allah aşkına hangi çağda yaşıyoruz ya banada bi kişi söyledi aptalca buldum mesela bak esra erol da hamile ve diyo ki ben en başından beri hep saçlarımı kestiriyorum boyatamıyorum diyo..bu kadar da her söylenene takılmayın benim saçlarım çabuk uzuyo belime kadar uzamıştı o saçla bu sıcakta mahfolur insan..
park yatak tercihinin bi nedeni var mı, ben hep mobilya olanlarına bakıyorum da henüz almadım,
birde bazıları sallanıyo, bazıları sabit, malazameden dolayı diyo mağazadakişler, siz hangisini tavsiye edersiniz.
TMM CNM SAOL DAVM EDERSE ARIYCAM ZATEN
odam camlı ama genelde öğle saatlerinde kimse olmuyo ayağımın altına kasa koydum koltuğumuda ayarladım iyice geriye yaslanıp ayaklarmı uzatıp öyle çalışıyorum tabi birileri gelirse bütün planlarım suya düşüyo ama genelde çok dik oturmuyorum msamda yeterince geniş karnımı bacaklarımı heryerimi saklıyorum
neyse Allahtan az kaldı 2 hafta doya doya dinlenirim sonrada heralde rapor zamanım gelir
teşekkür ederim canım artık büyüyor kuzucuğum...masana değilde direk göbişine baktık tatlım biz maşalah size...
evet işte ben asıl onu göstermeye çalıştım ben burdan ayaklarımı uzatınca bazen sınırı ihlal ediyorum ama masa arkadaşım mükemmel bir insandır tıkını çıkarmaz yazık ayaklarını geriye çekip uturuyor ben rahat edeyim diye...Ne dağınıklığı çok cicisin ama senin karşında biri dah aoturuyor sanırım dimi sen onun sınırlarınıda ihlal ediyorsan ufaktan yerin çok iyi demektir bu güzelmiş :) Ben derdiem yanayım kimse yokken uzatırım artık napayım. Yada kapımı çalmadan girmeyin diye uyarayım herkesi patron dahil
kocaman bi maşallaahhh size ya ....
Allah müstakını versin eda koparttın beni burda
Ohh mis gibi dinlen tabi bende biraz daha ağırlaşayım öyle çıkıcam ama 1 hafta çıkıcam patrona dicem aralarda rahatsız olurum gelmem diğer 10 gün kalsın. Hepsini birden kullanmak istemiyorum parça parça alıcam nasıl olsa tatil yapmıcam. Buralardayım :)
çok çok çok çok çoooook sinirliyim ,nedir benim bu yıl bu velilerden çektiğim yaaa..hiç bişeyde memnun edemedik kendilerini ,iananamıyorum yaaa,hayır canımı sıkmayayım bebeğim için diyorum ama ,yıl boyu suratıma gül gül ,sonra git beni şikayet et ,okadarda çırpındım onun çocuğu için ama gelin görünkü çocuğun son 2 ay okula gelmemesi kendilerinin vurdum duymazlığı değilde benmişim!!!!
hadi ya bende dün çok stresliydim eşim eve 2 saat geç geldi diye etmediğimi bırakmadım üstelik saatlerce sinirden ağladım hala küsüm ona
TMM CNM SAOL DAVM EDERSE ARIYCAM ZATEN
odam camlı ama genelde öğle saatlerinde kimse olmuyo ayağımın altına kasa koydum koltuğumuda ayarladım iyice geriye yaslanıp ayaklarmı uzatıp öyle çalışıyorum tabi birileri gelirse bütün planlarım suya düşüyo ama genelde çok dik oturmuyorum msamda yeterince geniş karnımı bacaklarımı heryerimi saklıyorum
neyse Allahtan az kaldı 2 hafta doya doya dinlenirim sonrada heralde rapor zamanım gelir
Ben geldiiim. Bende saçlarımı kestirdim yaklaşık 3 hafta önce. hatta burada konuşulanlara bakıp kestirmiyordum. Sonra kociş saçlarımı kestirmemi istedi, "uçları incelmiş yazık kendine gelsin" dedi. Bende böle bi hurafe var diyemedim. Anneme ucundan dokundurup dedim. Annem şaşırdı, sen böyle şeyleri sallamazdın kızım hayırdır dedi. Kendisi 3 hamileliğinde de kestirmiş. Saçımla sizin ömrünüzün ne alakası var, Allah ne kadar yazdıysa o kadar yaşar, saçmalama didi.
Bende gidip kestirdim.Ondan sonra gören herkes, "ay hamilelik ne yakışmış demeye başladı ". Ne kadan paspal görünüyorduysam öncesinde, tahmin edin artık.
bodur tavuk her daim piliçtir
He bide totosu yere yakın olandan kork var ama o beni pek yansıtmıyor
çok çok çok çok çoooook sinirliyim ,nedir benim bu yıl bu velilerden çektiğim yaaa..hiç bişeyde memnun edemedik kendilerini ,iananamıyorum yaaa,hayır canımı sıkmayayım bebeğim için diyorum ama ,yıl boyu suratıma gül gül ,sonra git beni şikayet et ,okadarda çırpındım onun çocuğu için ama gelin görünkü çocuğun son 2 ay okula gelmemesi kendilerinin vurdum duymazlığı değilde benmişim!!!!
artık bende kestiricem ya bananeee... Geçen gün kuaföre gittim o bile kesmedi sen doğumu bekle diye sinir oldum yanıyorum ya bu saçlar beni yakıyor
vışşşKavaktada boy var ama ...... Gibi absürt bişide bizim için söylenmiş ama hiç umrumda değil sadece masamın altına sığabilseydim keşke :)
bizde parça parça vermiyolar yaaa hepsini kullanıcam bide doktor rapor tarihlerinizi söyldimi ben geçen sefer ilk randev diye soramadım utandım tam zamanını kestiremiyorum 10 hafta ama tam ne zaman başlıyor bilmiyorum
Anacım herkes terelelliymiş dün de ben söyleyince dökülmüşler. Sizi gidiler siziiii. Hanzade de tis baptım demeseydi, kimse demeyecekti. Gerçi sonra Hanzadenin kinin tis olmadığı ortaya çıktı ama tis yapanlar da deşifre olduheheheheh.
Eski ofise göre daha açık bulunduğum alan. Sağdan soldan insanlar koşturuyor etrafımda, görüntüleri beni yoruyor yahu önceden daha izole bir yaşamım vardı ne güzeldi. Şimdi daha çok göz önündeyim. giriş kapısının da karşısındayım ama buna rağmen ayaklarımı bilgisayar kasasının üzerine uzatıyorum. masamın alt kısmı kısmen de olsa kapalı. ayak sesi duyduğum an hemen indirip ayakkabılarımı giyiyorum :) rahat ayakkabı giyiyorum ki giyip çıkarması rahat olsun.
Eslemcim izin kullanmasan da, izne ayrılırken işten ayrılacaksan onun parasını da alsan olmuyor mu? Gerçi rahatsızım diyorsun, dinlenmek iyi gelir.
selam ekim annişleri nasılsınız? Bebeler nasıl ?
Çocuk iki ay okula gelmedi sorumlusu senmiymişsin peehhh asıl sorumsuz'u onlar, kendi sorumsuzluklarını sana yükleyerek rahatlamaya yada kurtarmaya çalışıyorlardır. Sıkma canını..
Yok canım söylemedi rapor alma hakkımızmı var ki? Devlet memurlarına tanınan bir hakmı bu yoksa herkes için geçerlimi? Gerçi ben ne zaman istesem rapora bile gerek kalmadan gelmiyorum, bi defa surat yaptı patronum maaşımdan kesin elimde olan bir şey değil dedim. Odur budur bişe demiyor..
Hahaha evet evet çok güldüm bende sonradan kendime :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?