Ahh canım sorma taşınmak ne zor olacakk bana anlatamamm
şuanki evim kalorifferli ve sobalı eve geçmek zorundayımm egerisini sen düşünnn
ilçede başka kaloriferli evde yokkk...
yardımedecek kişiler çok ama yinede kendi evimle ben ugraşıcamm
benimkide başı aşagıda ama hala ben oynadıgında çözemiyorumm neresi diye
bazen karnımm dalga gibi dalgalanıyorr
ne tuhaff bişeyy dimii
allahımm herkese nasip etsinn bu yaşadıgımız güzellikleri
arzum çook güzel maşallah güzel günlerde yatsınlar nekadar açık ferah..resimleri bilgisayarran düzelt de kırp deyip küçültüyosun anca ozaman ekleniyo..
canım çok beğendim herşey 2 tane dimi.:)))
maaşallah canım hepsi çok güzeller çifter çifter :)
arzum odanız çok güzelll...iyi günlerde kullanın inş...
Arzum odanız çok güzel olmuş, güle güle kullanın, sağlıkla gelsinler inşallah...
canım bende anlamıyorum neresi ama aşağda oynadığına göre başıdır diyorumm..amin canım isteyen herkese nasip etsin allah..
ya gerçekten kaloriferli evden sobalıya geçmek zor olucak senin için tamda bebek geldiğinde,
neyse enazından birileri olucak temizlik falanada yardım ederler inşllh kendini yorma sakın
tabi dolap içleri falan hep senin yapman gereken şeyler allah yardımcın olsun nezaman taşınıyosun bide sıcak..
arzummmmm
canımmmmmm iyi günlerde kullanınnn odanızıı
çok güzell gerçektennn
keşke koltukta sıgsaymış ama herşeyden 2tane olunca yer kalmamışşş
kızlar bana neolur akıl verinn
şimdi ben hamile kaldım ablamların eşi bikere eşimi arayıp hayırlı olsun demediler küçük ablamın eşi zorla 7 ayda gelip söyledi ama zoraki eşimde görüşmem onlarla diyo 7 kat hayırlı olsun dedi diyo kafam karışık kim haklı..
evlerimizde yanyana
şimdi ben hamile kaldım ablamların eşi bikere eşimi arayıp hayırlı olsun demediler küçük ablamın eşi zorla 7 ayda gelip söyledi ama zoraki eşimde görüşmem onlarla diyo 7 kat hayırlı olsun dedi diyo kafam karışık kim haklı..
evlerimizde yanyana
evlerimizde yanyana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?