2011 Ekim Anneleri

hazır kilo konusu açılmışken aklıma geldi.16 hafta bitti 17. haftadayım hala +3 kilodayım kızlar ya. zaten 2,5 kiloyu ilk 3 ayda almıştım. son 1 ayda sadece 500 gr almışım. kilo alayım istiyorum ama tık yok. doktorum bebşin kilosu normal kafana takma alırsın diyo. sizde durum ne? moralim bozuluyo kilo almıyorum diye

Senin yerinde olsaydim zil takar oynardim. Ben 17 haftalikkten 6 kiloyu bulmusum inanamiyorum kendime.. Bebegin kilosu normalse takma bence herkes belirli bi kilo alacak diye bisey yok.. Demek ki hamilelik metabolizmani calistiriyor. Bol bol yiyip kilo veren bile var..

Gobegimin resmi var ama kilo belli olmuyr... Yine de ekleyeyim

Eki Görüntüle 195622

bende 2 kilo aldım verdim aynı kilolarımda sayıklıyorum..benimde bebek kilo alıyor herhalde haftaya cumartesi doktora gidicem biraz kilo alayım diyorum inş alırım biraz..

Çok yorucu bir gün geçirdim sabahtan beri rapor çıkarıyorum, resmen nevrim döndü, e tabi geçen hafta yaydırdım iyice şimdi acısı çıkıyor yarında kalanları toparlarım da haftasonuna doğru rahat ederim inşallah.. Doğru dürüst yemekte yiyemedim bugün bebeğimide hisedemedim aç kaldı yavrucum :85:

Geçmişe bakındım biraz amniosentez sonucunu bekleyen arkadaşlrım rabbim inşallah hayırlı güzel sevindirici haberlerle karşılaştırsın hepinizi... Unutmayın hepimiz herşeye adayız doğmadan ne olucak bilemeyiz hiç birimiz. Testler tedbir amaçlı yapılıyo ve asla Allahtan ümit kesilmez :)

Ben bitiğim resmen, hemen eve gidip bir şeyler atıştırıp uzanmak istiyorum... Hepinize iyi akşamlar...

Son düzenleme:

ben medical parka gidiyorum ama koca hastane orda böyle bir uygulama yok maalesef medıcanaya bakıyım bende ama muhtemelen oraya çekmeye çalışacaklar beni muayene doğum falan doktorumada alıştım değiştirme taraftarıda değilim ama tşkler bilgi için
acıbademde var bu uygulama bakmıştım birkaç hafta önce acıbademin sitesine girip bakabilirsin

hanzade dolgu topuklu şık ayakkabı arayan senmiydin ? limangoda birçok ayakkabı markası %70-%90 arası indirime girmiş genellikle topuklu modeller gördüm ama alçak topuklu yada dolgu topuklu modellerde var bir kaç markada bak istersen canım.

Son düzenleme:

Tamam canım çok iyi olur, dün bir tane aldım ama bugün ayaklarımı berbat vurdu, ayağımmı büyümüş anlamadım, kendi numaram 38 ayaklarım uzun incedir ama üst ön kısmından feci vurdu, yarın açmaya vericem ayakkabıcıya, canım çok pis yanıyor... Olmadı klasik babet alıcam işyeride ayapımdan zorla çıakrıcak değil heralde canımdan önemlimi Hemen bakayım haftasonu alırım, artık yazlık bişiler almak lazım hava yanıyor resmen her şeyim dasdaracık oluyor... Hadi ben kaçtım canım görüşmek üzere..

amaaaan yine çenelr düşmüş. Vallahi okuyum dedim okuyamadım. neyse bugün pek yoğundum. kafamı kaldıramadım işten. Yarın görüşürüz.
hERKESİ ÖPTÜÜÜÜÜÜÜM

ben açıkçası bunu ilk kez burda okuyunca düşündüm, testlerden kontrollerden hiç aklıma gelmemişti,
ben izmitteyim bide buralara yeni geldim sayılır hiç bilmiyorum, internetten bi tane buldum ama, birinin önermesi daha sağlıklı olurdu sanki...bide doğumun ne zaman olacağını doktor bile tam olarak bilemiyo normal doğumda, fotorafçı akla gelirmi o durumda bilemiyorum nasıl oluyo....

valla canım benim annemde şimdiden tembihledi beni doğum da kamera fotoğraf makinesi götürcez resim çekicez diye

kızlar geldim çok şükür herşeyini gördüm yavrumun 141 gran olmuş ama rahim boyum 2 santim olmuş çok moralım bozuldu 3 dü 2 olmuş riskteyim anlıcagınız bebgimi kaybetme riskim var çok kötüyüm çok moralim 0 bu bebgimde giderse 3 olucak gene ellerim boş kalıcak

allah korusun bacım iyi düşün ii olsun inş.. kaç haftalık bebeğin maşallah bu arada ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…