2011 Ekim Anneleri

ne güzel düşünmüşsün.ben de varım.2yim.paşam fiili duasını yapıyor.biz de kavli duasını yapalım.takdir Allahtan.

1.rumuz
2.vahide

hadi kızlar 39 kişi daha lazım. katılım bekliyorummm.
Bu arada işler beni bekler, yasin zincirine katılacaklar özelden bana mesaj atsın oldu mu? Özel mesaj atamayanlar topiğe yazsın, akşamda olsa okur eklerim listeye.şimdi çıkmam lazım...

Stres yapma lütfenüzüntün sebep olur bebeğine.Doktor da içine sinmemiş istersen kendi doktorona git eminim olumlu şeyler söyleyecek.

Son düzenleme:

Been
Allah kabul etsin, dualarımız kabul olsun ve paşam sıkıntıdan kurtulsun inşallah

48,5 a aldım ben rumuzcumla aynı siteden denizim 3 tane 50 olana baktım ben orjinal değildi

Rumuzcum benide listeye eklermisin :79:
Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
Paşam üzülme artık

Kızlar diğer takıldığım topikteki arkadaşım doğurmuş 3 kilo 4 gram dünya tatlısı bir erkek bebek sabah cebime geldi resmi ağlıycaktım neredeyse dün gibi hamileyim dediği gün Allah analı babalı büyütsün bizede kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

günaydın arkadaşlar
yeni uyandım iki gündür bakamadım size bi selam vereyim geçmişi okuyacam akşama kadar sürmez inş.
kahvaltı yapacam bu arada. evdeyim bugün bütünnn gün burdayım anacım

Rumuz cum bende 1 tane okuyacağım yasin benide ekle

canım, moralini hiç bozma. güzel düşün,Allah'ım hayırlı ve güzel şeylerle karşılaştırsın..

bende senin gibi riskli bir gebelik yaşıyorum. benimde daha önce 2 kaybım var. hergün iğne oluyorum. hormonu yeni bıraktım. halada ara ara kanamalarım oluyor. her gördüğümde moralim bozluluyor. Allah'ım ol dedikten sonra gerisi boş. Dualarım seninle.

bol bol dua et ve dinlen, ama moralini bozma.. sen elinden geleni yap, Allah'ım yardımcı olacaktır.

sevgiler..

Günaydın kızlar... Rumuz'cum çok güzel düşünmüşsün, ben de okuyacam bugün paşam için, galiba benim le 9 oluyor. Zaten hergün dualarımdasınız...

günaydın kızlaar...
umarım hepiniz iyisinizdir. bizim 3'lü test ve idrar kültürü sonucumuz çıktı. çok şükür herşey yolunda darısı hepinizin başına inşallah...
dün akşam kuzenim doğum yaptı (denizcim hrs hastanesinde) dünyalar güzeli bi kızı oldu inşallah bizde hayırlısıyla o güzel günleri çok yakında yaşıcaz. normal doğum istiyodu ama kordonun bebeğin boynuna dolanma ihtimali olduğu için acil epidural sezeryane aldılar. Allahım o ayakların minikliğini görmeliydiniz hala aklımdan gitmiyo..
yalnız yeni doğan bebeği emzirmek ne kadar zor bi şeymiş minnacık ağzı var meme başını alamıyo ağzına bi türlü..2 saatte bir emzirmek lazım yaa bebek uyumadan önce kuzenim emzirmeyi bebekte emmeyi öğreniyo sonra araya 2 saat girince ikisi de unutuyo. kuzenim "iki saftirik yine unuttuk" diyo gül gül öldüm Darısı hepimizin ve tüm isteyenlerin başına olsun inşallah...

kızlar sıze bısy sorcam ... bız esımle temmuz 2 de tatıle cıkıyoruz.. ve agustos 10 gıbı de gerı donucez.. aklıma takıldı durdu ,,ucak bıletlerını gıdıs donus aldık..ben o zaman ucaga bınebılırmıyım sorun olurmu kı..

MAŞALLAH CANIM SANA KUZUNA KUZENİNE KUZUSUNA
DARISI BİZLERİN BAŞINA İNŞALLAH BEN ÇOK HEYECANLANIYORUMMMMMMMMMMMMM ARTIK

kızlar geçmişi okuyamadım henüz ama sanırım paşamla ilgil bi sorun var..beni de yazabilirsin rumuzcum ben de yasin ve bildiğim tüm duaları okuyacağım şimdi paşam için..

Günaydın kızlar... Rumuz'cum çok güzel düşünmüşsün, ben de okuyacam bugün paşam için, galiba benim le 9 oluyor. Zaten hergün dualarımdasınız...

cnm bende varım ben ozelden atmıstım mesaj o yuzden topıkte gozukmuyo gercı baska ozelden yazanlarda vardı belkı rumuz baktıgında bı lıste yapar ozaman kaz kısıyız daha net anlasılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…