off havalardanmı iştenmi bilmiyorum felaket uykum ve eve gitme arzum var... Dün akşam eve girdiğim gibi wc ye gittim bir güzel çıkardım. Sıcaktan öyle kötü yemek kokuları geldi ki restoranlardan filan, yolda cama çıkarmamak için öldüm öldüm dirildim.. Tam bitti diyeceğim anda hadi bidaha sanırım bu böyle 9 ay gidicek ara ara.. Bu akşam biraz daha erken çıkıp hemen eve kavuşmam lazım....
Kız yeşilim zeytinim eslem turşusu diyodun ya gelmiş bak
bende kaç gündür aynı hissediyorum havalardan ve artık direncimizin düşmesinden olabilirşahsen ben artık dayanamıyorum önceden iyim nasılsa kimsenin bana yer vermesine ihsiyacım yok diyodum, şimdi baskılı hamiş tişortü giyip önümüde açıyorum yer alabilmek için
bende kaç gündür aynı hissediyorum havalardan ve artık direncimizin düşmesinden olabilirşahsen ben artık dayanamıyorum önceden iyim nasılsa kimsenin bana yer vermesine ihsiyacım yok diyodum, şimdi baskılı hamiş tişortü giyip önümüde açıyorum yer alabilmek için
hanzadeeeeeeeeeee teni teni hımmmm
bu fikri tuttum. Tişört giymek işe yarayabilir. Bana kimse yer vermiyo daha, görmüyolar mı görmezden mi geliyolar anlamadım:) istanbula gittiğim zaamn hemen yer veriyolar metrobüste ama, burda kimsenin taktığı yok kafalarını çeviriyolar..
kızlar 2 gündür hissetmedim diyodum ya duydu annesini herhalde antep fıstığı yiyodum birde pıt oldu sonra elimi koydum ilk defa elimle hissettim pıt pıt iki kere vurdu çok duygulandım :2:Ne güzel bir şeymiş hissetmek çok mutluyum enerji verdi fıstık herhalde bebeğime
Ben 4 haftalıkken almıştım bu tişortü eşimin ısrarıyla ama giymeye utanıyodum
1 haftadır giyiyorum ama leventte biniyorum anca kavacıkta ineceklerden yer alabiliyorum beni görünce telefonuna sarılıp kafayı eyen aniden uyuyakalan dışarı bakanlar hala çoğunlukta canım malesef
yeşillikli zeytin
Oğlun napıyo oğlun söyle kocaman tekme atmıyomu sana ooohhhhhhhhhh
kızlar 2 gündür hissetmedim diyodum ya duydu annesini herhalde antep fıstığı yiyodum birde pıt oldu sonra elimi koydum ilk defa elimle hissettim pıt pıt iki kere vurdu çok duygulandım :2:Ne güzel bir şeymiş hissetmek çok mutluyum enerji verdi fıstık herhalde bebeğime
OF ŞEYMA YA DAHA YENİ GEÇMİŞTİ ŞİMDİ GENE TEKMEYE AŞ ERDİM :84::84:
MAŞALLAH CANIM KUZUNA 410000KERE
Şimdi haziran annelerini okudum biraz, ay çok duygulandım, bebişler yavaş yavaş doğmaya başlamışlar, annelerde ki merak daha da artmış. Herkesin doğum eli kulağında. Allah'ım sağlıkla bize de o günleri görmeyi nasip etsin inşallah.
eda sürekli hareket halindeyken hissetmessin kuzum, çok yorgunken ve açkende hisetmessin sen haftasonu dinle kendini dün ben hiç hissetmedim mesela bugünde çoook az 1 efa belki hergün hissetçen diye bir kaide yok eve git uzan, güzelce dinlen, sonra soluna yat ve kendini dinle yemekten sonra :) o hissetiğin dolgunluk gaz yada bağırsak diil yavrukuşum :) mutlaka hissedersin ama bebeğin uyku periyotlarıda çok önemli :) yada şöle yapıver kocan görmeden :))
bir defaya mahsus hareketini diğerinden ayırd etmek için, akşam hava kararınca karnını açıp çıplak teninde göbüşüne odanın ışığını yakmadan el feneri tut bir süre dur, ışığa gelicek tepki vericek sana :)) yemekten sonra yap... Hergün bekleme ama hareket etmesini daha çok minikler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?