benim de dolabımın kokusu tam çıkmadı ama kararsız kaldım yerleştirme konusunda. bugün yıkadım kıyafetleri miss gibi kokuyor. evim de artık tertemiz pek iş kalmadı yarın da tülümüz gelirse çantamı da hazırlıyorum ohh süper yaa rabbim bir de bebeğimi sağlıkla almayı nasip etsin inşallahj. hepimiz sağlıkla alıp büyütelim inşallah
ahh ya okadarmı buakşam burası biraz serin vantilatörlede destek alınca uyuyorum ama benimde sırtım ağrıyo düz yatma ters yatma derken canım acımaya başladı allah hepimizin yardımcısı olsun.
ben roxy kullandım yumuşatıcı kullanmadım zor gelmişti gidip almak iyiki almamışım ozaman..
ben bebk şekerini netten istedim gelince yorum yaparım güzel yada değil diye.500 kuruştan başlıyo en fazla 1300 kadar zaten bi bak istersen
hmm neden girmediğin belli annene kardeşine selam söyle bendenn..ne güzel bu haftada yağışlı diyodu karadeniz ama batımı bilmiyorumm:)))
salı gidicem ya sorucam ne yiyim diye bende bol su içiyorum zaten içim yanıyo resmen özelliklede geceleri:)
Bebek şekerini çok ii yapmışsın, çok da güzel modeller var site de baktım.Ordan seçicem ben de...Sırt ağrım yok ama kramplar arttı gibi son günlerde ve hareketleri de canımı yakıyo biraz, mevsim bizi zorluyo ama yapacak bişey yok, hep olsun diye uğraştık kendimizi hiç düşünme lüksümüz olmadı bizim... Bazen çok imreniyorum çevremde duydukça biz düşünüyoruz artık diyolar bi daha ki aya hamileler, biz de ne işlemler den geçiyoruz olsun diye neyse rabbim verir mükafatını inşallah...
zeynep maşallah bitmiş işin tam çıkmadı derken sabun falan koyup yerleştirsen sinermi ki.herşey tamam allah kısmet etsin alalım bebklerimizi inşllh sağlıkla..
canım baya bir sabunla doldurdum kokuyu da alır diye baya azaldı ama tam geçmedi işte kararsızım bakalım yerleştirsem diyorum ama
Kızlar benim tek agrımm ayaklarımın altı agrıyor
artık vücüdumu taşıyamıyormuuu diye düşünmeye başladımmm
minaaaa
hem sıcak ve uykusuzlukkk hemde iş çok zorr kolaylıklar versin allah sana
[TALE][/TABLE]
gerçekden millet diyo bu ay ilaç almadım 1 gün geçti ben içimden diyorum aman hemen olmaz diye bidah bi karşılaşıyorum hamile şook alışmışız biz negatiflere garip geliyodu..miniklerimiz için herşeye değer tabiki yeterki sağlıklı olsunlar
kramp için bana kalsiyum vermişti doktor suda eriyenlerden iyi gelmişti bidaha olmayınca içmedim
istersen hafta sonunu bekle öyle yerleştirirsin ..
senin doğumun nasıl olucak zeynep normalmi sezeryanmı
Slm, sabun tozu dışında dr larda kimyasal içerdiği için önermiyo yumşatıcı ve sıvı deterjan, koymasanız ii olur.Ben almıştım yumşatıcı ama kullanmadım, sadece sabun tozu kullandım ve hep iki kez durulattım.Zaten yumuşacık çıkıyo çamaşırlar gerek de kalmıyor, tek sorun çarşaf ve nevresimler ütülenirken zor açılıyo o kadar.Hatta abartıp bebek doğduktan sonra ev temizliğinde hiç bir kokulu deterjan kullanmayan, sirkeyle dezenfeksiyon sağlayan arkadaşlarım var, bir de hamilelikte ve sonrasında bulaşık makinasında tablet kullanmıylolar onu ben de yaptım tablet tam durulanmıyomuş ve clasik toz deterjan kullanıyorum.
Bebek şekerine gelince cumartesi Ulus a gittim, orda uygun oluyo demişlerdi ama tam bir hayal kırıklığıydı benim için.Sıcakta dolan dolan bi kaç mağazada buldum ve ben kendim yapmak istiyodum eğlenceli olur diye ama malzemeleri alıp yapmak iki üç katına çıkarıyo fiyatı, sipariş vermeye karar verdim.İstanbulda belki farklıdır uygun bulabilirsin ama inan bu sıcakta dolanmaya değmez, internette daha uygunmuş. Ankara da çok sıcak ben yatağı balkona attım artık, gece sabaha kadar dolanıyorum gündüz işteyim çok kötü oldum, işe yaradı gibi en azından 2 saat falan uyuyabiliyorum.
Kızlar benim tek agrımm ayaklarımın altı agrıyor
artık vücüdumu taşıyamıyormuuu diye düşünmeye başladımmm
minaaaa
hem sıcak ve uykusuzlukkk hemde iş çok zorr kolaylıklar versin allah sana
Benim dr da ,magnezyum verdi, kramlar için ve bebek için çok ii miş, erken doğum riskini falan da azaltıyomuş, şu an o kadar çok ilaç kullanıyorum ki midem biraz da ondan kötü. Sabah demir le başlıyorum, elevit, omega 3, coraspin, magnezyum, calsiyum ha bi de lansor mide için. Sağlığımda bile kullanmadım bu kadar ilacı...
minacım sen ne yaptın cnm ya okadar ilaç çok fzla değilmiii benim altı üstü 2 tane vitaminim var ama 1 aydır onları bile kullanmıyorumm çok şükür oğlumda gayett güzel kilo alıyorrrr normal yolla almaaya çalışınn derimm bu vitaminlerii mideniz<e yazık valla.
ay ne biliyiimm bu gitiiğimde şu deterjan yumuşatıcı meselesinii sorucam dr.uma kullanmadım ama bu seferde güzel kokmadılarrr:)
cnm zaten şeker için hiçte gezemem çok burda sadece emin önünde 1 paasaj var oraya bakıcam olursa olur olmazsa hatta diyorum e şekerden 1 kutu çikolata sölerimm mevlütüne yaparımm o şeker hediye hazırlığınııı. cnm sen ankarada uyuyamıyosan istanbulda ne yapardın bilmemm ben geçen ay ordaydımmm ankarada nem olmadığıı için ne kadar sıcak olursa olsunn insanı daraltmıyoo gölgede gherşey yolunda ama bu istanbulun nmeii mahvediyor bizi.
canım yaa burası okadar esiyokii azıcık yagmur bile indirdiyine kimsecikler yok bugünnn hatun alrr nerelerdesiniz bu sıcakta?
Kızlar bugün çok kötüydüm şu migren beni mahvettiiiii ssbahatan beri çektiğim acıyı ben bilirimmm ilaç kulanamammk ne zormuşş ya
çok şükür ki şu saat itibariyle birzdaha iyiyimm bakıyım ne var ne yok dedim ama kimsecikler yokmuşşş ..
sorma canım ya ben sizin haftalarınıza gelince ne yapıcam acabao ayak ağrısıı bendede çok fena cnm ya yere bstıkça resmn ayaklarımın altı zonkluyorr bide çok oturdummuu kuyuruk sokumumm çok cnm ı acıtıyorrr yanii bu son ay herkezii baya zorlucakk gibii gözüküyorrr..
konuş bakalım hangi hafta alacak bebişiniiicanım sezeryan olucak büyük ihtimal artık bu hafta konuşurum doktorla randevumu da çarşambaya aldım eşimi yarın işi çıktı artık bir gün daha bekleyeceğiz
benim dr da ,magnezyum verdi, kramlar için ve bebek için çok ii miş, erken doğum riskini falan da azaltıyomuş, şu an o kadar çok ilaç kullanıyorum ki midem biraz da ondan kötü. Sabah demir le başlıyorum, elevit, omega 3, coraspin, magnezyum, calsiyum ha bi de lansor mide için. Sağlığımda bile kullanmadım bu kadar ilacı...
canım bi kagıda not ettt soracaklarınıkızlar hepimizin uykusu kaçmış sanırımm..
Zambak salı günü gidicem ya kesin heycandan hiçbişey sormadan gelirim bi tuhaf oluyorum eşim diyo sesin bile değişio diye :)benim ayaklarım şişiyo ama ayağımın yanında kemik olurya o yok artık taraklı gibi kocaaman.ee tabi ağırlaşıyoruz ayaklarada yazık ..
Minaa iste valla gezme bu sıcakta..
yine kimsecikler yok bugünnn hatun alrr nerelerdesiniz bu sıcakta?
kızlar bugün çok kötüydüm şu migren beni mahvettiiiii ssbahatan beri çektiğim acıyı ben bilirimmm ilaç kulanamammk ne zormuşş ya
çok şükür ki şu saat itibariyle birzdaha iyiyimm bakıyım ne var ne yok dedim ama kimsecikler yokmuşşş ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?