2011 Ekim Anneleri

tebrikler canım. benim bazı günler çok hareketli oluyo mesala dün. bugün pek bişi yok...
ayrıca bugün dahiliye kontrolüm vardı. tsh:2.01 çıktı ilk kez bu rakkamı gördüm çok mesudum:)

hergün hareketlenmiyolar fazla demekki? ben sana düşer dedim tsh.düşmüş bakşimdi ne kadar mg içiyosun?doktor ne dedi?benimde 1.74 dü nazar değmesin bize

Merhaba kızlarr bugünlerde patronum beni çoookk çalıştırıyor, kadına iyi dedim nazar değdirdim galiba.... Bu saate kadar hiç durmadan çalıştım ancak rahatlamaya başladım , geçmişi okuyamadım umarım herkez çok iyidir.

Ama zaten daha var ki hissetmene, 20-22 haftalık arası hissediliyormuş, boşuna sıkma canını.

ben şu an 21. haftadayım, anlayamıyorudum önceden bağırsak hareketimi bu pıt pıtlar, yoksa bebişmi
geçen akşam, artık pıt şeklinde değil karnımı itince emin oldum:) bi canlı karın duvarımda geziniyo itiyo sonra başka bi tarafa itiyo, çok enterasandı. sonrada başka bi akşam arka arkaya aynı yere vurdu 5-6 kez..

oy kuzum teşekkür ederim Muhakkak deniyeceğim akşam kesin tepki veriyolarmıkı ışığa çok şaşırdım ben buna ya

15. haftadan sonra kesin tepki veriyorlar ışığı 1 dakika kadar tut bak görceksin bir süre sonra ama oturur şekilde değil ya ayakta yap, karın duvarına teması kolay olsun yada soluna yatarken emi canım benim :) Karnın tok olsun kendini güzelce dinle :)

Canım 5 ayın bitmek üzere artık maşallah, hissetmen çok güzel :)

hergün hareketlenmiyolar fazla demekki? ben sana düşer dedim tsh.düşmüş bakşimdi ne kadar mg içiyosun?doktor ne dedi?benimde 1.74 dü nazar değmesin bize

amin nazar deymesin inş. 125 mg içiyodum, çok iyi aynen deva et dedi. 3 hafta sonra tekrar bakıcak, ama aynı doz daha da düşürürmü bilemiyorum.... sana nasıl doz ayarladı.?

Ay evet ya o pis tefik kaldı, o nihat doğanı dinlemek beni sinir ediyor kapatıyorum çocuğumda ona benzer diye, kınadığına çekermiş ya, sevmediğin ot bununun dibinde bitermiş ayy o huyda bir çocuk düşünemiyorum, allahım korusun.. birde taner tabi manyak ya çocuk yerinde duramıyor

Son düzenleme:

akşam yemeğimi yer yemez yapıcam hanzade sayende ilk tekmeyi yersem dile benden ne dilersen

Severim onların tekmelerini... Anne adayı bile olmak çok güzelmiş

ışık karnımızdan geçiyomu çok garip nasıl tepki veriyorlar merak ettim

Aslında uyuma saatleri dışında günde 8 ila 40 aresi hareket yapıyorlarmış ama biz sadece dönme, kayma, el kol, ayak itmelerini daha net hissedebiliyormuşuz henüz küçük oldukları için kuvvetli 1 saniyeden uzun süren hareketleri hissediyormuşuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…