2011 Ekim Anneleri

slm hafta sonu az şekilde suyum geldi doktor korkulacak bişey yok dedi ama genede korkuyorum ilaçlar falan verdi acep böyle bişi yaşayan varmı???

tebrik ederim emelcim Allah bağışlasın :) ne güzel bir duygudur. darısı hepimizin başına inşallah.
bir defa verilip doğuma kadar sürüyorsa çok uygun geldi bana. ama kontrollerini, doğumunu orda yapacak anne adaylarına ücretsiz oluyor genelde. benden de 30 tl alacak olurlarsa pess doğrusu derim. bi de hrs kazığı farkı derim. onlardan da beklerim ayrıca :)

Gemiş olsun canom bende de akıntı ile birlikte iç çamaşırım ıslanır gibi oluyor benden demi su geliyor yoksa:18:

sağol canım benim çamasırım komple ıslanmıştı ve sıp sıp diye su damlıyordu bu dönemde akıntı olması normalmiş senin akıntıdan dolayı ıslanmış olabilir korkma

tünaydınlar herkese
bende ilk bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim çok zor bir durum allahtan sabır dilemekten başka yapacak pek bişi olmuyor allahım bebişini sana bağışlasın arkadaşım
bende yasin okurum benide yazabilirsiniz listeye

sağol canım benim çamasırım komple ıslanmıştı ve sıp sıp diye su damlıyordu bu dönemde akıntı olması normalmiş senin akıntıdan dolayı ıslanmış olabilir korkma

Ne zamana kadar yatak istirahatin var?umarım her şey yolunda gider doktorda korkulacak bir şey yok demiş nasıl olsa içini ferah tut.

çamasırım ıslanmıştı sıp sıp diye rahmimden su geldi biraz dogum hemşiresi tanıdıgım vardı o söyledi allahtan yeşilimsi sıvı gelmedi o zaman bebek enfeksiyon kapabilirmiş

Canom geçmiş olsun canım, istirahat et ve bol sıvı tüketmeye çalış... doğum olucak olsa, su çok fazla musluk gibi gelir..korkulcak bişi yokmuş eğer açıklık filan olsa seni hastaneye yatırırdı zaten, ilişkide bulunmayın bu sürede canım...

Hayır hayır korkma, bu hepimizde oluyor akıntıyla ıslaklık hissetmen farklı bir şey su gelmesi çok farklı...

Hap aklımdan geçiyordu acaba sumu sızıyor diye canom'da öyle yazdığında korktum akıntı biraz yogun olur ya benim iç çamaşırım idrar kaçırırmış gibi ıslanıyor ama çok küçük bir yer:26:

Yok yok korkma canım, o normal akıntı benimde oluyor peçete kullanmama rağmen bazen az bazen çok, bu son derece normal :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…