2011 Ekim Anneleri

Kızlar randevudan dönüyorum çoook güzel haberlerim var sizeee

Önce benden başlıyım, o ağrı şikayetlerini doktora söyledim aynı Hanzade nin dediği açıklamayı yaptı bana, rahim yukarı doğru çıktığından rahmi tutan bağlar aşağıya doğru çekme yapabiliyormuş bu da ağrıya sebep olurmuş normalmiş yani çok rahatsız ediyorsa Minoset al dedi bana. Bu arada hamileliğin başından beri 2.5 kilo almışım doktor süperr çok iyi dedi, böyle devam et en fazla 12 kilo almış olursun zaten gebelik sonuna kadar dedi beni çok rahatlattı yaniii

Sonra bebeğimi gördük doktor geçen sefer cinsiyetinden tam emin olamamıştı benimki yine bağdaş kurmuş baya direndi huysuzluk yaptı ama en sonunda kesin kız dedi Bebeğim 280 grammış 21 cm imiş çok güzel buldu bu değerleri de. Bahsettiğim ağrıdan dolayı rahmin pozisyonuna baktı onu da beğendi erken doğum tehdidi yok görünüyor şu an dedi.

Veeeee renkli ultrasonla bebeğimin resminii gördüüüm, sürekli eliyle yüzünü kapatıyordu huysuzum ama çokkkkk tatlıydıı sanki babasına benzeyecek gibi. Burnu çok güzelmiş doktoru öyle dedi yanakları da tombişş tombişşş Videoda çekti ultrasondan doktorum şu an izliyorumm bu doğsun ben bunu yerim sanırım kızlarrr

Dörtlü tarama testi yaptırdım bir de aslında test yaptırmak gibi bir niyetim yoktu ama doktoruma çok güveniyorum bir kaç hastam oldu ikili testi iyi çıkıp daha sonra amniyosentezde down sendromu teşhisi konulan dedi ben de tamam dedim. Sonuçta tıp bunları hizmetimize sunmuş niye yararlanmayalım

Kısaca çok güzeldi gün geçtikçe daha da bağlanıyorum kuzuma Allah bebeğimi korusun ve isteyen herkese bir evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah...

[

ay ay ayy severim ben o yüzünü kapatan minik elleriiii. ne güzel haberler bunlar zehracım maşallah gözün aydın cinsiyetiniz de kesinleşmiş, rahat rahat kıyafet ve eşyalarını alırsın artık. darısı başıma inşallah. hep böyle güzel haberler alırız inşallah canım tebrikler

temizlik ve yemek yaptım, işlerim bitti. banyo yapıp kuaföre gidecektim. sular kesilldiiiiii:84: offf hem ter hem yemek kokuyorum bir saat içinde gelir inşallah.

temizlik ve yemek yaptım, işlerim bitti. banyo yapıp kuaföre gidecektim. sular kesilldiiiiii:84: offf hem ter hem yemek kokuyorum bir saat içinde gelir inşallah.

Eyvaaahhh, hemen gelsin inşallahhhh Eşin gelmeden süslenecek temizlenecek vaktin olur umarım yoksa insan kendini çok fenaaa hissediyor.

İremcim profildeki bebek seninmi? Bir kızın var ikincisimi geliyor? Varysalım öyle yada değil, üzülme doğduğu zaman kızım diye deli olucak eşin, yaptığı hatanın farkına varır yakında belki çok büyük erkek isteği varken birden kız haberi alınca bir tuhaf olmuştur. Oysa evlat için didinip uğraşan o kadar çok insan varki rabbim yardım etsin inşallh kk da bile görebilir bunu... Biz 3 kız kardeşiz ve annem 3. kız kardeşimi hiç istememiş kazaran olmuş, 1 de erkek kardeşimiz var şimdi kızlarım iyiki sizi dourmuşum diyorda başka bir şey demiyorlar :)

Tebrik ederim canım burda kız bebeği bulana kupa veriyoruz biz eşin halt etmiş kızın hayırlı olsun annesi :)

Bazıları bebeği kasıkta taşır derler ama bu bir duyum, sen bence doktoruna bir görn nedenini en iyi o açıklar sana muayeneden sonra :) Korkma büyüme ağrılarıda olabilir tamam mı? :)

Eyvaaahhh, hemen gelsin inşallahhhh Eşin gelmeden süslenecek temizlenecek vaktin olur umarım yoksa insan kendini çok fenaaa hissediyor.

inşallah yaa. kuaföre gidip en azından saçımı yıkayatıym diye düşünüyorum ama asıl vücudumu yıkamam lazımdı. ppoff. bekliyorum artık napim.

:18:Eyvah eyvah, sen gitmemişmiydin rumuzcum Ama alabilirsin evet:) hem faydalıymış bebeğin tadına bayılacak ve beni çok sevicek annesine neler yediriyorum baksana :))

canım hoş geldin inan çok sevindim senin adına kucagınada aldıgın günleride görürsün işşallah darısı başıma işşallah:87::87::87::87:

Hanzade geldinmi eşime dedi getiricek bakalım sonum nereye gitcek yarım dünyadım tam dünya olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…