2011 Ekim Anneleri

inşallah öle bişey olmaz, dua et sadece, hem 4 ay bitmiş, bu iyi bişey değil mi?

saol cnm benim biraz iyi şimdi evet bebiş yukarı çıkarken 17-18-19.haftalarda lif ve bağlar geriliyormuş ağrı olması normalmiş

cnm benide yaz bede bikaç tane okuyabilirim ama sanırım 41 farklı kişini okuması gerekiyo akşam bitanede ben okurum

kızlar eslem turşusuyla aheste sıcak ekmeği nerde ya :84::84::84:

vada vadaaaa vadaaaaa vada vadaa vada
ben burdayım psikopat zeytin o kadar çenesi düşük bi topiş olmuşsunuzki oku oku bitmiyo hamile değilmisiniz siz ya gidin uyuyun bişiler yapın konuşmayın bu kadar çok

slm hafta sonu az şekilde suyum geldi doktor korkulacak bişey yok dedi ama genede korkuyorum ilaçlar falan verdi acep böyle bişi yaşayan varmı???

slm arkadaşlar herkese bizim eylül anneleri kapandı burayı okuyodum merak ettim
su olduğunu nasıl anladın canım.akıntı olmasın

paşam cnm geçmiş olsun sen bol bol dua et kötü şeyler getirme aklına cnm neler yazmışsın böyle yapma lütfen bebişini üzme bol bol yat ve kalkarken falan dikkat et sonuçta dikiş koruyucu bişey değilmi dikiş varken neden mesafede kısalma oluyo bide vajinal ultrasonlamı baktılar

Son düzenleme:
kaç aylık olana kadar gidilebiliyo tatile, ben henüz konuşmadım..otobüs tehlikeli mi?

doktordan doktora ve kişinin durumuna göre değişiyor.ama genelde doktorlar 3 saatten fazlasına izin vermiyor.ben ilk diye çıkmamıştım eşimin memleketine.biraz da işime gelmişti.molalarda gezinmen gerekiyor.özel arabaysa da sık sık mola verip biraz dolanman gerekiyormuş.otur otur kan dolaşımının bebeği olumsuz etkilememesi için

doktor biraz rahat benim. tabi sorucam mutlaka ama, merak ettim belli bi haftası varmı, yani şu haftadan sonra çıkılmaz gibi. problem olmasada gebelikte.
eşim istiyo gitmeyi, ben korkuyorum gitmeyelim diyorum napçaz bilmiyorum

Dün akşam yeğenimi oyalarken trt çocukta ninnilere takıldım Mircan Kaya öyle güzel öyle içten söylemiş ki bayıldım
Eşekli ninni dinlerken çok keyiflendim ben güldükçe miniğim pıt pıt oynadı içimde acaba hissediyormu diye geçirdim içimden ama daha çok küçük:26:
Bizim ninniler adında cd varmış alıp arşivlemeyi düşünüyorum

aaa biz de izlediik :) kanal gezerken denk geldi.
ne güzel söyledi öyle, bir de söylerken kıkır kırır güldü bebeğine, bebek ona kahkahalar atıyordu ne güzel birbirine karıştı o iki ses.

Benide ekle bende okurum

Hayırlı olsun oğluşların Etrafın erkek dolucak desene Sağlıkla kucağına almakda nasip olsun inşallah

aaa biz de izlediik :) kanal gezerken denk geldi.
ne güzel söyledi öyle, bir de söylerken kıkır kırır güldü bebeğine, bebek ona kahkahalar atıyordu ne güzel birbirine karıştı o iki ses.

evet evet anne bebek öyle güzel tamamlamışlar ki birbirlerini çok duru huzur verici bir sesi var kadının bayıldım.Böyle ninnilelerle büyütmek istiyorum miniciğimi

Son düzenleme:

canım ben yarın uçakla seyahat edicem. hava yolu şirketi 26. haftadan itibaren doktoru raporu istiyor uçağa almak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…