vallahi hanzade bende aynen öyle geliceğimi düşünüyodum testi yaparken tek hissettiğim kıpırtı kalp atışlarımdı o kadar heyecanlandımki anlatamam
yerim ben oğlumuda onun paşa keyfinide benim için hiç bir mahsuru yok istediği kadar düşkün olabilir keyfineinşallah dediğin gibi en geç 2 haftaya hissederim
Kızlarr yasinimi okudum, bildiğim tüm dualarıda ettim sevgi için. İnşallah pazartesi güzel haberler alır..
Buarada yemeği yedikten sonra tüm ışıkları kapatıp eşimle ışık testini yaptık ama kızımda tıkyok karnı doyunca rehavet çöküp uyudumu acaba ?
Kızlar test sonuçlarını bende merak ediyorum, okuyacağım şimdi...
Bende yasinimi okudum, Allah kabul eder inşallah..
HARD-DISC birşey soracam canım sana,öğretmensin değil mi sende, iliçi yer değiştirmeler başlamış, mebsiste okul listelerini bulamadım, açık okulların listelerini vermişler mi, vermişlerse nerede biliyor musun, ben uzun zamandan beri raporluyum da, ondan haberim yok.Şimdiden teşekkürler...
Kızlarr yasinimi okudum, bildiğim tüm dualarıda ettim sevgi için. İnşallah pazartesi güzel haberler alır..
Buarada yemeği yedikten sonra tüm ışıkları kapatıp eşimle ışık testini yaptık ama kızımda tıkyok karnı doyunca rehavet çöküp uyudumu acaba ?
maşallah senin kızçene ya birde kız geç hissedilir derler fatoş görmesin senin kızın oynadığını benim gibi paranoya yaparbenim etimmi 15 kat iç karnımmı geniş bilemedim çocuk cağız içerde kas yaptı spor yapmaktan ben hala hissedemedim
Oyy kıyamam yaa şu hallerimize bak allah aşkına neler yapıyoruz :) Heyecanına kurban senin emi:) hissedersin annesi 18 haftalıklar hissediyor bak yavaş yavaş artık :)
Canım başvurular ayın 20 sinde başlıyor, ondan önce görünmez sanırım...
Bence ışığı görünce şaşkınlıktan ne yapacağını şaşırmıştır bebişler
Artık çok geç gördüm bileBuarada testi yaparken bende sadece kalp atışlarımı duydum okadar heyecanlandımki kalbim güp güp atıyodu eda, ama kızım hımbıl meleğim hiç istifini bozmadı teyzezi...
Maşallah canım bizde merak etmiştik hard disk ortalarda yok diye :) bebeğinin iyi olmasına çok sevindim maşallah tombiş bir bebek sanırım:) Eşinde sinri olmakta haksız sayılmaz aslında özele gidiyoruz adı üzerinde özel diye gidiyorsun ve randevu alıp gidiyorsun, sana bir saat veriliyor. Adamlar bir kaç hasta daha fazla bakıp para kazanıcak diye sizi bekletmeye hakları yok... :)
Işığı gördüğünden emin değilimama ben eşime dedim en büyüğünden bi el feneri alaım diye buda iyi aydınlatıyor diye tutturdu. Işık azmı geldi acaba?
Sağol canım ya onu niye düşünemediysem, tabi bi taraftan dizi, diğer yandan kk, öteki taraftan da formu okumaya çalınca, kapasitem yetmedi tabi, o da bir yere kadar.
Ayrıca testin de tertemiz çıkar inşallah...
tamam geliyorum hemenTatlı tabi çok güseeeel :), benimde 2 tane kaldı yarın alırım bu yaz belliki eksiketmeyeceğiz dolaplardan çok sıcak insanın içi yanıyor kankicim:)
Işığı gördüğünden emin değilimama ben eşime dedim en büyüğünden bi el feneri alaım diye buda iyi aydınlatıyor diye tutturdu. Işık azmı geldi acaba?
seni aşşada online görünce eyvah yakalandım dedim içimden zaten
senin hımbıl kızının beyaz poposunu yerim ben
bu arada senin kızla benim oğlanın ne çok ortak yönleri var değilmi ikiside tepmiyor
bu bi işaret olabilirmi fatoş varmıydı bizim topikten senin kıza talip
seni aşşada online görünce eyvah yakalandım dedim içimden zaten
senin hımbıl kızının beyaz poposunu yerim ben
bu arada senin kızla benim oğlanın ne çok ortak yönleri var değilmi ikiside tepmiyor
bu bi işaret olabilirmi fatoş varmıydı bizim topikten senin kıza talip
zeytinim aranıza girmiş oldum ama bu ilişki olamaz... Senin oğlan iki hafta küçük fatoşun kızından. Bilmem uygun olmayabilir gibi...:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?