2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

maşallah canımm
bende yarın 14 haftaya giricem inşallahh..
senin cinsiyeti tam hangi haftada belli oldu..
cnm 14.haftada kesinleşti,kesinleştiği gün doğum günümdü hatta çok güzel bi doğum günü hediyesi oldu bize:)
ama ben yinede 4 hafta sonra detaylı usg de kesinleşmesini bekliyorum ona göre alışverişler yapıcam...
aynı gün olmuş transferimiz çerkezköydeyim ben ama istanbul beyliklidüzü medikanada yaptırdım. sen nerdesin

ben istanbulda oturuyorum cnm.memorial okmeydanında yaptırdım...

allah sabır versin yaaa
çok zor gerçektennn
maşallah canımm
bende yarın 14 haftaya giricem inşallahh..
senin cinsiyeti tam hangi haftada belli oldu..
maşallahhhh maşallahhhhhh
kontrolün ne zamandı

maşallahhhh büyüyor demekk
nekadar şanslısın ne kafa yoruyosun kilo alamamana
keşke bende almasannn gidişatım hiç iyi degilll bu gidişe kapılardan sıgmam
karnım büyüdü zatenn ki yarısii göbekkk

zambak benimde hamilelikten önce göbiş vardı cnm
şimdi hamileliktende şişti bunca şiş karnımla kilo almışımdır dedim ama meğrse almamışım...
sen kaç kilo ile başladın şuan ne kadarsın...

80le başladım 83kilo oldumm ki daha 3. ayım dolmadıı
allahtan boyum uzun azcık oradan kurtardımm
ben de bulantı gibi bir belirti yoktu yediklerimde kilo yaptı diye düşünüyorumm

kiloma ragmen göbegim çok degildiama vardıı
erkenden çıktı karnımm

bazılarının göbegi çok geç çıkıyor iç karnı büyük deniyor onlar için nekadar dogru bilmiyorumm
ama dogruysa demekkii benimm hiç büyük degill iç karnımmm

zambak ben bulantı zamanı çok kilo verdi istifradan sebep...
kiloya herşeye razıyız be cnm nerelerden geldik bu yollara tabi herşeyin fazlası zarar...

zambak ben bulantı zamanı çok kilo verdi istifradan sebep...
kiloya herşeye razıyız be cnm nerelerden geldik bu yollara tabi herşeyin fazlası zarar...

ayy yok canım kilomuu ahvahhh etmmiyorummmm
ama bebege zararı olmasında ben kiloyu hallederim sonraa

buzamanımıza çokk şükürr rabbim herkese versinnn

Benimde kontrolüm vardı..Dörtlü için de kan verdim..58 kiloydum,60 olmuşum..Doktor kesinlikle alma dedi...6. aydan sonra almalıymışız..Bebek daha 200 gr bile değil nerene kilo alıyosun bile dedi....Şu sonuçlar çıksa da rahatlasak..

sen 18.haftanın içindesin ve 2kilo almışsın maşallahh valla

tüm hamilelikte alınması gereken kiloyu almışsın cnm hayırdır bi sorunmu vardı?

aslına bakarsan bi sorun yoktu gerçi doktora sormadım hiç çünkü mantıklı cevaplar alamıyordum ama çok takılmadığım için üstünde durmadım takılmama sebebim 28 yaşındayım ve hep çok zayıftım boyum 1,73tü 53kiloydum dolayısıyla bu kilo çok iyi geldi.

sen 18.haftanın içindesin ve 2kilo almışsın maşallahh valla

ben 14 kilo aldım 3 ayda biliyomunuz bu rakam size bu konuya takmamanız gerektiğini ıspatlar sanırım.

Kesinlikle canım ne isterse yiyorum...Ama meyve,ceviz,yoğurt ve mutlaka tahıl ekmeği tüketiyorum..çok kilo almak değil korkum ama doktorum ne kadar az kilo o kadar sağlıklı gebelik dio..Düşünsenize bebek daha 200 g..Kilo nerede? Önemli olan bebeğin beslenmesiymiş..Bide ben çalışıyorum..Öğretmenim..Bütün gün koşturuyorum..O yüzden herade...sizler kaç kilo aldınız? Bebişler kaç kilo?

bızım bugun 16. haftaya gırdık.58 ıle hamıle kaldım 62 kıloyum....her aya bı kılo:)bu gıdısle doguma kadar 90 olurum heraldeee...

cnm hayırlı sonuçlar alırsım umarım ama doktorunun bu şekilde yaklaşımı çok enteresan ben ilk 3 ay kilo almadım doktorum ama bundan sonra kilo almalısınn dedii ilk 3 aydan sonrada alınması gerektiğini birçok doktordon duydumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…