kızlar geldim çok şükür herşeyini gördüm yavrumun 141 gran olmuş ama rahim boyum 2 santim olmuş çok moralım bozuldu 3 dü 2 olmuş riskteyim anlıcagınız bebgimi kaybetme riskim var çok kötüyüm çok moralim 0 bu bebgimde giderse 3 olucak gene ellerim boş kalıcak
pasam, iyi düşün iyi olsun arkadşaım, herşey güzel olacak bu defa senn için içini ferah tut dikkat et kendine.
evett kızlar nerdeyse bir haftadır annemlerdeyiz, sebebi iski sağolsun, binamızın suyu yan apartmana sızıyomuş diye geldi çalışma yaptı 1 haftadır suyumuz kesikti bizde annemlerdeydik..
bugün geldik daha evimize,
ctesi doktordaydık, bebiş çok iyi çok şükür ama bağdaş kurup yattığı için gene kesin cinsiyeti söyleyemedi doktor ama ikinci kez erkek gibi görünüyor kemik ve çatı yapısına bakılırsa dedi.
3lü testi yaptırmadı ikili testte sorun olmadığı için, 1 ay sonra detaylı ultrasona giricekmişim.
hala -2 kg deyim hiç kg almadım.
bebek 14 cm 186 gram :)
maşallah canımkaç haftalıksın??
allah korusun bacım iyi düşün ii olsun inş.. kaç haftalık bebeğin maşallah bu arada..
aklına güzel şeyler getir iyi şeyler olsun allah vermek istedikten sonra ne olursa olsun benimde gebelik riskte allaha sadece dua edıyorum ben ve benim gibi bebeğini kaybetme riski olan insanlara....
pasam, iyi düşün iyi olsun arkadşaım, herşey güzel olacak bu defa senn için içini ferah tut dikkat et kendine.
evett kızlar nerdeyse bir haftadır annemlerdeyiz, sebebi iski sağolsun, binamızın suyu yan apartmana sızıyomuş diye geldi çalışma yaptı 1 haftadır suyumuz kesikti bizde annemlerdeydik..
bugün geldik daha evimize,
ctesi doktordaydık, bebiş çok iyi çok şükür ama bağdaş kurup yattığı için gene kesin cinsiyeti söyleyemedi doktor ama ikinci kez erkek gibi görünüyor kemik ve çatı yapısına bakılırsa dedi.
3lü testi yaptırmadı ikili testte sorun olmadığı için, 1 ay sonra detaylı ultrasona giricekmişim.
hala -2 kg deyim hiç kg almadım.
bebek 14 cm 186 gram :)
17+4 canım ......
toplu cevap veriyorum kusura bakmayın yatarak yazması zor oluyodaben bugün tam 4 aylık oldum çizelgem vardı kaldırdım strese giriyorum diye 2 oglumuda bu aralar kaybettim canımın acımasını istemiyorum ben çok kötüyüm kendi doktorum degil bu gittigim başka adamda hoşuma gitmedi rahim boyum kısalıgı canımı sıkıyo nuda giderse ellerimden iyi düşünüp iyi olsun diyorum düşündükçe canım acıyo benim hemde çok bildiginiz gibi degil bunada bir şey olursa ne derim aileme helede eşime kahrolur adam benim yüzümden zaten adam baba olamıyo ben ne yapayım nerelere gideyim kafamı nerelere vurayım offffffffiçim sıkılıyo offffffffff
maşallahbenim dr hiç bebeğimin kaç cm kaç gr olduğunu söylemiyo.. yolduracak ban kendini
sana verdiği ultrason çıktısını dikkatli incelersen görebilirsin.
hiç öyle konuşma canım allahın zoruna gider.. herşeyin hayırlısını iste allahtan bebeğin için dua et...
canım zaten bu bebk dualarla birde rabbimin sayesinde duruyo alnıma ne yazuldıysa onu yaşıyorum malesefrabbim yardımcım olsun
canım benım ya sen nekadarda dolmussun boyle sınav tabı bunlar ama yasan anlar ancak mutlaka rabbım sızlere bagıslasın mınıgını umarım hersey yolunda gıder canını sıkma ıyı dusun ıyıyı cagır kalbını ferah tut senı bırakmıycak mınıgın o mutlulugu tadıcaksın ınsallah uzulme lutfen bu sefer basarıcaksınız inş.canım zaten bu bebk dualarla birde rabbimin sayesinde duruyo alnıma ne yazuldıysa onu yaşıyorum malesefrabbim yardımcım olsun
canım benım ya sen nekadarda dolmussun boyle sınav tabı bunlar ama yasan anlar ancak mutlaka rabbım sızlere bagıslasın mınıgını umarım hersey yolunda gıder canını sıkma ıyı dusun ıyıyı cagır kalbını ferah tut senı bırakmıycak mınıgın o mutlulugu tadıcaksın ınsallah uzulme lutfen bu sefer basarıcaksınız inş.
işşalah canım ya cinsiyetine kıza benziyo dedi inan çok sevindim ömürüm diye sevicem onu ama erkege dönerse hiç şaşmam23 kesin belli olucak işşallah ozaman tam 17 haftalık olucaz allah nasip ederse neyse ben çıkıyorum dua edinde iyi olsun herşey
toplu cevap veriyorum kusura bakmayın yatarak yazması zor oluyodaben bugün tam 4 aylık oldum çizelgem vardı kaldırdım strese giriyorum diye 2 oglumuda bu aralar kaybettim canımın acımasını istemiyorum ben çok kötüyüm kendi doktorum degil bu gittigim başka adamda hoşuma gitmedi rahim boyum kısalıgı canımı sıkıyo nuda giderse ellerimden iyi düşünüp iyi olsun diyorum düşündükçe canım acıyo benim hemde çok bildiginiz gibi degil bunada bir şey olursa ne derim aileme helede eşime kahrolur adam benim yüzümden zaten adam baba olamıyo ben ne yapayım nerelere gideyim kafamı nerelere vurayım offffffffiçim sıkılıyo offffffffff
kızlar geldim çok şükür herşeyini gördüm yavrumun 141 gran olmuş ama rahim boyum 2 santim olmuş çok moralım bozuldu 3 dü 2 olmuş riskteyim anlıcagınız bebgimi kaybetme riskim var çok kötüyüm çok moralim 0 bu bebgimde giderse 3 olucak gene ellerim boş kalıcak
neresinde yazıyo canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?