2011 Ekim Anneleri

Aslında bikeresinde göbeğimin 2 parmak altında içerden bişey vurmuş gibi olmuştu ama seyirme yada balon patlaması yada janat çırpışı tariflerine benzemiyordu gerçi gazada benzemiyordu ama uff hanzade inşlh dediğin gibi bende hissetmeye başlarım çok merak ediyorum kızm iyimi diye

yap bakalım valla şimdi size okutayım diye linki aradım ama bir türlü bulamadım ben yaklaşık 2 hafta önce filan okumuştum, geçen akşamda elektrikler kesildi dur dedim bir bakayım gerçekten ışığa hassas hale gelmişmi neyse el fenerini aldım ama biraz büyük benimki ışığı beyaz olandan yani bir su bardağı yuvarlağı kadar ön camı, kanepeye uzandım karnımı açtım oda karanlık zaten direk karnıma tuttum ve onu hissettim hemde ışık tuttuktan hemen sonra şok oldum :)) eşimde kızdı gözüne filan gelmiştir çocuğun diye :)) deneyin kızlar ama uyku periyoduna gelirse kımıldamayabilir, bir süre sonra gene deneyin tok karnına :)

Son düzenleme:
kızlar cuma günü amniosentez yaptırmıstım sonuc beklıyorum faKat bugun karnımınn sol tarafında gobek delıgının ustunden kasıgıma kadar olan bolgede ara ara agrılar oluyor ama agrı ne dayanılmaz kadar sıddetlı nede umursanmayacak kadar hafıf ortanın bıraz ustu bırde sureklı degıl ara ara ama 10 dk gıbı aralarla gırıyoe artık korkmaya basladım.doktoruma ulasamadım bılıyorsunuz kı bu işlemden sonra düşük riskş var ve bende suan çok korkmaya başladım.... akıl veren yok mu ne yapayım ben iş yerındeyımm eve gitme sansım yok kotu birsey yoktur demı nolur birsey soyleyın....

Herkes bebek hareketini aynı hissetmez illaki baloncuk patlaması yada seyirme yada kelebek gibi olcak diye bişi yok, gaz gibide olabilir :) bu yüzden gazla çok karışıyor hareketin yerini takip et :) hep aynı yere denk gelir genelde :)

hanzade maşallah yavruna kuzum benim yaaaaaaaaaaaa
Bana ayakta yap demedinmi benmi yanlış okudum :26:

benim ağlama krizim geçti geçen akşam yarışmacılar anneleriyle konuşuyolar kayınvalidem bizdeydi o çok duygulandı hatta eşim bile duygulandı bende niye bilmiyorum gülmeye başladım onlarda ağlıyorum zannettiler eşim bi baktı gülüyorum aaa neden ağlamıyosun dedi hiç içimden gelmiyo dedim gerçekten krizim geçti sanırım.

Deyancım gelişiyor bebeğin canım ondanda olabilir :) düşükte mutlaka kanam belirtin filanda olur.. Ben ne ağrılar çektim anlatamam 10 gün öndesin benden ama bu ağrılar normal birde, amniosentezden sonra doktorlar sana plesantada kanama olup olmadığını riskini filan söylüyorlar canım, cumadan bu güne 5. gün eğer huzursuz olursan yarın doktoruna git ama bence o çok iyi :)

bence biranönce ordan çık ve kadın doğumcuya git,

hanzade maşallah yavruna kuzum benim yaaaaaaaaaaaa
Bana ayakta yap demedinmi benmi yanlış okudum :26:

İster yatarak yap, ister ayakta yap, oturur şekilde yapma o zaman içerde oluyor ama ayakta iken sabit duruken rahim karına daha yakın teması daha kolay bide düz uzanırken :)

Son düzenleme:

canım sakin ol lütfen stresin bebeği etkilediğini muhakkak biliyorsun bu sancılar normal hepimiz yaşıyoruz sen amniosentez yaptrıdığın için direk ondanmı acaba diye düşünüyorsun allahın izniyle iyidir bebeğin ama yinede emin olmak istiyorsan doktoruna ulşmayı dene olmadı yakınlarında bir hastane varsa git bir ultrasona gir gör bebeğini çok geçmiş olsun kötü düşünme lütfen

cnm uzman tvde izledim ilk 24 saati gçirildiyse tehlike büyük oranda geçiyomuş ama için rahat etmiyosa doktoruna git çünkü hiçbir belirti tek başına düşüğü işaret etmezmiş en kesin tanı kanama su gelmesi vs ile birlikte rahim ağzının açıklığının tespit edilmesiymiş sen içini ferah tut 24 saati geçirmişsin bol bol dua et Rabbim yardımcın olsun

Yaa ben çok yoruldum yaa
off sinirden ağlıycam. ama önce doya doya bir çığlık atmak istiyorum :84::84::84::84::84:
Şirket taşınıyor, her yer her yerde, karman çorman ortalık kolilerin üzerinden hoplayıp zıplayarak atlıyoruz işgüzar lüzumsuz patronlardan biri oğlunun tezini getirmiş yazayım diye. ölür müsün öldürür müsün yaaa:84::84::84:

iyidir demi kızlar ya anlatamam nasıl telas yaptım korkuyor insan su alınınca oksursem herseyı ondan Biliyorum saolun kızlar dualrım hepımızle.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…