ecrincim valla hazırla ben hafta olarak küçüğüm doktor hazırla dedi ama haklısınki bitmiyo..
neyse gecelik pijama olayını bitirmişsin bu aldıklarımızı yıkamak gerekirmi..
ya bunca kıyafet alırken şuurum yerinde değildi sanırım:)))))
öyle çok uzun zaman girmemezlik yapma merak ediyoruzz
ecrincim valla hazırla ben hafta olarak küçüğüm doktor hazırla dedi ama haklısınki bitmiyo..
neyse gecelik pijama olayını bitirmişsin bu aldıklarımızı yıkamak gerekirmi..
ya bunca kıyafet alırken şuurum yerinde değildi sanırım:)))))
öyle çok uzun zaman girmemezlik yapma merak ediyoruzz
burcuu yıka tabikiii
ama busefer makinayı falan bozmaa
ecrinnn
negüzell çogu hazırlıgın bitmiş
canımm hastane kapısından girene kadar hazırlıklar bitmezzz
onun için rahat olll
negüzell 4haftan kalmışşş
ya aslında bitirmedim pijama almadım sadece gecelik işi bittiiiyani hiç bitmicek... valla bi sudan geçirmeemmiz lazım yineee bide ütüü bebiş içinn..
valla hepsini aldığına inanamıyorm sitemizdeeee senden başka bu kadar alışveriş yapan varmı çok merak ediyorummm benim kuzuumun seninkinin yanında azıcık ciciileriii e yetmez çarşı ayağımızın altı ne yapalımmm ..
yok cnm artıkk burdayımm...
gunydınlar...herkeste bı telas bı heyacan baslamıss...eee az kaldı yavrular kucagımıza almaya.benımde dun kontrolum vardı...nst de sancı cıktı bıraz ama normal dedı..37.haftada alıcam dedı tabı o kadr gıderse...haftaya pazartesı bıda kontrol var..ama ben artık baya agırlastım dayanamıyorum...10 gun falan daha sabredebılsem hayırlısıylaa..
burcuu yıka tabikiii
ama busefer makinayı falan bozmaa
ecrinnn
negüzell çogu hazırlıgın bitmiş
canımm hastane kapısından girene kadar hazırlıklar bitmezzz
onun için rahat olll
negüzell 4haftan kalmışşş
minacıım senin bebişşede maşallah aman hep uyumlu olsunlar..benimde ayaklarım şişiyo bilklerim kalınlaştı yavv
canım çok geçmiş olsun sende bi çizelge yapsana kaç hafta olduğunu daha iyi takip ederizz 34 dimi şuan.
inan annemlerde öyle diyodu yakın avm var alma diye bana yetmez gibi geldi .diyolardı bişey lazım olursa 2 adım hemen alırız bide nasıl kızıyodum karışmayın diye ilk bebek galiba aç gözlülük bide bebeğimin boyu uzun olucakmış doktorunuz öyle dedi yani çoğu elimde patlıycak napıyım oldu bikere..
ya hiç sorma ben ilk gebelik testi yaptığım kitleri bile saklıyorum biliyomusun acaba kanda çıkıcakmı yok kese yok bebek kalp atışı sonra dediğin gibi 3 ay geçicekmi derken son aya geldik allahın izniyle inşllah allah kucağımıza almayıda nasip kısmet eder..
şimdi herkes diyo benim son 5 haftam tadını çıkar sonra herkes bebkle ilgilenicek sana bi merhebe deyip bebeğe atlıycaklar diye:))
yoooook bu sefer tek postada biter aman bide ütüleme işi var hiçde beceremem ütü işini ben.kocam beğenmediği için kendi ütüler benimde işime geliyo:)))))çok çizgi yapıyomuşumm
bunlarıda ablamlara ütületirim:)
kayınvaldem bana bebek battaniyesi yapıp yollamış güzel bişey ama okadar ağırki bebek altında mahvolur gibi geliyo
kızımm sende bulunca bunama haaaa
kadın yapmış yollamışş
benimki hala bi igne almadıı kıymetini billl
agır magır idare edersin işte
günaydın kızlar bu gece felaket terledim kaç kez üstümü değiştirmek zorunda kaldım. bu arada bebeğiniz peryodik hıçkırık gibi bir hareket ediyorsa o cidden hıçkırıkmış ciğerlerini kullanmaya çalışıyor ve su kaçırıyormuş bu aralar çok oluyor bende ama hoşuma gitti. son 2 haftam kaldı ama çok uzunmuş gibi geçmek bilmiyor. dualarınızı eksik etmeyin hepinize sevgiler bebişlere öpücükler....
sağlıkkk olsun seninn aldıklarına yapacakk biişe yok artıkkkk.
evet ya geçen yakın arkadaşım geldi tatilden aa odası a beşiğii derken 15 dak sonra benii gtördüü sağol dedim ya şimdiden pabuçç damaaa aynen dediğinn gibii olucakkk aman koca öle yapmasında diğerlerinme katlanabiliriimm:)
zeynepcim etmezmiyiz hepberaber başladık bu yola inşllh hepimiz güzel sonuçlandırırz..
hiç sorma son haftalar geçmez diyolar benim son 5 haftam daha var gözüyle bakıyorum diyorum 2 hafta kalsa bitmiş sayıcam diye bakalım ..benimde arada 1 dakika falan pıt pıt diye vuruyo aynı aralıklarla acaba hıçkırıyomudur..
günaydın kızlar bu gece felaket terledim kaç kez üstümü değiştirmek zorunda kaldım. bu arada bebeğiniz peryodik hıçkırık gibi bir hareket ediyorsa o cidden hıçkırıkmış ciğerlerini kullanmaya çalışıyor ve su kaçırıyormuş bu aralar çok oluyor bende ama hoşuma gitti. son 2 haftam kaldı ama çok uzunmuş gibi geçmek bilmiyor. dualarınızı eksik etmeyin hepinize sevgiler bebişlere öpücükler....
benimki ne dedi biliyomusun ve çok ciddiydi bebk olunca en çok yine beni sev diye garibime de gitti normalde çok kıskançtır illalah getirtir ama başka erkeklere karşı bu minik yavru o öyle yapıcakmış en çok beni sevicekmiş bakalım kucağına alıncada aynı şeyi düşünücekmi.
biz yeğenim oldu ablama gidiyoduk ya da onlar geliyodu ona öylesine merhaba bide hoop öpüyoduk direk ayşenin yanına :)))))))
biizm kocalrr çocuk gibi desene bizimkide bana sormuştu onu benden daha çok seviceksin dimi diye bende o savunmasız bana muhtaçç heralde 1.sırayıı o alır demiştimmm mantıkennn..ama aynı şeyin bana yapıldığını düşününceee kıskanıyorumm yani bendede var kıskançlokk sanırım
battaniyene gelince çok tüy veriyosa tabikii kullanamasınn oda yapmış bi iyiilikk insan bebe yünlerin den örer onlarda hiç o sorun olmuyorrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?