maşallah süphanallah.transferin nezaman oldu bende 4. ayım olucaktı
tü tü tü maşallah
3 ayım bitti cnm benim bu perşembe 4 doluyo
ultrasonun bi zararı yokmuş ayrıca...dr umdan kesin bilgi aldım bu konuda
2aralıktı cnm transferim..sen neredensin
cnm 14.haftada kesinleşti,kesinleştiği gün doğum günümdü hatta çok güzel bi doğum günü hediyesi oldu bize:)maşallah canımm
bende yarın 14 haftaya giricem inşallahh..
senin cinsiyeti tam hangi haftada belli oldu..
aynı gün olmuş transferimiz çerkezköydeyim ben ama istanbul beyliklidüzü medikanada yaptırdım. sen nerdesin
allah sabır versin yaaaevet eşime gördünmü bak tutunacakmı diye korkuyorduk ama bebişimiz sımsıkı tutunmuş onu zorla koparıyolar dediğimde bizde sözün bittiği yerdeydeydik.hiç bir olumsuzluk vede bi belirti olmadı inan içime bi huzursuzluk düştü eşim pimpiriklilik yaptığımı düşünmesin diye kanamam var dedim doktor kızıcak hani kanama diyicek derken şehzadeyi rahatsız ettik diye asabiydi birazda tak diye kalbi durmuş dedi.
maşallahhhh maşallahhhhhhmaşallah canımm
bende yarın 14 haftaya giricem inşallahh..
senin cinsiyeti tam hangi haftada belli oldu..
şişşt pişşt bakarmısınz...
kızlzar gittim geldim kontrole
gayet güzel bi mkontrol geçti bebiş hareketliydi ama çok değil
dr ölçtü 166 gr olmuş dedi ve bana sordu kilo alımımı bende 75 le başladım bulantı istifra 70e düştüm şimdi 72 73 gidip geliyorum bi türlü eski kiloma bile geri dönemedim dedim oda daha iyi ya daha ne istiyosun dedi...
4lü için kan verdim
kan sonuçlarınız çıksın gelirsiniz yine bakarız dedi
hareketlerini ne zaman hissedecem dedim ooo daha 1 ayın var 20 haftadan sonra dedi...
bekliyorum...
zambak benimde hamilelikten önce göbiş vardı cnm
şimdi hamileliktende şişti bunca şiş karnımla kilo almışımdır dedim ama meğrse almamışım...
sen kaç kilo ile başladın şuan ne kadarsın...
zambak ben bulantı zamanı çok kilo verdi istifradan sebep...
kiloya herşeye razıyız be cnm nerelerden geldik bu yollara tabi herşeyin fazlası zarar...
ayy yok canım kilomuu ahvahhh etmmiyorummmm
ama bebege zararı olmasında ben kiloyu hallederim sonraa
buzamanımıza çokk şükürr rabbim herkese versinnn
Benimde kontrolüm vardı..Dörtlü için de kan verdim..58 kiloydum,60 olmuşum..Doktor kesinlikle alma dedi...6. aydan sonra almalıymışız..Bebek daha 200 gr bile değil nerene kilo alıyosun bile dedi....Şu sonuçlar çıksa da rahatlasak..
ben 14 kilo aldım 3 ayda biliyomunuz bu rakam size bu konuya takmamanız gerektiğini ıspatlar sanırım.
tüm hamilelikte alınması gereken kiloyu almışsın cnm hayırdır bi sorunmu vardı?
sen 18.haftanın içindesin ve 2kilo almışsın maşallahh valla
ben 14 kilo aldım 3 ayda biliyomunuz bu rakam size bu konuya takmamanız gerektiğini ıspatlar sanırım.
Kesinlikle canım ne isterse yiyorum...Ama meyve,ceviz,yoğurt ve mutlaka tahıl ekmeği tüketiyorum..çok kilo almak değil korkum ama doktorum ne kadar az kilo o kadar sağlıklı gebelik dio..Düşünsenize bebek daha 200 g..Kilo nerede? Önemli olan bebeğin beslenmesiymiş..Bide ben çalışıyorum..Öğretmenim..Bütün gün koşturuyorum..O yüzden herade...sizler kaç kilo aldınız? Bebişler kaç kilo?
Benimde kontrolüm vardı..Dörtlü için de kan verdim..58 kiloydum,60 olmuşum..Doktor kesinlikle alma dedi...6. aydan sonra almalıymışız..Bebek daha 200 gr bile değil nerene kilo alıyosun bile dedi....Şu sonuçlar çıksa da rahatlasak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?