allah razı olsun canım hepinizden benimde dualarım sizlerle
canım inan strese girmek istemiyorum tek temennim kendi doktorum pazartesi gidicem pazar günü akşam levebaya gittigimde afedersiniz büyük abdestimi yaparken suyum boşalır gibi oldu korktum su giti diyeakşam eşimede demedim sen demez sırt üstü yattım karnım şiş eşim sabah anladı kahvaltı yaparken aglama krizine girdim kızdı deseydin akşam götürürdüm dedi onun için gittik özele adamda hoşuma gitmedi kendi doktoruma alıştımmı ney suyu iyi maşşallah ilk defa doyana kadr baktım büyük ekran olursa annemde eşimde geldi parmaklarına kadr saydım boyu 19 kilosu 141 dedi herşeyi haftasına göre uyumlu dedi 23 de 3 testim var hemde bakılıcak rahim boyuma işşallah adm yanlış bakmıştır o bana allahın izniyle dogurursun dedi korkma dedi hem idrara birz sıkışmıştım hemde aletmi yanlış ölçtü bilmiyorum razartesi dananın kuyrugı kopacak kendi doktorum dedi zaten 3 rahim boyu iyi 2,5 altına düşerse kötü dedi ondan tırsıyorum açıkçası işşşallah yavrun beni bırakmaz dünden beri yerdemiyim gögktemiyim belli degil strese girmemeye deniyorum relaksın onun için hareketli müzikler dinliyorum duygusalları degil i,şe yarıyo tavsiye ederim
cnm bana 3 tane yazabilirsin ama yazmıştım görmed,n sanırım bunu amacı 41 farklı kişi değilmi eğer öyle değilse 3 yaz bana ama öyleysede 2 yaz bitanede anneme okuturum
rumuzcum benimkini yaz ben çıkabilirim ona göre okuycam bu arada herkese iyi akşamlar Allaha emanet olun cicişler ve minişleri akşamki testin sonuçlarını yazmayı unutmayın
Ben geldiiiiim. Geçmişi okuya okuya geldim. Mecburen çünkü yasin zinciri oluşturuyoz dimi.
Eveeet gelelim listeye
1 Vahide 1
2 Usluem 1
3 Endlesslove 2
4 Nejla_nemus 1
5 Deniss 1
6 Yslzytn 1
7 Kartopu 1
8 Miranda 1
9 Sybell 1
10 Advocate 1
11 Yesimm 1
12 hanzadee 2
13 Ebues 1
14 eslem 1
15 Duygu 1
16 Kardelen 1
17 FilizFidan 1
18 Rumuz 2
Toplam 21
Canlarım biraz daha kişiye ihtiyacımız var. Şu an isim yazdıranlar 2 şer tane bile okusa 36 oluyor. En az 5 kişi daha lazım. Hadi bakalııııım. Cici anneler katılım bekliyorummm
Canım işler çok yoğun. bak çıkışa 1 saat var ama hala 3 saatlik işim var. Umarım yarın toparlarım ama.
Paşamın yasini olmasa girecek gibi değildim ama iyi oldu. Biraz kafam dağıldı. Neyse ben tekrar kaçar.
Bende artık çıkmalıyım. Akşam inşallah paşam için yasin okuycam. Buarada ışık testini yapar yapmaz topiğe yazıcam hanzadeHepinize iyi akşamlar kızlar
canım inan elimizden geleni yapıyoruz eşimde dün dedi canım üzülme takdir rabbimde dedi ona sıgınıcaz başka yolu yok ben namazımı kılmayı düşünürken bu çıktı pazartesi gidiyim doktora iyi derse herşeye namaza başlıcam acaba levebada abdest alsam ayaklarımı koyanın içine batırıp dursam olurmu birde gözümle kılsam ne dersin:26::26:Off kıyamam yaa... Sadece iyi düşün paşacım, kendini bırakma sakın tamammı bebeğinle yine konuş, o gelicek bak görüceksin, hiç birimizin garantisi yok bunu unutma benimde yok diğer arkadaşlarında Allaha sığınıyoruz, bide o doktora inanma kendi doktoruna görünmeden korkma, herkes her şeyi söylüyor... En iyi seni takip eden doktorun bilir üzülme bende okucam akşam :) Allahın en çok kızdığı gazaplandığı şey kulunun ondan ümidini kesmesidir, sen iste bende istiyorum onun hazinesi büyük ol dedikten sonra doktorlar kanamalar herşey durur :) canım çok inanıyorum olacak olacak :)
allah razı olsun rabbim yardımcısı olsun sabır vesin strese giriyorum diye çizelgemi bile kaldırdım iyide olduaynı aylarda ablam da bebegını kaybettı..zor ama dayanması ımkansız degıl,oyle olsa Allah kuluna reva gorurde verırmıydı ...kendını kesınlıkle üzme..ben suna %100 ınanıyorum kı ınsan psıkolojısı yanı stres olacaksa oldurmuyorda...bak ben 4 ayı gectım hamılelıkte ama basıma gelmeyen kalmadı..hamıle oldugumu bılmeden ılac kullandım düşmedi,merdıvenlerden yuvarlandım oylekı canımın acısından hıckıra hıckıra agladım düşmedi,bu aya kadar daha anlatamıcam neler neler...ama aklıma hıc getrmedım bebegın düşecegını bılıyomusun,hıc te korkmadım...yanı vesvese seytan işidir..adamı yer bitirir..sende sureklı bıssey olacak korkusunu at ustunden ..bu psıkolojıden sıyrıl...bu ay gecınce rahatlayacakmısın?yoksa 9 ay dolana kadar 9 dogurursun ..sakınılan goze cöp batıyor arkadasım..mevlam senı ve sen gıbı hasretle bebek bekleyen kardeslerımın yar ve yardımcısı olsun..
allah razı olsun okuyandanda okumayandandacnmsın yaaa Allah çok büyüktür paşam hepimiz bu akşam senin için tek yürek olucaz bi insanın hiç tanımadığı başka bi insan için dua etmesi çok sevapmış inşallah Allahım dualarımı kabul etcek Alalh hepimizin bebişlerini korusun cnm hiçbirimiz yarın neler olucağını bilmiyoruz.Allahım yar ve yardımcımız olsun
4 tanede ekle benden okunucakBu arada katılım yapan ttüüüüüm arkadaşlardan Allah razı olsun. Rabbim yasin-i Şeriflerimizi kabul etsin inşallah.
İsmini yazdıran arkadaşların bir çoğu bugün akşam okuyacağını iletmiş. O zaman okuyabilenler bugün okusun inşallah. Kısmetse sonradan okuyacaklar da bu hafta çıkmadan okusun. oldu?
Hepinizi çoook seviyorum ben yaa.
Ohh iyi maşallah unutma sen iyi olursan bebeğinde iyi olucak, anlıyorum doktora gitmeni bu çok doğal canım benim cinsiyetini merak edip bile gidebilirsin :) Bende çok merak ediyorum ama korkuyorum bende sanırm kendi doktoruma çok alıştım :) İyi bak suyunda güzelmiş hem yatıyorsun tedbirde alındı serklaj atılıp düşük yapanı hiç duymadım ben, o iyi annesi iyi vaktinde gelicek inşallah :)
Koca topikten 21 tanemi çıkmış bak bak baaak, kız paşam bu dualardan sonra bebiş sağlıkla gelicek ya ,isim hakkı isteriz ona göre
Bende çıkıyorum çok şükür :) , Allaha emanet olun hepiniz...
kızlarr ben hafta sonu boyattım artık noel anne olmuştum yüzüme renk geldi...tabi şahsi karardır bu bende 2 hafta vicdan muhasebesi yaptım...
Canım bende noel anne gibiyim vallahi liseden beri. Saçlarımıda sarı renk kullanıyorum. Mecburen açıcı ile açıyorlar rengini. Açıcılarda cok zararlı. şuan 4.5 aylık oldu bebeklerim. Doktorum cok dibe inmeden boyatabilirsin dedi. 29 Mayısta kardeşimin düğünü var ankarada. ben istanbulda yaşadığım için bir çok kişi hamileliğimi ilk kez görecek. Noel anne gıbı görünmek istemiyorum. Mecburen boyatacagım ben. Bu arada kızlar görümcem cumartesi güzeller güzeli bir kız doğurdu. hamile iken saçlarını 4 defa boyattı valla sapasağlam kızı suan:)))
nasıl boya ile boyattın,diplerinide boyattın mı ?
gerçekten insan o kadar kararsız kalıyorki
hanzade bebikim merhabademeyi unuttum sen bu mesajı okuyunca kesin gülücen sana bir sır veriyimmi dün moralim bozuktuya sen benimki git moralim yerine gelsin diye o dedigin marka dan almış hani dediydinya bil bakalım elimde ne var :131::131::131::131 ek güzelmiş canım ya oh yarasın kesme şekerime
vay vay vaaaaay demek ondan yiyosun hemde benim dediğimdenAma ben hanzadee uyanğı dolaba stok yapmıştım Yarasın kesme şekerine canım, eşinede maşallah valla bir dediğini iki etmiyor nede çok düşünürmüş hatununu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?