2011 Ekim Anneleri

Canım yaa bak hepimiz aynı fikirdeyiz kendi doktorun kötü bişey söylemeden hemen üzülüp ağlamak yok. Bir sürü doktor var işini çokta iyi yapmayan ne malum dün gittiğin doktorun da öyle olmadığı. Bak bebeğinin parmaklarını bile saymışsın bunları düşünmeye çalış, bol bol yatıp dinlen ve kesinlikle kötü şeyler getirme aklına hepimiz senin için dua edicez. Büyük ihtimalle pazartesi günü gelip şu bir hafta yaşadıklarına hepberaber gülücez birde bebeğinin cinsiyeti kesinleşmiş olucak. ....

rumuzcum benimkini yaz ben çıkabilirim ona göre okuycam bu arada herkese iyi akşamlar Allaha emanet olun cicişler ve minişleri akşamki testin sonuçlarını yazmayı unutmayın

cnm bana 3 tane yazabilirsin ama yazmıştım görmed,n sanırım bunu amacı 41 farklı kişi değilmi eğer öyle değilse 3 yaz bana ama öyleysede 2 yaz bitanede anneme okuturum

Koca topikten 21 tanemi çıkmış bak bak baaak, kız paşam bu dualardan sonra bebiş sağlıkla gelicek ya ,isim hakkı isteriz ona göre

Son düzenleme:

Canım benide ekle.

Kolay gelsin rumuzcum, yaz geldi diyemi nedir hepimiz çil yavrusu gibi döküldük iş başına, bu haftayı atlatsam diyorum her hafta, öbür hafta yine aynı..

Bende artık çıkmalıyım. Akşam inşallah paşam için yasin okuycam. Buarada ışık testini yapar yapmaz topiğe yazıcam hanzade Hepinize iyi akşamlar kızlar

canım inan elimizden geleni yapıyoruz eşimde dün dedi canım üzülme takdir rabbimde dedi ona sıgınıcaz başka yolu yok ben namazımı kılmayı düşünürken bu çıktı pazartesi gidiyim doktora iyi derse herşeye namaza başlıcam acaba levebada abdest alsam ayaklarımı koyanın içine batırıp dursam olurmu birde gözümle kılsam ne dersin:26::26:
allah razı olsun rabbim yardımcısı olsun sabır vesin strese giriyorum diye çizelgemi bile kaldırdım iyide oldu
allah razı olsun okuyandanda okumayandanda
4 tanede ekle benden okunucak

Koca topikten 21 tanemi çıkmış bak bak baaak, kız paşam bu dualardan sonra bebiş sağlıkla gelicek ya ,isim hakkı isteriz ona göre

doguruyum keşke bakarız kız olursa ömür erkek olursa umut

Bende çıkıyorum çok şükür :) , Allaha emanet olun hepiniz...

hanzade bebikim merhabademeyi unuttum sen bu mesajı okuyunca kesin gülücen sana bir sır veriyimmi dün moralim bozuktuya sen benimki git moralim yerine gelsin diye o dedigin marka dan almış hani dediydinya bil bakalım elimde ne var :131::131::131::131ek güzelmiş canım ya oh yarasın kesme şekerime

ben de ekim annesi olucam inş kızlar ya galiba daha önce yazmıştım buraya ben ama takip edemedim topiği :)
neyse konunun başını kaçırdım ama yasin okunuyormuş ben de okuyabilirim kim ilgileniyo bu konuyla??

Son düzenleme:

hayırlı olsun bebiş öncelikle,benim doktorda boyatabilirsin dedi,ama ben netten baktım uzman tv de boyatmayın diyor bende kararsız kaldım çok garip duygular

nasıl boya ile boyattın,diplerinide boyattın mı ?
gerçekten insan o kadar kararsız kalıyorki

arkadaşım dip boya yaptırdım...normal boya ile boyandı...benim arkadaşlarımın hepsi hamile ve hepsi boyattı dr da boyat dedi...ama dediğim gibi 2 hafta kararsız kaldım sonrada yaptırdım gerçekten çok kötüydü saçlarım eğer beyazlarım olmasa inan boyatmazdım...ama çalışıyorum daha fazla bekleyemedim...hayırlısı olsun artık...dr dediki boyaya gelene kadar neler var...bilmiyorum yaptırdım artık...

Vay vay vaaaaay demek ondan yiyosun hemde benim dediğimden ama ben hanzadee uyanğı dolaba stok yapmıştım yarasın kesme şekerine canım, eşinede maşallah valla bir dediğini iki etmiyor nede çok düşünürmüş hatununu

selam kızlar bız geldık bugun hareketlendık cok sukur eskıden hıssedıyodum ama 2 haftadır tık yoktu demekkı basta hıssettıgım baska bıseydı :)
sac boyamasından konu acılmıs ılk 3 ay onerılmıyo sadece ben oglumda boyatmıstım sımdı sıyah boyam vardı sacımda kestıre kestıre onu atmaya calısıyorum eylulde rofle yaptırıcam sıyahlardan kurtulursam ınsallah
kızlar ben oglumda cok guzellesmıstım ama sımdı cok cırkınlestım resmen sıvılce bastı benı ozellıklede anlımı pelıng temızleme jelı temızleme sutu tonık hepsını kullanıyorum ( ttabı aynı anda deıl ) normalde hepsı olayındı gecenlerde depclean ıyı dıe onun temızleme jelını johnsos baby nın sıyah nokta plengını aldım umarım dogru yazmısımdır ama bı fayda etmedı netten baktım gul suyu soda kulananlar var aklım karısık tum akne kremlerı zararlı gebelıkte hemde cok 2 tane zararsız varmıs oda ıse yaramıyomus delı olucam varmı benım gıbı cırkın hamıs nezaman gecıcek bı ıkı tane gozuken boyutta varsa 10 tane kucuk vardır dıkkat edınce gozukuyo umarım gecer

tüh bende 1 tane kaldı ortak çok oluncaama hakkaten güzelmiş minnacık ama pek tatlı yahugelde ısmarlıyım bebek allah başımızdan eksik etmesin kocalarımızı kankicim

İyi akşamlar

Hanzadecim ben bir kaç gündür özellikle baya hissediyorum bebeğimin hareketlerini hatta teyzesi bile hissetti Pazar günü yaklaşık yarım saatlik beklemenin ardından.

Bu arada yeşil senin testi benim odun kocacığıma da yaptım direkt 19 hafta diyerek şaşırttı beni.

Dün çok rahatsızlandım bugün de rapor alıp işe gitmedim. Bu aralar salgın bir rahatsızlık varmış bulantı halsizlik ağrı falan yapıyormuş dikkat edin sizler de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…