Benim dr. 3. aydan sonra boyayabilirsin dedi, bende de çok beyaz var malesef. Ama hala cesaret edemedim ben, eninde sonunda boyatacaz tabi. Doğum fotolarımda böyle olmak istemiyorum doğrusu...
kızlarr ben hafta sonu boyattım artık noel anne olmuştum yüzüme renk geldi...tabi şahsi karardır bu bende 2 hafta vicdan muhasebesi yaptım...
Eslem yoğundur muhtemelen yeşilcim, ahestede en son halsizim diyordu dinleniyordur sanırım...
öyle staja can kurban ya ah o kokuları yokmu ben ölüyorum ya üstüm basım hep öyle koksun uyş şimdi bile burnumun direği sızladı
canım sen bebeğini hissediyomusun bende henüz tık yok :84:
Merhaba güzel anneler. Göbişler çıktımı? Benimki artık belli oluyor ve herkes aaaaaaaaa dedikçe çok keyifleniyorum nedense:) geçenlerde 4lü tarama testini yaptırdım. 21 mayısta sonuc umarım temiz çıkar. Tetanoz asısının ilk dozunuda yaptırdım. Kaldı 4 doz daha:) Bu arada cinsiyetleride belli oldu. İki tane oğluşum olacakmış:) Birine Kuzey Deniz diğerine Asil Bulut koymaya karar verdik eşimle:)
Havalarda ısındı keyfimiz yerindedir herhalde. Henüz geçmişi okumadım, birazdan okurum. Üniversitemizdede bahar şenlikleri başladı, konserler, standlar falan cok neşeli geçiyor. Görümceminde cumartesi gunu cok güzel bir kızı oldu. 2.980 gr doğdu. Ama bembeyaz tertemiz bir bebek. hep uyuyor cok uysal maaşallar. adı Azra Mina yavrucagın. İnşallah bizimkilerde uslu olur kızlarrrr
aynen öyle edacım insanın burnundan o cennet kokusu gitmiyo. dün ayıptır söylemesi kaka yapmıştı o kakaya hepimizin nasıl sempatiyle ve güler yüzle baktığını bi görseydiniz herhalde dünyanın en güzel şeyini izliyo bunlar derdiniz
tatlım ben hissediyorum akşamları elimi koyup uzandığımda böyle baloncuk patlamaları gaz sıkışması gibi oluyo sanki yalnız tokken daha iyi hissediliyo.ama gündüzleri yoğunluktan falan hiç aklımda olmuyo hareket ediyosa bile annesi pek farketmiyo
edacım hissetmemende bi anormallik yok ki 20. haftada hissedilirmiş zaten genelde ilk gebeliklerde. hem belki de hissediyosundur ama konduramıyosundur gaz falan zannediyorsundur..
Merhaba güzel anneler. Göbişler çıktımı? Benimki artık belli oluyor ve herkes aaaaaaaaa dedikçe çok keyifleniyorum nedense:) geçenlerde 4lü tarama testini yaptırdım. 21 mayısta sonuc umarım temiz çıkar. Tetanoz asısının ilk dozunuda yaptırdım. Kaldı 4 doz daha:) Bu arada cinsiyetleride belli oldu. İki tane oğluşum olacakmış:) Birine Kuzey Deniz diğerine Asil Bulut koymaya karar verdik eşimle:)
Havalarda ısındı keyfimiz yerindedir herhalde. Henüz geçmişi okumadım, birazdan okurum. Üniversitemizdede bahar şenlikleri başladı, konserler, standlar falan cok neşeli geçiyor. Görümceminde cumartesi gunu cok güzel bir kızı oldu. 2.980 gr doğdu. Ama bembeyaz tertemiz bir bebek. hep uyuyor cok uysal maaşallar. adı Azra Mina yavrucagın. İnşallah bizimkilerde uslu olur kızlarrrr
İlk baharı yaşayamadan kışa geçtik bu mevsim geçişleri beni mahfediyor... İki sabahtır su gibi ter içinde uyanıyorum hemde incecik penye ile yatmama rağmen, duş alıcam giyincem derkende geç kalıyorum... Anlaşıldı bu yaz çok zor geçicek...
oyyy yavrum yaaaaaaaa
sen benden bi 10 falan öndesin ya acaba diyorum bende 10 gün sonra hisedermiyim biliyırum herkesde farklıdır ama karşılaştırmadanda duramıyorum
bende bişiler oluyor tabi ama ben hamile değilkende tokken o hareketler olurdu yoksa yoksayok değildir ya
ben hissettiğim ilk gün burda paylaşmıştım edoşum galiba tam 17 haftalıkken falandı. yaa benim de hamilelikten önce bağırsaklarımın maaşallahı vardı sürekli hareket halimdelerdi ama biraz daha konsantre olursan tık diye bi atma hissedicesin bu bağırsak hareketinden farklı bi şey..
kızlarr ben hafta sonu boyattım artık noel anne olmuştum yüzüme renk geldi...tabi şahsi karardır bu bende 2 hafta vicdan muhasebesi yaptım...
Maşallah canım allah bağışlasın kucağındada görmeyi nasip etsin inşallah :)
günaydın kızlar bende yemek yiyince yorgun olmadığım zaman arada hissediyorum ama 2 gündür pek hissetmedim..
Allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin
hay yaşa ya nasıl ayırt edcem diye düşünüyodum bende demekki ayırt ediliyor
teşekkür ederim advocatecim
rica ederim canımm inşallah yakında sen de farkedeceksin ama çok kafayı takma nasıl olsa biraz daha büyüdüklerinde tekmeleri yumrukları daha sağlam olucak hele seninki bi de sporcu annesini mahvedicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?