2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Arkadaşlara katılıyorum eşin haklı, ama konuşmamak değil de mesafeli olmak daha mantıklı...Sen karışma ve taraf olma tabi, ne de olsa senin ablaların :)

Bir soru da ben sormak istiyorum, çünkü ben kendimde aramaya başladım artık, hormonların etkisi mi haklı mıyım bilemiyorum ama içime bir kurt düştü ve içim içim yiyo yani... Şimdi bebek hazırlıkları kız annesinin diye bilinir, annem çoook uzakta, telefonla falan soruyorum herşeyi ve rahatsız yanıma gelme imkanı kısıtlı. Erkek annesi, görümce vs. hiç mi sormaz sen napıyosun, hazırlıklar nasıl, bi ihtitacın var mı, yardım edelim mi diye ve ilk torun bir çoraba da mı gözü kaçmaz aldım demez, bunları da geçtim merak edip te aldıklarıma bi gelip bakmaz....Anlamıyorum, hiç bir problem yok, eskisi gibi konuşuyoruz görüşüyoruz ve ben her türlü sıkıntılarında sevinçlerinde yanlarındaydım, nedir bilemiyorum....Bir bildiği olan varsa desin büyütmeye başladım artık, konuşsam kırmaktan korkuyorum çok hassasım , konuşmasam ayrı........

canım benimkiler de öyle ama hiç düşünmüyorum kendimi üzmek strese sokmak istemiyorum felsefem iyi düşün iyi gör iyi yaşa amannn ne yapalım bizimkiler de böyle diyelim.

ahh minacıım boşver o tarafı benimkilerde biz aramasak aramazlar eşim geçenlrede teli sesli açtı konuşuyo benim olduğumuda söylemedi diyoki annesine artık zeynep ece ne takıcaksınız diye takıldıda nutku tutldu kadının zaten öyle durumları yok eşim ev yaptırdı onlara ama görümcem çalışıyo iyide para alıyo ama bir tane dediğin gibi çorap almadılar istemem zaten benim annem ablamlar yaptı yapıcaklarını..
ben onları hiiç takmıyorummm sende takma ..

Arkadaşlara katılıyorum eşin haklı, ama konuşmamak değil de mesafeli olmak daha mantıklı...Sen karışma ve taraf olma tabi, ne de olsa senin ablaların :)

yook asla ablamlarla arama hiç kimse giremez erkekleri kendi haline bıraktım eşimide.baktım arada ben kalıyorum. inşllh doğumumda herşey düzelir..

Ohhh rahatladım biraz bi benimkiler sanıyodum başkaları da varmış, evet taksak da faydası yok, kendimize ediyoruz...

Bu gün kontrolümüz vardı, çok gergin gittim geçen kontrolde haftasıyla uyumlu değildi, küçük demişti ama bu hafta 2205 gr olmuş kızım ....Nasıl mutlu oldum anlatamam yakalmış haftasını ama hala makat duruyo böyle devam ederse sezeryana doğru gidiyoruz , inşallah döner de normal olur.36. haftadan sonra nts lere başlayacakmışız. Bana gelince ödem tavan yapmış durumda, sıcak ve ayakta fazla kalmak arttırıyomuş, kan düşük demir hapını 2 ye çıkardı ve en önemlisi böbreklere çok baskı yapmış ikiside çok şişmiş iki haftadır çektiğim ağrı böbrek ağrısıymış, sen nasıl duruyosun dedi dr. Sanırım sebep bebeklerimiz olunca katlanamayacağımız bişey olmuyo, umarım hayırlı evlatlar olurlar.Bizden haberler bu kadar...

huhuhu cicişler nasılsınız
ben perşembe akşamından beri giremedim sizlerede demiştim ya ablam gelecek cumada temizlik var diye bu akşam temizlik anca bitti kadında almıştım ama ev dev 170m olunca sil temizle yıka ütüle bitmiyo ben bile bişi yapmadım pek kolaylar haricinde ama ayaklar benim dünden beri fena şiş inermi bilmiyorum...
dr a gittik az önce geldik dr umuz sezeryan yapalım riske atmayalım dedi 39da alırız dedi ama tarih kesinleştirmedik...
bebeğimizin kafası artık iyice aşağıda olduğu için yüzünü göremedik ayak parmaklarını gördük ısırasım geldi
kilomuza gelince 2850 boyumuzda 49.5cm
herşeyimiz normalinden ilerliyo...nst ye bağlandık ondada ufak bi sancı çıktı ama devamı gelmediğinden dr korkmayın dedi öyle şimdilik...

canım maşallah kızına ..
ohh temiz ve iyi günlerde otur güle güle kirlett..
39 dedeğin 38+0 mıı

minacıım senin bebişşede maşallah aman hep uyumlu olsunlar..benimde ayaklarım şişiyo bilklerim kalınlaştı yavv
canım çok geçmiş olsun sende bi çizelge yapsana kaç hafta olduğunu daha iyi takip ederizz 34 dimi şuan.

Herzaman seninle
canım maşallahh kızınaaa
demek seninde sezeryan olacakkk
hayırlısı diyelimmmm

minaa
bebişine maşallah kilo almasınada çok sevindimm inşallahh hep artar

burcuuuuuu

canım ya benimde dün şişmeye başladı ayaklarım ama sadece sol şişti
bayagı bisaat sandalyede oturdum ondanmı oldu bilemedimm
ayak bilegim falan nasıldııı bilemezsinn

kızlar
biarkadaşım bugün dogum yaptıı
bebek için 3.500kilo demişlerdi 15gün önce falan
şuan 9ay 10günü doldurdu ve sancı olmadıgı için sezeryanla dogum yaptı
ama bebek 2900dogmuş
sizce ultrason aletlerinde bukadar şaşırma payı olabilirmiii

hadi ya arada baya bi farrk varmış benim dr +- 240 gr yazıyo ultrason kağdında ben sordum genelde aynı çıkıyo dedi bide girdiğin ultrasonun önemi büyük yeni modellerde pek şaşma olmuyomuş..
sen nerdesin ya hiç girmiyosunn
bu akşam sizin orası 13 derece:))))))))))))))))
dün hepberabar çatalcaya gidelim dedik sabah 10 du akşam 7 ye doğru geldik ama pişman oldum ve son olucak bidaha 20 km uzuğa gitmem çok yoruldum hemde oturduğum yerde..
önce kahvaltı yaptık sonra denize gidelim yakın dediller yakın olan yer arabayla 1 saatten fazla arabanın klimasına gazda koymamışlar neyse gittik rezalet bi sürü herif kafesi var gölge habire içiyolar falan maganda cenneti onlarıda geçtim tuvalti okadar pistiki mecbur ağlaya ağlaya girdim bide eşim yoktu gittiğimiz yerde telde çekmiyodu...
kahvaltı bölümü harikaydı kalanı rezalett(
bebek şekerlerim geldi çok güzelmiş şimdi bi 30 tane daha istiyim gelenler 1 tane almaz 2 şer alan olur diye..
benim böyle sen neler yapıyosun taşınma işin belli oldumu
19 ağustos dimi senin bende 13 de gidicemm heycanla bekliyorumm

canım maşallah kızına ..
ohh temiz ve iyi günlerde otur güle güle kirlett..
39 dedeğin 38+0 mıı
sğl cnm...
valla dr 39 dedi ama net bilmiyorum artık bu hafta ctesi yine kontrolümz var o zaman tam tarih alır gelirim

cnm fark ediyomuş hatta benim dr um ablamında dr uydu aynı usg de kontrollerimiz oluyo o geçen sene doğum yaptı 3800 çıkmış usgde aynı gün doğum oldu yeğenim 3500 doğdu
genel olarak 200 az yada çok farkedebiliyomuş..

kızlarr mrb kaçgündür koşuşturmak tan fırsat bulupp bir türlüü giremedimmm ama çok şükür geçmişi okudumm herşeyy yolundaaa bebişlerr gayett sağılıklııı maaşalllahhh
burcucumm herşeyy süper ama o ne kadar kıyafett yavrum ya 10 çocukk büyütür vlla o kıyafaettlerrrr bebişimiz sağlıklıca giysin ama büyük ihtimalle çoğunu giyemeden büyür annesii hbr in olsunn..
bende bi geceleikk aldım arkadaşıımda almış 1 taneee 1 tane kapri takım alıcamm yetterr valla . daha fazla düşünemicemm beşiğimizde geldiii ütülerimde bitii bi battanniyelerim yıkanıcakkk yanii hala işlerim bitmedii 4 haftam kaldıı hala çantamıı hazırlamadımmm allah sonumu hayır etsinnn kızlarr okadar koşuşturuyorum ama bir türlüü bitmiyor hazırlıklarrrr

[SUP][/SUP]arzumcum odan çok güzel ve fereahh olmuşşşş güle güle kullan malesef benim tek bebiş olmasına rağmen yatağı ve dev gardolabıı doldurduu odayııııı sallanann koltuk alıcaktım ama hayall oldu maalesf benimde .
minacımmm senin kafana taktığın şeye gelince boşverr hiç kafana takma değmez benimde bu konuda hiç şansım yok hatta benimki,ler bana hayırlı olsun bile dmeediii sanki kan davası var aramızda ama umrum değilll bebeğim benim için okadar önemliki hiç birinin bu konuda moralimi bozmasına izin vermemm sen sadece bebişine odakalannn gereisii çok boşş...

ecrincim valla hazırla ben hafta olarak küçüğüm doktor hazırla dedi ama haklısınki bitmiyo..
neyse gecelik pijama olayını bitirmişsin bu aldıklarımızı yıkamak gerekirmi..
ya bunca kıyafet alırken şuurum yerinde değildi sanırım:)))))
öyle çok uzun zaman girmemezlik yapma merak ediyoruzz

Kuzumm sorma hava serinmi serinn
sis desenn o biçimm demezsinki agustos ayındayızz
neyse oruç tutanlar şanslı bugünn
ayy yazık sanaa ama inan tahmin edebilirimm
geçmiş bizden yola çıkıp gezmekkk kii daha ilerleyen haftalarda ne olur bilmiyorumm
şeker içinde sen bilirsin 2şer alana alma diyemezsinnn
e bitincede her misafirine veremezsin
taşınma işim kesin ama tarih belli degill..agustos sonu gibi gözüküyor yani sezeryan olursam doguma 16gün kala
19unda dr.a gidicemm inşallah bakalımm daha varrrr
2haftan kalmışş fıstıgını görmeyeee
hadi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…