2011 Ekim Anneleri

Sinemcim bende uzun süredir bakım yapmıyorum, yüzümdede ikitane sivilce çıktı çene kısımlarımda bende çok güzelleştim diyemem. Duru su ve temizleme jeli ile idare ediyorum.. Yapıcak başka bişi yok doğumdan sonra düzelir belki canım.. Bol su içmeme rağmen oldu hemde...

Son düzenleme:

Maşallh canım bebişine kocaman olmuş bende artık burdayım hu huu demeye başlamış :) bende dikkat edeyim iki gündür halsizim bende. Bir kaç günde çok feci bacak ağrılarım oldu acaba oldumda geçtimi ki?

Son düzenleme:

Canım ben de çok çirkinleşmiş hissediyorum kendimi cildim baya bozuldu. Şu sıralar Babe nin temizleyicisini ve Avene nin nemlendiricisini kullanıyorum.

Özellikle hatırlatmak istiyorum yüzünüz için güneş koruyucu kutlayın her gün mutlaka hamilelikten sonra leke kalmasını engellemek için. Ben Avene in güneş koruyucusunu kullanıyorum ama mutlaka daha iyileri de vardır bir araştırın derim.

tüh bende 1 tane kaldı ortak çok oluncaama hakkaten güzelmiş minnacık ama pek tatlı yahugelde ısmarlıyım bebek allah başımızdan eksik etmesin kocalarımızı kankicim

Tatlı tabi çok güseeeel :), benimde 2 tane kaldı yarın alırım bu yaz belliki eksiketmeyeceğiz dolaplardan çok sıcak insanın içi yanıyor kankicim:)

Teşekkürler canım. Dikkat etmek lazım şöyle bir düşündüm de hayatım boyunca bu kadar damardan serum aldığım bir dönem olmamıştı herhalde şu 5 ay yetti. Bugün yine 1 litre bana mısın demedi.

Hareketlerini hissetmek çok güzel yaaaa, dün en kötü zamanımda bile hissettim ufak ufak hareketlerini saatte 2 hareket ve fazlası normalmiş, ileride can yakmaya da başlar mı bilemem

Hanımlar merhabalar... Bir kaç gündür pek giremiyorum, bayağı geride kaldım 100 sayfa kadar...

Bir ay sonra abimin düğünü var, annemlerle bazı alışverişler yaptık, haftasonu da kuznimin kına & düğünü vardı; bu nedenle son 4-5 gün benim için yorucu geçti... Neyseki bu hafta perşembe cuma okul tatil; bol bol dinlenip arada okuyamadığım sayfaları okurum inşallah...

Bu arada bugün doktora gittim, bebeğim gayet iyiymiş, 181 gr olmuş... Üçlü test için kan verdim, bir hafta sonra sonuçlanacak ayrıca ayrıntılı ultrason için de 4 temmuza randevu verdiler...

Ama muayene öncesi gerildim biraz, bugün başka bir hastaneye gittik, doktor değişikliği oldu tabii, randevu saatimizi yaklaşık yarım saate yakın geçince eşim önce doktorun hemşiresiyle sonra da doktorla tartıştı biraz...Alışamadı hala jinekolog randevularının sarkmasına...

kızlar yemeğimi yedim ışık testimi yaptım yasinimi okudum ( Allah kabul etsin inşallah ) geldimmmm

malesef ışık testim başarızlıkla sonuçlandı benim yavru yüz üstü yatıyor heralde hala totosuna felan geldi ışık sanırsam

helal be enişteme
geçmiş olsun canım enişteme söyle iyi baksın sana

2-3 haftaya hissedersin inşallah Edoşum benim yaramaz kızımın kankisini Senin oğlan sportif bir kişiliğe sahip olduğu için belki o an mekik falan çekiyordu alamadı ışığı

Mucize dimi? Bu bir mucize 28. haftadan sonra saatte bir kaç defa hareket etmesi lazımmış.. O zama takip etmek gerekirmiş :) Can yakacakları kesin canım :)) yaksınlar yaksınlar :) sen niye o kadar çok serum aldın ki? Bulantılardan dolayımı?

Çok keyfine düşkün olacak bu oğlan çoook demedi deme, üzüldüm şimdi bağrış çığrış hissettim demeni bekliyordum olsun az kaldı annesi 2 haftaya kadar hissedersin inşallah artık :)

2-3 haftaya hissedersin inşallah Edoşum benim yaramaz kızımın kankisini Senin oğlan sportif bir kişiliğe sahip olduğu için belki o an mekik falan çekiyordu alamadı ışığı

maşallah senin kızçene ya birde kız geç hissedilir derler fatoş görmesin senin kızın oynadığını benim gibi paranoya yapar benim etimmi 15 kat iç karnımmı geniş bilemedim çocuk cağız içerde kas yaptı spor yapmaktan ben hala hissedemedim

Kızlar test sonuçlarını bende merak ediyorum, okuyacağım şimdi...
Bende yasinimi okudum, Allah kabul eder inşallah..
HARD-DISC birşey soracam canım sana,öğretmensin değil mi sende, iliçi yer değiştirmeler başlamış, mebsiste okul listelerini bulamadım, açık okulların listelerini vermişler mi, vermişlerse nerede biliyor musun, ben uzun zamandan beri raporluyum da, ondan haberim yok.Şimdiden teşekkürler...

Çok keyfine düşkün olacak bu oğlan çoook demedi deme, üzüldüm şimdi bağrış çığrış hissettim demeni bekliyordum olsun az kaldı annesi 2 haftaya kadar hissedersin inşallah artık :)

vallahi hanzade bende aynen öyle geliceğimi düşünüyodum testi yaparken tek hissettiğim kıpırtı kalp atışlarımdı o kadar heyecanlandımki anlatamam
yerim ben oğlumuda onun paşa keyfinide benim için hiç bir mahsuru yok istediği kadar düşkün olabilir keyfine inşallah dediğin gibi en geç 2 haftaya hissederim

üzgünüm zeytinim senin lamba işe yaramamış, dediğime gelmişsin gibi Sabır sabır ya sabır...

Canım tamamen bulantılar hamileliğe bağlı durumlar yani olsun yine de şikayetçi değilim ama işe karşı çok mahcup oluyorum aman olsun bebeğim sağlıklı olsun da başka hiçbir şey istemiyorum

Maşallah canım bizde merak etmiştik hard disk ortalarda yok diye :) bebeğinin iyi olmasına çok sevindim maşallah tombiş bir bebek sanırım:) Eşinde sinri olmakta haksız sayılmaz aslında özele gidiyoruz adı üzerinde özel diye gidiyorsun ve randevu alıp gidiyorsun, sana bir saat veriliyor. Adamlar bir kaç hasta daha fazla bakıp para kazanıcak diye sizi bekletmeye hakları yok... :)

Canım tamamen bulantılar hamileliğe bağlı durumlar yani olsun yine de şikayetçi değilim ama işe karşı çok mahcup oluyorum aman olsun bebeğim sağlıklı olsun da başka hiçbir şey istemiyorum

Bende aynıyım ilk zamanlar düşük riskinden sonra halsizlik ağrılardan bri hayli aksattım :) napalım bebekler iyi olsunda gerisi yerine gelir :)

Bende aynıyım ilk zamanlar düşük riskinden sonra halsizlik ağrılardan bri hayli aksattım :) napalım bebekler iyi olsunda gerisi yerine gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…