ışık karnımızdan geçiyomu çok garip nasıl tepki veriyorlar merak ettim
ay evet ya o pis tefik kaldı o nihat doğanı dinlemek beni sinir ediyor kapatıyorum çocuğumda ona benzer diye, kınadığına çekermiş ya sevmediğin ot bununun dibinde bitermiş ayy o huyd b ri çocuk düşünemiyorum, allahım korusun.. Birde taner tabi manyak ya çocuk yerinde duramıyor
ben 75 mg içiyorum 1 ay sonra kontrolüm benimde.. seninkini düşürür herhalde dozunu
akşam yemeğimi yer yemez yapıcam hanzade sayende ilk tekmeyi yersem dile benden ne dilersen
akşam yemeğimi yer yemez yapıcam hanzade sayende ilk tekmeyi yersem dile benden ne dilersen
canım sıkmıyorum canımı tabi ama çok sabırsızlanıyorum ya
22 olmasın nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya ben taner hastasıyım ya çok gülüyorum tanere eşim çok endişeli ben taneri izlerken o oğlumla konuşup dikkatini dağıtmaya çalışıyo
Daçmiiiiiiiiiiiiiin gız goşş ahtapot gördümm
ya ben taner hastasıyım ya çok gülüyorum tanere eşim çok endişeli ben taneri izlerken o oğlumla konuşup dikkatini dağıtmaya çalışıyo
Daçmiiiiiiiiiiiiiin gız goşş ahtapot gördümm[/QUOT
ehehe... valla çok komik gerçekten taner elense izlenmez o yarışma... bebişler benzemesinde..
nihat doğan la çok benziyolar aslında.
yaa ben tefikide sevmiyorumda asenanın egosunu tatmin edememesine sevindimçok iddialıydı tefikği göndericeğine mors olmuştur
Seni okadar iyi anlıyorum ki 18. haftamıza girdik hala hareketlerini hissedemiyorum, doktorum ilk hamilelikte 20. haftadan sonra hissedebilirsin diyor kemikleri tam olarak gelişmediği için tekme atsada yumuşak olucağından hissetmememiz normalmiş ama bazen çok merak ediyorum iyimi diye bişey hissetsemde gazmıdır, bebekmidir onuda ayırt edemiyorum, ufff ya çabucak vakit geçsede bizde yazsak hissediyoruz diyee.....
sen tekme yede başka bişi dilemiyorum canım, dileğe bak hiç birinin tekme yemesini bu kadar isteyeceğim aklıma gelmezdi
al buda sana o zaman teselli ödülü
Daçmiiiiiiiiiiiiiin gız goşş ahtapot gördümm
seni okadar iyi anlıyorum ki 18. Haftamıza girdik hala hareketlerini hissedemiyorum, doktorum ilk hamilelikte 20. Haftadan sonra hissedebilirsin diyor kemikleri tam olarak gelişmediği için tekme atsada yumuşak olucağından hissetmememiz normalmiş ama bazen çok merak ediyorum iyimi diye bişey hissetsemde gazmıdır, bebekmidir onuda ayırt edemiyorum, ufff ya çabucak vakit geçsede bizde yazsak hissediyoruz diyee.....
Oyyyyyyyy çok güldüm bunaAdam gerçekten bir alem, atlayıp zıplarken kıracak bir tarafını... Kocamla yarılıyoruz onu izlerken.
ay bende eşime diyorum bi erkek tarafından tekmelenmeyi hiç bu kadar istememiştim diyorum ayıPsın hayatım 2 tepim seni diyor danacık
bende bu hazır meyva çaylarıdan almayı düşündüm bi arkadaş dedik ne kadar doğalda deseler katk maddesi var dedi bende meyvesuları falanda çok kötü zaten şimdi kendim üretim yapmaya karar verdim elma erik kayısı kurusu alıp hoşaf yapıcam sıcak içersen meyva çayı olur soğuk içersen meyva suyu olur en doğalı napiiimmm
Ayyy eşine koptum resmen eda hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?