ne güzel düşünmüşsün.ben de varım.2yim.paşam fiili duasını yapıyor.biz de kavli duasını yapalım.takdir Allahtan.
toplu cevap veriyorum kusura bakmayın yatarak yazması zor oluyodaben bugün tam 4 aylık oldum çizelgem vardı kaldırdım strese giriyorum diye 2 oglumuda bu aralar kaybettim canımın acımasını istemiyorum ben çok kötüyüm kendi doktorum degil bu gittigim başka adamda hoşuma gitmedi rahim boyum kısalıgı canımı sıkıyo nuda giderse ellerimden iyi düşünüp iyi olsun diyorum düşündükçe canım acıyo benim hemde çok bildiginiz gibi degil bunada bir şey olursa ne derim aileme helede eşime kahrolur adam benim yüzümden zaten adam baba olamıyo ben ne yapayım nerelere gideyim kafamı nerelere vurayım offffffffiçim sıkılıyo offffffffff
Paşam haberini yeni okudum. Sıkma canını tatlım, Aman deyim isyan da etme. Arkadaşın dediği gibi Allah'ın gücüne gider. Herşey çok güzel olacak Allah'ın izniyle.
Kızlaaar, fikrim geldi. hadi yasin kampanyası başlatalım Paşam için? Ne dersiniz.41 Yasin-i Şerifi paylaşalım. Bilmeyenler Türkçesinden okusun. 41 kişi okuyup dua edelim.
1. benim. Hadi bakalım başkaaaa kim var?
yok canm eda söylemedi, bunu öğrendikten sonra zavallı edamın yüreğine iniyordu.O gün bir tane almıştı çünkü.
Edut yazdı sanırım gitti gidiyor da 3 tanesi 50 tl dedi ama sonra düzeltti, 2 tanesi o fiyata satılıyormuş. Bu arada ben krem kullanmaya başlamadım hala. Bu cumartesi kontrole gidiyorum, dr un vereceği ürüne göre senin aldığın internet sitesinden alıcam.
Rumuzcuğu, 1 Yasinde ben okuyabilirim canım. benide eklermisin lütfen listeye.
teşekkürler
1.rumuz
2.vahide
hadi kızlar 39 kişi daha lazım.katılım bekliyorummm.
Bu arada işler beni bekler, yasin zincirine katılacaklar özelden bana mesaj atsın oldu mu? Özel mesaj atamayanlar topiğe yazsın, akşamda olsa okur eklerim listeye.şimdi çıkmam lazım...
kızlar geldim çok şükür herşeyini gördüm yavrumun 141 gran olmuş ama rahim boyum 2 santim olmuş çok moralım bozuldu 3 dü 2 olmuş riskteyim anlıcagınız bebgimi kaybetme riskim var çok kötüyüm çok moralim 0 bu bebgimde giderse 3 olucak gene ellerim boş kalıcak
Paşam haberini yeni okudum. Sıkma canını tatlım, Aman deyim isyan da etme. Arkadaşın dediği gibi Allah'ın gücüne gider. Herşey çok güzel olacak Allah'ın izniyle.
Kızlaaar, fikrim geldi. hadi yasin kampanyası başlatalım Paşam için? Ne dersiniz.41 Yasin-i Şerifi paylaşalım. Bilmeyenler Türkçesinden okusun. 41 kişi okuyup dua edelim.
1. benim. Hadi bakalım başkaaaa kim var?
günaydın kızlaar...
umarım hepiniz iyisinizdir. bizim 3'lü test ve idrar kültürü sonucumuz çıktı. çok şükür herşey yolundadarısı hepinizin başına inşallah...
dün akşam kuzenim doğum yaptı (denizcim hrs hastanesinde) dünyalar güzeli bi kızı olduinşallah bizde hayırlısıyla o güzel günleri çok yakında yaşıcaz. normal doğum istiyodu ama kordonun bebeğin boynuna dolanma ihtimali olduğu için acil epidural sezeryane aldılar. Allahım o ayakların minikliğini görmeliydiniz hala aklımdan gitmiyo..
yalnız yeni doğan bebeği emzirmek ne kadar zor bi şeymiş minnacık ağzı var meme başını alamıyo ağzına bi türlü..2 saatte bir emzirmek lazım yaa bebek uyumadan önce kuzenim emzirmeyi bebekte emmeyi öğreniyo sonra araya 2 saat girince ikisi de unutuyo. kuzenim "iki saftirik yine unuttuk" diyo gül gül öldümDarısı hepimizin ve tüm isteyenlerin başına olsun inşallah...
Günaydın kızlar... Rumuz'cum çok güzel düşünmüşsün, ben de okuyacam bugün paşam için, galiba benim le 9 oluyor. Zaten hergün dualarımdasınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?