2011 Ekim Anneleri

Ben geldiiim. Bende saçlarımı kestirdim yaklaşık 3 hafta önce. hatta burada konuşulanlara bakıp kestirmiyordum. Sonra kociş saçlarımı kestirmemi istedi, "uçları incelmiş yazık kendine gelsin" dedi. Bende böle bi hurafe var diyemedim. Anneme ucundan dokundurup dedim. Annem şaşırdı, sen böyle şeyleri sallamazdın kızım hayırdır dedi. Kendisi 3 hamileliğinde de kestirmiş. Saçımla sizin ömrünüzün ne alakası var, Allah ne kadar yazdıysa o kadar yaşar, saçmalama didi.
Bende gidip kestirdim.Ondan sonra gören herkes, "ay hamilelik ne yakışmış demeye başladı". Ne kadan paspal görünüyorduysam öncesinde, tahmin edin artık.

park yatak tercihinin bi nedeni var mı, ben hep mobilya olanlarına bakıyorum da henüz almadım,
birde bazıları sallanıyo, bazıları sabit, malazameden dolayı diyo mağazadakişler, siz hangisini tavsiye edersiniz.

park yatak almıcam kızkardesımde var onu vercek mobılya alıcağımız kesın değil daha maddıyat la alakalı bır durum oda eşimin arkadaşı alıcak alırsa almazsada bakcaz duruma göre

Ohh mis gibi dinlen tabi bende biraz daha ağırlaşayım öyle çıkıcam ama 1 hafta çıkıcam patrona dicem aralarda rahatsız olurum gelmem diğer 10 gün kalsın. Hepsini birden kullanmak istemiyorum parça parça alıcam nasıl olsa tatil yapmıcam. Buralardayım :)

masana değilde direk göbişine baktık tatlım biz maşalah size...
teşekkür ederim canım artık büyüyor kuzucuğum...
evet işte ben asıl onu göstermeye çalıştım ben burdan ayaklarımı uzatınca bazen sınırı ihlal ediyorum ama masa arkadaşım mükemmel bir insandır tıkını çıkarmaz yazık ayaklarını geriye çekip uturuyor ben rahat edeyim diye...
kocaman bi maşallaahhh size ya ....

sağol arkadaşım benden de sizlere maşallah

bizde parça parça vermiyolar yaaa hepsini kullanıcam bide doktor rapor tarihlerinizi söyldimi ben geçen sefer ilk randev diye soramadım utandım tam zamanını kestiremiyorum 10 hafta ama tam ne zaman başlıyor bilmiyorum

sakin ol canım
evet son gün böyle bir şey yapmaları kötü olmuş heketmiş olsanda haketmemiş olsanda son güne bırakılmazdı böyle bir şey neyseki bitti unut gitsin onu senin için rahatsa sorun yok...

hadi ya bende dün çok stresliydim eşim eve 2 saat geç geldi diye etmediğimi bırakmadım üstelik saatlerce sinirden ağladım hala küsüm ona

Anacım herkes terelelliymiş dün de ben söyleyince dökülmüşler. Sizi gidiler siziiii. Hanzade de tis baptım demeseydi, kimse demeyecekti. Gerçi sonra Hanzadenin kinin tis olmadığı ortaya çıktı ama tis yapanlar da deşifre oldu heheheheh.

Eski ofise göre daha açık bulunduğum alan. Sağdan soldan insanlar koşturuyor etrafımda, görüntüleri beni yoruyor yahu önceden daha izole bir yaşamım vardı ne güzeldi. Şimdi daha çok göz önündeyim. giriş kapısının da karşısındayım ama buna rağmen ayaklarımı bilgisayar kasasının üzerine uzatıyorum. masamın alt kısmı kısmen de olsa kapalı. ayak sesi duyduğum an hemen indirip ayakkabılarımı giyiyorum :) rahat ayakkabı giyiyorum ki giyip çıkarması rahat olsun.
Eslemcim izin kullanmasan da, izne ayrılırken işten ayrılacaksan onun parasını da alsan olmuyor mu? Gerçi rahatsızım diyorsun, dinlenmek iyi gelir.

artık bende kestiricem ya bananeee... geçen gün kuaföre gittim o bile kesmedi sen doğumu bekle diye sinir oldum yanıyorum ya bu saçlar beni yakıyor

bodur tavuk her daim piliçtir
He bide totosu yere yakın olandan kork var ama o beni pek yansıtmıyor

Vışşş Kavaktada boy var ama ...... gibi absürt bişide bizim için söylenmiş ama hiç umrumda değil sadece masamın altına sığabilseydim keşke :)

Son düzenleme:

Sansecim sakin ol, geçti gittiii.
Tabi ne kadar böyle desekte yapması o kdar kolay değil. En iyisi içinden 100 e kadar say sakinleş, olmazsa saydır. Sakinleştiriyor
Ya dün içimden ettiğim küfürleri kocişin yanında da sıralayınca kociş" bebe şimdiden tüm küfürleri öğrendi sayende, küfürbaz olcak "dedi
Ama bakın şimdi ne olduuuuu. Otoparkta yer kalmadığı için arabayı kaldırım kenarına park etmiştim sabah. Şimdi bi baktım dışarıda kepçeler çalışıyor hemen aşağı inip arabayı parka çekeyim dedim. Arabaya yaklaşınca sol kapıyı en az 50 cm boydan hafifçe içe geçirmişler. Ben şimdi bld işçisine gidip "bu ne desem ?, beni ipler mi? iplemez. Üstüne bile alınmaz. Geriye ne kalıyor? 100e kadar saymaaaak.:84:

Devamını gogıldan okudum ilk defa duyuyorum süpermiş buda
Boyuna posuna maşallah senin sal gitsin ayakları boşverr

1 saatlik yağmurun sonrasında Ankarada sel oluyor kızlar. Balgat Migros un ordaki alt geçidin altında 3 araba suyun içinde kalmış. BALIKADAMLAR, DALGIÇLAR gelip suyun içinde kalan insanları arayacaklarmış!! sonra ben bu adama sövünce suç oluyor. müstehak hepimize müstehak. yağmur sonrası dalgıçlar tarafından aranmak diye bir kavram var şuan.

Çocuk iki ay okula gelmedi sorumlusu senmiymişsin peehhh asıl sorumsuz'u onlar, kendi sorumsuzluklarını sana yükleyerek rahatlamaya yada kurtarmaya çalışıyorlardır. Sıkma canını..

bizde parça parça vermiyolar yaaa hepsini kullanıcam bide doktor rapor tarihlerinizi söyldimi ben geçen sefer ilk randev diye soramadım utandım tam zamanını kestiremiyorum 10 hafta ama tam ne zaman başlıyor bilmiyorum

Yok canım söylemedi rapor alma hakkımızmı var ki? Devlet memurlarına tanınan bir hakmı bu yoksa herkes için geçerlimi? Gerçi ben ne zaman istesem rapora bile gerek kalmadan gelmiyorum, bi defa surat yaptı patronum maaşımdan kesin elimde olan bir şey değil dedim. Odur budur bişe demiyor..

Hahaha evet evet çok güldüm bende sonradan kendime :)

Son düzenleme:

canım bu benim geçmiş iznim üçüncü devrem başladı yazın kullandırmadıkları için bunu vermek zorundalar. benim durumum çok belirsiz burdaki müdürle zaten ipleri koparttım merkeze hiç benimle konuşmadığı şeyleri aktarmış benim riskli durumum olduğunu haziranın 2. haftası gitmeyi düşündüğümü falan söylemiş yerime eleman bulamadığımı söylemiş bende bunları geçen gün asıl büyük patron beni aradı ondan öğrendim bende herşeyi anlattım baştan sona bütün söyledikleri ortaya çıktı şimdi hiç sesini çıkartamıyo çünkü bu konuyla ilgili bitakım şeylerin hesabı sorulmuş onada yani bu durumda dönmeyi düşünmüyorum ama tabiki ben çıkmıcam çıkartmak isterlerse yasal şartları yerine getirecekler ama bundan sonra kendi kendime söz verdim hiçbir işyerinde asla özveriyle çalışmıycam hamile kaldıktan sonra adam bana vebalı muamelesi yaptı resmen bu kadar menfaat düşkünü riyakar bi insanla aynı ortamda çalışmak istemiyorum.

kızlar çalışanlar için söylüyorum dün yeni bişey öğrendin senede 5 gün işe gelmeme hakkınız varmış 3 gün hastalık izni 2 gün mazaret izni ve bunlar maaştan kesilemiyormuş raporsuz izinden bahsediyorum ne kadar doğru tam bilmiyorum ama

evet varya cnm özel sektörüde kapsıyo sadece devlet memurlarının biraz daha fazla bildiğim kadarıyla yasal rapor hakkının haricinde eğer problemli bir hamilelik geçiriyosan 45 güne kadar mazeret iznimizde var ama tabi doktorlar onu pek vermek istemiyo anccak çok riskli bi durumda diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…