kızlar çalışanlar için söylüyorum dün yeni bişey öğrendin senede 5 gün işe gelmeme hakkınız varmış 3 gün hastalık izni 2 gün mazaret izni ve bunlar maaştan kesilemiyormuş raporsuz izinden bahsediyorum ne kadar doğru tam bilmiyorum ama
kız sus ahmet abim duymasın ben senede 5 günden fazla raporsuz gelmiyorum zaten hiçte maaşımdan kesilmedi hoş ben bazen avanslarımı bile kestirtmiyorum onumu kestirtcemçirkinleşiirim hee
ellerinden öper ayben teyzesi
Bende gözlerinden
Senin dondurmacı nasıl
Selam ekim annişleri nasılsınız? Bebeler nasıl ?
canım bu benim geçmiş iznim üçüncü devrem başladı yazın kullandırmadıkları için bunu vermek zorundalar. benim durumum çok belirsiz burdaki müdürle zaten ipleri koparttım merkeze hiç benimle konuşmadığı şeyleri aktarmış benim riskli durumum olduğunu haziranın 2. haftası gitmeyi düşündüğümü falan söylemiş yerime eleman bulamadığımı söylemiş bende bunları geçen gün asıl büyük patron beni aradı ondan öğrendim bende herşeyi anlattım baştan sona bütün söyledikleri ortaya çıktı şimdi hiç sesini çıkartamıyo çünkü bu konuyla ilgili bitakım şeylerin hesabı sorulmuş onada yani bu durumda dönmeyi düşünmüyorum ama tabiki ben çıkmıcam çıkartmak isterlerse yasal şartları yerine getirecekler ama bundan sonra kendi kendime söz verdim hiçbir işyerinde asla özveriyle çalışmıycam hamile kaldıktan sonra adam bana vebalı muamelesi yaptı resmen bu kadar menfaat düşkünü riyakar bi insanla aynı ortamda çalışmak istemiyorum.
selam canım hoşgeldin. şükür iyi diyelim. bir başkentin ne hale gelebileceğini ibretle izleyip sinir olmak dışında iyiyim. bak ne güzel toparlanmıştım, tutulma geçti diye gerginliğim de geçti sanmıştım yine gerildim durup dururken. benim bebeğim iyi canım. çok şükür diyelim. büyüyor ama büyüdüğünü pek hissettirmiyor. dün yalandan bi mıncıkladı beni, onun haricinde hareket yok yinesen nasılsın? bebeğin nasıl?
ne adi insanlar yaa. işini yaptırana kadar önemlisin demek ki. senin için söylemiyorum, genel özel sektör yapısı böyle maalesef. işi kimin yaptığının önemi olmuyor onlar için önemli olan işlerinin yapılması, zamanında yürümesi.
madem onlar böyle düşünüyor, sen de işini ona göre, hak ettikleri şekilde yap canım yorma kendini üzme. yettiği kadar çalış fazlasına gerek yok.
bende seni öper öperim yerim edoş teyzesi.
Dondurmacı biraz daha sakin.arada tepiyor sanırım dondurma istiyor.babası dolabı dondurmayla doldurdu allahtan. Ama akşamı beklemek zorunda.
senin ahmet abin bi melek zaten öğrensede kıyamaz senin gibi cadıya
canım bu ürünlerden hangilerini aldın. bebek için neler lazım. ben hiç bilmiyorum ki((
yaaa hanzadee hanım 21+1 olduk büyüdük tabi ne sandın. senin bebiş kaç kilo canım en son kontrolünde ne kadardı?
1 saatlik yağmurun sonrasında Ankarada sel oluyor kızlar. Balgat Migros un ordaki alt geçidin altında 3 araba suyun içinde kalmış. BALIKADAMLAR, DALGIÇLAR gelip suyun içinde kalan insanları arayacaklarmış!! sonra ben bu adama sövünce suç oluyor. müstehak hepimize müstehak. yağmur sonrası dalgıçlar tarafından aranmak diye bir kavram var şuan.
Deniss cim iyi olmanıza sevindim. Bizde iyiyiz çok şükür. Benim bebik akşam dondurmayı yedikten sonra çıldırdı. Zaten normalde de çok hareketli. Boyundan büyük işler yapıyor. çok fingirdek çooook. Doğunca nasıl zaptedicem diye düşündürmeye başladı.anasıda babasıda fırlama olunca çocukta böyle bişey oluyor demekki.
Ankara içinde üzüldüm yaa. Umarım daha medeni önlemler alınır.
Istanbul un da bazı yerleri öyle maalesef. Az yağmur yağsın sel oluyor.yağmur sonrası hep aynı tablo.
şaka değil değilmi dalgıç mıııııııııııııı
Sansecim sakin ol, geçti gittiii.
Tabi ne kadar böyle desekte yapması o kdar kolay değil. En iyisi içinden 100 e kadar say sakinleş, olmazsa saydır.Sakinleştiriyor
Ya dün içimden ettiğim küfürleri kocişin yanında da sıralayınca kociş" bebe şimdiden tüm küfürleri öğrendi sayende, küfürbaz olcak "dedi
Ama bakın şimdi ne olduuuuu. Otoparkta yer kalmadığı için arabayı kaldırım kenarına park etmiştim sabah. Şimdi bi baktım dışarıda kepçeler çalışıyor hemen aşağı inip arabayı parka çekeyim dedim. Arabaya yaklaşınca sol kapıyı en az 50 cm boydan hafifçe içe geçirmişler. Ben şimdi bld işçisine gidip "bu ne desem ?, beni ipler mi? iplemez. Üstüne bile alınmaz. Geriye ne kalıyor? 100e kadar saymaaaak.:84:
Devamını gogıldan okudum ilk defa duyuyorum süpermiş buda
Boyuna posuna maşallah senin sal gitsin ayakları boşverr
ayy ne güzel yaa maşallah. Fingirdek kızını severim senin :)ben tatlı yemiyorum diye mi bu kadar cool takılıyor acaba kızım :44: Dünyayı yesen oralı olmuyor :) ya damak tadımız farklı ya da yediklerimi beğenmiyor. Ilerde yaptığım yemekleri de beğenmezse bozuşuruz amaa :)
evet istanbulda da geçen sene selde bir servis dolusu insan ölmüştü. çok kızıyorum çok. Ingilterede her gün yağmur yağıyor, bizde bahar aylarında hatta yazın bile yağdığında bu ilkel tablolar oluyor maalesef bir klasik oldu ülkemiz için.
bende pek tatlı yemem.çikolatayla aram yok. Eşimde kızıyor.belki kızımın canı istiyor yesene diye. Ben dondurma çok seviyorum. Edoşşş taksimde yediğimiz dondurma çoook güzeldiiiii. Külah diye girdik. Koca bir kase dolusu dondurmayla çıktık
şaka gibi ama maalesef değil canım. balıkadam ekipleri, dalgıçlar gelmiş. tv gösteriyor şuan. balgattaki 70 gün alt geçidi var ya, orası tamamen kapanmış suyla.
1 saatlik yağmurun sonrasında Ankarada sel oluyor kızlar. Balgat Migros un ordaki alt geçidin altında 3 araba suyun içinde kalmış. BALIKADAMLAR, DALGIÇLAR gelip suyun içinde kalan insanları arayacaklarmış!! sonra ben bu adama sövünce suç oluyor. müstehak hepimize müstehak. yağmur sonrası dalgıçlar tarafından aranmak diye bir kavram var şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?