2011 Ekim Anneleri

Amin canım amin bazen düşünüyorumda hep bir rüya gibi geliyordu bana, hala öyle.. rabbim nasip ederse, doğduğunda ne halde olurum bilmiyorum çok ağlarım heralde ama mutluluktan bu defa inşallah..

rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bencede ya bi düşünsene pamuk gibi elleri ayakları yumuşacık herşeyden habersiz sana muhtaç sadece insan kıyabilir mi ona ya bak şimdi yine ağlıcam

allah hepinizden razı olsun inan geçmişi okuyarak geldim çok duygulandım gözyaşlarına hakim olamiyorum ben yaiyiki varsınız hamilelerin duası kabul olurmuş herkezde dua etsin ne olur kötü düşünmek istemiyorum iyi düşünmek istiyorum canım yanmasın acımasın istiyorum hepiniz anlarsınız beni ama hanzade ne demek istedigimi çok iyi anladı kader arkadaşım çünkü osag olun dualarınızda beni unutmayın rabbim sevginin bebgine birşey olmasıjn deyin herkez dua okuyo merak eden aradı benle dertlendi agladı rabbim güldür şu sevgi kulunun yüzünü ne olur

hanzadecim destek zamanında çok aldım şimdi bu halimle zor inan 3 katta oturuyorum merdivenleri korka korka iniyorum kafamda yastık ayagımda yastık öyle yatıyorum bebgimi düşünmem lazım dün çok konuştum bebgimle bilmiyorum kızmısın erkekmisin içimdeki varlıgım yavrum benim dedim anne bir işaret ver anne seni bırakmıcam diye dedim ilk defa hissettim oynamasını işşallah bana bir işarettir yaradanımdan tek tememnim o bebgimi bana bagışlasın anne yüregimi yakmasın
tek dayanagım rabbim ne verirse hayırlısını vericek biliyorum önümde iki seçenek var ya ben bu bebegi dogurucam kulum sen çok eziyet gördün çok üzüldün sabrettin dicek mükfatın bu deyim yavrumu kucagıma alıcam yada kulum ben sana dogurganlık vermedim bu dünyada çocuk yok öteki tarafta anne olup evlatlarında kavuşucan dicek 2 seçenekten başkası olamazonun için tek tememnim rabbim canımı yakma ellerimi boş bırakma aminbana yasin okuyan arkadaşlardan allah razı olsun haklarını helal etsinler allah razı olsun hepinizden iyiki varsınız

Ayy kıyamam çok üzülmüştür şimdi paşam. Bencede kendi doktorununa da mutlaka gitmeli. Bende senin gibi düşünüyorum paşam bebeğini sağlıklı bir şekilde doğurucak. bu sefer herşey gönlüne göre olucak inşallah. Dualarımız onunla ve bebeğiyle...

rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bencede ya bi düşünsene pamuk gibi elleri ayakları yumuşacık herşeyden habersiz sana muhtaç sadece insan kıyabilir mi ona ya bak şimdi yine ağlıcam

Amiinn amiiin...Ahhhh ahh o minik yumuk eller mis kokular allahım kucağımızdada nasip etsin sevmeyi öpmeyi koklamayı...

Sorma bunalımlarda yine, inşallah toparlar benimde düşüklerim var öyle iyi anlıyorum ki onu keşke destek alsa psikoloğa gitse terapi görme imkanı olsa, telefonla bile görüşebiliyorsun panik anında... İnşallah allah sabır ve sukünet verir de içine rahatlar, bebeği iyi aslında kesinlikle inanıyorum ama onun gerginliği stresi üzüntüsü bebeğide etkileyecek düye üzülüyorum, elinde olmadığınıda biliyorum dualarımızla yanında olucaz inşallah.. Hepimiz bebeklerimizle sağ salim çıkıcaz bu topikten Allahın izniyle...

Son düzenleme:

Off kıyamam yaa... Sadece iyi düşün paşacım, kendini bırakma sakın tamammı bebeğinle yine konuş, o gelicek bak görüceksin, hiç birimizin garantisi yok bunu unutma benimde yok diğer arkadaşlarında Allaha sığınıyoruz, bide o doktora inanma kendi doktoruna görünmeden korkma, herkes her şeyi söylüyor... En iyi seni takip eden doktorun bilir üzülme bende okucam akşam :) Allahın en çok kızdığı gazaplandığı şey kulunun ondan ümidini kesmesidir, sen iste bende istiyorum onun hazinesi büyük ol dedikten sonra doktorlar kanamalar herşey durur :) canım çok inanıyorum olacak olacak :)

Son düzenleme:

İnşallah canım ya bazen geçmiş yıllardaki topiklere bakıyorum bebeğine birşey olucak diye çok korkan, daha öncede kayıpları olan hamileler 11-12. haftalarda yazmışlar korkuyoruz diye ama yazıların hemen altında kuzum 1 yaş 3 aylık falan yazıyor çizelgelerinde. ozaman demekki Allah izin verdikten sonrası korkulara yer yok diye düşünüyorum hep . Hamilelikte dahada duygusallaşıyoruz istemeden ama biz mutlu olursak bebişlerde mutlu olur. Buarada hamilelerin duası kabul olur derler eminim herkez paşam için en azından bir fatiha okuycaktır.

aynı aylarda ablam da bebegını kaybettı..zor ama dayanması ımkansız degıl,oyle olsa Allah kuluna reva gorurde verırmıydı ...kendını kesınlıkle üzme..ben suna %100 ınanıyorum kı ınsan psıkolojısı yanı stres olacaksa oldurmuyorda...bak ben 4 ayı gectım hamılelıkte ama basıma gelmeyen kalmadı..hamıle oldugumu bılmeden ılac kullandım düşmedi,merdıvenlerden yuvarlandım oylekı canımın acısından hıckıra hıckıra agladım düşmedi,bu aya kadar daha anlatamıcam neler neler...ama aklıma hıc getrmedım bebegın düşecegını bılıyomusun,hıc te korkmadım...yanı vesvese seytan işidir..adamı yer bitirir..sende sureklı bıssey olacak korkusunu at ustunden ..bu psıkolojıden sıyrıl...bu ay gecınce rahatlayacakmısın?yoksa 9 ay dolana kadar 9 dogurursun ..sakınılan goze cöp batıyor arkadasım..mevlam senı ve sen gıbı hasretle bebek bekleyen kardeslerımın yar ve yardımcısı olsun..

cnmsın yaaa Allah çok büyüktür paşam hepimiz bu akşam senin için tek yürek olucaz bi insanın hiç tanımadığı başka bi insan için dua etmesi çok sevapmış inşallah Allahım dualarımı kabul etcek Alalh hepimizin bebişlerini korusun cnm hiçbirimiz yarın neler olucağını bilmiyoruz.Allahım yar ve yardımcımız olsun

Gözle görülür ne kadar açık bir gerçek değilmi :) rabbim ol deyince oluyor işte hayırlısıyla, inşallah bu defa bizlerde yaşlarını takip ederiz :)

allah razı olsun canım hepinizden benimde dualarım sizlerle
canım inan strese girmek istemiyorum tek temennim kendi doktorum pazartesi gidicem pazar günü akşam levebaya gittigimde afedersiniz büyük abdestimi yaparken suyum boşalır gibi oldu korktum su giti diyeakşam eşimede demedim sen demez sırt üstü yattım karnım şiş eşim sabah anladı kahvaltı yaparken aglama krizine girdim kızdı deseydin akşam götürürdüm dedi onun için gittik özele adamda hoşuma gitmedi kendi doktoruma alıştımmı neysuyu iyi maşşallah ilk defa doyana kadr baktım büyük ekran olursa annemde eşimde geldi parmaklarına kadr saydım boyu 19 kilosu 141 dediherşeyi haftasına göre uyumlu dedi 23 de 3 testim var hemde bakılıcak rahim boyuma işşallah adm yanlış bakmıştır o bana allahın izniyle dogurursun dedi korkma dedi hem idrara birz sıkışmıştım hemde aletmi yanlış ölçtü bilmiyorum razartesi dananın kuyrugı kopacak kendi doktorum dedi zaten 3 rahim boyu iyi 2,5 altına düşerse kötü dedi ondan tırsıyorum açıkçasıişşşallah yavrun beni bırakmaz dünden beri yerdemiyim gögktemiyim belli degilstrese girmemeye deniyorum relaksın onun için hareketli müzikler dinliyorum duygusalları degili,şe yarıyo tavsiye ederim

Ben geldiiiiim. Geçmişi okuya okuya geldim. Mecburen çünkü yasin zinciri oluşturuyoz dimi.

Eveeet gelelim listeye

1 Vahide 1
2 Usluem 1
3 Endlesslove 2
4 Nejla_nemus 1
5 Deniss 1
6 Yslzytn 1
7 Kartopu 1
8 Miranda 1
9 Sybell 1
10 Advocate 1
11 Yesimm 1
12 hanzadee 2
13 Ebues 1
14 eslem 1
15 Duygu 1
16 Kardelen 1
17 FilizFidan 1
18 Rumuz 2

Toplam 21

Canlarım biraz daha kişiye ihtiyacımız var. Şu an isim yazdıranlar 2 şer tane bile okusa 36 oluyor. En az 5 kişi daha lazım. Hadi bakalııııım. Cici anneler katılım bekliyorummm

kalanın tamamınıda ben alayım canım..20 tane dımı?

Son düzenleme:
Bu arada katılım yapan ttüüüüüm arkadaşlardan Allah razı olsun. Rabbim yasin-i Şeriflerimizi kabul etsin inşallah.

İsmini yazdıran arkadaşların bir çoğu bugün akşam okuyacağını iletmiş. O zaman okuyabilenler bugün okusun inşallah. Kısmetse sonradan okuyacaklar da bu hafta çıkmadan okusun. oldu?

Hepinizi çoook seviyorum ben yaa.

Ah denizim ah. Öldür öldür. Ne ölcen sen ya da bana gönder, sen işinden olma

Canım işler çok yoğun. bak çıkışa 1 saat var ama hala 3 saatlik işim var. Umarım yarın toparlarım ama.
Paşamın yasini olmasa girecek gibi değildim ama iyi oldu. Biraz kafam dağıldı. Neyse ben tekrar kaçar.

cnm bana 3 tane yazabilirsin ama yazmıştım görmed,n sanırım bunu amacı 41 farklı kişi değilmi eğer öyle değilse 3 yaz bana ama öyleysede 2 yaz bitanede anneme okuturum

Ohh iyi maşallah unutma sen iyi olursan bebeğinde iyi olucak, anlıyorum doktora gitmeni bu çok doğal canım benim cinsiyetini merak edip bile gidebilirsin :) Bende çok merak ediyorum ama korkuyorum bende sanırm kendi doktoruma çok alıştım :) İyi bak suyunda güzelmiş hem yatıyorsun tedbirde alındı serklaj atılıp düşük yapanı hiç duymadım ben, o iyi annesi iyi vaktinde gelicek inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…