aa burcucummm kullanma ozamanneyse yapmışda dün yıkadık eşim astı üstünde siyah tişört vardı bi geldi sanki üstünde kedi gezmiş nası tüy içinde şakayla kediylemi güreştin bu ne hal dedim şimdi ben onu nası kullanıyım hatta bide şakaylada dedim senin ananın yapıcağı falan deyip güldüm :)
günaydın kızlar bu gece felaket terledim kaç kez üstümü değiştirmek zorunda kaldım. Bu arada bebeğiniz peryodik hıçkırık gibi bir hareket ediyorsa o cidden hıçkırıkmış ciğerlerini kullanmaya çalışıyor ve su kaçırıyormuş bu aralar çok oluyor bende ama hoşuma gitti. Son 2 haftam kaldı ama çok uzunmuş gibi geçmek bilmiyor. Dualarınızı eksik etmeyin hepinize sevgiler bebişlere öpücükler....
sanırım doğduğu gün anlıycaz kimi daha çok seviceğimizii:))oyy yavrum kıyamam ben ona hep diyodum doğsun okadar çok öpücemki diye allahım inşllah o günleri yaşatsınn..
gerçekten madem bi battaniye yaptın git bebe yünü al dimi sonra kullanmayınca laf olur banada ilk öğrendiğimizde tunik yapmıştı tayt üstüne giyiyim diye nasıl büyük anlatamam son aylarda giyerim diyemi yaptı bu sıcaklarda kurdeşen olayım diyemi :)artık nası görüyosa beni yani yaptığı hiçbişeyden hayır görmedim
günaydın güzell anneler. tam tamına 2 hafta sonra rabbim izin verirse bebeğim kucağımda olucak ayyy çok çok şükür. kızlar sona yaklaşıyoruz peş peşe gelecek bebekler hepsi çok sağlıklı olsun doğumlarımız kolay olsun inşallah.
kız kıyabilirmiyiiz biz onlara ne çok bekledikk ne çok sabrettikk ne korkular yaşadık onlar için umarımmm bebiilerimiz değeğrimiiz bilir:)
aman boşver tatlım bende şimdiye kadar bi çöp yararlarını görmedimmm göremmede zatennnn rabbim kocalarımızdan gööstersin hepsinii...
bende boşverdim zatenn:))))))hatta fotolarına bile bakmıyorum anne kime bakarsa benzer falan derler ya hurafede olsa onları fotolarda hemen geçiyorum:)
geçen gün dedim hatta zeynep ecede benim onu sevdiğim kadar beni severmi diye eşimde saçmalama heralde dedi inşllh öyle olur..
günaydın güzell anneler. tam tamına 2 hafta sonra rabbim izin verirse bebeğim kucağımda olucak ayyy çok çok şükür. kızlar sona yaklaşıyoruz peş peşe gelecek bebekler hepsi çok sağlıklı olsun doğumlarımız kolay olsun inşallah.
slm kızlarr nasılsınız bakalımmmm
Canım bendede yataktan kalkmak eziyet haline geldimrb zambakcım bugün yine sessiz sakin bir günnn kimsecikler yokk zaten burda az kişyizzz ama olusnnn ..
benim ayak ağrılarım hergün dahada artıyor bugün yataktan kalakarken inanın ağlammammak için kendimi zor tutuutum o dereceyimmm bilmemmm bu 4 hafta nasıl geçecekkk gerçi bugünlerde çok yüklendim son hazırlıklar için ondan mı acaba?
bebeişin avizesi ve halısııda geldi kızlar hatta hastanede dağıtılacakk biblolarda yanii çok az eksikk kaldıı çok şükürrr dolabınmn kokuuusda gitti sayılırrr artık haftaya yerleştiririm allahımın izniyle ama hala h.öantamı hazırlamdım
yarın oğlumu görücem bu arada bakalım iizm küçük prens nasılllarr benden şimdilik bukadar..
mrb kızlar...
gece hiç hesapta olmadan dr umuzun kapısını çalmak zorunda kaldık...
dün gece eşimin ananesine gittik orada bi dilim pasta yedim eve geldik 12ydi, 2ydi yattım yatağa 15 dk da bir lavabo ihtiyacım geliyo afedersiniz büyük tuvaletim geliyo ama yapamıyorum...1 saat öyle geçti git lavaboya dön yatağa
en sonunda bi mide bulantısı başladı az biraz istifra ettim sonra ishal başladı ve sancılı bi şekilde
neyse rahatladım sandım biraz, ama yatağa yattım ağlıyorum eşim uyandı panikle ne oldu ne oldu
dedim böyle böyle ee pes yani korkulukmuyuz burada ne uyandırmıyosun diye panikledi
hemen hastaneyi aradık dr um şansa nöbetçiymiş gelin dedi gittik 2 dk da
tam evden çıkarken ben içimde ne varsa istifra yoluyla boşalttım ve çok rahatladım
tansiyon kontrol derken bebeğim iyi sorun yok
nst de yapalım dedi kalp atışlarıda normal sancı yok
bulantın devam ediyomu dedi yok dedim kesildi eğer devam ederse eve gidince hemen gel serum takviyesi yapıcaz dedi
bol ayran iç şimdilik dedi,ayran içtim eve geldik yoğun bi ishalden sonra yine rahatladım ve sabah 5i geçiyodu uyumuşum
bütün gece bebeğime bişi oldumu olacakmı diye çok korktum şükürler olsun Allaha bişeyimiz yok
kızlar sizde ne olur yediğiniz içtiğinize dikkat edin malum midelerimz hassas dönemde
diğer yiyenlere bişi olmadı ama olan bana oldu...
dr umuzda 39+0da doğumu yaparız dedi...
hakkımızda hayırlısı
mrb kızlar...
gece hiç hesapta olmadan dr umuzun kapısını çalmak zorunda kaldık...
dün gece eşimin ananesine gittik orada bi dilim pasta yedim eve geldik 12ydi, 2ydi yattım yatağa 15 dk da bir lavabo ihtiyacım geliyo afedersiniz büyük tuvaletim geliyo ama yapamıyorum...1 saat öyle geçti git lavaboya dön yatağa
en sonunda bi mide bulantısı başladı az biraz istifra ettim sonra ishal başladı ve sancılı bi şekilde
neyse rahatladım sandım biraz, ama yatağa yattım ağlıyorum eşim uyandı panikle ne oldu ne oldu
dedim böyle böyle ee pes yani korkulukmuyuz burada ne uyandırmıyosun diye panikledi
hemen hastaneyi aradık dr um şansa nöbetçiymiş gelin dedi gittik 2 dk da
tam evden çıkarken ben içimde ne varsa istifra yoluyla boşalttım ve çok rahatladım
tansiyon kontrol derken bebeğim iyi sorun yok
nst de yapalım dedi kalp atışlarıda normal sancı yok
bulantın devam ediyomu dedi yok dedim kesildi eğer devam ederse eve gidince hemen gel serum takviyesi yapıcaz dedi
bol ayran iç şimdilik dedi,ayran içtim eve geldik yoğun bi ishalden sonra yine rahatladım ve sabah 5i geçiyodu uyumuşum
bütün gece bebeğime bişi oldumu olacakmı diye çok korktum şükürler olsun Allaha bişeyimiz yok
kızlar sizde ne olur yediğiniz içtiğinize dikkat edin malum midelerimz hassas dönemde
diğer yiyenlere bişi olmadı ama olan bana oldu...
dr umuzda 39+0da doğumu yaparız dedi...
hakkımızda hayırlısı
normal doğumu çok istememe rağmen gittiğim 2 dr da sezeryan daha iyi diyoCanım bendede yataktan kalkmak eziyet haline geldi
hergeçen günn agırlaşıyor vucüt tabikiii
dinlenmeye bak çok zorlama kendinii
yarınn güzell haberlerini bekliyoruzz bakalımm ogluşunn nasıl nekadar olmuşşş
msjının ilk başını okurken kesin sancılandı dedim ama farklı bişey olmuş
çok geçmiş olsun canımm
acaba pastadanmı yoksa üşüttün falanmıı??
sende sezeryan olacaktın dimii
Çok geçmiş olsun, özellikle pastane pastalarına ve yaş pastalara dikkat etmek gerekiyomuş, ilk aydan söylemişlerdi bana sakın yeme diye...Herşeyin yolunda olduğuna sevindim, az kaldı inş. kavuşucaz yavrularımıza...
mrb kızlarrr akşam 5 teydii kontrolüm ama iyi geçtii diyemicemmm oğlum çok üzdüü beni bugünn çok ağladımmm
boynuna 2 kere kordon dolanmışşş maalesff ama oğlum çok iiyiiymiş kilosuda çok şükür çok iyii dr.um ona bi zarar vermez sadece hareketlerine çok dikkat et ani bi azalma olduğunda benii ara hemen dedii sadece bu şekilde devam ederse açılmassa kendiliğinden sezeryan yapıcaz 39.hafatada normal doğuma alamam seni dediii ben o dolnamayı duyunca başladım ağlamaya yarım saat kendimi suusturamadımmm çok üüzldüm onun için çok endişeleniyorummm ama dr.um ben bi zarar olucağıını düşünsem oğlum zaten 3 kilo oladu şu anda hemen sezeyanla alırım onun için endişelenme 3 4 gün de bi gel bakalım için rahat etsin diyor salı tekrar gidicem ama artık doğuma kadarr kabus gibii bana ayın 26 sında alalım diyoruz ama ben 20 gün bu sitrese dayanabilirmiyim bilmiyorum bu konu hakkında bi bilgisii olan varmı kızlarrr oğluma bişey olmaz demii çok korkuyorummmm lütfenn bana duaa edinnnn ...
mrb kızlarrr akşam 5 teydii kontrolüm ama iyi geçtii diyemicemmm oğlum çok üzdüü beni bugünn çok ağladımmm
boynuna 2 kere kordon dolanmışşş maalesff ama oğlum çok iiyiiymiş kilosuda çok şükür çok iyii dr.um ona bi zarar vermez sadece hareketlerine çok dikkat et ani bi azalma olduğunda benii ara hemen dedii sadece bu şekilde devam ederse açılmassa kendiliğinden sezeryan yapıcaz 39.hafatada normal doğuma alamam seni dediii ben o dolnamayı duyunca başladım ağlamaya yarım saat kendimi suusturamadımmm çok üüzldüm onun için çok endişeleniyorummm ama dr.um ben bi zarar olucağıını düşünsem oğlum zaten 3 kilo oladu şu anda hemen sezeyanla alırım onun için endişelenme 3 4 gün de bi gel bakalım için rahat etsin diyor salı tekrar gidicem ama artık doğuma kadarr kabus gibii bana ayın 26 sında alalım diyoruz ama ben 20 gün bu sitrese dayanabilirmiyim bilmiyorum bu konu hakkında bi bilgisii olan varmı kızlarrr oğluma bişey olmaz demii çok korkuyorummmm lütfenn bana duaa edinnnn ...
Slm kızlarrrr
bugün kimsecikler ugramamaışşşş
nerelerdeiniz bakalımmmm
burcuuuuuuu sesin çıkmıyorr hayırdırrr kuzummmmm
ecrinn nerdesinn ogluşunu görmüşsündür yazmamışın bizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?