2011 Ekim Anneleri

kız sus ahmet abim duymasın ben senede 5 günden fazla raporsuz gelmiyorum zaten hiçte maaşımdan kesilmedi hoş ben bazen avanslarımı bile kestirtmiyorum onumu kestirtcem çirkinleşiirim hee

Selam ekim annişleri nasılsınız? Bebeler nasıl ?

selam canım hoşgeldin. şükür iyi diyelim. bir başkentin ne hale gelebileceğini ibretle izleyip sinir olmak dışında iyiyim. bak ne güzel toparlanmıştım, tutulma geçti diye gerginliğim de geçti sanmıştım yine gerildim durup dururken. benim bebeğim iyi canım. çok şükür diyelim. büyüyor ama büyüdüğünü pek hissettirmiyor. dün yalandan bi mıncıkladı beni, onun haricinde hareket yok yine sen nasılsın? bebeğin nasıl?

ne adi insanlar yaa. işini yaptırana kadar önemlisin demek ki. senin için söylemiyorum, genel özel sektör yapısı böyle maalesef. işi kimin yaptığının önemi olmuyor onlar için önemli olan işlerinin yapılması, zamanında yürümesi.
madem onlar böyle düşünüyor, sen de işini ona göre, hak ettikleri şekilde yap canım yorma kendini üzme. yettiği kadar çalış fazlasına gerek yok.

ayyy hala sinirim geçmedi ,bende kuaföre gideyim bari bi kaç gündür takip ediyorum sizi ,şimdisaç kestirebiliyoz dimi az dinleniyimde kasıklarıma vurdu sinirim ,,benim zillide içerden tapikliyo sakin ol diye sanırım yawrucum sakım öğretmen neyin oluıyum deme doktor ol sen tamammı???

biraz geç oldu ama son iki haftadır öyleyim denizcim herkes duyarsızlığıma ve ilgisizliğime şaşıyor iş arkadaşlarım şokta daha önce herşeyle ince ince ilgilenirdim hepsini yükünü üzerinden alırdım çok disiplinliydim iş konusunda artık çok rahatim ama böyle iyi oluyomuş gerçekten stres yok sıkıntı yok deliymişim ben

bende seni öper öperim yerim edoş teyzesi.
Dondurmacı biraz daha sakin.arada tepiyor sanırım dondurma istiyor.babası dolabı dondurmayla doldurdu allahtan. Ama akşamı beklemek zorunda.

bende sizi ısırim bu sefer değişiklik olsun
Aslan umut eniştem benim işini biliyor

Deniss cim iyi olmanıza sevindim. Bizde iyiyiz çok şükür. Benim bebik akşam dondurmayı yedikten sonra çıldırdı. Zaten normalde de çok hareketli. Boyundan büyük işler yapıyor. çok fingirdek çooook. Doğunca nasıl zaptedicem diye düşündürmeye başladı.anasıda babasıda fırlama olunca çocukta böyle bişey oluyor demekki.
Ankara içinde üzüldüm yaa. Umarım daha medeni önlemler alınır.
Istanbul un da bazı yerleri öyle maalesef. Az yağmur yağsın sel oluyor.yağmur sonrası hep aynı tablo.

senin ahmet abin bi melek zaten öğrensede kıyamaz senin gibi cadıya

öyle vallahi hakkını ödiyemem dün aldığı odanın fotolarını gösterdim bomboş ya odası dediki "duvarlara sticker basalım"
bende "daha renklendircem böyle kalmıycak perdesi halısı aksesuarları falan derken"
dediki "daha masraf çıkıcak yani"
bende anladımki
"daha masrafım çıkıcak yani"
yok dedim onları ben alırım
Adam krize girdi ne arsızsın diyo

ben henüz bebeğe bişi almadım ki. oları eylülde alcam. kendime aldım. şampuan, vücut şampuanı vücut kremi, ve güneş kremi aldım. bebişe alcakların da bunun yanı sıra pişik kremi , sabunu belki bi de yağı olabilir. kardeşimin aldıkları bunlardı. bi de unibaby ıslak pamuk. en iyisiymiş

şaka değil değilmi dalgıç mıııııııııııııı

Ayy ne güzel yaa maşallah. fingirdek kızını severim senin :)Ben tatlı yemiyorum diye mi bu kadar cool takılıyor acaba kızım :44: Dünyayı yesen oralı olmuyor :) Ya damak tadımız farklı ya da yediklerimi beğenmiyor. ilerde yaptığım yemekleri de beğenmezse bozuşuruz amaa :)

Evet istanbulda da geçen sene selde bir servis dolusu insan ölmüştü. Çok kızıyorum çok. İngilterede her gün yağmur yağıyor, bizde bahar aylarında hatta yazın bile yağdığında bu ilkel tablolar oluyor maalesef bir klasik oldu ülkemiz için.

Geriye kalan ya sabır demek :) Hasbinallah demek... La havle demek... :93:ama asla küfretmemek sövmemek, küfretmenin zararları diye bir yazı var çok uzun değil googldan arattırın. Okuyun mutlaka, öğrendiklerinizden sonra s.lak demeye bile çekineceksiniz :) , heleki bebeğinize olan zararını. Bende iki gün önce bir şey kaçırdım ağzımdan hemen tövbe ettim, çok çok çook pişman oldum. İnşallah bidahada tekrarlamam. Allah affetsin hatası olana hidayet versin bizede sabır versin

Devamını gogıldan okudum ilk defa duyuyorum süpermiş buda
Boyuna posuna maşallah senin sal gitsin ayakları boşverr

Nesi süpermiş kız Eda hahaha Allahım yarabbim ya beğenmiş bide hatun yaaa Saldımda huzursuz oldum beceremedim ben bu iş yarın daha küçük bir tabure getircem onu denicem bu biraz yüksekmi kaldı ne :)

Son düzenleme:
Mira Bonbon Nikah sekeri, nikah sekeri, zel tasarim nikah sekerleri, bebek sekeri, nisan sekeri, hediye sepetleri, ikolata, hediye sepetleri, kurumsal hediyeler

arkadaşlar bu arada eminönünden bu bebek şekerlerinden aldım, 60 tane, mevlütte dağıtcam, bebişim oğlumu görmeye gelenlere, eğer böyle bişey yapmayı planlıyorsanız, fazla ağırlaşmadan alın, çünkü doğumdan sonra belki bunları almaya fırsatımız olmayacak, hani bebişlerden dolayı.. inşallah bunları dağıtmak nasip olur..

Son düzenleme:

bende pek tatlı yemem.çikolatayla aram yok. Eşimde kızıyor.belki kızımın canı istiyor yesene diye. Ben dondurma çok seviyorum. Edoşşş taksimde yediğimiz dondurma çoook güzeldiiiii. Külah diye girdik. Koca bir kase dolusu dondurmayla çıktık

Son düzenleme:
Geçmiş olsun kızlar inşallah can kaybı olmaz. Tam olarak ne zaman her yönden gelişmiş bir ülke olucaz acaba merak ediyorum.

en son toplarda nefesimiz kesildi diye hatırlıyorum ama

şaka gibi ama maalesef değil canım. balıkadam ekipleri, dalgıçlar gelmiş. tv gösteriyor şuan. balgattaki 70 gün alt geçidi var ya, orası tamamen kapanmış suyla.

çok ilginç yaa:)) dikmende de benim müdürümün arabası sular altında kalmış onu kurtarmaya gitti yazık yaa milletin hem malına hem canına sele çare bulamıyorlarmı neeee bir ara hatırlıyormusun başkan metro girişlerine falan kum torbası koydurmuştu önlem diye

:) kendisi 06 Melih ya twit hesabına göre..nasıl seçiliyo anlayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…