tebrikler canım. benim bazı günler çok hareketli oluyo mesala dün. bugün pek bişi yok...
ayrıca bugün dahiliye kontrolüm vardı. tsh:2.01 çıktı ilk kez bu rakkamı gördüm çok mesudum:)
sağol canım büyüdü teyzesi ondansen hissettinmi hareketlerini hiç canım?babasına söyledim bende hissetcem diyor kıskandı
ama zaten daha var ki hissetmene, 20-22 haftalık arası hissediliyormuş, boşuna sıkma canını.
Amin canım inşallah bend ebir hoş oldum şimdi, zaten duygularım tavan durumunda :)
Ama zaten daha var ki hissetmene, 20-22 haftalık arası hissediliyormuş, boşuna sıkma canını.
oy kuzum teşekkür ederimMuhakkak deniyeceğim akşam kesin tepki veriyolarmıkı ışığa çok şaşırdım ben buna ya
Ama zaten daha var ki hissetmene, 20-22 haftalık arası hissediliyormuş, boşuna sıkma canını.
beninkiler de hiç fena sayılmaz. Dün neredeyse asena elendiğinde bile ağlayacaktım
ben şu an 21. haftadayım, anlayamıyorudum önceden bağırsak hareketimi bu pıt pıtlar, yoksa bebişmi
geçen akşam, artık pıt şeklinde değil karnımı itince emin oldum:) bi canlı karın duvarımda geziniyo itiyo sonra başka bi tarafa itiyo, çok enterasandı. sonrada başka bi akşam arka arkaya aynı yere vurdu 5-6 kez..
asena elendimi
hergün hareketlenmiyolar fazla demekki? ben sana düşer dedim tsh.düşmüş bakşimdi ne kadar mg içiyosun?doktor ne dedi?benimde 1.74 dü nazar değmesin bize
asena elendimi
15. Haftadan sonra kesin tepki veriyorlar ışığı 1 dakika kadar tut bak görceksin bir süre sonra ama oturur şekilde değil ya ayakta yap, karın duvarına teması kolay olsun yada soluna yatarken emi canım benim :) karnın tok olsun kendini güzelce dinle :)
ben şu an 21. haftadayım, anlayamıyorudum önceden bağırsak hareketimi bu pıt pıtlar, yoksa bebişmi
geçen akşam, artık pıt şeklinde değil karnımı itince emin oldum:) bi canlı karın duvarımda geziniyo itiyo sonra başka bi tarafa itiyo, çok enterasandı. sonrada başka bi akşam arka arkaya aynı yere vurdu 5-6 kez..
amin nazar deymesin inş. 125 mg içiyodum, çok iyi aynen deva et dedi. 3 hafta sonra tekrar bakıcak, ama aynı doz daha da düşürürmü bilemiyorum.... sana nasıl doz ayarladı.?
ben sevinçten bağırdım uyuz oldum o kıza kendini bişey zannediyor..
Eda sürekli hareket halindeyken hissetmessin kuzum, çok yorgunken ve açkende hisetmessin sen haftasonu dinle kendini dün ben hiç hissetmedim mesela bugünde çoook az 1 efa belki hergün hissetçen diye bir kaide yok eve git uzan, güzelce dinlen, sonra soluna yat ve kendini dinle yemekten sonra :) O hissetiğin dolgunluk gaz yada bağırsak diil yavrukuşum :) mutlaka hissedersin ama bebeğin uyku periyotlarıda çok önemli :) yada şöle yapıver kocan görmeden :))
Bir defaya mahsus hareketini diğerinden ayırd etmek için, akşam hava kararınca karnını açıp çıplak teninde göbüşüne odanın ışığını yakmadan el feneri tut bir süre dur, ışığa gelicek tepki vericek sana :)) yemekten sonra yap... hergün bekleme ama hareket etmesini daha çok minikler :)
hergün hareketlenmiyolar fazla demekki? ben sana düşer dedim tsh.düşmüş bakşimdi ne kadar mg içiyosun?doktor ne dedi?benimde 1.74 dü nazar değmesin bize
asena elendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?