Yaa ben çok yoruldum yaa
off sinirden ağlıycam. ama önce doya doya bir çığlık atmak istiyorum :84::84::84::84::84:
Şirket taşınıyor, her yer her yerde, karman çorman ortalık kolilerin üzerinden hoplayıp zıplayarak atlıyoruz işgüzar lüzumsuz patronlardan biri oğlunun tezini getirmiş yazayım diye. ölür müsün öldürür müsün yaaa:84::84::84:
iyidir demi kızlar ya anlatamam nasıl telas yaptım korkuyor insan su alınınca oksursem herseyı ondan Biliyorum saolun kızlar dualrım hepımızle.........
Ayy dünkü halime benziyosun bügünde öğleden sonra bıraktım başım ağrımaya başladı çok sıktım kendimi, yarın devam ederim. Allah yardımcın olsun çok sinir bozucu gerçekten..
yaa ben çok yoruldum yaa
off sinirden ağlıycam. Ama önce doya doya bir çığlık atmak istiyorum :84::84::84::84::84:
şirket taşınıyor, her yer her yerde, karman çorman ortalık kolilerin üzerinden hoplayıp zıplayarak atlıyoruz işgüzar lüzumsuz patronlardan biri oğlunun tezini getirmiş yazayım diye. ölür müsün öldürür müsün yaaa:84::84::84:
benim ağlama krizim geçti geçen akşam yarışmacılar anneleriyle konuşuyolar kayınvalidem bizdeydi o çok duygulandı hatta eşim bile duygulandı bende niye bilmiyorum gülmeye başladım onlarda ağlıyorum zannettiler eşim bi baktı gülüyorum aaa neden ağlamıyosun dedi hiç içimden gelmiyo dedim gerçekten krizim geçti sanırım.
hanzade çizelgeni yap hadi yaaa hep unutuyorum ne kadar olduğunu korkma besmele çek yap
Bende haftasonu o haldeydim çok şükür iyiyim şimdi çok garip ya eşim şoklardan şoklara giriyor hayatta ağlamam normalde çok ketumumdur
çok komik bir an hayal ettimde o anınızı :))) geçti deme eslemcim tam geçti bitti diyoruz hadi bidaha :)
Korkuyomm :) Yarın tam 17 haftalık olucaz eslem teyze Allah izin verirse senden bir hafta gerideyim ,öyle takip et, haziranda çıksın yapcam :))
valla benimkide şokta hatta bazen diyor sen kendin bebeksin bide bebek yapıcan
tmmm cnm haziran çıktıktan sonra yapma cnm ne gerek var doğuma ne kalıyo zaten artık yaşını takip etmek için çizelge yaparsın
hahaha evet yaaa bide niye ağlamıyosun diye soruyo kardeşim ağlamak zorundamıyım benim hormonlarım dengesiz ağlarımda gülerimde otomatiğe bağlamıcaksınız dimi hamileyim ben hamileee Allaha şükür
İlkler hep çok güzel olurmuş çok eğlenceli olucak inşallah çoookk :)
inşallah sağlıklı sıhhatli doğururuzda bebişlrimizin resimlerini koyarız buraya ooohhh yerim ben onları
Ayy inşallah eslemim inşallah o çizelgeyi hevesle seve seve yaparım daha önce çok üzüldüm hatta foruma bile girmicektim ama inandım bunda çok inandım bismillah dedim daldım aranıza :)))
ya kızlar ben geçmişe bakamadım paşam doktora gidecekti galiba dün sonuç ne oldu bebişinin cinsiyetini öğrenebildimi birde bugün yok mu? Bilen varsa bu sorularımın cevaplarını merak ediyorum.
İnşallah ekimde alıcaksın bebeğini kucağına bu arada, az daha oğlunu kucağına alıcaksın yazıcaktım, bu bir işaret olabilir hanzade yoksa oğlun mu olucak :)) Buarada iyiki topiğe gelmişsin sen olmasan biz bu ışık mevzusunu öğrenemiycektik bende akşam deniycem bakalım tepikliycekmi annesini kızım....
Yaa ben çok yoruldum yaa
off sinirden ağlıycam. ama önce doya doya bir çığlık atmak istiyorum :84::84::84::84::84:
Şirket taşınıyor, her yer her yerde, karman çorman ortalık kolilerin üzerinden hoplayıp zıplayarak atlıyoruz işgüzar lüzumsuz patronlardan biri oğlunun tezini getirmiş yazayım diye. ölür müsün öldürür müsün yaaa:84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?