2011 Ekim Anneleri

Hoşgeldiniz aramıza
kızlar bebişimin cinsiyeti belli oldu oğlum oluyor

kızlarrr benimde cinsiyeti belli olduu oğlum oluyorrr pipişsinii gösterdiii sonundaaa balbulaşığı yavrum benim :)))))))

Cinsiyetleriniz hayırlı olsun kızlar

Canım üzme kendini Emin ol bizde seninle beraber üzülüyoruz İnşallah sağ salim alıcaksın kucağına hepimizin duaları seninle ve bebeğinle Üzme yiğenimizi kötü şeyler düşünme İsyan etme şükret en azından hamile kalabiliyosun Sevincinin yarım kalmasıda çok zordur yaşamayan bilemez ama beterin beteri vardır Allahım senide bebeğinide korusun inşallah

S.tuğba arkadaşım bendede yoğun bi iltihap vardı ,monurol kullandım ,geçmedi ,
duosit kullandım ,ilk kutuda geçmedi ,sonra 2 kutu daha verdi doktorum ,erken doğuma bile sebep olabilir geçirmemiz lazım dedi ,bu sürede kendimi sıcak tuttum ,ayaklarımı yere basmadım ,bide intimwash larla yıkadım 2-3 günde bir ve hergün çamaşır değiştirdim ,son tahlillerde hiç iltihap çıkmadı.
kızlar benimde bi sorum var ama banada cevap veriiiiiinnn(2: doktorum bana çatlak kremi yazdı ama eczanede çalışan görümcem çokta güzel değil bu dedi ,vichy yada bionike alalım sana dedi, ama bugün saf zeytin yağınında çok iyi gelebileceğini öğrendim ,varmı bu zeytinyağı kullanan aranızda ve nasıl kullanıyosunuz nezaman kullanıyosunuz yada bildiğiniz güzel bi çatlak önleyici varsa paylaşırsanız çok seviniriim canlarr

hoşbuldum bitanemm inşallah kurtulurum bu enfeksiyondan korkutuyo beni çünkü
geçmiş olsun eşin rahatsızlanmış ... eslem bebek yukarı çıkıncamı ağrı oluyo anlamadım hayatım ya
Günaydın bacılarım iyi haftalar olsun inşallah
Benim belim ağrıyor dün çamaşır makinesini doldurmak için eğildim kalkarken belimi feci lavaboya vurdum resmen acıdan çığlık attım :85:
geçmiş olsun allah birdahakinden ve beterindne korusun
allah yardımcın olsun inşallah sonuçların çok güzel çıkar duacınım
kızlar bebişimin cinsiyeti belli oldu oğlum oluyor

kızlarrr benimde cinsiyeti belli olduu oğlum oluyorrr pipişsinii gösterdiii sonundaaa balbulaşığı yavrum benim :)))))))
gözünüz aydın arkadaşlar hayırlı sağlıklı evlat olsunlar analı babalı güzel günlerde büyüsünler inşallah

allah korusun ggüzel düşün pozitif düşünmeye çalış bazen ağızdan çıkan söz dua yerşne ger gerçek olurmuş onun için diyelimki bu bebeği sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah allaha emanet

çok şükür atlatmışsın darısı başıma olsun inşallah.fazla ilaç kullanmışsın ama o nu zararı yokmu aksilik bende öyle soğuk bi yerdeyimki dilediğim kadar kat kat giysemde petekleri sürekli yaksamda bulunduğum il çok soğuk dolayısıyla evlerimizde inşallah devam etmez çok endişeleniyorum çünkü ağrımda var hala
bu arada bende kakao yağının çok iyiolduğunu duymuştum allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canımcım ben lierac kullanıyorum. Eczanede 70-77 tl arası satılıyor. Ben internetten aldım, tanesini 48,5 TL'ye.. Geçen eda döylemişti sanırım, gittigidiyor da 3'ü 50 tl imiş. Oraya bak bi istersen.

Paşam haberini yeni okudum. Sıkma canını tatlım, Aman deyim isyan da etme. Arkadaşın dediği gibi Allah'ın gücüne gider. Herşey çok güzel olacak Allah'ın izniyle.

Kızlaaar, fikrim geldi. hadi yasin kampanyası başlatalım Paşam için? Ne dersiniz.41 Yasin-i Şerifi paylaşalım. Bilmeyenler Türkçesinden okusun. 41 kişi okuyup dua edelim.
1. benim. Hadi bakalım başkaaaa kim var?

Paşamcım günaydın.
Her zaman gittiğin hastaneden farklı bir yere gittin bu sefer. Doktorun bakışı, cihazların özellikleri sonucu etkilemiş olabilir. Aynı ölçümü bir de her zaman gittiğn yerde yaptır ve asıl o doktorların görüşüne önem ver canım. Çünkü özel hastaneler, özel doktorlar çoğu zaman ticari düşünüyorlar. belki seni durduk yere yeniden ameliyat etmek istiyor, belki risk almak istemiyor bebeği kaybedeceksin iyisimi biz onu alalım diye düşünüp yapacağı operasyondan para kazanmak istiyor olabilir. aklını karıştırdın be güzelim keşke gitmeseydin, kendi doktorların ne güzel ilgileniyordu seninle. çok da seviyorlar seni, senin için ellerinden gelen her şeyi yapacaklardır merak etme. bol bol dua edicem senin için. Allah bebeğini sana, size bağışlasın.

ne güzel düşünmüşsün.ben de varım.2yim.paşam fiili duasını yapıyor.biz de kavli duasını yapalım.takdir Allahtan.

GUNAYDIN

pasam yazdıklarını sımdı okudum moralını bozmamaya calıs cnm ya ıyı dusun ıyı olsun hersey ıns bu sefer bebegın senınle kalıcak aklına kotu seyler getırmemeye calıs dualrımız hep senınle cnm

Günaydın kızlarrr.
Denizcim nasılsın? Yeni görevin nasıl gidiyor?

Günaydın canım. Dün çok yoruldum, belim biraz ağrıyor onun haricinde iyiyim. Canımı sıkacak bir şey olmadı dün tatsız bir şey olmadı çok şükür iyi anlaşıyoruz şimdilik. Daha da iyi anlaşınca mevzuyu açıcam uygun zamanda konuşucam.
Sen nasılsın? Sağlığın keyfin iyi mi? Benim midem bulandı bu sabah buzdolabını açmamla midemin takla atması bir oldu. eşim wc deydi, çıkarmak için oraya da giremedim balkona fırladım hemen hava alayım diye ama geç kalmıştım, balkondaki çöp kutusuna çıkardım Komşular görmemiştir inşallah ppofff. Gerçi saat 6.15 filandı, hayat yok gibiydi henüz sokakta.

günaydın guzeller..nasılsınız?bu baslıga yetısemıyorum vallahı... bı bakıyorum kımsede ses seda yok bı bakıyorum sohbet almıs basını gıtmıs..

Canımcım ben lierac kullanıyorum. Eczanede 70-77 tl arası satılıyor. Ben internetten aldım, tanesini 48,5 TL'ye.. Geçen eda döylemişti sanırım, gittigidiyor da 3'ü 50 tl imiş. Oraya bak bi istersen.

yok canm eda söylemedi, bunu öğrendikten sonra zavallı edamın yüreğine iniyordu. o gün bir tane almıştı çünkü.
edut yazdı sanırım gitti gidiyor da 3 tanesi 50 tl dedi ama sonra düzeltti, 2 tanesi o fiyata satılıyormuş. bu arada ben krem kullanmaya başlamadım hala. bu cumartesi kontrole gidiyorum, dr un vereceği ürüne göre senin aldığın internet sitesinden alıcam.

günaydın guzeller..nasılsınız?bu baslıga yetısemıyorum vallahı... bı bakıyorum kımsede ses seda yok bı bakıyorum sohbet almıs basını gıtmıs..

günaydın irem. şükür canım idare ediyoruz. iş güç koşturmaca.
sen nasılsın? kızın nasıl? keyfin nasıl düzeldi mi?

günaydın irem. şükür canım idare ediyoruz. iş güç koşturmaca.
sen nasılsın? kızın nasıl? keyfin nasıl düzeldi mi?
elhamdulıllah ıyıyım canım ...benım de kızımın da keyfı duzeldı...ılk defa bu denlı uzak kaldık bırbırımızden esımle..ama vuslat bıraz goz yasılı oldu..nıtekım barıstık hamdolsun..

Bende varım beni iki kişi sayın annemede okuturum.

aranızın düzelmesine çok sevindim. tekrar yaşamazsınız inşallah. Allah ağız tadınızı bozmasın, huzurunuzu kaçırmasın.

aranızın düzelmesine çok sevindim. tekrar yaşamazsınız inşallah. Allah ağız tadınızı bozmasın, huzurunuzu kaçırmasın.

allah razı olsun canım..rabbım kımsenın arasını bozmasın ıns..cok zor oluyo hele bıde bu haldeyken katlanamıyor ınsan ...

Bende iyiyim canımcım şükür. Bazen beni de yokluyor bulantı vs ama sürekli değil şükür. Bende dün akşam turşuyu çok kaçırmışım, üstüne de zorla 1 kase yoğurt yiyince mahvoldum. Daha da turşu üstü yoğurt yemem ıyy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…