2011 Ekim Anneleri

Ayy dünkü halime benziyosun bügünde öğleden sonra bıraktım başım ağrımaya başladı çok sıktım kendimi, yarın devam ederim. Allah yardımcın olsun çok sinir bozucu gerçekten..

iyidir demi kızlar ya anlatamam nasıl telas yaptım korkuyor insan su alınınca oksursem herseyı ondan Biliyorum saolun kızlar dualrım hepımızle.........

Senin doktorun amniosentezden sonra sana kanama var yada yok diye bir bilgi vermedimi? Müsait bir vaktin varsa git baktır bebeğini bir gör ve rahatla :) Korkma Allah aemanet inşallah :)

Ayy dünkü halime benziyosun bügünde öğleden sonra bıraktım başım ağrımaya başladı çok sıktım kendimi, yarın devam ederim. Allah yardımcın olsun çok sinir bozucu gerçekten..

hanzade çizelgeni yap hadi yaaa hep unutuyorum ne kadar olduğunu korkma besmele çek yap

yok daha neler
Hoplayıp zıplama kuzum sen söyleyi erkekler usturuplu bir yere istiflesinler o ne öyle yaa
Hem bu yoğunlukta ne tezi yazacakmışsın patronuna benden selam söyle oğlu bi zahmet totosunu kaldırsında kendi işini kendi yapsın diplomasını sana mı vericekler
Ben öldürürdüm şahsen ama sen sakin ol kuzum çok sinirlendim ya seni ayrı tutsalar ya az :85:

çok komik bir an hayal ettimde o anınızı :))) geçti deme eslemcim tam geçti bitti diyoruz hadi bidaha :)

çok komik bir an hayal ettimde o anınızı :))) geçti deme eslemcim tam geçti bitti diyoruz hadi bidaha :)

hahaha evet yaaa bide niye ağlamıyosun diye soruyo kardeşim ağlamak zorundamıyım benim hormonlarım dengesiz ağlarımda gülerimde otomatiğe bağlamıcaksınız dimi hamileyim ben hamileee Allaha şükür

Korkuyomm :) Yarın tam 17 haftalık olucaz eslem teyze Allah izin verirse senden bir hafta gerideyim ,öyle takip et, haziranda çıksın yapcam :))

tmmm cnm haziran çıktıktan sonra yapma cnm ne gerek var doğuma ne kalıyo zaten artık yaşını takip etmek için çizelge yaparsın

tmmm cnm haziran çıktıktan sonra yapma cnm ne gerek var doğuma ne kalıyo zaten artık yaşını takip etmek için çizelge yaparsın

Ayy inşallah eslemim inşallah o çizelgeyi hevesle seve seve yaparım daha önce çok üzüldüm hatta foruma bile girmicektim ama inandım bunda çok inandım bismillah dedim daldım aranıza :)))

Kızlar bugün saat geçmiyormu acaba banamı öyle geliyor zor bela 5 oldu, 1 saat daha var bitsede gitsem giderken dondurma alıcam sabahtan beri aklımda :) Marka söylemedim ama bu defa

ya kızlar ben geçmişe bakamadım paşam doktora gidecekti galiba dün sonuç ne oldu bebişinin cinsiyetini öğrenebildimi birde bugün yok mu? Bilen varsa bu sorularımın cevaplarını merak ediyorum.

inşallah sağlıklı sıhhatli doğururuzda bebişlrimizin resimlerini koyarız buraya ooohhh yerim ben onları

Amin canım amin bazen düşünüyorumda hep bir rüya gibi geliyordu bana, hala öyle.. rabbim nasip ederse, doğduğunda ne halde olurum bilmiyorum çok ağlarım heralde ama mutluluktan bu defa inşallah..

Ayy inşallah eslemim inşallah o çizelgeyi hevesle seve seve yaparım daha önce çok üzüldüm hatta foruma bile girmicektim ama inandım bunda çok inandım bismillah dedim daldım aranıza :)))

İnşallah ekimde alıcaksın bebeğini kucağına bu arada, az daha oğlunu kucağına alıcaksın yazıcaktım, bu bir işaret olabilir hanzade yoksa oğlun mu olucak :)) Buarada iyiki topiğe gelmişsin sen olmasan biz bu ışık mevzusunu öğrenemiycektik bende akşam deniycem bakalım tepikliycekmi annesini kızım....

ya kızlar ben geçmişe bakamadım paşam doktora gidecekti galiba dün sonuç ne oldu bebişinin cinsiyetini öğrenebildimi birde bugün yok mu? Bilen varsa bu sorularımın cevaplarını merak ediyorum.

Canım doktora gitmiş ama kendi doktoruna değil özel bir doktora uzunluk 2cm olmuş sanırım, riskin var demiş doktor oda çok üzgündü ama ben kendi doktoruna itimat etmesini öneririm, bende cinsiyet öğrenemedim ama başka doktora gidemiyorum korkudan bişi der diye, bence paşamda bebeğide iyi rabbimin izniyle bu akşam hepimiz kuran okuyacağız yasin suresi okuyacağız onun için :) He bu arada kıza benziyormuş minik kuzusuu :))

Son düzenleme:

Amin hepberaber inşallah canım :)sizde iyiki gelmişsiniz siz olmasanız kime söylicektim deneylerimi :))) Dene bakalım sende, akşam yazın bakıcam cevaplarınıza hepinizin, bende çok heyecanlandım :) Bende kutumu çok merak etmeye başladım artık, haziranda inşallah, 15 gün kaldı :)

Son düzenleme:

Yazık sana deniz yaa iş yükünün arttığı yetmiyor bide tez yazdırıyorlar, edaya katılıyorum ozaman diplomayıda sana versinler. Bugünleri patronlar, hamilelere eziyet haftası ilan ettiler galiba. Bende bugün az daha imdat diye çığlık atıcaktım, öyle çok çalıştımki belim ağrıdan kopuyor. saat altı olsada evimize gitsek.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…