bakın size geçmişten neler getirdim
öyle güzel oluyor ki ilk telaşlar yok pıt pıt yok hcg kese bulantı derken nerelere geldik ...
canım sıkıldı geçmişe gittim ben arada yaparım öyle çok hoşuma gidiyorkübracım nerelerden buldun bunları neler yazmışız neler
haklısın canım sanki gök içimde gürlüyo ta beynimde hissediyorum sesini korkunç bir şey allahtan yemeğe de çıkmadım zaten üstümde yok başımda yok dımdızlağım bu günevet leyna yaa bu nasıl hava böyle. yemekten döndük, ofise adım attık ve fırtına başladı.
Leynaa ay bi hoş oldum yaa, en çok Edayı hatırlıyorum miğdem bulanmıyo apğrım sızım yok yoksa hamile dğeilmiyim ben diye söylendi kuzum aylarca maşallah ilk zamanları en rahat o geçirdi hala rahatsız sayılmaz gerçi :)) Maşallah onada :)
kızlar 4-5 ay yatsınn ne olcakkk inşallah ıkıncı oğlusum olur ona saklarımmmm :)))
olmadı 2 den sonra satarımmmmm ben güzel kullanırım esyalarımı
park yatak kardesım verıcek çokk güzel o daa kırmızılıı
leynaa ay bi hoş oldum yaa, en çok edayı hatırlıyorum miğdem bulanmıyo apğrım sızım yok yoksa hamile dğeilmiyim ben diye söylendi kuzum aylarca maşallah ilk zamanları en rahat o geçirdi hala rahatsız sayılmaz gerçi :)) maşallah onada :)
bakın size geçmişten neler getirdim
öyle güzel oluyor ki ilk telaşlar yok pıt pıt yok hcg kese bulantı derken nerelere geldik ...
hem de ne doluu. Kafa yaranından. Yağmura döndü şimdi hava kapkaranlık
Kızlar ya bişi sorucam sizin masalarınızın boyu ne kadar uzun? Ben ayağımın altına tabue getirdim kasıklarım acımasın ağrımasın diye, ayaklarım diğer taraftan çıktı şapşal gibiÇok feci bir görüntü var şu anda klavyeye zor yetişiyorum ayrıca, geridede kaldım. Yada sizin bacak boyunuz ne kadar Ayaklar çıkmıyomu diğer taraftan ?
kızlar ya bişi sorucam sizin masalarınızın boyu ne kadar uzun? Ben ayağımın altına tabue getirdim kasıklarım acımasın ağrımasın diye, ayaklarım diğer taraftan çıktı şapşal gibiçok feci bir görüntü var şu anda klavyeye zor yetişiyorum ayrıca, geridede kaldım. Yada sizin bacak boyunuz ne kadar Ayaklar çıkmıyomu diğer taraftan ?
işte benim masam hanzedeciğim aslında çok rahat çok geniş...
dağınıklığıma bakmayın neolur bu gün çok paspalım masam bile berbat...Eki Görüntüle 211225
canım sıkıldı geçmişe gittim ben arada yaparım öyle çok hoşuma gidiyor
Haklısın canım sanki gök içimde gürlüyo ta beynimde hissediyorum sesini korkunç bir şey allahtan yemeğe de çıkmadım zaten üstümde yok başımda yok dımdızlağım bu gün
Evet hanzadem baksana benimde midem bulansın diyomuş çok hoşuma gittiiii arada bir yapmak lazım böyle
ah bu leyna gebelik duygusallığı yaşamayan beni bile ağlatıcak ahanda buda 5 ayda 3 olur ağlarsam
çok şükür hanzadem gerçekten hep şükrediyorum ve sizin içinde dualar ediyorum inşallah çatır çatır doğurup doğum anılarımızıda konuşcaz burda
dağınıklığıma bakmayın neolur bu gün çok paspalım masam bile berbat...Eki Görüntüle 211225
ben cevaplayım :))park yatak tercihinin bi nedeni var mı, ben hep mobilya olanlarına bakıyorum da henüz almadım,
birde bazıları sallanıyo, bazıları sabit, malazameden dolayı diyo mağazadakişler, siz hangisini tavsiye edersiniz.
ağlama kuzum mutlu ol ne kadar güzel bir hamileliğimiz var allaha binlerce kez şükür olsun...ah bu leyna gebelik duygusallığı yaşamayan beni bile ağlatıcak ahanda buda 5 ayda 3 olur ağlarsam
çok şükür hanzadem gerçekten hep şükrediyorum ve sizin içinde dualar ediyorum inşallah çatır çatır doğurup doğum anılarımızıda konuşcaz burda
inannmıyoruuumm :) ne güzel bunlar. ilk heyecanlar. doktor arayışım varmış
zaman ne çabuk geçti. doğumumuzu da görürüz inşallah hep birlikte
Of karnım ağrıdı kendimi düşündümde ayaklarımın öteki taraftan çıkması için masanın altına girip uzatmam lazım anca ayak ucum çıkar yo yo yanlış anlaşılmasın masam yarım metre bile değil ben 1.5 metreyim
anam bilgisayar açık, yatağa atmıştım onu bi tarafta o bi tarafta ben ne güzel uyuyup kalmısım kocam bu halimi görse ne derdi acaba
YA SEN NE TATLISIN YAA ÇOK DUYGULANDIM BENALLAHA ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERE KADAR GELDİK İNŞALLAH ŞUAN YAZDIKLARIMIDA OĞLUM KUCAĞIMDAYKEN OKUR DUYGULANIRIM
BU ARADA BENDE HİÇ DgörEĞİŞİKLİK OLMAMIŞ GÖBEĞİM DIŞINDA HALA HAMİLE GİBİ DEĞİLİM ÇOK ŞÜKÜR AĞRI SANCI KUSMA HİÇ BİŞİM YOK MAŞALLAH BİZE
şu sayfa sonlarını gör be leynam güncelle ssayfanı bak aşşada başka msj varmı öyle geç öteki sayfaya yiter ya hep bana denk geliyo bu sayfa sonları 2922
İdrar kesene baskı yapması normal ama makat ve alt kısmındada hissediyorsan yine diyorum doktorunu ara eslemcim bir sor en azından, yanlış yönlendirmeyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?