2011 Ekim Anneleri

bakın size geçmişten neler getirdim
öyle güzel oluyor ki ilk telaşlar yok pıt pıt yok hcg kese bulantı derken nerelere geldik ...

inannmıyoruuumm :) ne güzel bunlar. ilk heyecanlar. doktor arayışım varmış
zaman ne çabuk geçti. doğumumuzu da görürüz inşallah hep birlikte

Kızlar ya bişi sorucam sizin masalarınızın boyu ne kadar uzun? Ben ayağımın altına tabue getirdim kasıklarım acımasın ağrımasın diye, ayaklarım diğer taraftan çıktı şapşal gibi Çok feci bir görüntü var şu anda klavyeye zor yetişiyorum ayrıca, geridede kaldım. Yada sizin bacak boyunuz ne kadar Ayaklar çıkmıyomu diğer taraftan ?

kübracım nerelerden buldun bunları neler yazmışız neler
canım sıkıldı geçmişe gittim ben arada yaparım öyle çok hoşuma gidiyor
evet leyna yaa bu nasıl hava böyle. yemekten döndük, ofise adım attık ve fırtına başladı.
haklısın canım sanki gök içimde gürlüyo ta beynimde hissediyorum sesini korkunç bir şey allahtan yemeğe de çıkmadım zaten üstümde yok başımda yok dımdızlağım bu gün

evet hanzadem baksana benimde midem bulansın diyomuş çok hoşuma gittiiii arada bir yapmak lazım böyle

park yatak tercihinin bi nedeni var mı, ben hep mobilya olanlarına bakıyorum da henüz almadım,
birde bazıları sallanıyo, bazıları sabit, malazameden dolayı diyo mağazadakişler, siz hangisini tavsiye edersiniz.

ah bu leyna gebelik duygusallığı yaşamayan beni bile ağlatıcak ahanda buda 5 ayda 3 olur ağlarsam
çok şükür hanzadem gerçekten hep şükrediyorum ve sizin içinde dualar ediyorum inşallah çatır çatır doğurup doğum anılarımızıda konuşcaz burda

bakın size geçmişten neler getirdim
öyle güzel oluyor ki ilk telaşlar yok pıt pıt yok hcg kese bulantı derken nerelere geldik ...

işte benim masam hanzedeciğim aslında çok rahat çok geniş...
dağınıklığıma bakmayın neolur bu gün çok paspalım masam bile berbat...

Of karnım ağrıdı kendimi düşündümde ayaklarımın öteki taraftan çıkması için masanın altına girip uzatmam lazım anca ayak ucum çıkar yo yo yanlış anlaşılmasın masam yarım metre bile değil ben 1.5 metreyim

şu sayfa sonlarını gör be leynam güncelle ssayfanı bak aşşada başka msj varmı öyle geç öteki sayfaya yiter ya hep bana denk geliyo bu sayfa sonları 2922

Bak duygusallığı bile yaşamamış yaa 9 ay sonrada bunu alıntı yaparız artık, sağol canım benim bende duamdan kimseyi ayırmıyorum inşallah canım az kaldı 2 ay sonra başlar doğum sohpetleride :))

işte benim masam hanzedeciğim aslında çok rahat çok geniş...
dağınıklığıma bakmayın neolur bu gün çok paspalım masam bile berbat...Eki Görüntüle 211225

Ne dağınıklığı çok cicisin ama senin karşında biri dah aoturuyor sanırım dimi sen onun sınırlarınıda ihlal ediyorsan ufaktan yerin çok iyi demektir bu güzelmiş :) Ben derdiem yanayım kimse yokken uzatırım artık napayım. Yada kapımı çalmadan girmeyin diye uyarayım herkesi patron dahil

park yatak tercihinin bi nedeni var mı, ben hep mobilya olanlarına bakıyorum da henüz almadım,
birde bazıları sallanıyo, bazıları sabit, malazameden dolayı diyo mağazadakişler, siz hangisini tavsiye edersiniz.
ben cevaplayım :))
park yatak hem kullanışlı hemde farklı durumlarda değerlendirilebilecek bir yatak taşınabiliyorda ben 2 yıl onunla idare etmeyi düşünüyorum şu an kirada oturuyorum ev alma gibi bir planımız var hem o zaman oğluma gönlüme göre güzel bir oda yaparım hem odasını ayırabileceğim yaşa gelmiş olur diye düşündüm bir de kullananlardan hep olumlu tepkiler alıyorum
ağlama kuzum mutlu ol ne kadar güzel bir hamileliğimiz var allaha binlerce kez şükür olsun...

yaa arkadaşım ne günlerdi ekimden sonra da bu yazdıklarımızı okuyup duygusallaşıcaz inşallah...

şu sayfa sonlarını gör be leynam güncelle ssayfanı bak aşşada başka msj varmı öyle geç öteki sayfaya yiter ya hep bana denk geliyo bu sayfa sonları 2922

göördüm göördüm göördüm yavrucum sen de beni hep sayfa sonlarına atıyorsun bak tepik geliyo heee hadi rüzgarcım savur anneye bir tepik
sende çok tatlısın balımmm maşallah bize hepimize arada bir mızırdansak da hepimiz iyiyiz çok şükür ama senin yazını okuyunca çok güldüm 'benimde midem bulansın'

İdrar kesene baskı yapması normal ama makat ve alt kısmındada hissediyorsan yine diyorum doktorunu ara eslemcim bir sor en azından, yanlış yönlendirmeyelim :)

TMM CNM SAOL DAVM EDERSE ARIYCAM ZATEN

odam camlı ama genelde öğle saatlerinde kimse olmuyo ayağımın altına kasa koydum koltuğumuda ayarladım iyice geriye yaslanıp ayaklarmı uzatıp öyle çalışıyorum tabi birileri gelirse bütün planlarım suya düşüyo ama genelde çok dik oturmuyorum msamda yeterince geniş karnımı bacaklarımı heryerimi saklıyorum
neyse Allahtan az kaldı 2 hafta doya doya dinlenirim sonrada heralde rapor zamanım gelir

çok çok çok çok çoooook sinirliyim ,nedir benim bu yıl bu velilerden çektiğim yaaa..hiç bişeyde memnun edemedik kendilerini ,iananamıyorum yaaa,hayır canımı sıkmayayım bebeğim için diyorum ama ,yıl boyu suratıma gül gül ,sonra git beni şikayet et ,okadarda çırpındım onun çocuğu için ama gelin görünkü çocuğun son 2 ay okula gelmemesi kendilerinin vurdum duymazlığı değilde benmişim!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…