2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

canım bende anlamıyorum neresi ama aşağda oynadığına göre başıdır diyorumm..amin canım isteyen herkese nasip etsin allah..

ya gerçekten kaloriferli evden sobalıya geçmek zor olucak senin için tamda bebek geldiğinde,
neyse enazından birileri olucak temizlik falanada yardım ederler inşllh kendini yorma sakın
tabi dolap içleri falan hep senin yapman gereken şeyler allah yardımcın olsun nezaman taşınıyosun bide sıcak..

arzum çook güzel maşallah güzel günlerde yatsınlar nekadar açık ferah..resimleri bilgisayarran düzelt de kırp deyip küçültüyosun anca ozaman ekleniyo..
canım çok beğendim herşey 2 tane dimi.:)))

canım sormaa kara kara düşünüyorumm
bebek olunca çok zor olacakk
ama eşiminn ellerini öper artık sobaa
evi temizlemeye kadın tutucaz ama yinede eşyaları yerleştirmek bana düşecekk.
20gün içinde taşınıcaz galibaa

arzummmmm
canımmmmmm iyi günlerde kullanınnn odanızıı
çok güzell gerçektennn
keşke koltukta sıgsaymış ama herşeyden 2tane olunca yer kalmamışşş

kızlar bana neolur akıl verinn
şimdi ben hamile kaldım ablamların eşi bikere eşimi arayıp hayırlı olsun demediler küçük ablamın eşi zorla 7 ayda gelip söyledi ama zoraki eşimde görüşmem onlarla diyo 7 kat hayırlı olsun dedi diyo kafam karışık kim haklı..
evlerimizde yanyana

arzummmmm
canımmmmmm iyi günlerde kullanınnn odanızıı
çok güzell gerçektennn
keşke koltukta sıgsaymış ama herşeyden 2tane olunca yer kalmamışşş

sagol canım...evet koltukda olsaydı super olcakdı ama ıdare etcez artık....belkı dogumdan sonra bızde daha buyuk bır eve tasınırız...

esın haklı canım...konusmamak degılde mesafe koymak belkı...sen degıl tabı esın..bırak nasıl yapmak ıstıyosa ole yapsın..

bencede esin hakli eviniz yanyana okadar zor degil ki bir tek söz hayirli olsun diye bilirdi sen hic karisma bence....

eşin haklı insan sevdiklerine kırılır
ama o mesafe koysun görüşmemezlik yapamaz çünkü akrabasınız
elbet karşılaşacaksınız
ama sen degil eşin mesafeli olsunn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…