kızlar sıze bısy sorcam ... bız esımle temmuz 2 de tatıle cıkıyoruz.. ve agustos 10 gıbı de gerı donucez.. aklıma takıldı durdu ,,ucak bıletlerını gıdıs donus aldık..ben o zaman ucaga bınebılırmıyım sorun olurmu kı..
günaydın kızlaar...
Umarım hepiniz iyisinizdir. Bizim 3'lü test ve idrar kültürü sonucumuz çıktı. çok şükür herşey yolundaDarısı hepinizin başına inşallah...
Dün akşam kuzenim doğum yaptı (denizcim hrs hastanesinde) dünyalar güzeli bi kızı olduInşallah bizde hayırlısıyla o güzel günleri çok yakında yaşıcaz. Normal doğum istiyodu ama kordonun bebeğin boynuna dolanma ihtimali olduğu için acil epidural sezeryane aldılar. Allahım o ayakların minikliğini görmeliydiniz hala aklımdan gitmiyo..
Yalnız yeni doğan bebeği emzirmek ne kadar zor bi şeymiş minnacık ağzı var meme başını alamıyo ağzına bi türlü..2 saatte bir emzirmek lazım yaa bebek uyumadan önce kuzenim emzirmeyi bebekte emmeyi öğreniyo sonra araya 2 saat girince ikisi de unutuyo. Kuzenim "iki saftirik yine unuttuk" diyo gül gül öldümDarısı hepimizin ve tüm isteyenlerin başına olsun inşallah...
kızlar sıze bısy sorcam ... bız esımle temmuz 2 de tatıle cıkıyoruz.. ve agustos 10 gıbı de gerı donucez.. aklıma takıldı durdu ,,ucak bıletlerını gıdıs donus aldık..ben o zaman ucaga bınebılırmıyım sorun olurmu kı..
S.tuğba arkadaşım bendede yoğun bi iltihap vardı ,monurol kullandım ,geçmedi ,
duosit kullandım ,ilk kutuda geçmedi ,sonra 2 kutu daha verdi doktorum ,erken doğuma bile sebep olabilir geçirmemiz lazım dedi ,bu sürede kendimi sıcak tuttum ,ayaklarımı yere basmadım ,bide intimwash larla yıkadım 2-3 günde bir ve hergün çamaşır değiştirdim ,son tahlillerde hiç iltihap çıkmadı.
kızlar benimde bi sorum var ama banada cevap veriiiiiinnn( 2: doktorum bana çatlak kremi yazdı ama eczanede çalışan görümcem çokta güzel değil bu dedi ,vichy yada bionike alalım sana dedi, ama bugün saf zeytin yağınında çok iyi gelebileceğini öğrendim ,varmı bu zeytinyağı kullanan aranızda ve nasıl kullanıyosunuz nezaman kullanıyosunuz yada bildiğiniz güzel bi çatlak önleyici varsa paylaşırsanız çok seviniriim canlarr
neden yasin okuyosunuz
günaydın kızlaar...
umarım hepiniz iyisinizdir. bizim 3'lü test ve idrar kültürü sonucumuz çıktı. çok şükür herşey yolundadarısı hepinizin başına inşallah...
dün akşam kuzenim doğum yaptı (denizcim hrs hastanesinde) dünyalar güzeli bi kızı olduinşallah bizde hayırlısıyla o güzel günleri çok yakında yaşıcaz. normal doğum istiyodu ama kordonun bebeğin boynuna dolanma ihtimali olduğu için acil epidural sezeryane aldılar. Allahım o ayakların minikliğini görmeliydiniz hala aklımdan gitmiyo..
yalnız yeni doğan bebeği emzirmek ne kadar zor bi şeymiş minnacık ağzı var meme başını alamıyo ağzına bi türlü..2 saatte bir emzirmek lazım yaa bebek uyumadan önce kuzenim emzirmeyi bebekte emmeyi öğreniyo sonra araya 2 saat girince ikisi de unutuyo. kuzenim "iki saftirik yine unuttuk" diyo gül gül öldümDarısı hepimizin ve tüm isteyenlerin başına olsun inşallah...
canım merhaba,
ben mustela aldım, doktorum bir marka ile bunu öenrdi. eczacıma danıştım. oda daha pahalı olanı değilde mustelanın daha iyi olduğunu ösyledi. gerçi beyaz tenli ve kilo almaya müsaitzsen yağ fıçısında yaşa, yine çatlarmış.. ben galiba öyle olucam
Ay hiç güleceğim yoktu, demek ki ben yağ fıçısında da yaşasam sonum belliYazık paracıklarıma, o kadar para verdim bende mustelaya.... Şaka bir yana benim dr.umda öyle dedi, annene bak sonunu anlarsın dedi, sağolsun annişimin göbeği de pek içler açıcı değil...
MAŞALLAH CANIM SANA KUZUNA KUZENİNE KUZUSUNA
DARISI BİZLERİN BAŞINA İNŞALLAH BEN ÇOK HEYECANLANIYORUMMMMMMMMMMMMM ARTIK
günaydınnn ne güzel bir haber allah analı babalı büyütsün...maşallah...darısı hepimize olsun inşallah...
çok sağol edacım amiiinnn darısı hepimizn başına inşallah..dün iyi oldu bende staj yapmış oldum:)
Amin canım ne güzel dualar etmişsin canım inşallah hepimizin bebeklerinin ömrü uzun bahtları açık olurAllah analı babalı büyütsün canım.Bahtı açık , ömrü uzun olsun inşallah
Günaydınn arkadaşlar
benimle aynı durumda olan var mı bilmiyorum saçlarımda boya vardı ve şimdi dipler çıktı baya iki renk oldum sizce amonyaksız bir boya ile dibine değdirmeden boyasam bişey olur mu ?
kızlar eslem turşusuyla aheste sıcak ekmeği nerde ya :84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?