2011 Ekim Anneleri

CANIM O ZAMAN DOKTORUNA DANIŞIRSIN AMA BENİM DOKTORUMUN İNTERNET SİTESİNDE UÇAKLA YOLCULUK HAKKINDA GÖZÜME BİŞİLER ÇARPMIŞTI BİR BAK İSTERSEN Op.Dr.Hseyin ARIK Web Sayfas
:13:

günaydınnn ne güzel bir haber allah analı babalı büyütsün...maşallah...darısı hepimize olsun inşallah...

Zannedersem hava yolları o haftalarda dr. raporu istiyorlar cnm. 8. aydan sonrada almıyorlar diye biliyorum.

Rumuzcum benide ekle yasin için ama akşam okuyacağım haberin olsun..ipaşacım sende korkma arkadaşım allahın izniyle bebeğine birşey olmaz inşallah...

ya aslında agustos sonuna kadar kalıcaktık ama dedım nolur n olmaz almazlar falan bız onden gelelım..temmuzda 6 aylık olucam agustos 10 dada 7 bucuk takrıben ...hava yollarıda fırma degıstıkce degısıyor bu madde..:26:

canım merhaba,

ben mustela aldım, doktorum bir marka ile bunu öenrdi. eczacıma danıştım. oda daha pahalı olanı değilde mustelanın daha iyi olduğunu ösyledi. gerçi beyaz tenli ve kilo almaya müsaitzsen yağ fıçısında yaşa, yine çatlarmış.. ben galiba öyle olucam

Allah analı babalı büyütsün canım.Bahtı açık , ömrü uzun olsun inşallah

Ay hiç güleceğim yoktu, demek ki ben yağ fıçısında da yaşasam sonum belli Yazık paracıklarıma, o kadar para verdim bende mustelaya.... Şaka bir yana benim dr.umda öyle dedi, annene bak sonunu anlarsın dedi, sağolsun annişimin göbeği de pek içler açıcı değil...

hatıra olarak saklayacağız. ilerde gösteririz minik kuzulara :).. yıl 2011'den kalma diye..

temmuzda gidicem ben. ağustosta hiçbir yere gitme dedi doktorum. sen de görüşmeden gitme istersen.

Günaydınn arkadaşlar
benimle aynı durumda olan var mı bilmiyorum saçlarımda boya vardı ve şimdi dipler çıktı baya iki renk oldum sizce amonyaksız bir boya ile dibine değdirmeden boyasam bişey olur mu ?

çok sağol edacım amiiinnn darısı hepimizn başına inşallah..dün iyi oldu bende staj yapmış oldum:)

öyle staja can kurban ya ah o kokuları yokmu ben ölüyorum ya üstüm basım hep öyle koksun uyş şimdi bile burnumun direği sızladı
canım sen bebeğini hissediyomusun bende henüz tık yok :84:

Günaydın öğlen oluyor ama ancak girebildim, pestil gibiyim hala yorgunum.. Paşam Allah büyüktür, ümidini kesme canım sakın, sana daha öncede söyledim keşke bu dönem için psikolojik destek alabilsen, çok zor biliyorum bende çok kötü dönemleri geçirdim hala bitmiş değil ama destek almanın çok büyük faydası var, birkere rahatlaman lazım senin beynini boşaltman lazım ki vücudunda bir rahatlasın. Sürekli depresyon halindesin canım... Allah yardımcımız olsun tek değilsin hem burda bir çok kişiyiz bebeğini kaybeden, lütfen kendine gel ve inan artık ağlamaktan üzülmekten vazgeç çünkü bunlaırn hiç birimize bir faydası olmadı ve henüz bebeğin seninle, benimkide benimle anı yaşayacağız demedikmi? Onlar bizimle şu anda paşam yarını düşünerek yaşanmaz yaşanmıyor yarına kendi canımızın dahi garantisi yok ki? İyi olucaz Allah bizimle beraber....

Rumuzcum benie ekle listeye canım, 2 tane okurum ama akşam okurum inşallah... Bu arada amniosentez sonucu bekleyen riskli olan arkadaşlar sürekli dua ediyorum sizede sizide niyetime alıcam bu akşam.. Rumuzcum Allah razı olsun canım ne güzel düşünmüşsün...

Günaydınn arkadaşlar
benimle aynı durumda olan var mı bilmiyorum saçlarımda boya vardı ve şimdi dipler çıktı baya iki renk oldum sizce amonyaksız bir boya ile dibine değdirmeden boyasam bişey olur mu ?

Benim dr. 3. aydan sonra boyayabilirsin dedi, bende de çok beyaz var malesef. Ama hala cesaret edemedim ben, eninde sonunda boyatacaz tabi. Doğum fotolarımda böyle olmak istemiyorum doğrusu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…