2011 Ekim Anneleri

ya ben taner hastasıyım ya çok gülüyorum tanere eşim çok endişeli ben taneri izlerken o oğlumla konuşup dikkatini dağıtmaya çalışıyo

Daçmiiiiiiiiiiiiiin gız goşş ahtapot gördümm

canım sıkmıyorum canımı tabi ama çok sabırsızlanıyorum ya
22 olmasın nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Seni okadar iyi anlıyorum ki 18. haftamıza girdik hala hareketlerini hissedemiyorum, doktorum ilk hamilelikte 20. haftadan sonra hissedebilirsin diyor kemikleri tam olarak gelişmediği için tekme atsada yumuşak olucağından hissetmememiz normalmiş ama bazen çok merak ediyorum iyimi diye bişey hissetsemde gazmıdır, bebekmidir onuda ayırt edemiyorum, ufff ya çabucak vakit geçsede bizde yazsak hissediyoruz diyee.....

ya ben taner hastasıyım ya çok gülüyorum tanere eşim çok endişeli ben taneri izlerken o oğlumla konuşup dikkatini dağıtmaya çalışıyo

Daçmiiiiiiiiiiiiiin gız goşş ahtapot gördümm

Oyyyyyyyy çok güldüm buna Adam gerçekten bir alem, atlayıp zıplarken kıracak bir tarafını... Kocamla yarılıyoruz onu izlerken.

Canım aslında sizdede oluyor ben ayırd edebiliyorum önceden yaşadığım için, siz gazla karıştırıyorsunuz :) aradaki fark bu bebek büyüdükçe kuvvetlenecek ve tekmeleri hareketleri daha belirgin olucak 19 20 haftalarda o zaman emin olucaksınız sizde :)

sen tekme yede başka bişi dilemiyorum canım, dileğe bak hiç birinin tekme yemesini bu kadar isteyeceğim aklıma gelmezdi

ay bende eşime diyorum bi erkek tarafından tekmelenmeyi hiç bu kadar istememiştim diyorum ayıPsın hayatım 2 tepim seni diyor danacık

Son düzenleme:

fatoşum siz daha büyükmüşünüz yakındır bence senin tepik yemek
Hem kızlar geç tepermiş

yavv amann asenada çok gıcık yaaa ama gerçekten taner elense izlenmez

gızların yüzünden gadın düşmanı değilim gadınları çok seviyorum ben en güzeli deryada çok tepkisiz anacım dut yemiş bülbül gibi kızlar ne tarafa çekerse o tarafa gidiyor en iyisi pascal kalsaydı o 1. olsaydı .....

Bu akşam bende bi deniyim bakalım ışşıgı gördüm diyen tepicekmi bakalım hanzade

ewet tatlım ama doktoruma danıştım hatta ödem olmasını falan engelliyomuş meyve çayları ve zaten emzirirkende bazılarını kullandırtıyolarmış süt yapıyomuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…