönünne diyorum ordan alınca daha uygun olabilir...bu sıcaklarda gidrmiyim onada emin deiğilim ama
sen hala resimleriiii koymadın....ya gece uyuyamıyorumm tatlım ya 2 den önce yatmıyorum artık kendime eziyett etmiyiim diye benim ev çok sıcakk oluyor..ya arkadaşın 2tane çocuğu var bne koydum bişe olmuyoor diyor sanırımm kıyafetlerini yıkarken alıp koyucam.
Ohh negüzel hazırlıklar yapılışş
canım yeni eşya hep kokar kalan kokusu zamanla çıkar bence
sabun koymayı denedinmi pekii
korkma bence koku çıkmaz kıyafete
biradım daha yaklaşmış oldunn bebeginee
nekadar güzellll
allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahhhhh
canım çok şirinnn nasıl begenmiyimmm
kız söyliyimm evet serin ama eskisi gibi degil gündüz sıcak ama ögleden sonra serinliyorrr
yanii hala sıcaklardan şikayetlenmedimmm
ama size allah kolaylık versin çok zorrr
heleki dahada artacakmışş
canım ne istersem onu yiyorumm
boll su içiyoorum ama
ögünüm bazen 2bazen 3oluyor
şuan annem ve kızkardeşim yanımda onun için ögünlerim düzenlii şimdilikkk
canım aç kalmadıgın sürece sıkıntı yok benceee
benim de dolabımın kokusu tam çıkmadı ama kararsız kaldım yerleştirme konusunda. bugün yıkadım kıyafetleri miss gibi kokuyor. evim de artık tertemiz pek iş kalmadı yarın da tülümüz gelirse çantamı da hazırlıyorum ohh süper yaa rabbim bir de bebeğimi sağlıkla almayı nasip etsin inşallahj. hepimiz sağlıkla alıp büyütelim inşallah
Slm, sabun tozu dışında dr larda kimyasal içerdiği için önermiyo yumşatıcı ve sıvı deterjan, koymasanız ii olur.Ben almıştım yumşatıcı ama kullanmadım, sadece sabun tozu kullandım ve hep iki kez durulattım.Zaten yumuşacık çıkıyo çamaşırlar gerek de kalmıyor, tek sorun çarşaf ve nevresimler ütülenirken zor açılıyo o kadar.Hatta abartıp bebek doğduktan sonra ev temizliğinde hiç bir kokulu deterjan kullanmayan, sirkeyle dezenfeksiyon sağlayan arkadaşlarım var, bir de hamilelikte ve sonrasında bulaşık makinasında tablet kullanmıylolar onu ben de yaptım tablet tam durulanmıyomuş ve clasik toz deterjan kullanıyorum.
Bebek şekerine gelince cumartesi Ulus a gittim, orda uygun oluyo demişlerdi ama tam bir hayal kırıklığıydı benim için.Sıcakta dolan dolan bi kaç mağazada buldum ve ben kendim yapmak istiyodum eğlenceli olur diye ama malzemeleri alıp yapmak iki üç katına çıkarıyo fiyatı, sipariş vermeye karar verdim.İstanbulda belki farklıdır uygun bulabilirsin ama inan bu sıcakta dolanmaya değmez, internette daha uygunmuş. Ankara da çok sıcak ben yatağı balkona attım artık, gece sabaha kadar dolanıyorum gündüz işteyim çok kötü oldum, işe yaradı gibi en azından 2 saat falan uyuyabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?