allah razı olsun, napalım idare edecez artık, şöyle etli metli bir yemek haketmeyi daha çok isterdim ama buna da şükür...
Canım aslında sizdede oluyor ben ayırd edebiliyorum önceden yaşadığım için, siz gazla karıştırıyorsunuz :) aradaki fark bu bebek büyüdükçe kuvvetlenecek ve tekmeleri hareketleri daha belirgin olucak 19 20 haftalarda o zaman emin olucaksınız sizde :)
ewet tatlım ama doktoruma danıştım hatta ödem olmasını falan engelliyomuş meyve çayları ve zaten emzirirkende bazılarını kullandırtıyolarmış süt yapıyomuş..
yavv amann asenada çok gıcık yaaa ama gerçekten taner elense izlenmez
gızların yüzünden gadın düşmanı değilim gadınları çok seviyorum ben en güzeli deryada çok tepkisiz anacım dut yemiş bülbül gibi kızlar ne tarafa çekerse o tarafa gidiyor en iyisi pascal kalsaydı o 1. olsaydı .....
Bu akşam bende bi deniyim bakalım ışşıgı gördüm diyen tepicekmi bakalım hanzade
Beninkiler de hiç fena sayılmaz. Dün neredeyse Asena elendiğinde bile ağlayacaktım
Aslında bikeresinde göbeğimin 2 parmak altında içerden bişey vurmuş gibi olmuştu ama seyirme yada balon patlaması yada janat çırpışı tariflerine benzemiyordu gerçi gazada benzemiyordu ama uff hanzade inşlh dediğin gibi bende hissetmeye başlarım çok merak ediyorum kızm iyimi diye
yap bakalım valla şimdi size okutayım diye linki aradım ama bir türlü bulamadım ben yaklaşık 2 hafta önce filan okumuştum, geçen akşamda elektrikler kesildi dur dedim bir bakayım gerçekten ışığa hassas hale gelmişmiNeyse el fenerini aldım ama biraz büyük benimki ışığı beyaz olandan yani bir su bardağı yuvarlağı kadar ön camı, kanepeye uzandım karnımı açtım oda karanlık zaten direk karnıma tuttum ve onu hissettim hemde ışık tuttuktan hemen sonra şok oldum :)) eşimde kızdı gözüne filan gelmiştir çocuğun diye :)) deneyin kızlar ama uyku periyoduna gelirse kımıldamayabilir, bir süre sonra gene deneyin tok karnına :)
kızlar cuma günü amniosentez yaptırmıstım sonuc beklıyorum faKat bugun karnımınn sol tarafında gobek delıgının ustunden kasıgıma kadar olan bolgede ara ara agrılar oluyor ama agrı ne dayanılmaz kadar sıddetlı nede umursanmayacak kadar hafıf ortanın bıraz ustu bırde sureklı degıl ara ara ama 10 dk gıbı aralarla gırıyoe artık korkmaya basladım.doktoruma ulasamadım bılıyorsunuz kı bu işlemden sonra düşük riskş var ve bende suan çok korkmaya başladım.... akıl veren yok mu ne yapayım ben iş yerındeyımm eve gitme sansım yok kotu birsey yoktur demı nolur birsey soyleyın....
kızlar cuma günü amniosentez yaptırmıstım sonuc beklıyorum faKat bugun karnımınn sol tarafında gobek delıgının ustunden kasıgıma kadar olan bolgede ara ara agrılar oluyor ama agrı ne dayanılmaz kadar sıddetlı nede umursanmayacak kadar hafıf ortanın bıraz ustu bırde sureklı degıl ara ara ama 10 dk gıbı aralarla gırıyoe artık korkmaya basladım.doktoruma ulasamadım bılıyorsunuz kı bu işlemden sonra düşük riskş var ve bende suan çok korkmaya başladım.... akıl veren yok mu ne yapayım ben iş yerındeyımm eve gitme sansım yok kotu birsey yoktur demı nolur birsey soyleyın....
hanzade maşallah yavruna kuzum benim yaaaaaaaaaaaa
Bana ayakta yap demedinmi benmi yanlış okudum :26:
kızlar cuma günü amniosentez yaptırmıstım sonuc beklıyorum fakat bugun karnımınn sol tarafında gobek delıgının ustunden kasıgıma kadar olan bolgede ara ara agrılar oluyor ama agrı ne dayanılmaz kadar sıddetlı nede umursanmayacak kadar hafıf ortanın bıraz ustu bırde sureklı degıl ara ara ama 10 dk gıbı aralarla gırıyoe artık korkmaya basladım.doktoruma ulasamadım bılıyorsunuz kı bu işlemden sonra düşük riskş var ve bende suan çok korkmaya başladım.... Akıl veren yok mu ne yapayım ben iş yerındeyımm eve gitme sansım yok kotu birsey yoktur demı nolur birsey soyleyın....
hanzade maşallah yavruna kuzum benim yaaaaaaaaaaaa
Bana ayakta yap demedinmi benmi yanlış okudum :26:
yanlız edacım en belirgin o zaman hissettim ondan sonra o kadar belirgin hissetmedim çok az hissettim, sonra neden hissetmiyorum diye tedirgin olma emi :)
ayy sormayın kızlaaar ota b..ka herşeyi gözlerim doluyo zor tutuyorum kendimi yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?