ay lütfen arayın gelince beni. telefonum var özlemde. 3 erkek anası baş başa verip nasıl kaynana olacağımızı konuşalım biraz
wuhuuuuuuuuuuuuuu
Daha olmadım ama bu konuda ders verebilcek kadar hazır hissediyorum kendimi
Inşallah birgün geleceğiz bir araya muhtemeelen ben izne çıkınca olabilcek ağustosta yani :87:
hazır kilo konusu açılmışken aklıma geldi.16 hafta bitti 17. haftadayım hala +3 kilodayım kızlar ya. zaten 2,5 kiloyu ilk 3 ayda almıştım. son 1 ayda sadece 500 gr almışım. kilo alayım istiyorum ama tık yok. doktorum bebşin kilosu normal kafana takma alırsın diyo. sizde durum ne? moralim bozuluyo kilo almıyorum diye
meraklı ben, özlem kiiimm? Miranda mı :44:
hazır kilo konusu açılmışken aklıma geldi.16 hafta bitti 17. haftadayım hala +3 kilodayım kızlar ya. zaten 2,5 kiloyu ilk 3 ayda almıştım. son 1 ayda sadece 500 gr almışım. kilo alayım istiyorum ama tık yok. doktorum bebşin kilosu normal kafana takma alırsın diyo. sizde durum ne? moralim bozuluyo kilo almıyorum diye
medicana hastanelerinde mutat kontrollerini medicana'da yaptıran hamilelere ücretsiz veriliyor bu "doğum koçluğu". kayıt yaptırıp telefon numaranı verirsen 7 veya 8 ay gibi onlar arıyorlarmış. toplam 2 hafta haftada 1 gün oluyormuş. nefes egzersizlerinin yanı sıra bebeği emzirme, gaz çıkarma gibi doğumdan sonra lazım olan bilgileri de veriyorlarmış. benim doktorum medicana'da olduğu için kayıt yaptırdım ama doğumu acıbadem'de düşünüyorum o yüzden acıbadem'i araştırıcam. orda varsa orda almayı düşünüyorum bu hizmeti.
hanzade dolgu topuklu şık ayakkabı arayan senmiydin ? limangoda birçok ayakkabı markası %70-%90 arası indirime girmiş genellikle topuklu modeller gördüm ama alçak topuklu yada dolgu topuklu modellerde var bir kaç markada bak istersen canım. www.................
ben şimdilik sadece isim olarak araştırıyorum. daha önce doğumuna doğum fotoğrafçısı almış olan arkadaşlarım karşılıklı görüşün kimi kandine yakın hissedersen onunla anlaş dediler. sonuçta en özel anınızda yanınzda bir yabancı olacak. ben 7,5-8 aylık olduğumda hepsiyle tek tek görüşüp öyle karar vericem sanırım. siz ne düşünüyorsunuz?
ben açıkçası bunu ilk kez burda okuyunca düşündüm, testlerden kontrollerden hiç aklıma gelmemişti,
ben izmitteyim bide buralara yeni geldim sayılır hiç bilmiyorum, internetten bi tane buldum ama, birinin önermesi daha sağlıklı olurdu sanki...bide doğumun ne zaman olacağını doktor bile tam olarak bilemiyo normal doğumda, fotorafçı akla gelirmi o durumda bilemiyorum nasıl oluyo....
kızlar geldim çok şükür herşeyini gördüm yavrumun 141 gran olmuş ama rahim boyum 2 santim olmuş çok moralım bozuldu 3 dü 2 olmuş riskteyim anlıcagınız bebgimi kaybetme riskim var çok kötüyüm çok moralim 0 bu bebgimde giderse 3 olucak gene ellerim boş kalıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?