http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/417918-besiklere-bebek-arabalarina-orgu-battaniyeler.html forumuzda bulunan bu örgü battaniye linkini gezmenizi tavsiye ederim...çok güzel ve kullanışlı modeller var
slm hafta sonu az şekilde suyum geldi doktor korkulacak bişey yok dedi ama genede korkuyorum ilaçlar falan verdi acep böyle bişi yaşayan varmı???
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/417918-besiklere-bebek-arabalarina-orgu-battaniyeler.html forumuzda bulunan bu örgü battaniye linkini gezmenizi tavsiye ederim...çok güzel ve kullanışlı modeller var
denizz bi şey sorucam hrs de hamile yogası varmış 30 mayıs pazartesi günü katılım ücreti 30 tl imiş sonra günler belrlenip kurs şeklinde kayıt yapılcakmış pahalı mı sence bi defa için bu ücret?
suyunun geldiğini nasıl anladın canım?
çamasırım ıslanmıştı sıp sıp diye rahmimden su geldi biraz dogum hemşiresi tanıdıgım vardı o söyledi allahtan yeşilimsi sıvı gelmedi o zaman bebek enfeksiyon kapabilirmiş
slm hafta sonu az şekilde suyum geldi doktor korkulacak bişey yok dedi ama genede korkuyorum ilaçlar falan verdi acep böyle bişi yaşayan varmı???
Gemiş olsun canom bende de akıntı ile birlikte iç çamaşırım ıslanır gibi oluyor benden demi su geliyor yoksa:18:
sağol canım benim çamasırım komple ıslanmıştı ve sıp sıp diye su damlıyordu bu dönemde akıntı olması normalmiş senin akıntıdan dolayı ıslanmış olabilir korkma
Gemiş olsun canom bende de akıntı ile birlikte iç çamaşırım ıslanır gibi oluyor benden demi su geliyor yoksa:18:
çamasırım ıslanmıştı sıp sıp diye rahmimden su geldi biraz dogum hemşiresi tanıdıgım vardı o söyledi allahtan yeşilimsi sıvı gelmedi o zaman bebek enfeksiyon kapabilirmiş
Hayır hayır korkma, bu hepimizde oluyor akıntıyla ıslaklık hissetmen farklı bir şey su gelmesi çok farklı...
hepsi harika sendede ne marifetler varmış maşallah
Hap aklımdan geçiyordu acaba sumu sızıyor diye canom'da öyle yazdığında korktum akıntı biraz yogun olur ya benim iç çamaşırım idrar kaçırırmış gibi ıslanıyor ama çok küçük bir yer:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?