2011 Ekim Anneleri

Kızlar her sabah uyandığımda ellerim ayaklarım şiş oluyor. Çok abartı değil ama şişlik var yani, farkediyorum. Sizde de başladımı. Çok tuzlu da yemiyorum aslında ama. Havalar ısındı ya etkisi oluyor mudur acaba...

benimde iki gündür oluyo canım bol suda içiyorum ama nafile...

paşam üzülme.Allah büyüktür.inşaallah bebeğine bişey olmayacak.iyi düşün iyi olsun.benimde kanamam olduğunda düştü sanıp gitmiştim doktora ama Allahın izniiyle bişey olmadı bugünlere geldik.8 yıldır hamile kalamadım ve kaybetmekten çok korktum.bende senin için dua edicem.ayrıca yasin için benide ekleyin bende okuyacağım bu akşam.Rabbim hepimizin bebeklerine sağlık versin.hayırlısıyla kucağımıza almayı nasib eylesin......

rumuzcum beni de ekle canım bi tane de ben okurum yasin.
paşam inş. hiç bi şey olmayacak bebişine. Allah büyüktür. Dualalrımdasın canım

bende meyve çayları içiyorum..

bende bu hazır meyva çaylarıdan almayı düşündüm bi arkadaş dedik ne kadar doğalda deseler katk maddesi var dedi bende meyvesuları falanda çok kötü zaten şimdi kendim üretim yapmaya karar verdim elma erik kayısı kurusu alıp hoşaf yapıcam sıcak içersen meyva çayı olur soğuk içersen meyva suyu olur en doğalı napiiimmm

Perşembe çalışıcakmışız inanamıyorum
Eşim izinli ben nasıl kalkıp işe gelicem yaaaaaaaaaaa:84:
çok moralim bozuldu ne planlarım vardı :85:

bugün ilk defa galibaa bende minnoşumu hissettim. tarihi ve saati not aldım :).. bağırsak hareketi, gaz hareketi gibi, ama tek sefer oldu. sonra 5 dakika sonra tekrar. sonra bir daha. hatta Allah Allah bağırsaklarımda bozuk değil gaz gibide değil felan derken anlladımki minik kurabiyem bana ben burdayım dedi. sabah taze portakal suyu içmiştim sevdi galiba:)..

Off havalardanmı iştenmi bilmiyorum felaket uykum ve eve gitme arzum var... Dün akşam eve girdiğim gibi wc ye gittim bir güzel çıkardım. Sıcaktan öyle kötü yemek kokuları geldi ki restoranlardan filan, yolda cama çıkarmamak için öldüm öldüm dirildim.. Tam bitti diyeceğim anda hadi bidaha sanırım bu böyle 9 ay gidicek ara ara.. Bu akşam biraz daha erken çıkıp hemen eve kavuşmam lazım....

turşu ya Psikopat zeytin yapmış beni gördüm yeni
Bide afra tafra yapmış çok konuşuyosunuz diye halbuse ciddi oranda düşüş var eskiye oranla Okusun turşu 3 sayfacık

Tabi canım ben iki gündür yazmıyorum çok, yazamıyorum yani... denizde öyle, leynada yok, ahesteyle rumuzda pek yok sayılır paşamda yok sabah geldi kaçtı iyidir umarım oda... Herkes mevsim geçişine teslim oldu sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…