toplu cevap veriyorum kusura bakmayın yatarak yazması zor oluyodaben bugün tam 4 aylık oldum çizelgem vardı kaldırdım strese giriyorum diye 2 oglumuda bu aralar kaybettim canımın acımasını istemiyorum ben çok kötüyüm kendi doktorum degil bu gittigim başka adamda hoşuma gitmedi rahim boyum kısalıgı canımı sıkıyo nuda giderse ellerimden iyi düşünüp iyi olsun diyorum düşündükçe canım acıyo benim hemde çok bildiginiz gibi degil bunada bir şey olursa ne derim aileme helede eşime kahrolur adam benim yüzümden zaten adam baba olamıyo ben ne yapayım nerelere gideyim kafamı nerelere vurayım offffffffiçim sıkılıyo offffffffff
hoşbuldum bitanemm inşallah kurtulurum bu enfeksiyondan korkutuyo beni çünkü
geçmiş olsun eşin rahatsızlanmış ... eslem bebek yukarı çıkıncamı ağrı oluyo anlamadım hayatım ya
geçmiş olsun allah birdahakinden ve beterindne korusun
allah yardımcın olsun inşallah sonuçların çok güzel çıkar duacınım
gözünüz aydın arkadaşlar hayırlı sağlıklı evlat olsunlar analı babalı güzel günlerde büyüsünler inşallah
allah korusun ggüzel düşün pozitif düşünmeye çalış bazen ağızdan çıkan söz dua yerşne ger gerçek olurmuş onun için diyelimki bu bebeği sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah allaha emanet
çok şükür atlatmışsın darısı başıma olsun inşallah.fazla ilaç kullanmışsın ama o nu zararı yokmu aksilik bende öyle soğuk bi yerdeyimki dilediğim kadar kat kat giysemde petekleri sürekli yaksamda bulunduğum il çok soğuk dolayısıyla evlerimizde inşallah devam etmez çok endişeleniyorum çünkü ağrımda var hala
bu arada bende kakao yağının çok iyiolduğunu duymuştum allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Paşam haberini yeni okudum. Sıkma canını tatlım, Aman deyim isyan da etme. Arkadaşın dediği gibi Allah'ın gücüne gider. Herşey çok güzel olacak Allah'ın izniyle.
Kızlaaar, fikrim geldi. hadi yasin kampanyası başlatalım Paşam için? Ne dersiniz.41 Yasin-i Şerifi paylaşalım. Bilmeyenler Türkçesinden okusun. 41 kişi okuyup dua edelim.
1. benim. Hadi bakalım başkaaaa kim var?
kızlar eslem turşusuyla aheste sıcak ekmeği nerde ya :84::84::84:
slm hafta sonu az şekilde suyum geldi doktor korkulacak bişey yok dedi ama genede korkuyorum ilaçlar falan verdi acep böyle bişi yaşayan varmı???
temmuzda gidicem ben. ağustosta hiçbir yere gitme dedi doktorum. sen de görüşmeden gitme istersen.
kaç aylık olana kadar gidilebiliyo tatile, ben henüz konuşmadım..otobüs tehlikeli mi?
doktordan doktora ve kişinin durumuna göre değişiyor.ama genelde doktorlar 3 saatten fazlasına izin vermiyor.ben ilk diye çıkmamıştım eşimin memleketine.biraz da işime gelmişti.molalarda gezinmen gerekiyor.özel arabaysa da sık sık mola verip biraz dolanman gerekiyormuş.otur otur kan dolaşımının bebeği olumsuz etkilememesi için
kaç aylık olana kadar gidilebiliyo tatile, ben henüz konuşmadım..otobüs tehlikeli mi?
tam bilmiyorum zamanını ama 7. aya kadar olmalı benim ağustosta 7 ay oluyor çünkü. erken doğum riskine karşı yasaklıyor dr.
Dün akşam yeğenimi oyalarken trt çocukta ninnilere takıldım Mircan Kaya öyle güzel öyle içten söylemiş ki bayıldım
Eşekli ninni dinlerken çok keyiflendim ben güldükçe miniğim pıt pıt oynadı içimde acaba hissediyormu diye geçirdim içimden ama daha çok küçük:26:
Bizim ninniler adında cd varmış alıp arşivlemeyi düşünüyorum
HANZADEE seni bekliyorum kuzum özeldeyim
28. haftaya mı tekabül ediyo yani..
Canım ben "hanzadee", örgü sitesi olan "hanzadem" :)
Benide ekle bende okurumPaşam haberini yeni okudum. Sıkma canını tatlım, Aman deyim isyan da etme. Arkadaşın dediği gibi Allah'ın gücüne gider. Herşey çok güzel olacak Allah'ın izniyle.
Kızlaaar, fikrim geldi. hadi yasin kampanyası başlatalım Paşam için? Ne dersiniz.41 Yasin-i Şerifi paylaşalım. Bilmeyenler Türkçesinden okusun. 41 kişi okuyup dua edelim.
1. benim. Hadi bakalım başkaaaa kim var?
Merhaba güzel anneler. Göbişler çıktımı? Benimki artık belli oluyor ve herkes aaaaaaaaa dedikçe çok keyifleniyorum nedense:) geçenlerde 4lü tarama testini yaptırdım. 21 mayısta sonuc umarım temiz çıkar. Tetanoz asısının ilk dozunuda yaptırdım. Kaldı 4 doz daha:) Bu arada cinsiyetleride belli oldu. İki tane oğluşum olacakmış:) Birine Kuzey Deniz diğerine Asil Bulut koymaya karar verdik eşimle:)
Havalarda ısındı keyfimiz yerindedir herhalde. Henüz geçmişi okumadım, birazdan okurum. Üniversitemizdede bahar şenlikleri başladı, konserler, standlar falan cok neşeli geçiyor. Görümceminde cumartesi gunu cok güzel bir kızı oldu. 2.980 gr doğdu. Ama bembeyaz tertemiz bir bebek. hep uyuyor cok uysal maaşallar. adı Azra Mina yavrucagın. İnşallah bizimkilerde uslu olur kızlarrrr
aaa biz de izlediik :) kanal gezerken denk geldi.
ne güzel söyledi öyle, bir de söylerken kıkır kırır güldü bebeğine, bebek ona kahkahalar atıyordu ne güzel birbirine karıştı o iki ses.
ya aslında agustos sonuna kadar kalıcaktık ama dedım nolur n olmaz almazlar falan bız onden gelelım..temmuzda 6 aylık olucam agustos 10 dada 7 bucuk takrıben ...hava yollarıda fırma degıstıkce degısıyor bu madde..:26:
kızlar sabah 6'da uyandım gaz sancısından. ne yaptıysam da geçmedi. önerebileceğiniz bi şey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?