merhabalaar.. eslemcim seni gördüm peşindne koştum geldim banada yer varmı aranızdaa:26:
öncelikle herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum inşallah hepimiz yavrucuklarımızı hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kucağımıza alıp anneli babalı sağlıkla büyütmek nasip olur hepimize inşallah
izninizle bir sorum olucak son bikaçgündür kasıklarımda sızıyla birlikte ağrıda olunca doktor yolunu tuttum şükür bebeğim iyiydi fakat yapılan tetkikler sonucu idrar yolu enfeksiyonu olduğu ortaya çıktıtek kullanımlık monurol ve birde antibiyotik verildi bu yada benzeri bi rahatsızlık yaşayan varmı aranızda arkadaşlar bu enfeksiyon ne kadar sürede geçer bend eolduğu sürece bebeğime zararı olurmu acaba doktor ilerlerse hoş olmıcanı söledi şimdilik rahat ol dedi ama nedense içime sinmiyo acaba panik olmamam içinmi sölemedi bu arada bende allah kısmet ederse ekim annesi olucam inşallah 16 haftalık gebeyim ( bayılıyorum her defasında hamileyim demeye şükürler olsun yüce rabbime)tuğba ben dualarım kendimle birlikte tüm gebe arkadaşlarla allaha emanetsiniz
sat 31 ocak ekim sonuna oğlum doğcak kısmetseve 72 kilo başladım şimdi 68 kiloyum. seviniyim mi ağlıyim mi kiloma bilmiyom. kasım annesi olacakkken 2. sezaryen olcağı için sizlerin arasına katılıyorum iyi ki de burdayım baya popüler olmuş burası yafu! bebek süslemeleriyle ilgili benim topicime de bakabilirsiniz arkadaşlar . ordan kendi blog sayfamda ilk kızımda yaptıklarımı ve şimdi planladıklarımı hazırlıklarımı önerilerimi görebilirsiniz. herkese kolay rahat bi hamilelik geçirmeleri dileğiyle iyi günler diliyorum:80:
bu url açılmazsa kopyalıp menu cubuguna yapıştırın
merhaba arkadaşlar ben ebru bir süredir sizleri takip ediyorum tesadüfen farkettim bu siteyi biraz geç oldu ama benmle aynı duyguları aynı stresleri paylaşan insanlarla bir arada olmak çok rahatlatıcı çevremde kimse beni anlamazken özellikle bende ekim annesi olucam 16+4 haftadayım bir oğlum olucak hayırlısıyla(beklentim ve isteğim kızdı fakat maalesef tutmadı) şimdi tek düşündüğüm sağlıklı olabilmesi.bir çok sıkıntılarım oldu mide bulantısı koku problemi mutfağa girememe yemek yapamama gibi kendimi aman allahım bu nedir böyle nasıl biticek bu diye söylenirken buldum tamda bu sırada kk yı ve dolayısıyla benmle aynı şeyleri paylaşan insanların varlığını keşfettiğim siz değerli anneleri okumaya başladım bu beni çok rahatlattı ve allaha şükür şimdi sıkıntıların çoğu bitti bunda sizinde emeğiniz var tşkler bilmeden yanımda olduğunuz için sevgileerr
Hoşgeldiniz aramızahanımlarcıımm ben 74 kg ıle hamıle kaldım sımdı 70 kg yım..ben asermedım nazar deymesın kılo verdım..19 haftalık olduk bız erkek bebişimiz..tabi bundan sonra belli olcak kg alıp almıcamız 6. aydan sonra alınıomuş oyle dıyolar
kızlar bebişimin cinsiyeti belli olduoğlum oluyor
kızlarrr benimde cinsiyeti belli olduu oğlum oluyorrr pipişsinii gösterdiii sonundaaa balbulaşığı yavrum benim :)))))))
anneler mrblar..o kadaer uzun zaman oldu ki yazmıyalı çoğunuzla hiç konuşmamışım..:78:
ama bu arada takip ediyodum da..
neysem neticeyle aranıza döndüm tekrardan..alın benide aranısaaa...
bu arada bende olanları bende anlatiim şu ana kadar ki testler normal çıktı sıkıntı yok çok şükür..vee benimde çocuumun pipisi var..erkek olcak inş.
allahım hepimize hayırlısıyla sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin...
Cinsiyetleriniz hayırlı olsun kızlarmerhaba kıssslarrr,
ben arada gırıomm ama unutulmuşumdur herladeeee...neysem ben de öğrend,m yawrummm kızzzmışşş... Rabbim hepimize hayırlı evlat rahat doğumllar nasippp etsin...bide isim konusunda yardım isticemmm var mı baktığınız sitelerrr falan...bide neler alıosunuz..bu park yatak konusunda ne düşünuosunuz.ben odasınınn dışında bnm yanımda bir süre kalsın istıorum park yataklar uygun mudur, araştırann var mı acabaa???
kızlar geldim çok şükür herşeyini gördüm yavrumun 141 gran olmuş ama rahim boyum 2 santim olmuş çok moralım bozuldu 3 dü 2 olmuş riskteyim anlıcagınız bebgimi kaybetme riskim var çok kötüyüm çok moralim 0 bu bebgimde giderse 3 olucak gene ellerim boş kalıcak
Canım üzme kendini Emin ol bizde seninle beraber üzülüyoruz İnşallah sağ salim alıcaksın kucağına hepimizin duaları seninle ve bebeğinle Üzme yiğenimizi kötü şeyler düşünme İsyan etme şükret en azından hamile kalabiliyosun Sevincinin yarım kalmasıda çok zordur yaşamayan bilemez ama beterin beteri vardır Allahım senide bebeğinide korusun inşallah