Canım zaten 3'lüyü bir çok dr. yapmıyor. Biraz sanki para tuzağı gibi geliyor bana da. hem güvenilirliği de 2'li den düşükmüş. Öyle olunca yaptırmak çok mantıksız geliyor.
CANIM KOLAYI VAR SİGORTADA BİR KURUŞ BİLE VERMİYOSUN:87::87::87::87:TEST YAPTIRMAK İSTEYEN SİGORTAYA GİTSİN AYNI BENİN GİBİ
Canım zaten 3'lüyü bir çok dr. yapmıyor. Biraz sanki para tuzağı gibi geliyor bana da. hem güvenilirliği de 2'li den düşükmüş. Öyle olunca yaptırmak çok mantıksız geliyor.
bencede öyle bakalım canım kontrolde dr ısrar etmezse yapmıcam..
bencede öyle bakalım canım kontrolde dr ısrar etmezse yapmıcam..
ben 2li yaptırmadım.3 lü de düşünmüyordum.ama uzun aralıklı zamanlarla gidince doktora yaptırmıcam diyemedim.gıkım çıkmadı.
duygu seni burda görmüşken benim bebişte kızz listeye eklenmemiş.gözden kaçmış heralde.eklersen sevinirim
Kızlar randevudan dönüyorum çoook güzel haberlerim var sizeee
Önce benden başlıyım, o ağrı şikayetlerini doktora söyledim aynı Hanzade nin dediği açıklamayı yaptı bana, rahim yukarı doğru çıktığından rahmi tutan bağlar aşağıya doğru çekme yapabiliyormuş bu da ağrıya sebep olurmuş normalmiş yani çok rahatsız ediyorsa Minoset al dedi bana. Bu arada hamileliğin başından beri 2.5 kilo almışım doktor süperr çok iyi dedi, böyle devam et en fazla 12 kilo almış olursun zaten gebelik sonuna kadar dedi beni çok rahatlattı yaniii
Sonra bebeğimi gördük doktor geçen sefer cinsiyetinden tam emin olamamıştı benimki yine bağdaş kurmuş baya direndi huysuzluk yaptı ama en sonunda kesin kız dediBebeğim 280 grammış 21 cm imiş çok güzel buldu bu değerleri de. Bahsettiğim ağrıdan dolayı rahmin pozisyonuna baktı onu da beğendi erken doğum tehdidi yok görünüyor şu an dedi.
Veeeee renkli ultrasonla bebeğimin resminii gördüüüm, sürekli eliyle yüzünü kapatıyordu huysuzum ama çokkkkk tatlıydıı sanki babasına benzeyecek gibi. Burnu çok güzelmiş doktoru öyle dedi yanakları da tombişş tombişşşVideoda çekti ultrasondan doktorum şu an izliyorumm bu doğsun ben bunu yerim sanırım kızlarrr
Dörtlü tarama testi yaptırdım bir de aslında test yaptırmak gibi bir niyetim yoktu ama doktoruma çok güveniyorum bir kaç hastam oldu ikili testi iyi çıkıp daha sonra amniyosentezde down sendromu teşhisi konulan dedi ben de tamam dedim. Sonuçta tıp bunları hizmetimize sunmuş niye yararlanmayalım
gözün aydın canım peki üçlü test yapmışmıydın neden dörtlü??
[peki canım üçlüyü kaçıncı haftada yapıyolar 20 hafta geç mi olur?ben 2li yaptırmadım.3 lü de düşünmüyordum.ama uzun aralıklı zamanlarla gidince doktora yaptırmıcam diyemedim.gıkım çıkmadı.
duygu seni burda görmüşken benim bebişte kızz listeye eklenmemiş.gözden kaçmış heralde.eklersen sevinirim
Valla ben 3lüyü bırak 4 lüyü yaptırdımMuayene ile birlikte 290 kağıt püffff İnşallah çalıştığım yer sorun çıkarmaz da öder yoksa göçtüm bu ay
Önce benden başlıyım, o ağrı şikayetlerini doktora söyledim aynı Hanzade nin dediği açıklamayı yaptı bana, rahim yukarı doğru çıktığından rahmi tutan bağlar aşağıya doğru çekme yapabiliyormuş bu da ağrıya sebep olurmuş normalmiş yani çok rahatsız ediyorsa Minoset al dedi bana. Bu arada hamileliğin başından beri 2.5 kilo almışım doktor süperr çok iyi dedi, böyle devam et en fazla 12 kilo almış olursun zaten gebelik sonuna kadar dedi beni çok rahatlattı yaniii
Sonra bebeğimi gördük doktor geçen sefer cinsiyetinden tam emin olamamıştı benimki yine bağdaş kurmuş baya direndi huysuzluk yaptı ama en sonunda kesin kız dediBebeğim 280 grammış 21 cm imiş çok güzel buldu bu değerleri de. Bahsettiğim ağrıdan dolayı rahmin pozisyonuna baktı onu da beğendi erken doğum tehdidi yok görünüyor şu an dedi.
Veeeee renkli ultrasonla bebeğimin resminii gördüüüm, sürekli eliyle yüzünü kapatıyordu huysuzum ama çokkkkk tatlıydıı sanki babasına benzeyecek gibi. Burnu çok güzelmiş doktoru öyle dedi yanakları da tombişş tombişşşVideoda çekti ultrasondan doktorum şu an izliyorumm bu doğsun ben bunu yerim sanırım kızlarrr
Dörtlü tarama testi yaptırdım bir de aslında test yaptırmak gibi bir niyetim yoktu ama doktoruma çok güveniyorum bir kaç hastam oldu ikili testi iyi çıkıp daha sonra amniyosentezde down sendromu teşhisi konulan dedi ben de tamam dedim. Sonuçta tıp bunları hizmetimize sunmuş niye yararlanmayalım
gözün aydın canım peki üçlü test yapmışmıydın neden dörtlü??
Ben en son 2 liyi yaptırmıştım 3 lü ye ek olarak başka bir maddeye daha bakıyorlarmış kanda valla doktor istedi ben de zaten Leyla idim o an bebeğimi gördüğümden hiç düşünmedim aslında yapalım deyince direkt tamam dedim
Ben en son 2 liyi yaptırmıştım 3 lü ye ek olarak başka bir maddeye daha bakıyorlarmış kanda valla doktor istedi ben de zaten Leyla idim o an bebeğimi gördüğümden hiç düşünmedim aslında yapalım deyince direkt tamam dedim
anladım canım güzel sonuçlar alırsın inş bakalım benim dr ne isticek..
[
peki canım üçlüyü kaçıncı haftada yapıyolar 20 hafta geç mi olur?
ben 19+3 tüm yaptırdığımda.20.hafta oluyor.geç değil heralde.nette 22.haftaya kadar yazıyordu.
Kısaca çok güzeldi gün geçtikçe daha da bağlanıyorum kuzuma Allah bebeğimi korusun ve isteyen herkese bir evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah...
ben 19+3 tüm yaptırdığımda.20.hafta oluyor.geç değil heralde.nette 22.haftaya kadar yazıyordu.
bakalım canım artık doktora rica edicem sadece ayrıntılı ultrasona gireyim diye..
temizlik ve yemek yaptım, işlerim bitti. banyo yapıp kuaföre gidecektim. sular kesilldiiiiii:84: offf hem ter hem yemek kokuyorumbir saat içinde gelir inşallah.
esımle 1 haftadır limoniyız.. dıger tartısmalarımızdan cok farklı oldu bu seferkı... persembe gunu bebegımın %99 erkek olacagını sanarken (kendım boyle hıssederken )kız olacagını ogrendık.. ben cok sevındım cunku kız ıstıyordum her ne kadar erkek gıbı hıssetsemde.. cok saglıklı bır bebek dedı doktor..ama daha kapıdan cıkar cıkmaz esım yok dedı doktor hanım cocugumun pipisini gormedı ben gordum erkek olcak dedı.. doktor da o kadar cok baktı kı(ılk defa belkı 20 dk yakın) kesınlıkle bır erkek belırtısı yok dedı hatta.. dedım sevınmedın kızın olacagına yuzun asıldı..yok mok dedı ama bunu anlamak ımkansız tabı..sonra telefonda aılelerımıze haber verdık cınsıyetı merak edıp duruyorlardı zaten .. onlara bıle aynını soyledı..daha bellı degıl hersey degısebılır dedı..yaptıklarının yanında bıde bunu yapması cok asabımı bozdu..nıtekım 1 haftadır konusmuyoruz,aynı sofrada yemek yemıyoruz,onun nereye gıttıgınden benım benım nereye gıttıgımden onun haberı yok.yabancı gıbıyız..oyle ıste .. sevınemıyorum sayesınde...
merhaba kızlar ben 19 haftalık hamileyim.bebeğimin hareketlerini hissediyorum fakat 1 haftadır sandalyeden filan kalkarken yürüyemiyorum.sanki göbeğimin alt kısmında taş taşıyomuşum gibi oluyo sizdede oluyomu normalmi bilemiyorum lütfen yardım edin...çok korkuyorum...
Eyvaaahhh, hemen gelsin inşallahhhhEşin gelmeden süslenecek temizlenecek vaktin olur umarım yoksa insan kendini çok fenaaa hissediyor.
OOO Leynacım gelmiş. Tüh yine görüşemedik!! Mübarek ctesi ama işler pek fazla idi, gelemedim. Kimler gelmiş kimler geçmiş topikten.Neyse bakalım...
Keyfin nasıl oğlan anasııı. Haberin var mı benim kız da erkeğe döndüYani benden de bir şehzade geliyormuş. Kız fikrine çok alışmıştım ama olsun. Benim olsun, sağlıklı olsun da ister kız ister erkek olsun.
Bu arada Alçak köfte Hanzade yine yapmış yapiceni, Magnum nereden çıktı kız? Neyse eve dönerken bir 6'lı da ben alayım. Kilo alırsam, sorumlusu Hanzade ona göre.
kızlar randevudan dönüyorum çoook güzel haberlerim var sizeee
önce benden başlıyım, o ağrı şikayetlerini doktora söyledim aynı hanzade nin dediği açıklamayı yaptı bana, rahim yukarı doğru çıktığından rahmi tutan bağlar aşağıya doğru çekme yapabiliyormuş bu da ağrıya sebep olurmuş normalmiş yani çok rahatsız ediyorsa minoset al dedi bana. Bu arada hamileliğin başından beri 2.5 kilo almışım doktor süperr çok iyi dedi, böyle devam et en fazla 12 kilo almış olursun zaten gebelik sonuna kadar dedi beni çok rahatlattı yaniii
Kısaca çok güzeldi gün geçtikçe daha da bağlanıyorum kuzuma allah bebeğimi korusun ve isteyen herkese bir evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?