Amin canım amin bazen düşünüyorumda hep bir rüya gibi geliyordu bana, hala öyle.. rabbim nasip ederse, doğduğunda ne halde olurum bilmiyorum çok ağlarım heralde ama mutluluktan bu defa inşallah..
allah hepinizden razı olsun inan geçmişi okuyarak geldim çok duygulandım gözyaşlarına hakim olamiyorum ben yaPaşam haberini yeni okudum. Sıkma canını tatlım, Aman deyim isyan da etme. Arkadaşın dediği gibi Allah'ın gücüne gider. Herşey çok güzel olacak Allah'ın izniyle.
Kızlaaar, fikrim geldi. hadi yasin kampanyası başlatalım Paşam için? Ne dersiniz.41 Yasin-i Şerifi paylaşalım. Bilmeyenler Türkçesinden okusun. 41 kişi okuyup dua edelim.
1. benim. Hadi bakalım başkaaaa kim var?
Canım doktora gitmiş ama kendi doktoruna değil özel bir doktora uzunluk 2cm olmuş sanırım, riskin var demiş doktor oda çok üzgündü ama ben kendi doktoruna itimat etmesini öneririm, bende cinsiyet öğrenemedim ama başka doktora gidemiyorum korkudan bişi der diye, bence paşamda bebeğide iyi rabbimin izniyle bu akşam hepimiz kuran okuyacağız yasin suresi okuyacağız onun için :) He bu arada kıza benziyormuş minik kuzusuu :))
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bencede ya bi düşünsene pamuk gibi elleri ayakları yumuşacık herşeyden habersiz sana muhtaç sadece insan kıyabilir mi ona ya bak şimdi yine ağlıcam
Ayy kıyamam çok üzülmüştür şimdi paşam. Bencede kendi doktorununa da mutlaka gitmeli. Bende senin gibi düşünüyorum paşam bebeğini sağlıklı bir şekilde doğurucak. bu sefer herşey gönlüne göre olucak inşallah. Dualarımız onunla ve bebeğiyle...
allah hepinizden razı olsun inan geçmişi okuyarak geldim çok duygulandım gözyaşlarına hakim olamiyorum ben yaiyiki varsınız hamilelerin duası kabul olurmuş herkezde dua etsin ne olur kötü düşünmek istemiyorum iyi düşünmek istiyorum canım yanmasın acımasın istiyorum hepiniz anlarsınız beni ama hanzade ne demek istedigimi çok iyi anladı kader arkadaşım çünkü o sag olun dualarınızda beni unutmayın rabbim sevginin bebgine birşey olmasıjn deyin herkez dua okuyo merak eden aradı benle dertlendi agladı rabbim güldür şu sevgi kulunun yüzünü ne olur
hanzadecim destek zamanında çok aldım şimdi bu halimle zor inan 3 katta oturuyorum merdivenleri korka korka iniyorum kafamda yastık ayagımda yastık öyle yatıyorum bebgimi düşünmem lazım dün çok konuştum bebgimle bilmiyorum kızmısın erkekmisin içimdeki varlıgım yavrum benim dedim anne bir işaret ver anne seni bırakmıcam diye dedim ilk defa hissettim oynamasını işşallah bana bir işarettir yaradanımdan tek tememnim o bebgimi bana bagışlasın anne yüregimi yakmasın
tek dayanagım rabbim ne verirse hayırlısını vericek biliyorum önümde iki seçenek var ya ben bu bebegi dogurucam kulum sen çok eziyet gördün çok üzüldün sabrettin dicek mükfatın bu deyim yavrumu kucagıma alıcam yada kulum ben sana dogurganlık vermedim bu dünyada çocuk yok öteki tarafta anne olup evlatlarında kavuşucan dicek 2 seçenekten başkası olamazonun için tek tememnim rabbim canımı yakma ellerimi boş bırakma aminbana yasin okuyan arkadaşlardan allah razı olsun haklarını helal etsinler allah razı olsun hepinizden iyiki varsınız
Sorma bunalımlarda yine, inşallah toparlar benimde düşüklerim var öyle iyi anlıyorum ki onu keşke destek alsa psikoloğa gitse terapi görme imkanı olsa, telefonla bile görüşebiliyorsun panik anında... İnşallah allah sabır ve sukünet verir de içine rahatlar, bebeği iyi aslında kesinlikle inanıyorum ama onun gerginliği stresi üzüntüsü bebeğide etkileyecek düye üzülüyorum, elinde olmadığınıda biliyorum dualarımızla yanında olucaz inşallah.. Hepimiz bebeklerimizle sağ salim çıkıcaz bu topikten Allahın izniyle...
allah hepinizden razı olsun inan geçmişi okuyarak geldim çok duygulandım gözyaşlarına hakim olamiyorum ben yaiyiki varsınız hamilelerin duası kabul olurmuş herkezde dua etsin ne olur kötü düşünmek istemiyorum iyi düşünmek istiyorum canım yanmasın acımasın istiyorum hepiniz anlarsınız beni ama hanzade ne demek istedigimi çok iyi anladı kader arkadaşım çünkü o sag olun dualarınızda beni unutmayın rabbim sevginin bebgine birşey olmasıjn deyin herkez dua okuyo merak eden aradı benle dertlendi agladı rabbim güldür şu sevgi kulunun yüzünü ne olur
hanzadecim destek zamanında çok aldım şimdi bu halimle zor inan 3 katta oturuyorum merdivenleri korka korka iniyorum kafamda yastık ayagımda yastık öyle yatıyorum bebgimi düşünmem lazım dün çok konuştum bebgimle bilmiyorum kızmısın erkekmisin içimdeki varlıgım yavrum benim dedim anne bir işaret ver anne seni bırakmıcam diye dedim ilk defa hissettim oynamasını işşallah bana bir işarettir yaradanımdan tek tememnim o bebgimi bana bagışlasın anne yüregimi yakmasın
tek dayanagım rabbim ne verirse hayırlısını vericek biliyorum önümde iki seçenek var ya ben bu bebegi dogurucam kulum sen çok eziyet gördün çok üzüldün sabrettin dicek mükfatın bu deyim yavrumu kucagıma alıcam yada kulum ben sana dogurganlık vermedim bu dünyada çocuk yok öteki tarafta anne olup evlatlarında kavuşucan dicek 2 seçenekten başkası olamazonun için tek tememnim rabbim canımı yakma ellerimi boş bırakma aminbana yasin okuyan arkadaşlardan allah razı olsun haklarını helal etsinler allah razı olsun hepinizden iyiki varsınız
İnşallah canım ya bazen geçmiş yıllardaki topiklere bakıyorum bebeğine birşey olucak diye çok korkan, daha öncede kayıpları olan hamileler 11-12. haftalarda yazmışlar korkuyoruz diye ama yazıların hemen altında kuzum 1 yaş 3 aylık falan yazıyor çizelgelerinde. ozaman demekki Allah izin verdikten sonrası korkulara yer yok diye düşünüyorum hep . Hamilelikte dahada duygusallaşıyoruz istemeden ama biz mutlu olursak bebişlerde mutlu olur. Buarada hamilelerin duası kabul olur derler eminim herkez paşam için en azından bir fatiha okuycaktır.
allah razı olsun canım hepinizden benimde dualarım sizlerleAyy kıyamam çok üzülmüştür şimdi paşam. Bencede kendi doktorununa da mutlaka gitmeli. Bende senin gibi düşünüyorum paşam bebeğini sağlıklı bir şekilde doğurucak. bu sefer herşey gönlüne göre olucak inşallah. Dualarımız onunla ve bebeğiyle...
canım inan strese girmek istemiyorum tek temennim kendi doktorum pazartesi gidicem pazar günü akşam levebaya gittigimde afedersiniz büyük abdestimi yaparken suyum boşalır gibi oldu korktum su giti diyeSorma bunalımlarda yine, inşallah toparlar benimde düşüklerim var öyle iyi anlıyorum ki onu keşke destek alsa psikoloğa gitse terapi görme imkanı olsa, telefonla bile görüşebiliyorsun panik anında... İnşallah allah sabır ve sukünet verir de içine rahatlar, bebeği iyi aslında kesinlikle inanıyorum ama onun gerginliği stresi üzüntüsü bebeğide etkileyecek düye üzülüyorum, elinde olmadığınıda biliyorum dualarımızla yanında olucaz inşallah.. Hepimiz bebeklerimizle sağ salim çıkıcaz bu topikten Allahın izniyle...
kalanın tamamınıda ben alayım canım..20 tane dımı?Ben geldiiiiim. Geçmişi okuya okuya geldim. Mecburen çünkü yasin zinciri oluşturuyoz dimi.
Eveeet gelelim listeye
1 Vahide 1
2 Usluem 1
3 Endlesslove 2
4 Nejla_nemus 1
5 Deniss 1
6 Yslzytn 1
7 Kartopu 1
8 Miranda 1
9 Sybell 1
10 Advocate 1
11 Yesimm 1
12 hanzadee 2
13 Ebues 1
14 eslem 1
15 Duygu 1
16 Kardelen 1
17 FilizFidan 1
18 Rumuz 2
Toplam 21
Canlarım biraz daha kişiye ihtiyacımız var. Şu an isim yazdıranlar 2 şer tane bile okusa 36 oluyor. En az 5 kişi daha lazım. Hadi bakalııııım. Cici anneler katılım bekliyorummm
Yaa ben çok yoruldum yaa
off sinirden ağlıycam. ama önce doya doya bir çığlık atmak istiyorum :84::84::84::84::84:
Şirket taşınıyor, her yer her yerde, karman çorman ortalık kolilerin üzerinden hoplayıp zıplayarak atlıyoruz işgüzar lüzumsuz patronlardan biri oğlunun tezini getirmiş yazayım diye. ölür müsün öldürür müsün yaaa:84::84::84:
Tabi canım ben iki gündür yazmıyorum çok, yazamıyorum yani... denizde öyle, leynada yok, ahesteyle rumuzda pek yok sayılır paşamda yok sabah geldi kaçtı iyidir umarım oda... Herkes mevsim geçişine teslim oldu sanırsam
Ben geldiiiiim. Geçmişi okuya okuya geldim. Mecburen çünkü yasin zinciri oluşturuyoz dimi.
Eveeet gelelim listeye
1 Vahide 1
2 Usluem 1
3 Endlesslove 2
4 Nejla_nemus 1
5 Deniss 1
6 Yslzytn 1
7 Kartopu 1
8 Miranda 1
9 Sybell 1
10 Advocate 1
11 Yesimm 1
12 hanzadee 2
13 Ebues 1
14 eslem 1
15 Duygu 1
16 Kardelen 1
17 FilizFidan 1
18 Rumuz 2
Toplam 21
Canlarım biraz daha kişiye ihtiyacımız var. Şu an isim yazdıranlar 2 şer tane bile okusa 36 oluyor. En az 5 kişi daha lazım. Hadi bakalııııım. Cici anneler katılım bekliyorummm
allah razı olsun canım hepinizden benimde dualarım sizlerle
canım inan strese girmek istemiyorum tek temennim kendi doktorum pazartesi gidicem pazar günü akşam levebaya gittigimde afedersiniz büyük abdestimi yaparken suyum boşalır gibi oldu korktum su giti diyeakşam eşimede demedim sen demez sırt üstü yattım karnım şiş eşim sabah anladı kahvaltı yaparken aglama krizine girdim kızdı deseydin akşam götürürdüm dedi onun için gittik özele adamda hoşuma gitmedi kendi doktoruma alıştımmı ney suyu iyi maşşallah ilk defa doyana kadr baktım büyük ekran olursa annemde eşimde geldi parmaklarına kadr saydım boyu 19 kilosu 141 dedi herşeyi haftasına göre uyumlu dedi 23 de 3 testim var hemde bakılıcak rahim boyuma işşallah adm yanlış bakmıştır o bana allahın izniyle dogurursun dedi korkma dedi hem idrara birz sıkışmıştım hemde aletmi yanlış ölçtü bilmiyorum razartesi dananın kuyrugı kopacak kendi doktorum dedi zaten 3 rahim boyu iyi 2,5 altına düşerse kötü dedi ondan tırsıyorum açıkçası işşşallah yavrun beni bırakmaz dünden beri yerdemiyim gögktemiyim belli degil strese girmemeye deniyorum relaksın onun için hareketli müzikler dinliyorum duygusalları degil i,şe yarıyo tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?