2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

zeynep maşallah bitmiş işin tam çıkmadı derken sabun falan koyup yerleştirsen sinermi ki.herşey tamam allah kısmet etsin alalım bebklerimizi inşllh sağlıkla..

Bebek şekerini çok ii yapmışsın, çok da güzel modeller var site de baktım.Ordan seçicem ben de...Sırt ağrım yok ama kramplar arttı gibi son günlerde ve hareketleri de canımı yakıyo biraz, mevsim bizi zorluyo ama yapacak bişey yok, hep olsun diye uğraştık kendimizi hiç düşünme lüksümüz olmadı bizim... Bazen çok imreniyorum çevremde duydukça biz düşünüyoruz artık diyolar bi daha ki aya hamileler, biz de ne işlemler den geçiyoruz olsun diye neyse rabbim verir mükafatını inşallah...

canım yagış varsa burada olmadan olmazzz
ALEYKÜMMSELAMM AYRICAA
OHH NE GÜZELL SALI GÜNÜÜ KIZINI GÖRÜCEN DEMEKKİİİ
TAMAAM SEN ÖGREN GELİNCE BİZE ANLATIRSINNN

Son düzenleme:
Kızlar benim tek agrımm ayaklarımın altı agrıyor
artık vücüdumu taşıyamıyormuuu diye düşünmeye başladımmm

minaaaa
hem sıcak ve uykusuzlukkk hemde iş çok zorr kolaylıklar versin allah sana

kızlar hepimizin uykusu kaçmış sanırımm..
zambak salı günü gidicem ya kesin heycandan hiçbişey sormadan gelirim bi tuhaf oluyorum eşim diyo sesin bile değişio diye :)benim ayaklarım şişiyo ama ayağımın yanında kemik olurya o yok artık taraklı gibi kocaaman.ee tabi ağırlaşıyoruz ayaklarada yazık ..
minaa iste valla gezme bu sıcakta..

[TALE][/TABLE]
gerçekden millet diyo bu ay ilaç almadım 1 gün geçti ben içimden diyorum aman hemen olmaz diye bidah bi karşılaşıyorum hamile şook alışmışız biz negatiflere garip geliyodu..miniklerimiz için herşeye değer tabiki yeterki sağlıklı olsunlar
kramp için bana kalsiyum vermişti doktor suda eriyenlerden iyi gelmişti bidaha olmayınca içmedim

zeynep maşallah bitmiş işin tam çıkmadı derken sabun falan koyup yerleştirsen sinermi ki.herşey tamam allah kısmet etsin alalım bebklerimizi inşllh sağlıkla..

canım baya bir sabunla doldurdum kokuyu da alır diye baya azaldı ama tam geçmedi işte kararsızım bakalım yerleştirsem diyorum ama

Benim dr da ,magnezyum verdi, kramlar için ve bebek için çok ii miş, erken doğum riskini falan da azaltıyomuş, şu an o kadar çok ilaç kullanıyorum ki midem biraz da ondan kötü. Sabah demir le başlıyorum, elevit, omega 3, coraspin, magnezyum, calsiyum ha bi de lansor mide için. Sağlığımda bile kullanmadım bu kadar ilacı...

ay ne biliyiimm bu gitiiğimde şu deterjan yumuşatıcı meselesinii sorucam dr.uma kullanmadım ama bu seferde güzel kokmadılarrr:)
cnm zaten şeker için hiçte gezemem çok burda sadece emin önünde 1 paasaj var oraya bakıcam olursa olur olmazsa hatta diyorum e şekerden 1 kutu çikolata sölerimm mevlütüne yaparımm o şeker hediye hazırlığınııı. cnm sen ankarada uyuyamıyosan istanbulda ne yapardın bilmemm ben geçen ay ordaydımmm ankarada nem olmadığıı için ne kadar sıcak olursa olsunn insanı daraltmıyoo gölgede gherşey yolunda ama bu istanbulun nmeii mahvediyor bizi.

o ayak ağrısıı bendede çok fena cnm ya yere bstıkça resmn ayaklarımın altı zonkluyorr bide çok oturdummuu kuyuruk sokumumm çok cnm ı acıtıyorrr yanii bu son ay herkezii baya zorlucakk gibii gözüküyorrr..

minacım sen ne yaptın cnm ya okadar ilaç çok fzla değilmiii benim altı üstü 2 tane vitaminim var ama 1 aydır onları bile kullanmıyorumm çok şükür oğlumda gayett güzel kilo alıyorrrr normal yolla almaaya çalışınn derimm bu vitaminlerii mideniz<e yazık valla.

yine kimsecikler yok bugünnn hatun alrr nerelerdesiniz bu sıcakta?
kızlar bugün çok kötüydüm şu migren beni mahvettiiiii ssbahatan beri çektiğim acıyı ben bilirimmm ilaç kulanamammk ne zormuşş ya
çok şükür ki şu saat itibariyle birzdaha iyiyimm bakıyım ne var ne yok dedim ama kimsecikler yokmuşşş ..

Beni bana bıraksalar, hiç kullanmayacağım ama bi tarfatan da yoğurt, süt, yemek yemek işkence bana, kaç ay oldu "ay ben de hamileyim" deyip canım bişey çekip te yemedim, eşim benden çok aşeriyo sanki.Ne iştah patlamaları ne doymamalar hiç biri olmadı buna rağmen 14 kilo aldım bi de yesem ne olurdu bilmiyorum. napim az kaldı dr ne derse yapıyorum mecburen....Tabiki en güzeli normal yolla almak, bu kadar sıkıntılı geçeceğini ben de hiç düşünmemiştim, narin biri de değilim ama kızım çok nazlı sanırım...

Canım , karadenizliyim ben, eş durumundan burdayım nem arıyorum yani, normalde de dayanamayıp kaçıyodum hep bu aylarda bu sene fena yakalandım, kuru hava hep nefessiz bırakıyo su gibi uyanıyorum sonrası malum.ist da da çok zor nem evet çok bunaltıyor size de kolaylık versin allah...

canım yaa burası okadar esiyokii azıcık yagmur bile indirdi
sanada geçmiş olsunnn
kendiliginden geçmesini bekliyorsun dimiii
ilaçta kullanmayıncaa

sorma canım ya ben sizin haftalarınıza gelince ne yapıcam acaba
çünkü dahada artacak kilommm
Hoş zorlayan tek sıkıntı bu olsunnn
canım sezeryan olucak büyük ihtimal artık bu hafta konuşurum doktorla randevumu da çarşambaya aldım eşimi yarın işi çıktı artık bir gün daha bekleyeceğiz
konuş bakalım hangi hafta alacak bebişiniii
çarşambaya azkaldııı
canım hala devam ediyosun dimi sen ilaçlaraaa
neyse çogu bitti azı kaldıııı
canım bi kagıda not ettt soracaklarını
her dr. Anlayışla karşılar bunlarııı
benimde şişiyo ama herzaman degilll

eşimde öyle diyo aklına geldikçe yaz ama olmuyo kalem bulamıyorum falan kalıyo..1 kere yazmıştım çokda iyi olmuştu şimdi heycanla yarını bekliyorum..
bugün ağda yaptırdım canım çok yandı ki hala acıyoo..heralde bişey olmaz .
varya bugece istanbul yanıyooo zambakk yanıyoo..inşllh sizin orası serindir benim içinde serin serin otur..

hadi ya çok geçmiş olsun minoset falan alsaydın diycektim ama bi faydasıda olmaz .tansiyonuna falan baktırsaydın ..
neyseki hafifleemişş bidaha yaşamazsın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…