2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Kuzummmm ihtiyaçlar bitmedimi dahaaa

maşallahhhhhkuzunaaaaa
çok sevindim demek herşeyy yolundaa
canım ozaman 38haftada bebişini alacak dimi dr.

bende cuma gidecem cnm bakalım bizim cimcimenin keyfi nasıl
hadi bakalım sendende güzel haberler bekliyoruzzz cuma günüü
canım sağol çok şükür doktor 3500 doğar diyo bakalım ..
evet çantayı yapıcam şu bikaçgünde diğer eksikleride tamamlıyım..
sen nezaman gidiyosun doktora

maşallah canım ya 3500 dogarsa
çantan hazır olsunnn eşinede söyle elinizin altında kolay yerde olsunn
yerini oda bilsinn

Kuzummmm ihtiyaçlar bitmedimi dahaaa

maşallahhhhhkuzunaaaaa
çok sevindim demek herşeyy yolundaa
canım ozaman 38haftada bebişini alacak dimi dr.

sağol canım benimm....evet 38 de alıcakmış 5 eylül 8 eylül ama son hafta tam tarih veririm belki ağustos sonu olur falan dedi ama bi sorun olursa..
bugün sata göre 31+3 müşüz.
mangal yeme dedi bizde eşimle habire burda bi yer var oraya gidiyoduk kömür ateşide zararlıymış sizinde aklınızda bulunsun.
öğlenleri geçiştirme köfteli sandaviç ye dedi.yanında ayranla bol su meyve ye dedi..ayak şişmesi ağrıması normalmiş bu haftalarda..

ya bu ihtiyaçlar hiç bitmiyo ufak tefek şeyler kaldı meme ucu kremi göğüs pedi humana çay diyolar sütü artırıyomuş yeni çorapda lazım bunlar kaldı alınıcak..
sabah haberlerde seyrettim kastamonuda taşköprüde sel olmuş sen yakınmısın sizin oası ne alemde..

hadi bakalım sendende güzel haberler bekliyoruzzz cuma günüü

maşallah canım ya 3500 dogarsa
çantan hazır olsunnn eşinede söyle elinizin altında kolay yerde olsunn
yerini oda bilsinn

kuşum ev zaten küçükk artık koyucak yerde yok dolaplar doldu:))artık öyle dolap odasında küçük bi koltuk var onun üstüne koyarım inşllh apar topar gitmeyiz hiçbirimiz:)
3500 doğar diyo bakalım seninki daha tombik olur ooyy yerim onları benn..

canım hiçç biaksilik çıkmadan tam gününde alsınn inşallahhh
allah hepimiizn yardımcısı olsunnn
canım sıcaklarda çok yenmiyo ama sende geçişitrme tamammıı ögünlerii

taşköprü bize uzak ama buralarda çok esiyoduu çok az yagış olduuu
sıkıntı yok yaniii buralardaa

canım dr.3ün üzerinde olur ama iri bebek olmaz demişti...
saglıklı olsunda dışardada büyür elbettt

zaten genelde yüksek şekeri olan ve önemsemeyen anne adaylarının iri bebekleri olurmuş diye biliyorum..
aman sıkıntı olmamasına sevindim ..
zambak ya park yatağı nezaman kursam acaba bisürü şey yaptım dolabını falan yerleştirdim ama onu kurmaya korkuyorum ..bide yatak odamda tv var bende tv siz asla uyuyamam ama sanırım onu çıkarmak gerekir..sen ne yaptın yatak işini ne alıcaksın

merhaba kızlar biz geldik bebeğim 2786 gram 51 cm olmuş ve sezeryan tarihimiz belli oldu bir aksilik olmazsa 18 ağustos perşembe gününe geliyor hem 18/8/2011 oluyor. nst girdik sancı çıkmadı ben bu ay 3 kilo almış görünüyorum amannn ne yapalım 85e geldim yuhh diyorum ama yapacak bişey yok

canım maşallahh boyluda olucakk daha uzarmıymış
olsun 85 fazla değil bende 81 olmuşum ama görenler çok almamışsın diyolar:)
ayy18 ağustosa ne kaldı sanırım ilk sen alıcaksın bebeğini kucağına arkandan bizler. hayırlı olsun.tarihte güzel 8 ler :))

kızlar merhabalar...bızımde dun kontrolumuz vardı..artık sona ıyıce yaklastık..bı sorun yok cok sukur..artık kontrollerımız haftada bıre dustu.son 15 gunun dedı doktorum..agustos 10 gıbı falan eger erken gelmeye kalkmazlarsa..ama heran hersy olabılır panık yapma normal dedı..heycanla beklıyoruz...herkes ıcın hayırlısı olsun..

arzum tehlikeli dönemleri atlattın çok şükür senin çok az kalmış sağlıkla gelsinler inşllhh..

arzum canım sağlıkla alırsın inşallah çok az kalmış hem maaşallah ikiz olark çok iyi haftalardasın

amın canım ınsallah hepımız saglıkla alırız kucagımıza...ama cok zor cıdden...vucut agırlıgı tasıyamıyor artık.80 kg olmusum..toplamda 22 kg bı yondende ne kadar fazla anne karnında kalırlarsa o kadar ıyı..bakalım beklıyorz...

arkasdşlar merhaba ben çantayı ankara da özelcan bebeden aldım, bence güzel bi çanta krem rengi ve şu elyaflı penye olanlardan değil, bu çantayı bebk olayı bittikten sonra da günlük olarak (ben ölebişi aramıştım) çok rahat kullanablirsiniz, içinde biberonlar için 2 tane termostatlı gözü falan da var 70 tl idi ama zor zar 50 ye aldım ilginenler olursa özlecana bakabilirler (markayı hatırlaymadım şu anda işten yazıyorum)

maşallahh canım ya bebeegin kilosuda çok iyi helekii boyu selvi boylu olacak galibaa
hayırlısıyla kurtarsın allah inşallahhh

canım park yatagı kurmak zor degil galiba sezaryana gitmeden önce kurarsınn
canım tvnin ne zararıı var bebek alışsın seste uyumaya bencee
benii hiç sormaaa..helekii buzamanlarr
ev degiştirmek zorundayız
ve taşınacagım yere sadece beşik alabilirim oda yapmak gibi bişansımız yok
onun için büyüyen beşik alıcamm

inşallahhh

benimm ufaklık çok alltta duruyor heran çıkacak gibi
sende nasılll

sona yaklaştın yanii
çok şükür hayırlısıyla alacaksın bebklerini kucagınaa
inşallahh erken gelmezlerr

canım benim evimde odaya yapmaya müsait değil.tam son zamanlarında taşınmak zor olmıycakmı sana bari yardıma gelicek birileri varmı..
bebek başaşağı duruyo bende tam kasık çizgimde yani sezeryan kesiğinin orda kafasını oynatıyo hatta yazarkende aynı yerde

Ahh canım sorma taşınmak ne zor olacakk bana anlatamamm
şuanki evim kalorifferli ve sobalı eve geçmek zorundayımm egerisini sen düşünnn
ilçede başka kaloriferli evde yokkk...
yardımedecek kişiler çok ama yinede kendi evimle ben ugraşıcamm

benimkide başı aşagıda ama hala ben oynadıgında çözemiyorumm neresi diye
bazen karnımm dalga gibi dalgalanıyorr
ne tuhaff bişeyy dimii
allahımm herkese nasip etsinn bu yaşadıgımız güzellikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…