2011 Ekim Anneleri

aklına güzel şeyler getir iyi şeyler olsun allah vermek istedikten sonra ne olursa olsun benimde gebelik riskte allaha sadece dua edıyorum ben ve benim gibi bebeğini kaybetme riski olan insanlara....

pasam, iyi düşün iyi olsun arkadşaım, herşey güzel olacak bu defa senn için içini ferah tut dikkat et kendine.

evett kızlar nerdeyse bir haftadır annemlerdeyiz, sebebi iski sağolsun, binamızın suyu yan apartmana sızıyomuş diye geldi çalışma yaptı 1 haftadır suyumuz kesikti bizde annemlerdeydik..
bugün geldik daha evimize,

ctesi doktordaydık, bebiş çok iyi çok şükür ama bağdaş kurup yattığı için gene kesin cinsiyeti söyleyemedi doktor ama ikinci kez erkek gibi görünüyor kemik ve çatı yapısına bakılırsa dedi.

3lü testi yaptırmadı ikili testte sorun olmadığı için, 1 ay sonra detaylı ultrasona giricekmişim.
hala -2 kg deyim hiç kg almadım.
bebek 14 cm 186 gram :)

maşallah canım kaç haftalıksın??

allah korusun bacım iyi düşün ii olsun inş.. kaç haftalık bebeğin maşallah bu arada ..

aklına güzel şeyler getir iyi şeyler olsun allah vermek istedikten sonra ne olursa olsun benimde gebelik riskte allaha sadece dua edıyorum ben ve benim gibi bebeğini kaybetme riski olan insanlara....

toplu cevap veriyorum kusura bakmayın yatarak yazması zor oluyodaben bugün tam 4 aylık oldum çizelgem vardı kaldırdım strese giriyorum diye 2 oglumuda bu aralar kaybettim canımın acımasını istemiyorum ben çok kötüyüm kendi doktorum degil bu gittigim başka adamda hoşuma gitmedi rahim boyum kısalıgı canımı sıkıyo nuda giderse ellerimden iyi düşünüp iyi olsun diyorum düşündükçe canım acıyo benim hemde çok bildiginiz gibi degil bunada bir şey olursa ne derim aileme helede eşime kahrolur adam benim yüzümden zaten adam baba olamıyo ben ne yapayım nerelere gideyim kafamı nerelere vurayım offffffffiçim sıkılıyo offffffffff

hiç öyle konuşma canım allahın zoruna gider.. herşeyin hayırlısını iste allahtan bebeğin için dua et...

canım zaten bu bebk dualarla birde rabbimin sayesinde duruyo alnıma ne yazuldıysa onu yaşıyorum malesefrabbim yardımcım olsun
canım benım ya sen nekadarda dolmussun boyle sınav tabı bunlar ama yasan anlar ancak mutlaka rabbım sızlere bagıslasın mınıgını umarım hersey yolunda gıder canını sıkma ıyı dusun ıyıyı cagır kalbını ferah tut senı bırakmıycak mınıgın o mutlulugu tadıcaksın ınsallah uzulme lutfen bu sefer basarıcaksınız inş.

işşalah canım ya cinsiyetine kıza benziyo dedi inan çok sevindim ömürüm diye sevicem onu ama erkege dönerse hiç şaşmam23 kesin belli olucak işşallah ozaman tam 17 haftalık olucaz allah nasip ederse neyse ben çıkıyorum dua edinde iyi olsun herşey

demek kıza benzıyo dedıler degısmezse sana arkadas gelıo demektır rabbım ıkınızıde korusun umarım bızımkıde degısmez en son kıza benzıyordu 18 haftalık olmasını beklıyorum ozaman gıdıcem ınsallah hoscakal canım bende netten bı ıkı sey bakıyorum cıkıcam bırazdan :80:

canım sen bu bebeği çok istiyorsun sakın gönlünü doğrudan ayırma ki allah ta seni ödüllendirsin sakın sitem etme herşey 'o'ndan... eşin senin yüzünden baba olamadığını düşünmüyordur eminim iyi gündede kötü gündede yanında olacaktır sen demiyormusun her istediğimi yapıyor beni yerimden kaldırmıyor eşine bu kadar sadık bir aile reisi asla böyle düşünmez sen ve o değil sizsiniz ne düşünürseniz ne yaparsanız beraber sıkıntılarda beraber çekilecek mecbur..sakın umudunu yitirme rabbim hakkınızda-hakkımızda hayırlısını versin inşallah

canım benim yüreğini ferah tut benimde bu 4. sürekli dua ediyorum inşallah onun için herşey yolundadır diye ,sende dua et ,bide sürekli onu düşünmemeye çalış zor oluyo ama başka şeylerle uğraş ,bence bu çok ters etki ediyo keza ben bundan önceki 2 sinde öyle çok kafama takmıştım ,bu defa düşünmemeye kafama takmamaya ç.alışıyorum ,hele ben bu forumdan hiç çıkmıyodum ,okula gidene kadar başından ayrılmıyodum ,bu defa ara verdim ,hamile kaldığımdan beri 3-4 kere yazmışımdır ,buda çok etkliyo beni anladım.hiç bişeye canını sıkma ,doktorum en azından hamile kalabiliyosun buna bile sevinmelisin demişti bana kendini bu şekilde teselli et.

paşam lütfen içini ferah tut.kötü düşünme.bol bol dua et.muhakkak ediyosundur ama daha çok et bu bebişin Allahın izniyle seninle kalacak.canını sıkma dualarımız seninle bunu unutma.bugünleri en kısa zamanda atlatıp bebişine kavuşacaksın inş.sen moralini bozma yoksa bebişinde üzülür.

Allah'ım hepimiz için hayırlısını versin canım. Bende çok zor geçiriyorum hamileliği, ne kanamalarla gittim dr.a. Muayne odasında bile dr. üstümü giyinirken azarladı beni, artık oyalanma otur dedi. Çok yüksek düşük riskin var dedi. Allah'a şükür bu günlere kadar geldik. Biliyorsun yüce Rab'bim ol desin herşey olur, o yüzden ümitsizliğe düşme ve dualarını eksik etme. Bende hergün hepimiz için bol bol dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…