2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

benim doktorum asla bırakmıycaksın dedi aldıklarını bende demir ferrevit omega3 coraspin kullanıyorum.hatta bazılarına doğumdan sonrada devam edicez dedi..

canım bana gıcık olacaksın ama çok serinn gerçektennn
ilkkezmi yaptırdın agdayı pekii?

sorularını tlf.na kaydet kalem aramanada gerek yokk

canım bana gıcık olacaksın ama çok serinn gerçektennn
ilkkezmi yaptırdın agdayı pekii?

sorularını tlf.na kaydet kalem aramanada gerek yokk

ay gıcık olurmuyum kızz senin için seviniyorum enazından sen rahatsınn.
yok 8 yıldır yaptırıyorum bu seferki bi acaip acıdı belki sıcak diyedir .ben varya artık karnımın altında kalan hiçbiyeri göremiyorum eğilsemde sen ne durumdasın çok acaipmiş :))

canım hamilelikte dahada hassas oluyor cilt
bende göremiyorum hatta göbegimin altını bırak
yakında yukardan bakınca ayaklarımı biile göremiycemmm

Son düzenleme:
kızlar boydan çekip koyamadım büyük diyo kırpa kırpa bu hale geldi.daha güzeller resimde sönük çıktılar.
önden düğmeli pijama takımı onun geceliğide var bide üstü inekli olan pijama diğerleri gecelik
açık pembe gecelik büyük terziye götürüp daraltıcam
koyu pembe çok güzel duruyo emzirmek içinden rahat onunda yanlarını diktiricem yırtmacı var.
aldıklarım böyle 1 tanesi hariç hiçbiri lohusa değil..:))

slm kızlar..bugün pek giremedim topiklere çarşıya çıktık arkadaşla
kızıma mini damlanın mevlit takımını aldım çok güzel
kendimede hastanede giymeye şık bi terlik aradım ama bulamadım evde kullandığım var onu giyecem artık napim oda uyuyo...
kızımında benimde mevlüt takımlarımız hazır sağlıkla gelmesi dışında ciddi bi eksiğimiz yok
bebek çantamız haricinde
onuda okiedog almaya karar verdim aranızda bu marka alan varmı?

cnm cicileriniz çook güzelmiş güle güle kullanın iyi günlerde inş...
sen bütün kıyafetlerini askıyamı astın?
diğerleride senin pijaman ve geceliğinmi?

herşeyi asmadım çekmecelerede koydum sadece sıfır olanları asmaya çalıştım bunun fazlası yeğenimin var.onlar sığmadı dolaba ..zaten niyetim bunlar küçüldüğünde bazılarını ayırıp ihtiyacı olan birini bulup vermek olucak.ben şanslıyım montlarına kadar var 6 ay 12 ay diye gidiyo hepside yeni gibi daha önce kız bebek olması benim şansım oldu.
evet gecelik pijama ama güzel koyamadım resimi yüklemek için küçültün diyo ama memnunum nerdeyse 1 gecelik sabahlık takımına birsürü oldu.
hemen hemen tüm ihtiyaçlarım bitti meme ucu kremi göğüs pedi humana çay alıcam sonrada çantamı hazırlıycam :)))
polarisden terlik aldım artık 39 40 giymeye başlamışım şook oldum 36 37 giyodum ben yani doğumdan sonra kullanamıycam

canım oh ne güzel herşey tamam inşşllh sağlıkla gelir bebeklerimiz hepimizin ...
ben çantayı evkurdan aldım bitane pembe güzel.bide civilden aldık hemde 8 tl ye onuda günlük oraya buraya giderken kullanırım diye..ablamda yeğenime aldı nasıl memnun anlatamam aklında bulunsun yedek olarak alırsın istersen..
sen mevlütü nezaman yapıcaksın allah izin verirse doğumdan nekadar sonra.

kızlar 2 de randevum var dua edin benim içinn bakalım küçük tospiğim ne durumda...ecrin bahçelievlere geliyorumm sana ordan öpücük yollarım artıkk

terlik malesef öyle oluyo cnm
göğüs ucu kremi ile göğüs pedini lansinoh al çok memnun herkes bende sana tavsiye edeyim
geceliklerini ve pijama takımlarını çok beğendim cnm güle güle giy inş...

hemen hemen tamam cnm şükürler olsunki...
bende miniçoya balktım çanta hepsi çok basit geldi
ben biraz daha havalı hoş güzel ve kibar bişi olsun istiyorum sonuçta içine bebeğin eşyalarıda olsa ben kullancam
bulamadım gönlüme göre netten sipraiş edecem sanırım bu gidişle

Slm kızlarr
nasılsınızz
burcuu
kızının cicilerine bayıldımm kuzumm ne o öylee doldurmuşsun kıyafetle maşallahhhh
ki dahda yegenininkiler var ortada gözükmeyen

hepsini saglıkla giydirmeyi nasip etsin allah

dr. kontrolünden gelince hemen yazzz
nasıl kızınnn

kızlar beğenmenize sevindim..
çok şükür doktorumuzran geldik 44 cm 1860 gr olmuşuzz herşey yolundaymış 2 hafta sonra tekrar gidicem buarada 1 kg daha alarak 81 kg olmuşumm:))doktorum doğumdan 1 hafta sonra 8 kg gider dedi bakalım sevindirik oldumm..
hastanemiz değişti jfk hastanesinde olucakmış allah izin verirse sen çantanı şimdiden hazırla dedi :)
coraspini 35 haftada kesicez diyo ama iğne olucakmışım 2 hafta kan sulandırıcı 1 hafta kalada kesicekmiş bu biraz kafamı karıştırdı.doktorumun eşi çok ünlü bi tüp bebekcci heralde onada danışmıştırhayırlısı olsunnhakkımızda ..benden havadisler böyle bugün arabanın göstergesi tam 38 dedeceyi gösteriyoduu ve 2 4 derecede artıckmış allah yardımcımız olsun..

ya hiç sorma çok olduu herkesde diyo hemen büyücük oluyolar :)elimde patlıycak sanırımm aç gözlülüğün hazin sonunu yaşıycam ama akıllandım bundan sonra sadece ihtiyaçları olanları alıcam.amin inşllh hepberaber güzel günlerde giydirirzz..
şimdi ablamdayım yeğenimin cadılar partisi var minik minik bi sürü kızz gelicek onları bekliyoruzz:))tabi pastalar ve neler neler bugün yiycemm

cnm maşallah bebişe ne güzel ilerliyo
bi sorun yok ve herşey yolunda daha ne olsun
cicin çantanı gerçekten hazırla hazırda bulunsun ne olur ne olmaz

canım ben de en çok or5kiedog beğendim ben de ondan alacağım indrimini bekledim ama inmedi 159 lira artık alacağım

maaşallah bebeişimize bu arada canım herşeyiniz çok güzel gülerek kullanın bakalım benim de yarın randevum var

cnm maşallah bebişe ne güzel ilerliyo
bi sorun yok ve herşey yolunda daha ne olsun
cicin çantanı gerçekten hazırla hazırda bulunsun ne olur ne olmaz

canım sağol çok şükür doktor 3500 doğar diyo bakalım ..
evet çantayı yapıcam şu bikaçgünde diğer eksikleride tamamlıyım..
sen nezaman gidiyosun doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…